✅ ترجمه ی صفحه ی هفتاد و دو
📖 سوره ی آل عمران
🔶 آیات ۱۶۶ تا ۱۷۳
⬅️ آیت الله مکارم شیرازی
👇👇👇👇
🔶 و آنچه (در روز احد،) در روزى كه دو دسته ( مؤمنان و كافران) با هم نبرد كردند به شما رسيد، به فرمان خدا (و طبق سنت الهى) بود؛ و براى اين بود كه مؤمنان را مشخص كند. (166)
🔶 و نيز براى اين بود كه منافقان شناخته شوند؛ آنهايى كه به ايشان گفته شد: «بياييد در راه خدا نبرد كنيد! يا (حداقل) از حريم خود، دفاع نماييد!» گفتند: «اگر مىدانستيم جنگى روى خواهد داد، از شما پيروى مىكرديم. (اما مىدانيم جنگى نمىشود.)» آنها در آن هنگام، به كفر نزديكتر بودند تا به ايمان؛ به زبان خود چيزى مىگويند كه در دلهايشان نيست! و خداوند از آنچه كتمان مىكنند، آگاهتر است. (167)
🔶 (منافقان) آنها هستند كه به برادران خود -در حالى كه از حمايت آنها دست كشيده بودند- گفتند: «اگر آنها از ما پيروى مىكردند، كشته نمىشدند!» بگو: «(مگر شما مىتوانيد مرگ افراد را پيشبينى كنيد؟!) پس مرگ را از خودتان دور سازيد اگر راست مىگوييد!» (168)
🔶 (اى پيامبر!) هرگز گمان مبر كسانى كه در راه خدا كشته شدند، مردگانند! بلكه آنان زندهاند، و نزد پروردگارشان روزى داده مىشوند. (169)
🔶 آنها بخاطر نعمتهاى فراوانى كه خداوند از فضل خود به ايشان بخشيده است، خوشحالند؛ و بخاطر كسانى كه هنوز به آنها ملحق نشدهاند ( مجاهدان و شهيدان آينده )، خوشوقتند؛ (زيرا مقامات برجسته آنها را در آن جهان مىبينند؛ و مىدانند) كه نه ترسى بر آنهاست، و نه غمى خواهند داشت. (170)
🔶 و از نعمت خدا و فضل او (نسبت به خودشان نيز) مسرورند؛ و (مىبينند كه) خداوند، پاداش مؤمنان را ضايع نمىكند؛ (نه پاداش شهيدان، و نه پاداش مجاهدانى كه شهيد نشدند). (171)
🔶 آنها كه دعوت خدا و پيامبر (ص) را، پس از آن همه جراحاتى كه به ايشان رسيد، اجابت كردند؛ (و هنوز زخمهاى ميدان احد التيام نيافته بود، به سوى ميدان «حمرار الاسد» حركت نمودند؛) براى كسانى از آنها، كه نيكى كردند و تقوا پيش گرفتند، پاداش بزرگى است. (172)
🔶 اينها كسانى بودند كه (بعضى از) مردم، به آنان گفتند: «مردم ( لشكر دشمن ) براى (حمله به) شما اجتماع كردهاند؛ از آنها بترسيد!» اما اين سخن، بر ايمانشان افزود؛ و گفتند: «خدا ما را كافى است؛ و او بهترين حامى ماست.» (173)
🔰 آموزش آسان قرآن کریم 🔰
https://eitaa.com/joinchat/1787428864Cf06c9c47da
72_72438.mp3
331.5K
طرح ترتیل روزانه قرآن کریم
#صفحه_72
💠 سوره آل عمران آیات 166 تا 173
✅ استاد پرهیزکار
🔰 آموزش آسان قرآن کریم 🔰
https://eitaa.com/joinchat/1787428864Cf06c9c47da
017081.mp3
65.7K
📖 آیه ۸۱ سوره اسراء
💠 با صدای استاد پرهیزکار
_________________________
وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ ۚ
إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا
و بگو: «حق آمد، و باطل نابود شد؛
یقیناً باطل نابود شدنی است!»
________________________
نکات تدبری در پست بعد👇👇
🔰 آموزش آسان قرآن کریم 🔰
https://eitaa.com/joinchat/1787428864Cf06c9c47da
🔶🔶🔶 نکات تدبری 🔶🔶🔶
💠 بقاى حقّ و نابودى باطل،
يك سنّت وقانون الهى است،
نه پندارى و تصادفى،
هر چند پيروان حقّ كم،
و طرفداران باطل زياد باشند.
چرا كه حقّ همچون آب،
ثابت و ماندگار است،
و باطل مانند كف،
ناپايدار و فانى است.
✅ بنابراین؛
از جلوه ها و مانورهاى باطل نهراسيم،
زیرا دوامى ندارد.
💠 فقط توجه داشته باشیم که :
بايد حقّ را به ميدان آورد
تا باطل از بين برود. «جاء...زهق»
با حمایت از حق،
باطل را از میدان به در کنیم.
🔰 آموزش آسان قرآن کریم 🔰
https://eitaa.com/joinchat/1787428864Cf06c9c47da
.
💠 متن صفحه هفتاد و سه
🔰 آموزش آسان قرآن کریم 🔰
https://eitaa.com/joinchat/1787428864Cf06c9c47da
✅ ترجمه ی صفحه ی هفتاد و سه
📖 سوره ی آل عمران
🔶 آیات ۱۷۴ تا ۱۸٠
⬅️ آیت الله مکارم شیرازی
👇👇👇👇
🔶 به همين جهت، آنها (از اين ميدان،) با نعمت و فضل پروردگارشان، بازگشتند؛ در حالى كه هيچ ناراحتى به آنان نرسيد؛ و از رضاى خدا، پيروى كردند؛ و خداوند داراى فضل و بخشش بزرگى است. (174)
🔶 اين فقط شيطان است كه پيروان خود را (با سخنان و شايعات بىاساس،) مىترساند. از آنها نترسيد! و تنها از من بترسيد اگر ايمان داريد! (175)
🔶 كسانى كه در راه كفر، شتاب ميكنند، تو را غمگين نسازند! به يقين، آنها هرگز زيانى به خداوند نمىرسانند. (بعلاوه) خدا مىخواهد (آنها را به حال خودشان واگذارد؛ و در نتيجه،) بهرهاى براى آنها در آخرت قرار ندهد. و براى آنها مجازات بزرگى است! (176)
🔶 (آرى،) كسانى كه ايمان را دادند و كفر را خريدارى كردند، هرگز به خدا زيانى نمىرسانند؛ و براى آنها، مجازات دردناكى است! (177)
🔶 آنها كه كافر شدند، (و راه طغيان پيش گرفتند،) تصور نكنند اگر به آنان مهلت مىدهيم، به سودشان است! ما به آنان مهلت مىدهيم فقط براى اينكه بر گناهان خود بيفزايند؛ و براى آنها، عذاب خواركنندهاى (آماده شده) است! (178)
🔶 چنين نبود كه خداوند، مؤمنان را به همانگونه كه شما هستيد واگذارد؛ مگر آنكه ناپاك را از پاك جدا سازد. و نيز چنين نبود كه خداوند شما را از اسرار غيب، آگاه كند (تا مؤمنان و منافقان را از اين راه بشناسيد؛ اين بر خلاف سنت الهى است؛) ولى خداوند از ميان رسولان خود، هر كس را بخواهد برميگزيند؛ (و قسمتى از اسرار نهان را كه براى مقام رهبرى او لازم است، در اختيار او مىگذارد.) پس (اكنون كه اين جهان، بوته آزمايش پاك و ناپاك است،) به خدا و رسولان او ايمان بياوريد! و اگر ايمان بياوريد و تقوا پيشه كنيد، پاداش بزرگى براى شماست. (179)
🔶 كسانى كه بخل مىورزند، و آنچه را خدا از فضل خويش به آنان داده، انفاق نمىكنند، گمان نكنند اين كار به سود آنها است؛ بلكه براى آنها شر است؛ بزودى در روز قيامت، آنچه را نسبت به آن بخل ورزيدند، همانند طوقى به گردنشان مىافكنند. و ميراث آسمانها و زمين، از آن خداست؛ و خداوند، از آنچه انجام مىدهيد، آگاه است. (180)
73_72437.mp3
386.4K
طرح ترتیل روزانه قرآن کریم
#صفحه_73
💠 سوره آل عمران آیات 174 تا 180
✅ استاد پرهیزکار
🔰 آموزش آسان قرآن کریم 🔰
https://eitaa.com/joinchat/1787428864Cf06c9c47da
.
🔸 سلام عزیزان 🌱
👈 حالتون چطوره ؟؟😊
💠 میلاد امام رضا علیه السلام
رو خدمتتون تبریک عرض میکنم 🌸
.
.
اما یه خبر خوب دارم☺️
ان شاءالله امروز راس ساعت ۱۷
میخوام یه لایو آموزشی خوب بذارم.
.
.
موضوع این لایو:
👈 آموزش صحیح خوانی
آیات ابتدایی سوره یاسین
👈 به همراه بیان نکات بسیار مهمِ
روانخوانی و تجویدی
.