15.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞|نماهنگ بسیار زیبا ویژه محرم
⚜نِعمَ الاَمیر⚜
🏴هدیه به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و شهدای کربلا
🌀کاری از:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
⭕️با حضور:
🔅نوجوانان و نوگلان حسینی
📺مشاهده و دریافت اثر با کیفیت بالا:
🖥 aparat.com/v/2VLCu/
🌐آیدی عضویت در کانال ایتا و تلگرام:
📲 @tasnim_esf
#محرم
#امام_حسین
#سیره_اخلاقی_امام_حسین_ع
⇦ روایتی در فضیلت امام حسین علیه السلام
در حدیث صحیح که محدثان اهل سنت نقل کردهاند، آمده است: روزی امام حسین علیهالسّلام در دوران کودکی به حضور جدش پیامبر اعظم، شرفیاب شد. آن حضرت با دیدن سیدالشهداء فرمود: «مرحبا بک یا ابا عبدالله، یا زین السماوات والارض؛ خوش آمدیای حسین! ای زینت آسمانها و زمین! »
«ابی بن کعب» که کنار حضرت نشسته بود، گفت: ...
●فرائدالسمطین، ج۲، ص۱۵۵، ح۴۴۷.
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#السلام_علیک_یا_اصحاب_الحسین_ع
@quranekarim1398
●➼┅═❧═┅┅───┄
.
﷽؛
💠 #حديث_روز شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
🏷 همه چشمها گريانند مگر..!
🔅 #امام_علی_علیه_السلام :
🔸 «در روز قيامت همه چشمها گريانند و هيچ چشمى خواب ندارد، مگر آن چشمى كه خداوند آن را به كرامت خود اختصاص داده و بر شكستن حرمت حسين و خاندان محمد عليهم السلام گريسته باشد» .
🔹 «كُلُّ عَينٍ يَومَ القِيامَةِ باكِيَةٌ و كُلُّ عَينٍ يَومَ القِيامَةِ ساهِرَةٌ ، إلاّ عَينَ مَنِ اختَصَّهُ اللّهُ بِكَرامَتِهِ و بَكى عَلى ما يُنتَهَكُ مِنَ الحُسَينِ و آلِ مُحَمَّدٍ عليهم السلام».
📚 الخصال : ص ٦٢٥ ح ١٠
•❀• ذکر امروز :یا ربَّ العالمین (۱۰۰ مرتبه)
#امام_حسین #محرم
┄┅─✵💔✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
اِلهی
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
یا عالی بِحَقِّ علی
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن
یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان
@quranekarim1398
┄┅─✵💔✵─┅┄
صفحه ۱۳۹ مصحف شریف
سوره مبارکه انعام
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5773810177660683727.mp3
1.05M
🔸ترتیل صفحه ۱۳۹ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : نهاوند
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
قرآن ترجمه المیزان
سوره 6
سوره مبارکه الانعام
صفحه 139
وَمَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ إِذْ قَالُوا مَا أَنْزَلَ اللَّهُ عَلَىٰ بَشَرٍ مِنْ شَيْءٍ ۗ قُلْ مَنْ أَنْزَلَ الْكِتَابَ الَّذِي جَاءَ بِهِ مُوسَىٰ نُورًا وَهُدًى لِلنَّاسِ ۖ تَجْعَلُونَهُ قَرَاطِيسَ تُبْدُونَهَا وَتُخْفُونَ كَثِيرًا ۖ وَعُلِّمْتُمْ مَا لَمْ تَعْلَمُوا أَنْتُمْ وَلَا آبَاؤُكُمْ ۖ قُلِ اللَّهُ ۖ ثُمَّ ذَرْهُمْ فِي خَوْضِهِمْ يَلْعَبُونَ (91)
و خدا را چنانکه شايسته شناختن است نشناختند چون گفتند: خدا بر هيچ بشرى چيزى نازل نکرده است. بگو: چه کسى آن کتابى را که موسى آورد نازل کرده است [همان کتابى] که براى مردم نور و هدايت بود ـ و شما [بخشى از ]آن را در کاغذهايى ثبت مى کنيد و آن را آشکار مى سازيد و بسيارى [آن ]را پنهان مى داريد ـ و [به وسيله آن ]چيزهايى به شما تعليم داده شد که نه شما و نه پدرانتان آن را نمى دانستند. بگو: خدا [آن را نازل کرده است ]سپس آنان را در حالى که در ياوه گويى خويش به بازى مشغولند به حال خود واگذار. (91)
وَهَٰذَا كِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ مُبَارَكٌ مُصَدِّقُ الَّذِي بَيْنَ يَدَيْهِ وَلِتُنْذِرَ أُمَّ الْقُرَىٰ وَمَنْ حَوْلَهَا ۚ وَالَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ يُؤْمِنُونَ بِهِ ۖ وَهُمْ عَلَىٰ صَلَاتِهِمْ يُحَافِظُونَ (92)
و اين (قرآن) کتابى است مبارک و تصديق کننده کتاب هايى که پيش از آن بود; آن را نازل کرديم تا [مردم را هدايت کنى و ]به اهل مکّه و مردم اطراف آن اخطار دهى. و کسانى که به آخرت ايمان دارند به آن ايمان مى آورند در حالى که بر نمازشان مراقبت مى کنند. (92)
وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَىٰ عَلَى اللَّهِ كَذِبًا أَوْ قَالَ أُوحِيَ إِلَيَّ وَلَمْ يُوحَ إِلَيْهِ شَيْءٌ وَمَنْ قَالَ سَأُنْزِلُ مِثْلَ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ ۗ وَلَوْ تَرَىٰ إِذِ الظَّالِمُونَ فِي غَمَرَاتِ الْمَوْتِ وَالْمَلَائِكَةُ بَاسِطُو أَيْدِيهِمْ أَخْرِجُوا أَنْفُسَكُمُ ۖ الْيَوْمَ تُجْزَوْنَ عَذَابَ الْهُونِ بِمَا كُنْتُمْ تَقُولُونَ عَلَى اللَّهِ غَيْرَ الْحَقِّ وَكُنْتُمْ عَنْ آيَاتِهِ تَسْتَكْبِرُونَ (93)
و کيست ستمکارتر از کسى که بر خدا دروغ بندد يا بگويد: به من وحى شده است با اينکه به او وحى نشده است و کسى که بگويد: به زودى مانند آنچه را خدا نازل کرده است نازل خواهم کرد؟ و اگر بنگرى وقتى را که اين ستمکاران در گردابهاى مرگ واقع شده اند و فرشتگان (مأموران قبض روح) دست هايشان را گشوده اند [و مى گويند: ]جان هايتان را خارج کنيد، امروز به سزاى اينکه به ناحق بر خدا دروغ مى بستيد و نسبت به آيات او تکبّر مى کرديد به عذاب خوار کننده اى مجازات خواهيد شد. (93)
وَلَقَدْ جِئْتُمُونَا فُرَادَىٰ كَمَا خَلَقْنَاكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَتَرَكْتُمْ مَا خَوَّلْنَاكُمْ وَرَاءَ ظُهُورِكُمْ ۖ وَمَا نَرَىٰ مَعَكُمْ شُفَعَاءَكُمُ الَّذِينَ زَعَمْتُمْ أَنَّهُمْ فِيكُمْ شُرَكَاءُ ۚ لَقَدْ تَقَطَّعَ بَيْنَكُمْ وَضَلَّ عَنْكُمْ مَا كُنْتُمْ تَزْعُمُونَ (94)
و همانا شما تنها سوى ما آمده ايد همانگونه که اوّل بار شما را [تنها ]آفريديم، و آنچه را به شما داده بوديم پشت سرتان واگذاشته ايد در حاليکه شفيعانتان را که مى پنداشتيد در [عبادت ]شما شريک [خدا ]هستند با شما نمى بينيم. بى شک رابطه ميان شما گسسته است، و آنچه را که مى پنداشتيد [شفيع شمايند ]از شما گم شده اند. (94)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۳۹🌷
🌷 مراقبت از نماز:
پیامبر خدا در مسجد نشسته بود. جماعتی از مسلمانان نیز در محضر ایشان بودند و از وجود نورانی اش بهره می بردند. مردی وارد مسجد شد و در کناری به نماز ایستاد؛ ولی نمازش عجیب و غریب به نظر می رسید. هنوز به رکوع نرفته، بلند می شد. همین که پیشانی اش را به زمین گذاشت، می نشست! پیامبر با تأسّف به آن مرد نگاه کرد و با ناراحتی فرمود:
«مانند کلاغ که به زمین نوک می زند، سر به زمین می کوبد! اگر این مرد بمیرد و نمازش به همین صورت باشد، بر دین و آیینی غیر از دین من مرده است.»
یکی از مهم ترین دستورهای دین اسلام، نماز است؛ تا آن حد که این عبادت به ستون دین تشبیه شده، و ترک آن، مساوی با از بین رفتن ساختمان دین در وجود انسان شمرده شده است.
بر اساس این آیه، کسانی که به آخرت ایمان دارند، دارای دو ویژگی مهم هستند:
1ـ به قرآن و احکام و دستورهای آن ایمان دارند؛
2ـ از نمازهایشان مراقبت می کنند.
در حقیقت، انسانِ مسلمان، علاوه بر اعتقاد به خدا، معاد، نبوّت، امامت و ... ، در عمل نیز به دستورهای خدا پایبند است؛ به خصوص برای مهم ترین عمل دینی یعنی نماز اهمیت ویژه ای قائل است و مانند گوهر گرانبهایی از آن مراقبت می کند. در میان کارهایی که برای مراقبت از نماز لازم است، دو کـار مهم تر به نـظر می رسد:
1ـ خواندن آن در وقت مشخّص شده اش، به ویژه در اول وقت. در روایتی از امام باقر می خوانیم: «نخستین کار از کارهای انسان که [در قیامت] محاسبه می شود، نماز است؛ که اگر پذیرفته شود، اعمال دیگرش نیز پذیرفته خواهد شد. هنگامی که نماز در اول وقت خوانده شود و به آسمان رود، در حالی که سفیدرو و درخشان است، نزد نمازگزار بازمی گردد و می گوید: از من مراقبت کردی؛ خدا نیز از تو مراقبت کند. ولی هنگامی که در غیر وقتش و بدون رعایت آداب و دستورهایش خوانده شود و به آسمان رود، در حالی که سیاه رو و تاریک است، نزد نمازگزار بازمی گردد و می گوید: مرا تباه کردی؛ خدا نیز تو را تباه کند!»
2ـ دومین کار برای مراقبت از نماز، انجام آداب و دستورهای آن، و توجّه به معانی اش است. امام صادق در این باره فرموده است: «تو تنها از آن سهمی از نمازت بهره میبری که باتوجّه خوانده ای.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
📖 #تقویم_شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰
میلادی: Sunday - 15 August 2021
قمری: الأحد، 6 محرم 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (100 مرتبه)
- ایاک نعبد و ایاک نستعین (1000 مرتبه)
- یا فتاح (489 مرتبه) برای فتح و نصرت
❇️ #وقایع_مهم_شیعه:
ا 🔹دعوت حبیب بن مظاهر، بنی اسد را به یاری امام حسین علیه السلام، 61ه-ق
🔹تجمع لشکر یزید ملعون در کربلا، 61ه-ق
📆 روزشمار:
▪️4 روز تا عاشورای حسینی
▪️19 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️28 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️43 روز تا اربعین حسینی
▪️51 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
✅ با ما همراه شوید.
@quranekarim1398
مداحی آنلاین - راهکارهای ثبات قدم از زبان امام حسین - استاد رفیعی.mp3
2.82M
🏴ویژه ماه #محرم
♨️راهکارهای ثبات قدم از زبان امام حسین(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #رفیعی
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
@quranekarim1398
●➼┅═❧═┅┅───┄
4_5918126357321090915.mp3
6.18M
🔳 #واحد #روز_پنجم #محرم
خدایا چرا هلهله ای به دشت برخواست
خدایا چرا دور و بر عموم غوغاست
🎤 #میثم_مطیعی
#السلام_علیک_یا_اباعبدالله_ع
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان_عج
@quranekarim1398
●➼┅═❧═┅┅───┄
تربیت قرآنی 19.mp3
2M
#والدین_قرآنی
#سلام_زندگی
🌼تربیت قرآنی فرزند
🎤استاد قاسمی
🔹جلسه نوزدهم
🔸آموزش های قرآنی را با آموزش کدام مهارت آغاز کنیم❓
@quranekarim1398
╭❁━═━⊰✼❆🍃🌹🍃❆✼⊱━═━❁╮
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🌹شرح #حکمت42 (3)
🔹 بیماری و پاک شدن گناهان
🔻مورد بعدی شکایت از شرایط و اوضاع زمانه است.
مولا علی (علیه السلام) در نامه ۱۵ در قالب مناجات به درگاه خدا اینگونه عرضه می دارد :
«اللَّهُمَّ إِنَّا نَشْكُو إِلَيْكَ غَيْبَةَ نَبِيِّنَا وَ كَثْرَةَ عَدُوِّنَا وَ تَشَتُّتَ أَهْوَائِنَا»؛ خدایا ما به تو شکایت می کنیم از فقدان پیامبر (صلوات الله علیه) و کثرت دشمنان و متشدّد بودن خواسته هایِ مردممان.
البته شکوه های مولا از دست خواص و عوام جامعه و دوست و دشمن فصل مفصلی از نهج البلاغه را تشکیل می دهد که در این مجال کوتاه فرصت بیان آن ها نیست .
نکته آخر در بحث شکایت به درگاه خدا
اثرِ شکوه مؤمن است.
مولا علی (علیه السلام) در همین حکمت ۴۲ که موضوع بحث ماست اثر صحیح شکوه از درد و بیماری به درگاه خدا را ریزش گناهان و اثر نادرست و غیر واقعی را اجر بردن معرفی می کنند .
از طرفی می فرمایند:
«جَعَلَ اللَّهُ مَا كَانَ مِنْ شَكْوَاكَ حَطّاً لِسَيِّئَاتِكَ»؛
خدا این شکوه و شکایتی که از درد و بیماری دارید باعث ریزش گناهانت قرار داده است. بعد می فرمایند :
«فَإِنَّ الْمَرَضَ لَا أَجْرَ فِيهِ»
البته اینجور نیست که بیماری ثواب داشته باشه چون ثواب دائر مدار عمل است .
این بحث اول در بحث موضع شکوا که شکایت به خداست.
اما موضع دوم شکوا و شکایت ، شکایت به مومن است. از نگاه مولا علی (علیه السلام) اگر کسی دردش ، حاجتش ، مشکلش را به مؤمنی بگوید و شکوه بکند، گویا به خداوند رفته و به درگاه خدا شکایت می کند . شما در حکمت ۴۲۷ می خوانید، کسی که حاجتش را به مؤمنی شکوه کند گویا آن حاجت را به درگاه خدا برده و شکوه کرده است.
مصادیقی هم برای این شکوه به مؤمن هست که مصداق اصلیش در نهج البلاغه شکوه مردم به کارگزاران حکومت اسلامی است.
در نهج البلاغه گله و شکوه مردم از مشکلات و ناراحتی هایشان به کارگزاران حکومت اسلامی، مصادیق متعددی دارد که به چند دسته تقسیمش کردند:
اول شکوه به امیرالمؤمنین (علیه السلام) به عنوان رهبر جامعه از دست مسؤولین زیر دست. نمونه اش در نامه ۱۹ هست.
حضرت در نامه به حاکم فارس نوشتند: « همانا دهقانان سرزمین تو از دست تو به خاطر غلظت و خشونت و قساوت و تحقیر مردم و سختگیری شکوه و شکایت به من کردند.»
🎙 حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
@quranekarim1398
رئیس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا:
♦️امر به معروف و نهی از منکر، پشتوانه محکمى براى تثبیت ارزش ها و ریشه کنى مفاسد اجتماعى است.
همزمان با پنجمین روز از ماه محرم حجتالاسلام والمسلمین قاضی در جمع فرماندهان، مسئولین و کارکنان این نیرو :
🔺️حادثه کربلا پیامد های مهم و قابل توجهی برای جهانیان دارد که این پیامد ها تا روز قیامت ماندگار هستند.
🔺️امام حسین(ع) و یارانش برای امر به معروف و نهى از منکر قیام کردند و بر همگان نیز لازم است تا این راه را ادامه دهند.
🔺️در طول تاریخ پر نشیب و فراز اسلام، هرگاه مسلمانان نسبت به هم احساس مسئولیت کنند، یکدیگر را به اعمال شایسته دعوت و از بدیها باز بدارند، دستورات الهى ارزش واقعى خود را در متن جامعه پیدا مى کنند
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
📲 @seyedahmadghazi
صفحه اینستاگرام
📲 https://instagram.com/seyedahmad_ghazi
با سلام
برگزاری بیست و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم خانواده های نهاجا از مورخه ۱ لغایت ۷ شهریور ماه در ستاد نهاجا بصورت غیر حضوری در بستر فضای مجازی برگزار میگردد .
تاریخ آزمون مفاهیم هفتم شهریور راس ساعت ۱۰ در بستر فضای مجازی برگزار میگردد
مرکز قرآن،عترت و نماز اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
┄┅─✵💔✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
اِلهی
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
یا عالی بِحَقِّ علی
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن
یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان
@quranekarim1398
┄┅─✵💔✵─┅┄
صفحه ۱۴۰ مصحف شریف
سوره مبارکه انعام
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5778313777288054485.mp3
1.04M
🔸ترتیل صفحه ۱۴۰ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : رست
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
قرآن ترجمه المیزان
سوره 6
سوره مبارکه الانعام
صفحه 140
۞ إِنَّ اللَّهَ فَالِقُ الْحَبِّ وَالنَّوَىٰ ۖ يُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَمُخْرِجُ الْمَيِّتِ مِنَ الْحَيِّ ۚ ذَٰلِكُمُ اللَّهُ ۖ فَأَنَّىٰ تُؤْفَكُونَ (95)
همانا خدا شکافنده دانه و هسته است. زنده را از مرده پديد مى آورد و پديد آورنده مرده از زنده است. اين است خدا [ى شايسته پرستش ]پس چگونه منحرف مى شويد؟ (95)
فَالِقُ الْإِصْبَاحِ وَجَعَلَ اللَّيْلَ سَكَنًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ حُسْبَانًا ۚ ذَٰلِكَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (96)
شکافنده صبح است، و شب را [براى ]آرامش و خورشيد و ماه را وسيله حساب قرار داد. اين است اندازه گيرى خداى عزّتمند و دانا. (96)
وَهُوَ الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ النُّجُومَ لِتَهْتَدُوا بِهَا فِي ظُلُمَاتِ الْبَرِّ وَالْبَحْرِ ۗ قَدْ فَصَّلْنَا الْآيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ (97)
و او است کسى که ستاره ها را براى شما قرار داد تا در تاريکى هاى خشکى و دريا هدايت يابيد. همانا اين آيات را براى مردمى که دانايند شرح داده ايم. (97)
وَهُوَ الَّذِي أَنْشَأَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ فَمُسْتَقَرٌّ وَمُسْتَوْدَعٌ ۗ قَدْ فَصَّلْنَا الْآيَاتِ لِقَوْمٍ يَفْقَهُونَ (98)
و او است آن که شما را از يک تن پديد آورد، پس براى شما قرارگاه و وديعتگاهى خواهد بود. همانا ما اين آيات را براى مردمى که مى فهمند شرح داده ايم. (98)
وَهُوَ الَّذِي أَنْزَلَ مِنَ السَّمَاءِ مَاءً فَأَخْرَجْنَا بِهِ نَبَاتَ كُلِّ شَيْءٍ فَأَخْرَجْنَا مِنْهُ خَضِرًا نُخْرِجُ مِنْهُ حَبًّا مُتَرَاكِبًا وَمِنَ النَّخْلِ مِنْ طَلْعِهَا قِنْوَانٌ دَانِيَةٌ وَجَنَّاتٍ مِنْ أَعْنَابٍ وَالزَّيْتُونَ وَالرُّمَّانَ مُشْتَبِهًا وَغَيْرَ مُتَشَابِهٍ ۗ انْظُرُوا إِلَىٰ ثَمَرِهِ إِذَا أَثْمَرَ وَيَنْعِهِ ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكُمْ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ (99)
و او است کسى که آبى از آسمان نازل کرد، پس به وسيله آن هر گونه روييدنى بيرون آورديم و از ميان آنها سبزه هايى خارج ساختيم که از آنها دانه هايى روى هم چيده بيرون مى آوريم; و از درختان خرما، از شکوفه هاى آنها خواسته هايى است در دسترس. و [نيز ]بوستان هايى از انگور و زيتون و انار، همانند و ناهمانند [پديد مى آوريم]. به ميوه آنها وقتى که بار مى دهند و به رسيدنشان [با نظر عبرت ]بنگريد. همانا در اين ها براى مردمى که ايمان دارند نشانه هايى [عظيم از قدرت خدا ]است. (99)
وَجَعَلُوا لِلَّهِ شُرَكَاءَ الْجِنَّ وَخَلَقَهُمْ ۖ وَخَرَقُوا لَهُ بَنِينَ وَبَنَاتٍ بِغَيْرِ عِلْمٍ ۚ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يَصِفُونَ (100)
و جنّيان را [در عبادت ]شريکانى براى خدا قرار دادند در حالى که او آنها را خلق کرده است; و از روى نادانى براى او پسران و دخترانى ساختند. منزّه است او و برتر است از آنچه او را بدان وصف مى کنند. (100)
بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۖ أَنَّىٰ يَكُونُ لَهُ وَلَدٌ وَلَمْ تَكُنْ لَهُ صَاحِبَةٌ ۖ وَخَلَقَ كُلَّ شَيْءٍ ۖ وَهُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ (101)
[او] پديد آورنده آسمان ها و زمين است; چگونه وى فرزند دارد در حالى که همسرى نداشته است؟ و او همه چيز را خلق کرده، و به هر چيزى داناست. (101)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🌸نکته تفسیری صفحه ۱۴۰🌸
شکافنده ی دانه:
ما انسان ها برای پی بردن به وجود یک چیز و شناختن ویژگی های آن، از دو راه استفاده می کنیم:
۱-نخست اینکه آن را ببینیم و با حواسّ پنجگانه ی خود درک کـنیم؛
2ـ از راه نشانه هایی که آن چیز از خود بر جای گذاشته، با آن آشنا شویم. ما هرگز ابوعلی سینا را ندیده ایم؛ ولی از آثار و تألیفاتی که از او بر جای مانده، یقین میکنیم که چنین شخصی وجود داشته و بسیار دانشمند و حکیم بوده است. آفریدگار جهان نیز وجودی ناپیدا و لمس ناشدنی است؛ ولی صحنه ی هستی، سرشار از پدیده هایی است که به ما یقین می بخشد که در پس این موجودات، نیرویی بی نهایت دانا و توانا وجود دارد که به تمام آن ها زندگی بخشیده است و جهان را اداره می کند.
خداوند در این آیات و آیات پس از آن، به نشانه های گوناگونی از علم و قدرت خود اشاره می کند و در آخر می فرماید که این آفریدگار دانا و توانا، پروردگار شماست. هیچ خدایی جز او نیست. پس او را بپرستید. او نگهبان همه چیز است. چشم ها او را نمی بیند؛ ولی او چشم¬ها را می بیند و او باریک بین و آگاه است. ای مردم، اگرچه خدا دیدنی نیست، آیات و نشانه هایی از سوی او برایتان آمده است که چشمان شما را به حقیقت می-گشاید و شما را با خدا آشنا می کند . خدا امّا در این آیه به پدیده ای مهم نیز اشاره کرده که دقّت در آن، انسان را با علم و قدرت او بیشتر آشنا می کند. این پدیده، شکافتن دانه و بیرون آمدن جوانه از آن است. بی شک مهم ترین لحظه در زندگی یک گیاه، زمان خارج شدن جوانه از دانه و هستهی آن است؛ این لحظه، مانند زمان تولّد طفل است که انتقال از یک عالم به عالم دیگر محسوب می شود و مهم ترین تحول در زندگی اوست. شگفت انگیز اینکه دانه و هسته ی گیاهان غالباً بسیار محکم اند. یک نگاه به هسته ی خرما و میوه هایی مانند هلو و شفتالو و دانه های محکم بعضی از حبوب نشان می دهد که آن نطفه ی حیاتی که در حقیقت نهال و درختی کوچک است، چگونه در دژی بسیار محکم محاصره شده است؛ ولی دستگاه آفرینش از یک سو چنان خاصیت تسلیم و نرمشی به این دژ نفوذناپذیر داده و از سوی دیگر چنان قدرت و نیرویی به آن جوانهی بسیار لطیف و ظریف بخشیده که پس از مدّت ها باقی ماندن در درون هسته و دانه، در زمان معین دیواره ی آن را می شکافد و با قدرت و صلابت از خاکِ سخت سر بیرون می آورد و به سوی آسمان قد می افرازد. به راستی این حادثه ی شگرف چنان در جهان گیاهان و حتّی آفریدگان مهم است که خدا آن را یکی از نشانه های علم و قدرت خود نامیده و شناسانده است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
🏴🏴🏴🏴🏴
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۲۵ مرداد ۱۴۰۰
میلادی: Monday - 16 August 2021
قمری: الإثنين، 6 محرم 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
- سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
- یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹دعوت حبیب بن مظاهر، بنی اسد را به یاری امام حسین علیه السلام، 61ه-ق
🔹تجمع لشکر یزید ملعون در کربلا، 61ه-ق
📆 روزشمار:
▪️4 روز تا عاشورای حسینی
▪️19 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️28 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️43 روز تا اربعین حسینی
▪️51 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
✅ با ما همراه شوید.
@quranekarim1398