🩸مَنزلت و جايگاه سيّدالشهداء عليه السلام🩸
✍ زيد بن محمّد بن یونس کوفی، معروف به زید شحّام می گوید:
🍃 محضر امام جعفر صادق علیهالسلام عرض كردم: «مَا لِمَنْ زَارَ الْحُسَيْنَ؟»
🌴 ثواب كسى كه (مَضجَع شریف) امام حسين علیه السّلام را زيارت كند چيست؟
💎 قَالَ جعفرُ بنُ محمّدٍ الصّادقُ علیه السّلام:
🌹كَانَ كَمَنْ زَارَ اللَّهَ فِي عَرْشِهِ🌹
☘مثل كسى است كه #خداوند را در #عرش زيارت نموده باشد.☘
📚 کامل الزّیارات، ص 150
🍃🍃🍃
⚖ در این عالَم برای سَنجش هر کالایی، ترازویی است؛ #متاع را در #ترازو میگذارند، هر متاعی یک سنگی دارد که هم وزنش باشد.
👌 در قیامت هم میزانی وجود دارد؛ وقتی بخواهند جزای امام حسین علیهالسلام را بدهند، از آن جهت که #تمام_وجود خویش را در راه خدا بذل نمود، پروردگار عالم چه خواهد داد؟
🤔 آیا بهشت و کوثر و سَلسَبیل جزای ایشان میشود؟ أبداً !
👌 اگر أباعبداللّه الحُسَین علیهالسّلام خودش را به #بهشت داده بود، وزنه ايشان، بهشت میشد.
👌 اگر امام حسین علیهالسّلام خودش را در قبال #عرش و #کُرسی و #لوح و #قلم عرضه نموده بود، اينها وزنه ایشان می شد.
✍ امّا امام حسین علیهالسلام با توجه به عبارت هايى كه در زيارات متعدّد ايشان آمده است، از جمله:
🩸بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِيكَ...🩸
🥀 خودش را در خداوند فانی نمود. لذا روز قیامت که میشود، هیچ چیز در ترازوی سنجش با آن عملی که سیدالشهداء عَليهِ السّلام انجام داده است، برابری نمیکند جز #ذات_مقدّس_پروردگار.
✅ این است سِرّ اینکه «هرکس امام حسین علیهالسلام را در #کربلا زیارت کند، گویا خداوند عزّوجَلّ را در #عرش زیارت نموده است.»
#شب_مخصوص_زيارت
#أباعبداللّه_الحسين
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
💎 حضرت فاطمه زهرا سَلامُ اللَّهِ عَلَیها می فرمایند:
🌷 آن لحظهای که زن در خانه خود میماند و به امور زندگی و #تربیت_فرزند میپردازد، به خداوند نزدیکتر است.🌷
📚 بحار الأنوار، ج ۴۳، ص ۹۲
🌸🌸🌸🌸🌸
مرا وقت سحرگاهان به گوشم این ندا آمد
ندا از جانب بالا ز عرش کبریا آمد
🌷
دل هر شیعه مسرور است زین مولود فرخنده
که اندر بوستان دین گلی از أنبیاء آمد
🌷
ز دامان خدیجه فخر زنها شد عیان امشب
ز یُمن مقدمش روشن زمین و آسمان امشب
🌷
تمام اهل عالم خادم آن آستان امشب
علی را همسر و گُمراهیان را رهنما آمد
🌷
بُوَد نامش زَکیّه مرضیه إنسیّه حَوراء
حمیده راضیه ریحانه دیگر زهره زهرا
🌷
حسین را او بُوَد مادر ، علی را فاطمه همسر
گل دامان پیغمبر ، نَزاده همچو او مادر
🌷
به زنهای جهان رهبر، سُرور قلب پیغمبر
شفیع شیعیان زهرا، عزیز مصطفی آمد
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
هدایت شده از 🏴 قرآن ناطق 🏴
💎 شأن نزول سوره #کوثر
✍ روزی عاصِ بنِ وائل (از سران مشرکین) پیغمبر اکرم صلّیاللّهُ عَلیهِ وَ آلِهِ وَ سَلّم را ملاقات کرد و مدتى با حضرت گفتگو نمود. گروهى از سران قریش که این منظره را از دور مشاهده کردند، به او گفتند: با که صحبت مى کردى؟ گفت: با این مرد (ابتر) !
‼️ این تعبیر را به خاطر این انتخاب کرد که طاهر (عبداللّه) پسر پیغمبر از دنیا رفته بود، و عرب کسى را که پسر نداشت «أبتر» یعنى بلاعَقب (بدون ذرّیه) مى نامید و قریش این نام را بعد از فوت پسر پیغمبر براى حضرت انتخاب کرده بودند. لذا خداوند #سوره_کوثر را به طرز إعجاز آمیز و بصورت پیشگویی نـازل فرمود و پیامبر صلّی اللّهُ عَلیهِ و آلِهِ وَ سَلّم را به نعمتهاى بسیار و کوثر یعنی وجود مبارک «حضرت #فاطمه_زهرا سَلامُ اللَّهِ عَلَیها و ذریّه پاک ایشان» بشارت داد، و دشمنان او را أبتر خواند.
💐 در فـضیلت تلاوت این سوره، از پیامبر اکرم روایت شـده اسـت:
🌷هر کس آن را تلاوت کند خداوند او را از نهرهاى بهشتى سیراب خواهد کرد و هر قربانى که بندگان خدا در روز عید (قربان) قربانى مى کنند و همچنین قربانی هایی که اهل کتاب و مشرکان دارند، به عدد هر یک از آنان اجرى به او مى دهد.🌷 (تفسیر نور الثقلین، ج 5، ص 680)
📚 بر گرفته از تفسیر مجمع البیان و تفسیر نمونه ذیل سوره کوثر
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
#عظمت_قرآن
✍ اِبن أبی العوجاء که از مُلحدین قرن دوم هجری بود، یک روز با سه نفر از «دَهری ها» که اعتقاد داشتند نه خدایی هست (ألعَیاذُ بِاللَّهِ) و نه بهشت و جهنمی وجود دارد؛ قرار گذاشتند قرآن را به چهار بخش تقسیم کنند و هر کدامشان در مدت یکسال، برای مقابله با آیات قرآن، از خود مطالبی بنویسند و به زَعم باطل خویش، کتابی همانند قرآن تألیف کنند...‼️
🍁 بعد از مدتی، یک نفر از آنها گفت: من وقتی این آیه را دیدم که می فرماید:
🌹وَ قِيلَ يَآ أَرْضُ ابْلَعِي مَآءَكِ وَيَا سَمَآءُ أَقْلِعِي وَغِيضَ الْمَآءُ وَقُضِيَ الْأَمْرُ وَاسْتَوَتْ عَلَى الْجُودِيِّ ۖ وَقِيلَ بُعْدًا لِلْقَوْمِ الظَّالِمِينَ🌹
🌷 و گفته شد: ای زمین! آب خود را فرو بَر، و ای آسمان! [از ریختن باران] باز ایست، و آب كاستی گرفت و كار پایان یافت و كشتی (نوح) بر كوهِ جودی قرار گرفت و گفته شد: دوری از رحمت خدا بر گروه ستمكاران باد.🌷 (سوره هود، آیه ۴۴)
👌 از مبارزه با قرآن، دست برداشتم.
🍁 دیگری گفت: من نیز وقتی به این آیه رسیدم که می فرماید:
🌹فَلَمَّا اسْتَيْأَسُوا مِنْهُ خَلَصُوا نَجِيّاً🌹
🌷 وقتی (برادران یوسف) از او مأیوس شدند، در كناری به گفتگوی پنهانی پرداختند.🌷 (سوره یوسف، آیه 80)
👌 از مبارزه با قرآن مأیوس شدم.
🍃 این گفتگوی آنها که پنهانی و مخفیانه بود، ادامه داشت تا اینکه حضرت امام جعفر صادق علیه السَّلام از کنارشان عبور نموده و خطاب به آنها، این آیه شریفه را قرائت فرمودند:
🌹قُلْ لَئِنِ اجْتَمَعَتِ الْإِنْسُ وَالْجِنُّ عَلَىٰٓ أَنْ يَأْتُوا بِمِثْلِ هَٰذَا الْقُرْآنِ لَا يَأْتُونَ بِمِثْلِهِ وَلَوْ كَانَ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ ظَهِيراً🌹
🌷بگو: قطعاً اگر جنّ و انس گِرد آیند كه مانند این قرآن را بیاورند، نمیتوانند مانندش را بیاورند، اگر چه پشتیبان یكدیگر باشند.🌷 (سوره اسراء، آیه ۸۸)
🍂 اِبن أبی العوجاء و همراهانش با شنیدن این آیه و مشاهده #علم_غیب امام علیه السَّلام، از گفتگوی بین خودشان و همچنين ناتوانى در برابر آيات قرآن، مُتحیّر و مَبهوت شدند.
📚 بحار الأنوار، ج 47، ص 117
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
📖 در ابتدای 29 سوره از قرآن کریم، یک یا چند حرف از حروف ألفبا وجود دارد که مجموعاً 78 حرف می باشد و به آن #حروف_مقطعه می گویند؛
✍ نظرات مختلفی در این زمینه مطرح شده؛ ولی به نظر اکثر مفسرین و محقّقین علوم قرآنی «حروف مقطّعه» حاکی از اسراری هستند بین «خداوند متعال، پیامبر اکرم صلّیاللّهُ عَلیهِ وَآلهِ وَسلّم و أهل بیت عصمت و طهارت علیهم السَّلام» تا به وسیله آن، دلیل ها اقامه شوند و معجزات به دست ایشان ظاهر گردند؛ و اگر شناخت آنها بر همگان مُیسّر بود ، خلاف حکمت و موجب فساد در تدبیر شمرده می شد.
🍃 از طرفى ديگر، عدّه اى بر اين باوَرند كه حروف مقطّعه در راستاى #تَحَدّى_قرآن مى باشد؛ يعنى عرب زبانان دریابند آيات قرآن از همين حروفى ساخته شده که با آن سخن میگویند و اگر فکر میکنند قرآن معجزه نیست، با همين حروف چیزی مانند قرآن کریم بیاورند. همچنين بعضى از اين حروف مقطّعه در جايگاه قَسَم قرار دارند.
📚 تفسیر منسوب به امام حسن عسکری عليه السلام، ۱۴۰۹ق، ص۶۲
بحار الأنوار مجلسى، ۱۴۰۳ق، ج۸۹، ص۳۷۷
الإتقان سيوطى، ۱۹۶۷م، ج۱، ص۶۶۵
👌 على أى حال ، این حروف با کنار گذاشتن موارد تکراری ، «14 حرف» می باشند. مرحوم فیض کاشانی (ره) با توجّه به ذوق سرشاری که داشتند، با این حروف چهارده گانه، جمله ای ساختند که از این قرار است:
🌹صِراطُ عَلِیٍّ حَقٌّ نُمسِکُهُ🌹
☘راه علی علیه السَّلام #حق است که ما به آن تَمَسّک مى نمائیم.☘
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
✍ حضرت #امّ_كلثوم سَلامُ اللّهِ عَليهَا فرزند چهارم «أميرالمؤمنين و حضرت زهرا عَلَيهِمَا السّلام» هستند كه بنا بر نقل هاى تاريخى در سال 6 هجرى قمرى متولّد شدند و نام مبارک ايشان در اقوال مُتعدّدى در كنار نام خواهر بزرگوارشان حضرت زينب سَلامُ اللّهِ عَليهَا ذكر شده است.
🍁 دشمنان مكتب تشيّع كه در ابراز عداوت خود، از هيچ مسئله اى فروگذار نيستند، در مورد شخصيت اين بانوى بزرگ هم از پا ننشستند و صِرفاً به جهت يک «تَشابه اسمى» از موقعيت سوء استفاده كرده و #شايعه ازدواج ايشان با «غاصب دوّمى» را خصمانه رواج دادند، در حالى كه دلايل بسيارى بر ردّ اين ادّعا وجود دارد و البته همه آنها در اين مَقال نمى گنجد.
👌 مختصراً اينكه #اختلاف_سِنّى بسيارى در حدّ 50 و اندى سال در اين ميان وجود دارد و عقلاً چنين مسئله اى محال به نظر مى رسد و با غيرت أهل بيت عليهم السلام و آيه شريفه اى كه مى فرمايد: «الطّيّباتُ لِلطّيّبين» تعارض دارد.
👈 همچنين برخی از عالمان شیعه اصل موضوع را انکار کردهاند، به نحوی که آقا بزرگ تهرانی در کتاب #الذّریعه چندین کتاب مستقل را که در ردّ این ازدواج نوشته شده نام میبرد. شیخ مفید هم در #المسائل_السّرویه (ص۸۶) در این باره مینویسد: «حدیث وارده در باب تزویج ام کلثوم ثابت نیست و زبیر بن بکار که آن را روایت کرده فردی متّهم و دشمن امیرمؤمنان بوده است.»
👌 عدهاى ديگر از دانشمندان شیعه و سنّى هم نوشتهاند: امّکلثوم همسر غاصب دوّمى ، دختر امیرمؤمنان علیه السّلام نبوده؛ بلکه دختر ابوبکر است. از جمله یحیى بن شرف نووى، مهمترین شارح #صحیح_مسلم در کتاب تهذیب الأسماء این مطلب را نقل کرده و آیت الله العظمى مرعشى نجفى(ره) از عالمان بزرگ شیعه در شرح #احقاق_الحق به این مطلب تصریح نموده و مى فرمايند: «از جمله اشتباهات بزرگ تاریخی، وقوع ازدواج بین مُخدّره مُکرّمه حضرت امّ کلثوم بنت علی و فاطمه (عَلَيهِمَا السلام) با عمر بن خطاب می باشد و حق در مسئله این است: امّ کلثومی که با عمر ازدواج کرده #دخترخوانده حضرت امیرالمومنین عليه السلام و دختر ابوبکر از #اسماء_بنت_عُمیس می باشد و چون در کودکی پدر خود (ابوبكر) را از دست داده بود، امیرالمومنین عليه السلام زوجه ابوبکر (أسماء) را تزویج فرموده و این بچه (مانند محمد بن ابی بکر) زیر نظر آن حضرت بزرگ شده و همه جا به او خطاب می کردند: بنت علی»
🍃 شواهد ديگرى بر نفی تزویج حضرت ام کلثوم عَليهَا السّلام با غاصب دوّمى موجود است، از جمله مُسَلّم است بین مورخین، ام کلثوم که زوجه عمر بوده، در زمان حضرت امام حسن مجتبی عليه السلام (سال 50 ه.ق) در مدینه با پسرش زید از دنیا رفته و حضرت بر هر دو جنازه یک نماز میّت خوانده اند و همین اتفاق، مدرکِ عده ای از فقها در اثبات #جواز_یک_نماز_بر_دو_میّت می باشد.
✍ امّا حضرت امّ كلثوم بنت أميرالمؤمنين و فاطمه عَلَيهِم السّلام همسر پسرعموى خود «عون بن جعفر بن أبيطالب» بودند كه در كربلا حضور داشتند و بعد هم با #قافله_اُسرا به كوفه و شام سفر نموده و خطبه هايى هم از ايشان در تاريخ ثبت شده و نهايتاً به مدينه مراجعت نموده و در 29 جمادى الثانى همان سال 61 هجرى قمرى بر اثر مسموميّت عُمّال بني اُميّه به شهادت رسيدند.
📚 رسائل سیّد مرتضی، ج۳، ص۱۴۹
تهذيبُ الأسماء و اللّغات، ج2، ص369
احقاقُ الحقّ، ج2، ص490
تاریخ تحلیلی و سیاسی اسلام، چاپ اوّل ۱۳۷۹ ش، ج۲، ص ۵۹
🥀🥀🥀🥀🥀
🏴قرآن ناطق🏴
@quran_nategh_14
💎 حضرت امام محمّد باقر عَلیهِ السَّلام می فرمایند:
🌹إِنَّ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ كَرِهَ إِلْحَاحَ اَلنَّاسِ بَعضِهِم عَلَى بَعضٍ فِي اَلْمَسأَلَةِ وَ أَحَبَّ ذَلِكَ لِنَفسِهِ إِنَّ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يُحِبُّ أَن يُسأَلَ وَ يُطلَبَ مَا عِندَهُ🌹
🌷همانا خدای عَزَّوَجَلّ خوش ندارد كه مردم در انجام حاجت به همديگر اصرار كنند ولى براى خودش آن را دوست دارد؛ خداوند عَزَّوَجَلّ دوست دارد كه از او درخواست شود و از آنچه نزد او است، طلب شود.🌷
📚 کافی، ج 2، ص 475
🌺🌸🌺🌸🌺
ای دومین #محمّد و ای پنجمین امام
از خَلق و از خدای تَعالی تو را سلام
🌸
وصف تو را نگفته خدا جز به افتخار
نام تو را نبُرده نبی جز به احترام
🌸
هم ساکنان عَرش به پایت نهاده رخ
هم طائران سِدره به دستت همیشه رام
🌸
حُکم خدا به همّت تو گشته پایدار
دین نبی به دانش تو مانده مُستدام
🌸
داریم حاجتی که ز لطف و عنایتت
بر قبر بی چراغ تو گوئیم یک #سلام
🌸
«میثم» همیشه وصف شما خاندان کند
ای مدحتان بر اهل سخن خوشترین کلام
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
#باقرالعلوم
✍ سه عامل بسیار مهم سبب شده بود أئمّه عَلَیهِم السَّلام تا قبل از امام محمّد باقر عَلیهِ السَّلام آن گونه که شایسته است علوم خود را گسترش ندهند و قوانین #حیات_بخش اسلام به صورت کامل برای مردم بیان نشود؛ این عوامل عبارتند از:
❌ اوضاع سیاسی: در زمان امامت أئمّه عَلَیهِم السَّلام پیش از امام باقر عَلیهِ السَّلام، تبلیغات سوئی بر علیه خاندان عترت صورت می پذیرفت، چنان که به دستور معاویه (لعنة الله علیه) بر منابر ، أمیرَالمُؤمِنین علیه السَّلام را دشنام می دادند! (ألعَياذُ بِاللّه) و چنان بر علیه آن حضرت دروغ پردازی می کردند که بعد از شهادت ایشان در محراب نماز، مردم در خارج از كوفه گفتند: مگر او (على) نماز هم می خواند!؟ علاوه بر این روابط مردم با این خاندان تحت #کنترل_شدید حکّام بنی امیّه بود و شیعیان ، دستگیر، شکنجه و زندانی شده و یا به قتل می رسیدند؛ از این رو شرایط به گونه ای بود که تبیین احکام و مبانی اسلامی توسط ائمه عليهم السلام به آسانی ممکن نبود.
❌ منع کتابت و نقل حدیث: بعد از شهادت پیامبر گرامی اسلام، خُلفا و حاکمان، به بهانه حفظ قرآن و مخلوط نشدن آیات إلهی با احادیث نَبوی و با شعار «کَفانا کتابَ اللّه: کتاب خدا ما را کفایت می کند!» ، از نوشتن و نقل احادیث به شدت مُمانعت می کردند و هر کس حدیثی را نقل می کرد او را توبیخ می کردند، حتی خلیفه دوم احادیثی را که نوشته شده بود جمع آوری کرد و آنها را سوزاند! (الطّبقات الکبری، ج5، ص188)
❌ #جهل و نادانی مردم: این عامل سبب شده بود که مردم از چراغ های فروزنده و روشنی بخش بی بهره بمانند، به حدّی که وقتی حضرت علی علیه السَّلام فرمودند: «فَاسئلونی قَبلَ اَنْ تَفقِدونی: قبل از اینکه مرا از دست بدهید، هر چه می خواهید از من سؤال کنید» ، سَعد بنِ أبی وَقاص گفت: بگو موهای ریش من چقدر است!😔 این جهل و نادانی، حسرت تمام اندیشمندان جهان را برانگیخته است که ای کاش ما مخاطب چنین شخصیت بزرگی بودیم و از محضر او بهره مند می شدیم.
👌 امّا در زمان امام محمّد باقر علیه السَّلام که اوضاع سیاسی کمی آرامتر شده بود و کتابت و نقل حدیث به دستور «عمر بن عبد العزیز» آزاد شده و مردم تا حدودی به ماهیت پلید حکّام بنی امیه پی بردند، آن حضرت بزرگ ترین #نهضت_علمی جهان اسلام و تشیّع را بنا نهادند و عالَم اسلام را از علوم سرشار خود سیراب نمودند. در این عصر بود که تدوین فرهنگ شیعه شامل #فقه، #تفسیر و #اخلاق آغاز شد و شاگردانی در محضر امام پنجم عَلیهِالسَّلام تلمّذ کردند که بعداً شخصیت های علمی برجسته ای شدند ، به مناطق مختلف اسلامی هجرت کردند و علوم #آل_محمّد صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیهِم أجمَعین را منتشر کردند.
📚 سیره پیشوایان، (مهدى پيشوايى) دوران زندگی امام محمّد باقر عَلیهِ السَّلام
🌹🌹🌹🌹🌹
🌷قرآن ناطق🌷
@quran_nategh_14
💎 حضرت امام على النّقي عليه السلام مى فرمايند:
🥀 اِنَّ لِلّهِ بِقاعاً یُحِبُّ اَن یُدْعی فیها فَیَستَجیبَ لِمَن دَعاهُ وَ الحَیرُ منها🥀
☘همانا برای خداوند بُقعه هایى است که دوست دارد در آن مكان ها به درگاه او دعا شود و دعای دعا کننده را به اجابت برساند، و #حائرحسین (حرَم أباعبدالله الحسين عليه السلام) یکی از آن بقعه هاست.☘
📚 بحار الانوار، ج 98، ص113
🥀
ای در سِپهرِ مَجد و شرف، رویت آفتاب
در بَزم ما بِتاب و رُخ از دوستان مَتاب
🥀
از پا فِتاده ایم، ز رحمت تو دست گیر
ما را که دل ز آتش داغت بُوَد کباب
🥀
جمعیم ما و لیک پریشان به یاد تو
از ما شکسته تر دل «زهرا و بوتراب»
🥀
یا هادی المُضلـّین، کز مردم ضلال
جِسمت در إلتهاب و رَوانت در إلتهاب
🥀
ای آیت #توکّل و اى آیت #رضا
دیدی جنایت از متوکل تو بی حساب
🥀
گاهی دهد مکان تو در #بِرکةُالسّباع
گاهی درون مَحبَس دشمن به پیچ و تاب
🥀
تو زاده ی بزرگ جوانان جنّتی
ای از ستم شهید شده در گَه شباب
🥀
آن شربتی که داد به اجبار دشمنَت
گویا شِرنگ مرگ بـُد و آتش مذاب
🥀
ای بر درت نثار ، درود ملائـکه
امروز بر سلام "مؤید" بده جواب
🥀🥀🥀🥀🥀
🏴قرآن ناطق🏴
@quran_nategh_14
✍ زیارت #جامعه_کبیره یادگاری از حضرت امام هادی علیه السلام است که چون اقیانوسی با دربرگیری معارف إلهی و مضامین عالی، به معرفی جایگاه بی بدیل #امامت می پردازد و به تعبیر علّامه مجلسی(ره) از نظر سند و روایت، از «صحیح ترین» و «قَوی ترین» زیارات به شمار می آید.
🤔 چرا به این زیارت، جامعه کبیره گفته می شود؟
✅ اول اینکه می توان وَجه مضامین جامع آن را در نظر گرفت که تقریباً به غالب #صفات امامان معصوم علیهم السلام اشاره می نماید.
✅ دلیل دیگر، مبنی بر «جامعیت زمانی و مکانی» آن است که زمان خاصّی را در بر نمی گیرد و در همه زمان ها و همه مكان ها می توان این زیارت را خواند.
👌در واقع زیارت جامعه کبیره یک #امام_شناسی کامل است و از آنجاکه هیچ فردی با تلاش خود قادر به شناخت امام معصوم علیه السّلام نیست و امام شناسی از #ضروریات و #مُسَلّمات دین اسلام است و اگر مسلمانی بدون شناخت امام از دنیا برود به «مرگ جاهلیّت» از دنیا رفته است؛ چنانکه پیامبر اکرم صلّی اللّهُ عَلیهِ وَ آلِهِ وَ سَلّم می فرمایند:
🥀مَن ماتَ وَ لَمْ یَعرِفْ اِمامَ زَمانِهِ ماتَ میتةً جاهِلیّةِ🥀
☘ هر کس از دنیا برود و امام زمان خویش را نشناسد به مرگ #جاهلیت از دنیا رفته است.☘
📚مناقِب اِبن شَهر آشوب، ج1، ص246
👈 لذا برای امام شناسی باید به کلام نورانی خود معصومین علیهم السلام تمسّک بجوئیم که در این جایگاه و مرتبه هستند و بهتر از هرکس دیگر، مقام #امامت را معرّفی و تبیین می نمایند.
#کَلامُکُم_نورٌ
#وَ_أمرُكُم_رُشدٌ
#وَصيّتُكُم_التّقوى
#عادَتُكُم_الاِحسان
#سَجيّتُكُم_الكَرَم
🥀🥀🥀🥀🥀
🏴قرآن ناطق🏴
@quran_nategh_14