🌺نکته تفسیری صفحه ۲:🌺
راهنمای پرهیزکاران:
سفره ای بزرگ گسترده شده است. غذاهای رنگارنگ و نوشیدنی های گوناگون با چشم و دل انسان بازی می کند. همه چیز برای بهره بردن از نعمت های خدا مهیاست. میهمانان فرا می رسند و با اشتهای زیاد، مشغول به خوردن و نوشیدن می شوند؛ ولی یک نفر چیزی نمی خورد و عصبانی در گوشه ای نشسته است؛ نه تنها از خوردن غذا لذّت نمی برد، از بوی غذاهای لذیذ نیز بدش می آید. از او می پرسی که چرا چیزی نمی خوری. در پاسخ می گوید که این غذاها خوب نیست؛ فاسد است و برای انسان ضرر دارد! بیشتر کنجکاو می شوی و پس از بررسی می فهمی که او بیمار است و نمی تواند از خوراکی های لذیذ و نوشیدنی های گوارا لذّت ببرد؛ ولی به سبب غرور و تکبّر حاضر نیست خود را مداوا کند، و از غذاها عیب می گیرد!
همانطور که خدای بزرگ، انواع غذاهای رنگارنگ را برای انسانها آفریده است تا جسم آنان رشد کند و سالم بماند، برای رشد و سلامت روح آنان نیز غذاها و مکمل های معنوی قرار داده است. آری، روح و جان ما نیز برای ادامه ی زندگی و رسیدن به کمال و سعادت، نیازمند غذاها و مکمّل های معنوی است. بی شک مهم ترین ارمغان الهی برای انسانها، قرآن کریم است؛ کتابی که تک تک الفاظش از جانب آفریدگار جهان نازل شده و در آن به تمام نیازهای بشـر توجه شده و سراسر، نور و صفا و راستی است. این کتاب امّا چرا فقط پرهیزکاران را هدایت می کند؟ مگر قرآن برای هدایت همه ی مردم نیامده است؟ شاید مثال پیشین بتواند ما را در رسیدن به پاسخ این پرسش کمک کند. درست است که قرآن برای هدایت همه نازل شده؛ ولی ما نیز باید توانایی استفاده از آن را داشته باشیم. کسی که واقعاً در پی حقیقت باشد و حاضر باشد برای رسیدن به آن، از بسیاری از لذتها و خواسته هایش بگذرد، بی شک در نخستین برخورد با قرآن، جذب آن می شود؛ همانطور که بسیاری از مردم حجاز در اوّلین برخوردشان با پیامبر صلوات الله علیه و پس از شنیدن قرآن از زبان آن حضرت، بدون هیچ تردیدی اسلام را می پذیرفتند و بر سر سفره ی قرآن می نشستند و از نعمتهای گوناگون آن بهره می بردند. در مقابل امّا دشمنان کافر و لجوج پیامبر که پیوسته تلاوت وی را می شنیدند، نه تنها به قرآن احترام نمی گذاشتند، بر نفرت و فرارشان از حق افزوده می شد و حتّی سعی می کردند هر کاری بکنند تا صدای قرآن به مردم دیگر نرسد. آنان هرگز در پی حقیقت نبودند؛ بلکه مهمترین چیز برایشان، رسیدن به لذّت های مادی و عیش و نوش بود، و با هر چیزی که در مقابل خواستههایشان بود، مبارزه می کردند. آیا چنین افرادی، امکان و توان لازم را برای دریافت هدایت های قرآن دارند؟ آیا شوره زار میتواند گل برویاند؛ هرچند که بر آن باران ببارد؟
«باران که در لطافت طبعش خلاف نیست
در باغ ، لاله روید و در شورهزار، خَس».
پیامبر خدا در این باره فرموده است:
«هر کس قرآن را پیش روی خود قرار دهد، قرآن او را به بهشت راهنمایی می کند، و هر کس که قرآن را پشت سرش بیندازد، قرآن او را به دوزخ می راند.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۱۱ فروردین ۱۴۰۰
میلادی: Wednesday - 31 March 2021
قمری: الأربعاء، 17 شعبان 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا حَیُّ یا قَیّوم (100 مرتبه)
- حسبی الله و نعم الوکیل (1000 مرتبه)
- یا متعال (541 مرتبه) برای عزت در دو دنیا
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️14 روز تا آغاز ماه مبارک رمضان
▪️23 روز تا رحلت ام المومنین حضرت خدیجه علیها السلام
▪️28 روز تا ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام
▪️31 روز تا اولین شب قدر
▪️32 روز تا ضربت خوردن امام علی علیه السلام
✅ با ما همراه شوید..
@quranekarim1398
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی ستارگان قرآنی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
@quranekarim1398
16.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشریح مسابقه عیدانه قرآنی ویژه ایام نوروز توسط رئیس مرکز قرآن،عترت و نماز اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
🌹🍃آیات مهدوی🍃🌹
سوره اسرا آیه 81
وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا
ترجمه آیه :
بگو که حق آمد وباطل نابود شد که البته باطل رفتنی و نابود شدنی است.
توضیحات بیشتر :
این آیه به قیام حضرت مهدی (عج) تفسیر شده است.امام باقر (ع) می فرماید هنگامی که مهدویت ظهور نماید دولت باطل برچیده می شود.
@quranekarim1398
🔹آیت الله حائری شیرازی
🔸حق را به همسر
یا والدینم بدهم؟🔸
مردی میداند که در بسیاری از موارد حق با همسرش است، اما به خاطر وابستگی یا احترام به والدین خودش، حق را به آنها میدهد. وظیفۀ زن و مرد در این بین چیست؟
آیت الله حائری: جواب این سؤال را قرآن داده: «یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا کونُوا قَوَّامِینَ بِالْقِسْطِ شُهَدَاءَ لِلَّهِ وَلَوْ عَلَی أَنْفُسِکمْ أَوِ الْوَالِدَینِ وَالْأَقْرَبِینَ». ای کسانی که ایمان آوردهاید! کاملاً قیام به عدالت کنید! برای خدا شهادت دهید، اگر چه (این گواهی) به زیان خود شما، یا پدر و مادر و نزدیکان شما بوده باشد! سورۀ نساء آیۀ 135.
به صراحت میگوید اگر حق با خانم است، نگو حق با پدر و مادرم است. «قَوَّامِینَ بِالْقِسْطِ شُهَدَاءَ لِلَّهِ وَلَوْ عَلَی أَنْفُسِکمْ» یعنی چه؟ یعنی آنقدر لذت دارد که یک وقتی انسان بر علیه خودش شهادت بدهد. این توحید است، این برای انسان یک تحول ایجاد میکند. منتها با لطافت بگو، با خشونت نگو. «وَ صاحِبْهُما فِی الدُّنْیا مَعْرُوفاً» با احترام، با اکرام، با تجلیل، بگو
@quranekarim1398
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬆️ درد دل زیباے دختر شهید مدافع حرم با حضرت رقیه(س)🌷
سلام و علیڪم منم اسمم رقیه است..
@quranekarim1398