8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید
💠 فرمانده اعلان جنگ داده!
▫️باید با جنگ روانی دشمن مقابله کنیم؛ اما چطور؟
#جهاد_تبیین
@quranekarim1398
🌸به نام خدایی که باقیست
✨و همه چیز، غیر او فانیست
🌸شروع کارها با نام مشکل گشایت:
✨یاٰ مَنْ هُوَ یَبقیٰ وَ یَفنیٰ کُلُّ
🌸بسم الله الرحمن الرحیم
✨الهی به امید لطف و کرمت
🌸🍃
@quranekarim1398
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۲۴🌷
چراغ فروزان:
خداوند در این دو آیه پنج ویژگی را برای پیامبر گرامی خود برمی شمرد:
1ـ گواه: طبق این آیات و آیات دیگری از قرآن، حضرت محمّد (ص) به خواست خدا از اعمال همه ی انسان ها خبر دارد و مانند شخصی که شاهد انجام کاری بوده، بر اعمال مردم گواه است. در آیه ی 105 سوره ی توبه نیز می خوانیم: «بگو: هر کاری می خواهید، بکنید؛ ولی بدانید که قطعاً خدا، پیامبر و مؤمنان [در اینجا یعنی امامان معصوم] کارهای شما را خواهند دید.» در حدیثی می خوانیم که امام صادق(ع)فرمود: «چرا پیامبر خدا را ناراحت می کنید؟» شخصی با تعجّب عرض کرد: «چگونه ما او را ناراحت می کنیم؟!» امام فرمود: «مگر نمی دانید که کارهای شما به آن حضرت عرضه می شود، و هنگامی که گناهی را در میان آن ها می بیند، ناراحت می شود؟ پس پیامبر را ناراحت نکنید و او را [با کارهای خوب] خوشحال کنید.» بر اساس روایات اهلبیت، امامان معصوم نیز مانند پیامبر از کارهای ما آگاه هستند .
2 و 3ـ بشارت دهنده و بیم دهنده: می دانیم هر انسانی تلاش می کند بیشترین سود را به دست آورد و خود را از هر نوع ضرر و زیانی حفظ کند.
بر این اساس، پیامبر اسلام ـ مانند همه ی پیامبران ـ انسان¬ها را از یک سو به آینده ای درخشان ـ که با ایمان و نیکوکاری به دست می آید ـ بشارت میداد، و از سوی دیگر، از فرجامی تلخ ـ که با کفر و بی ایمانی و گناه به وجود می آید هشدار می داد. در حقیقت، این دو وظیفه ی مهمِ پیامبر، دو بازوی قوی برای تربیت انسان هاست که پیوسته آنان را در مسیر رشد و کمال حرکت می دهد و از غرور بیجا یا نومیدی و یأس باز می دارد.
4ـ دعوت کننده به سوی خدا: این ویژگی، مهم ترین صفت پیامبر در میان صفات یادشده در این آیات است؛ چراکه بزرگ ترین مسأله برای همه ی انسان ها این بوده و هست که چگونه می توانند آفریدگار جهان را بشناسند، با او ارتباط برقرار کنند و خشنودی او را به دست آورند؛ سؤالی که هیچ انسانی به خودی خود نمی تواند بدان پاسخ دهد، و این، پروردگار جهان است که باید خود را به بندگانش معرّفی کند. البته خداوند برخی از بندگانش را از طریق وحی با خود آشنا کرده و به آنان اجازه داده که مردم را با او آشنا کنند و به سوی او فرا خوانند. آنان، پیامبران او هستند، و حضرت محمّد، آخرین و کامل ترین ایشان است.
5ـ چراغی فروزان: بررسی وضعیت انسانها در دوران پیش از بعثت و نگاهی به آداب و رسوم و عقاید پیروان ادیان و مذاهب کفرآمیز، به خوبی نشان میدهد که پیامبر چه خدمت بزرگی به جامعه ی بشریّت کرده است. شاید یکی از زیباترین توصیفها برای آن انسان آسمانی، «چراغ فروزان» باشد. فضایی را تصوّر کنید که کاملاً تاریک و ظلمانی است و هیچ کس از اطراف خود خبر ندارد و ترس و اضطراب و جهل و بی خبری بر آن حاکم است، و ناگهان چراغی فروزان در آن روشن می شود. آیا هدیه ای بهتر از آن می توان برای کسانی که در آن مکان حاضرند، تصور کرد؟ پیامبر از سوی خدا مردم را با جهان هستی و آفریدگار دانا و توانای آن آشنا کرد. به آنان گفت که در چه مرحله ای قرار دارند و به کجا می روند و راه رسیدن به سعادت و خوشبختی کدام است. آری، او خورشید آسمان انسانیّت است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
@quranekarim1398
قرآن ترجمه المیزان
سوره 33
سوره مبارکه الاحزاب
صفحه 424
تَحِيَّتُهُمْ يَوْمَ يَلْقَوْنَهُ سَلَامٌ ۚ وَأَعَدَّ لَهُمْ أَجْرًا كَرِيمًا (44)
تحيّت آنان روزى که ملاقاتش مى کنند سلامى است [که نثارشان مى شود ]و خدا برايشان اجرى ارزشمند آماده کرده است. (44)
يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ شَاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذِيرًا (45)
اى پيامبر! همانا ما تو را به عنوان شاهد و مژده دهنده و اخطارکننده فرستاديم. (45)
وَدَاعِيًا إِلَى اللَّهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُنِيرًا (46)
و [تو را] دعوت کننده به سوى خدا به اذن او و چراغى روشنى بخش [قرار داديم]. (46)
وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ بِأَنَّ لَهُمْ مِنَ اللَّهِ فَضْلًا كَبِيرًا (47)
و مؤمنان را مژده بده که براى آنان از جانب خدا فضل بزرگى خواهد بود. (47)
وَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَالْمُنَافِقِينَ وَدَعْ أَذَاهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ وَكِيلًا (48)
و از کافران و منافقان اطاعت مکن و آزارشان را واگذار و بر خدا توکّل کن و کافى است که خداوند وکيل [انسان] باشد. (48)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا نَكَحْتُمُ الْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ طَلَّقْتُمُوهُنَّ مِنْ قَبْلِ أَنْ تَمَسُّوهُنَّ فَمَا لَكُمْ عَلَيْهِنَّ مِنْ عِدَّةٍ تَعْتَدُّونَهَا ۖ فَمَتِّعُوهُنَّ وَسَرِّحُوهُنَّ سَرَاحًا جَمِيلًا (49)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! هرگاه زنان مؤمن را به نکاح درآورديد سپس پيش از آن که با آنان آميزش کنيد طلاقشان داديد، براى شما برعهده آنان هيچ عدّه اى نيست که آن را بشماريد. پس بهره مندشان کنيد و به طور پسنديده اى آنان را رها سازيد. (49)
يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِنَّا أَحْلَلْنَا لَكَ أَزْوَاجَكَ اللَّاتِي آتَيْتَ أُجُورَهُنَّ وَمَا مَلَكَتْ يَمِينُكَ مِمَّا أَفَاءَ اللَّهُ عَلَيْكَ وَبَنَاتِ عَمِّكَ وَبَنَاتِ عَمَّاتِكَ وَبَنَاتِ خَالِكَ وَبَنَاتِ خَالَاتِكَ اللَّاتِي هَاجَرْنَ مَعَكَ وَامْرَأَةً مُؤْمِنَةً إِنْ وَهَبَتْ نَفْسَهَا لِلنَّبِيِّ إِنْ أَرَادَ النَّبِيُّ أَنْ يَسْتَنْكِحَهَا خَالِصَةً لَكَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۗ قَدْ عَلِمْنَا مَا فَرَضْنَا عَلَيْهِمْ فِي أَزْوَاجِهِمْ وَمَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُمْ لِكَيْلَا يَكُونَ عَلَيْكَ حَرَجٌ ۗ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا (50)
اى پيامبر! همانا ما همسران تو را که مهرشان را داده اى، برايت حلال کرديم و [نيز ]کنيزانى را که خدا به غنيمت براى تو داده است و دخترعموها و دختردايى ها و دخترخاله هايت را که با تو مهاجرت کرده اند و [نيز] زن مؤمنى را که خود را به پيامبر ببخشد اگر پيامبر اراده همسرى او کند ـ که اين مخصوص تو است نه مؤمنان ـ [براى تو حلال کرديم] همانا ما آنچه را در مورد همسران و کنيزانشان بر آنان مقرر کرده ايم مى دانيم. [اين] براى اين است که بر تو حَرَجى نباشد و خدا آمرزگار و رحيم است. (50)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
@quranekarim1398
4_5807663032578344646.mp3
976.9K
🔸ترتیل صفحه ۴۲۴ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : حجاز
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
@quranekarim1398
صفحه ۴۲۴ مصحف شریف
سوره مبارکه احزاب
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
@quranekarim1398
#خطابهء_غدیر
┄┄┅═✧❁🍁🌸🍁❁✧═┅┄
🔰فراز《۱۲》:
◽️ …وَ لَو شِئتُ أن اُسَمِّيَ القائلينَ بذلكَ بأسمائهم لَسَمَّيتُ و أن أومَيَ إليهم بذلكَ بأعيانِهم لأومَاتُ و أن أدُلَّ عَليهم لَدَلَلتُ ، ولكِنّي وَ اللّهِ في اُمورِهم قد تَكَرَّمتُ ، و كُلُّ ذلكَ لايَرضي اللّهُ مِنّي إلّا أن اُبَلِّغَ ما أنزَلَ اللّهُ إلَيَّ في حَقِّ عَلِيٍّ ، ثُمَّ تلا : " يا أيُّها الرَّسولُ بَلِّغ ما اُنزِلَ إليكَ مِن رَبِّكَ - في حَقِّ عَلِيٍ - و إن لَم تَفعَل فَما بَلَّغتَ رِسالَتَه و اللّهُ يَعصِمُكَ مِنَ النّاسِ" …
🔹…و اگر مےخواستم نام گویندگان چنین سخنی را بر زبان آورم و به آنان اشارت کنم و مردم را به سویشان هدایت کنم ( که آنان را شناسایی کنند) مےتوانستم ؛
لیکن به خدا سوگند در کارشان کرامت نموده ، لب فرو بستم ؛
با این حال خداوند از من خشنود نخواهد شد ، مگر فرمان او را در حق علے به شما ابلاغ کنم ؛
آنگاه پیامبر صلی الله علیه و آله چنین خواند:
" ای پیامبر ! آنچه - در حق علے - از سوے پروردگارت بر تو فرود آمده ، ابلاغ کن و گر نه رسالت او را انجام نداده اے و البته خداوند تو را از آسیب مردمان نگه مے دارد… " (مائده/٦٧)
📢 مبلغ غدير باشيم……
┄┄┅═✧❁🍁🌸🍁❁✧═┅┄
@quranekarim1398
💢 اعتدال در بخشش
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 بخشنده باش اما زیاده روی نکن.
🔹 كنْ سَمْحاً وَ لَا تَكُنْ مُبَذِّراً.
📚 نهج البلاغه حکمت 33
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
〰〰〰〰〰〰〰
@quranekarim1398
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۰۷ تیر ۱۴۰۱
میلادی: Tuesday - 28 June 2022
قمری: الثلاثاء، 28 ذو القعدة 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️9 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️11 روز تا روز عرفه
▪️12 روز تا عید سعید قربان
▪️17 روز تا ولادت امام هادی علیه السلام
▪️20روز تا عید غدیر
▪️32تامحرم
▪️82روز تا اربعین
✅ با ما همراه شوید...
@quranekarim1398
#سبک_زندگی
#تربیت_فرزند
#مهارتهای_تربیت_نوجوان
#رفتار_با_نوجوان
⛔️ قوانین ذهنی خودتان را به کودک قالب نکنید.
هرگز فكر نكنيد هر چه سختگيرتر باشيد بهتر میتوانيد فرزندتان را تربيت كنيد. قوانین ذهنی خودتان را به کودک قالب نکنید.
والدين سختگير دو نوع بچه پرورش مي دهند؛
🔹 يا فرد مضطرب، نگران، وسواسی كه به خود بسيار سخت میگيرد و با وجود موفقيتهايش هيچ لذتی از زندگی نمیبرد.
🔹 و يا فردی لجباز و فراری از كار!
با سختگيری نمیتوانيد فرزندی موفق، سالم و خوشبخت تربيت كنيد. چون همیشه مایوس و ناامید در انتظار رسیدن به حس خوب آرامش خواهد ماند و با درماندگی آموخته شده اشتیاقی برای انجام کار ندارد و خشم حاصل از این ناکامی به شکل لجبازی و بی انگیزگی گریبان والدین را خواهد گرفت.
@quranekarim1398