eitaa logo
قرآن و احادیث
1.5هزار دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
5هزار ویدیو
27 فایل
🌹﷽🌹 ☘روزانه چند حدیث از معصومین(ع)☘ 🍃و کلامی از قرآن کریم را مهمان ما باشید🍃 گروه ختم قرآن مشکات https://eitaa.com/joinchat/2018640097C295ba0b1a6 گروه ختم قرآن امام مهدی https://eitaa.com/joinchat/3985441143C9aa5c4f664 ادمین @khadem_ol_mahdi_yaghobi
مشاهده در ایتا
دانلود
🍁🍂 حجامت در پاییز 🍂🍁 عضو انجمن حجامت ایران گفت: انجام حجامت در فصل پاییز🍂 باعث یک عملکرد پیشگیرانه در بدن خواهد شد و گلبول‌های سفید بدن را افزایش و منجر به تقویت سیستم دفاعی و ایمنی بدن می‌شود. 🔊 به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، دکتر اکبر کتابی انجام حجامت در فصل پاییز را بسیار خوب و مفید دانست و گفت:👇 اولویت در فصل پاییز برای حجامت کردن تا اخر ماه آبان است و توصیه ما به افراد این است که در پاییز با توجه به شرایطی که دارند حجامت را در اولویت کار‌های خود قرار دهند. 🌺🌸🌼🌼🌸🌺 وی ادامه داد: حجامت کردن در فصل پاییز یک عملکرد پیشگیرانه برای بدن دارد که W.B.C و R.B.C یا همان گلبول‌های بدن را افزایش و منجر به تقویت سیستم دفاعی و ایمنی بدن می‌شود که خود عاملی برای پیشگیری از بروز مشکلات و بیماری‌ها در فصل زمستان است. 🌹🌻🌹🌻🌷 این دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ارمنستان به روایات مبنی بر حجامت در فصل پاییز اشاره کرد و گفت: از امام رضا(ع) روایت شده است که در فصل بهار و پاییز حجامت کنید؛ همچنین حضرت علی(ع) فرموده‌اند که حجامت باعث سلامتی و افزایش عقل می‌شود. دانشجویان و دانش‌آموزان حجامت کنند مدرس دانشکده رفاه به تشریح این حدیث که حجامت باعث تشدد عقل می‌شود، اظهار کرد: حجامت به خصوص در ناحیه پشت گوش ها و سر باعث افزایش هوش نیز می‌شود و همچنین به جلوگیری از طغیان قلبی و مغزی کمک می‌کند و به مغز آرامش می‌دهد و همچنین قوه تفکر بالا می‌رودکه توصیه ما به قشر دانشجو و دانش آموز این است که در هنگام امتحانات و یا در مواقعی که در حال تحصیل هستند حجامت کنند چون باعث افزایش هوش آنها می‌شود. 🌱🌿☘🌿🌱☘ وی به شایع‌ترین درمان‌ها بر اثر انجام حجامت در فصل پاییز اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه در فصل سرد و خشک پاییز قرار داریم، با حجامت کردن می‌توان به درمان خشکی پوست در اثر فصل سرد، وسواس فکری، فشار خون، و حساسیت اشاره کرد. افراد دارای مزاج سودا و بلغمی با رعایت تدابیر حجامت کنند. عضو انجمن حجامت ایران به حجامت بر اساس شناخت مزاج‌ها اشاره کرد و گفت: مزاج‌های دموی و صفراوی بیشتر از سایر مزاج‎‌‌ها توصیه برای حجامت کردن می‌شوند و مزاج‌های سودا و بلغم تاکید می‌شود که با جانب دقت و تحت نظر پزشک مربوطه ‌ حجامت انجام دهند.
🔰 توصیه های (بر اساس منابع طب سنتی و رساله طبی منسوب به امام رضا علیه السلام) 🔹 در این فصل به علت تغییرات هوا، گرمای نیمروز و سردی بامداد و شامگاه، بسیار خوردن میوه ها، انسداد منافذ بدن به علت تغییرات هوا، قوت گرفته امراض سوداوی زیاد می‌شود. (به تجربه دیده‌ایم که دردهای مربوط به دیسک کمر و سیاتیک و سایر امراض سوداوی در ابتدای پاییز شدت می‌یابد) 🔸 از مصرف سردی ها را پرهیز شود. آب سرد نخورید و با آب سرد بدن را نشویید. در این فصل نباید در جایی خوابید که بدن احساس سرما کند. از گرمای نیمروزی و سرمای بامدادان باید پرهیز کنید. (همه ساله شاهدیم که در ابتدای با موجی از سرماخوردگی مواجهیم که به دلیل عدم رعایت این نکات می‌باشد خصوصا که هوا خنک می‌شود ولی متاسفانه کولرها را همچنان روشن می‌گذارید) 🔹 از پرخوری بپرهیزید. نباید با شکم سیر و مالامال خوابید. در این فصل باید از مصرف میوه‌ها تا حد امکان پرهیز کرد و زیاد نخورد. به انگور شیرین، سیب و انجیر و مویز اکتفا کنید. از خوردن خربزه و خیار پرهیز کنید. 🔸 شیرینی‌های طبیعی و گوشت حیواناتی که مزاج معتدل دارد (بزغاله نر/ گوسفند یکساله) مفید است ولی از گوشت گاو و زیاد کباب کردن آن پرهیز کنید. 💢 باید به بیرون راندن مواد زائد از بدن پرداخت تا در زمستان مشکل ساز نشوند. برای این منظور خوردن منضج و مسهل و و (زیر نظر پزشک) توصیه می شود. 🔹 حمام رفتن مکرر یا طولانی مدت خوب نیست. از عطرهایی با بوی معتدل استفاده شود. 🔻 یک نکته مهم: از تزریق خودداری کنید. مگر برای افراد خاص با تشخیص پزشک معتمد. اگر بچه های شما زیاد سرما می‌خورند واکسن نزنید بلکه در همین مهر و آبان ماه حجامت شان کنید. نشر بدین
39.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تدابیر فصل پاییز از زبان دکتر خیر اندیش
📚 تدابیر فصل پاییز 🍁 (نسخه در پاییز) ۱) انجام حجامت عام وفصد ۲) پوشاندن بدن مخصوصاً بعد از حمام حتماً سر خود را بپوشانید و بلافاصله بعد از حمام از منزل خارج نشوید. ۳) سعی کنید شب‌ها قبل از خواب در بینی خود یک تا دو قطره روغن بنفشه بچکانید تا از گرفتگی بینی و زکام جلوگیری شود. ۴) از محصولات ویژه طبیعت در این فصل به طور مرتب و هفتگی مصرف کنید چرا که خداوند حکیم برای مقابله انسان در برابر بیماری‌های این فصل این میوه‌ها و گیاهان را در اختیار انسان‌ها قرار داده است که عبارتند از: شلغم، ترب سیاه، کدو حلوایی، کدو آشی، انار، عناب، به، سیب، مرکبات، برگ چغندر به صورت آش یا بورانی، خاکشیر، قدومه، نخود ۵) سعی کنید از آب یخچال استفاده نکنید و از آبی که با یخ سرد شده باشد که به طور مطلق پرهیز کنید ۶) به خاطر اینکه هوا مسموم است صبح در خانه اسفند دود کنید ۷) از آنجا که هوا در این فصل خشک است یک کتری آب روی بخاری بگذارید تا رطوبت هوا تامین شود و اگر داخل کتری کمی گل بابونه و یا برگ اکالیپتوس بریزید که دیگر فوق العاده است. ۸) در روایات توصیه شده هر روز صبح یک انگشت عسل به صورت لیسیدن مصرف شود. ۹) از خوردن خوراکی‌هایی که با این فصل سازگاری ندارد به طور مطلق پرهیز کنید مثل هندوانه، خیار، گوجه مخصوصاً به صورت سالاد ۱۰) از خوراکی‌های گرم و تر بیشتر استفاده کنید مخصوصاً کسانی که سوداوی مزاج هستند مثل: انجیر خشک، خرما، شیر و عسل، روغن زیتون، سوپ و آش‌های آبکی ۱۱) گاهی اوقات کُندر را بجوید تا مغز گرم شود و از زکام جلوکیری کند. ۱۲) از عطرهای گرم مثل عطر گل محمدی و مانند آن استعمال کنید. ۱۳) از دمنوش‌های گیاهی گرم استفاده کنید به ویژه گیاهانی مثل اسطوخدوس، بادرنجبویه، بابونه، آویشن، بهارنارنج، عناب، سنبل الطیب، به لیمو، گل محمدی و… ۱۴) از غذاهای سرد پرهیز کنید و آنها را با مصلح مصرف کنید برای مثال در خوردن برنج سفید، مرغ، دوغ، ماهی و مانند آن افراط نکیند ۱۵) در وعده صبحانه ارده و شیره میل کنید چرا که هم گرم و تر است و هم انرژی لازم را برای شما در یک روز سرد فراهم می‌کند. ۱۶) صبح‌ ناشتا مویز واب ولرم+خاکشیر و بادام میل کنید. ۱۷)در هفته یکباراز انفیه استفاده کنید ۱۸) یک چفیه یا شال پشمی دور کمر خود ببندید مخصوصاً کسانی که استعداد سنگ کلیه دارند. ۱۹) گاهی اوقات شب قبل از خواب کف پاها و ملاج سر را با روغن‌های گرم کنید ۲۰) انجام بادکش گرم به خصوص در ناحیه کمر و ریه‌ها بسیار مفید است و باعث تقویت سیستم دفاعی بدن می‌شود.
مولا علی (ع): آدمیزاد باور ندارد که روزی می‌میرد از این رو، از گناهان باکی ندارد و زندگی را در غفلت‌ها و خطاها سپری می‌کند. هنوز سرگرم لذت‌ها و غفلت‌هاست که درد و بیماری‌ها او را در بر می‌گیرد و غمگین و حسرت زده به درد، می‌نالد. او را به سکرات مرگ می‌برند و بلای مرگ بر سرش می‌تازد تا در غفلت‌ها و آرزوهای خود بمیرد ...
‍ ‍ پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: «سَیِّدُ طَعامِ أهلِ الدُّنیا وَ الآخِرَةِ اللَّحمُ، ثُمَّ الأَرُزُّ» سید غذاهای ساکنان دنیا و آخرت و سپس است. 📚 عیون اخبار الرضا علیه السلام ج۲ ص۳۵ ح۷۹ 📚مکارم الاخلاق ج۱ ص۳۳۵ ح ۱۰۷۹ 📚بحارالانوار ج۶۶ ص۵۸ ح۵ و ص ۲۶۲ح۷ 📚دانشنامه احادیث پزشکی ج۲ ص۴۶
زمان مراجعه به طبيب ✅ از حضرت على عليه السلام روايت شده است كه فرمود: «مسلمان زمانى اقدام به معالجه مى‌كند كه بيمارى بر سلامتى‌اش غلبه پيدا كند» 📕خصال، ج ۲،ص۴۱۱ 📒بحارالانوار، ج۶۲،ص ۷۰،ح۲۴. ✅ از امام صادق عليه السلام روايت شده است كه فرمود: «هر كس سلامتى‌اش بر بيمارى غالب باشد ومعالجه كند وبر اثر معالجه بميرد، من از او بيزارم». 📘خصال، ج ۱، ص۷۶، ح ۸۶. 📗بحارالانوار، ج۶۲، ص۶۴، ح۵. 🌸از امام کاظم عليه السلام روايت شده است كه فرمود: «تا ممكن است براى معالجه نزد اطبّا نرويد، زيرا رجوع به آنان همانند ساختن يك خانه است كه كم آن منتهى به زياد مى‌شود». 📚علل الشرایع، ج۲، ص۴۶۵، ح۱۷.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هرچه که هست در یک ساعت به اذان صبح مانده است 👤 مرحوم آیت‌الله 🌸🌸🍃❁‌‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌༺◍⃟჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌ با نشر در ثواب آن شریک هستید.
🔴🔷 امام علی (ع): درباره یتیمان، از خدا بترسید، مبادا گرسنه بمانند و در جامعه ی شما تباه شوند. 🌸🌸🍃❁‌‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌༺◍⃟჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌ با نشر در ثواب آن شریک هستید.
✨ هرکس مواظبت بر قرائت واقعه نماید فقیر و بیچاره نشود و موجب زیاد حفظ و توفیق و وسعت در مالش گردد ✨ 📚 بحارالانوار ۲/۸۴ ❁‌‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌༺◍⃟჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌ با نشر در ثواب آن شریک هستید.
🌻امام علی (ع) ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﻫﻤﻨﺸﯿﻦ ﺑﻰ ﺧﺮﺩ ﻣﺒﺎﺵ، ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﺯﺷﺖ ﺭﺍ ﺯﯾﺒﺎ ﺟﻠﻮﻩ ﺩﺍﺩﻩ، ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ ﺗﻮ ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﺍﻭ ﺑﺎﺷﯽ. ❁‌‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌༺◍⃟჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌ با نشر در ثواب آن شریک هستید.
پيامبر خدا صلی الله علیه و آله در سايه حَطيم [1] در مكّه نشسته بود كه شخصى آمد و گفت: اى پيامبر خدا! اموال ابوفلان در ساحل دريا ، دچار حادثه شد و از بين رفت. پيامبر خدا فرمود: «هيچ مالى در خشكى و دريا تلف نشد ، مگر به سبب ندادن زكات. پس، اموال خود را با دادن زكات، حفظ نماييد و بيمارانتان را با صدقه دادن، درمان كنيد و مصيبت هاى بلا را با دعا كردن، از خود برانيد كه دعا براى آنچه نازل شده و آنچه نازل نشده، سودمند است: آنچه را نازل شده است، برطرف مى كند و از آنچه نازل نشده است، جلوگيرى مى كند. ♦️[1] حَطيم، جايى است ميان رُكن حجر الأسود و درِ كعبه. آن را حَطيم گفته اند، چون مردم در آنجا براى دعا كردن ازدحام مى كنند و صفوف يكديگر را مى شكنند (مجمع البحرين/ج1/ص423 «حطم») 📚نهج الدعاء/محمدی ری شهری/ج1/ص77 ❁‌‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌༺◍⃟჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌ با نشر در ثواب آن شریک هستید.
🌸امام على عليه السلام: لاوِزرَ أعظَمُ مِن وِزرِ غَنيٍّ مَنَعَ المُحتاجَ گناهى، بزرگتر از گناه ثروتمندى نيست كه نيازمند را[از حقّش ] محروم كرده باشد 📚غررالحكم حدیث10738 ❁‌‌❥‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌༺◍⃟჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄‌‎‎‌‎‎‎‌‎‌‎‎‌‎‎‎‌ با نشر در ثواب آن شریک هستید.
👈 هيچ مرد مسلمانےنيست كه نگاهش به زنۍ بيفتد وچشم خودرا پايين بيندازد مگراينكه خداۍمتعال به او توفيق عبادتى دهد كه شيرينى آنرا در دل خويش بيابد ✨ 📚 كنزالعمّال، ح۱۳۰۵ 💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 شهدا ▶️ فرمانده‌ای که چراغ‌ خاموش، دشمن را شکست داد! شادی روح شهدا صلوات 🌹 ☀️به ما بپیوندید 👇 https://eitaa.com/montazeranzohoor14
✍ امام باقر علیه السلام : پدرم می‌فرمود: بهترین کارها کشاورزی است، چیزی را می‌کاری و نیک و بد از آن می‌خورند. نیکوکار می‌خورد و برایت از خدا آمرزش می‌طلبد و بدکار می‌خورد و آنچه خورده او را لعن و نفرین می‌کند و چرندگان و پرندگان نیز از آن بهره‌مند می‌شوند. 📚 الکافی: 5/260/5.
🌹خدایا چیزی که توان تحملش را نداریم قسمت ما نکن 📚بقره ۲۸۶ 🍃 ذڪر نٻڪ❤️ @zekrenik
💎 : 🔹 «نشانه سياستِ درست ، برنامه ريزى صحيح و پرهيز از ريخت و پاش است .» 📚 غرر الحكم : ح ۴۸۲۱ ➖〰➖〰➖〰➖〰➖ 💎حضرت فاطمه زهرا عليها السلام : هر كه عبادت خالصانه خود را به درگاه خدا فرا برد ، خداوند عزّ و جلّ بهترين كارى را كه به صلاح اوست برايش فرو فرستد 📚ميزان الحكمه، جلد 4، صفحه 49 🍃 ذڪر نٻڪ❤️ @zekrenik
✍امام صادق عليه السلام: كسى كه به اوضاع زمان خود آگاه باشد، گرفتار هجوم اشتباهات نمى‌شود. 📚تحف العقول، ص ۳۵۶ ‌‌‌‌
✍ امیرالمومنین علی علیه السلام: شکیبایی، در برابر گرفتاری بهتر است تا تن آسایی در رفاه. 📚 غرر الحکم: 1821.
وَلِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ✨وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ ﴿۱۸۹﴾ ✨و فرمانروايى آسمانها و زمين از آن خداست ✨و خداوند بر هر چيزى تواناست (۱۸۹) 📚 سوره مبارکه آل عمران ✍ آیه ۱۸۹
🔰امام علی (ع) فرمودند: اَحـْسـِنـُوا تـِلاوَةَ الْقـُرْآنِ فـَاِنَّهُ اَنـْفـَعُ الْقـَصـَصِ وَاسـْتـَشـْفـُوا بـِهِ فـَاِنَّهُ شـِفـاءُ الصُّدُورِ. قرآن را نيكو تلاوت كنيد كه سودمندترين داستانهاست و از آن شفا بجوييد كه شفاى سينه‌ها است. 📚شرح غررالحكم، ج۲، ص۶۵۷
💠قالَ الْصّـادِقُ عليه السلام: اِنّى ما شَرِبْتُ ماءً بارِداً اِلاّ ذَكَرْتُ الْحُسَيْنَ عليه السلام. 💠امام صـادق عليه السلام: من هرگز آب سرد ننوشيدم مگر آنكه از امام حسين عليه السلام ياد نمودم. ياد ابا عبداللّه عليه السلام و تشنگى آن شهيد مظلوم هنگام نوشيدن آب خنك و گوارا، از توصيه هاى مؤكد پيشوايان دين است. 📚[وسائل الشيعه 17: 216 ح 1]
💠امام على عليه السلام : إنّ اللّه َ سبحانَهُ قد جَعَلَ الدنيا لِما بعدَها و ابتَلى فيها أهلَها لِيَعلَمَ أيُّهُم أحسَنُ عَمَلاً؟ و لَسنا للدنيا خُلِقنا و لا بالسَّعي فيها اُمِرنا . 💠 همانا خداى سبحان دنيا را براى پس از آن آفريده و اهل دنيا را در آن مى آزمايد تا معلوم شود كه چه كسى نيك كردارتر است ؟ ما براى دنيا آفريده نشده ايم و به كوشش در آن [ براى به دست آوردن حطام دنيوى ] مأمور نگشته ايم . 📚( نهج البلاغة : الكتاب ۵۵ )
💠 همنشین 🔹 امام حسین علیه السلام: همنشینی باسفلگان و افراد پست و گنهکاران، ناپسند است و موجب بدبینی مردم و از دست دادن اعتماد و اعتبار می شود. ✨ مُجالَسَةِ أهلِ الدِنَاءَة شَر، وَ مُجَالَسَةِ أَهلِ الفُسُوقِ ریبَة؛ 📚بحارالانوار/ج78/ص122 ✍🏼 بگو با چه کسی رفت و آمد میکنی تا بگویم چگونه فردی هستی؟ این حرفی تجربه شده است، پس در انتخاب دوستان خود باید دقت داشت و خود را در معرض اتهام قرار نداد.