🌠☫﷽☫🌠
🔴 فیلترینگ در قرآن
🔺ذوالقرنین «افساد فیالارض» را به شکل محکم و مطمئنی «فیلتر» میکند:
💠 آیات ۹۴ تا ۹۷ سورۀ مبارکهی کهف:
🔘 قالُوا يَا ذَا الْقَرْنَيْنِ إِنَّ يَأْجُوجَ وَ مَأْجُوجَ 👈مُفْسِدُونَ فِي الْأَرْضِ👉 فَهَلْ نَجْعَلُ لَكَ خَرْجًا عَلَىٰ أَنْ تَجْعَلَ بَيْنَنَا وَبَيْنَهُمْ 👈سدًّا👉 (۹۴)
(آن گروه به او) گفتند: «ای ذو القرنین یأجوج و مأجوج در این سرزمین فساد میکنند؛ آیا ممکن است ما هزینهای برای تو قرار دهیم، که میان ما و آنها سدّی ایجاد کنی؟!»
🔘 قالَ مَا مَكَّنِّي فِيهِ رَبِّي خَيْرٌ فَأَعِينُونِي بِقُوَّةٍ أَجْعَلْ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُمْ 👈ردْمًا👉 (۹۵)
(ذو القرنین) گفت: «آنچه پروردگارم در اختیار من گذارده، بهتر است (از آنچه شما پیشنهاد میکنید)! مرا با نیرویی یاری دهید، تا میان شما و آنها 👈سدّ محکمی👉 قرار دهم!
🔘 آتُونِي زُبَرَ الْحَدِيدِ ۖ حَتَّىٰ إِذَا سَاوَىٰ بَيْنَ الصَّدَفَيْنِ قَالَ انْفُخُوا ۖ حَتَّىٰ إِذَا جَعَلَهُ نَارًا قَالَ آتُونِي أُفْرِغْ عَلَيْهِ قِطْرًا (۹۶)
قطعات بزرگ آهن برایم بیاورید (و آنها را روی هم بچینید)!» تا وقتی که کاملاً میان دو کوه را پوشانید، گفت: «(در اطراف آن آتش بیفروزید، و) در آن بدمید!» (آنها دمیدند) تا قطعات آهن را سرخ و گداخته کرد، و گفت: «(اکنون) مس مذاب برایم بیاورید تا بر روی آن بریزم!»
⬅️⬅️ فمَا اسْطَاعُوا أَنْ يَظْهَرُوهُ وَ مَا اسْتَطَاعُوا لَهُ 👈نقْبًا👉 (۹۷)
(سرانجام چنان سدّ نیرومندی ساخت) که آنها [= طایفه یأجوج و مأجوج] قادر نبودند از آن بالا روند؛ و نمیتوانستند نقبی(= سوراخ و رخنه) در آن ایجاد کنند.
🇮🇷#لبیک_یا_خامنه_ای نائب برحق #امام_زمان رهبر عزیز #ایران✌🏻✌🏻✌🏻
@quranekarim1398
🔴 برگزاری محفل انس با قرآن در نمازخانه امام علی (ع) بمناسبت شهادت مظلومانه زائران و خادمان حرم مطهر احمدابن موسی(شاهچراغ) با حضور فرماندهان وکارکنان پایگاه شهید یاسینی بوشهر
@quranekarim1398
کلاس حفظ و روخوانی و روانخوانی استاد خانم یقینی پور شنبه ۷ آبان
@quranekarim1398
💠 عبدالعظیم حسنی مشهور به شاه عبدالعظیم و سیدالکریم از سادات حسنی و از راویان حدیث. نسب او با چهار واسطه به امام حسن مجتبی(ع) میرسد. شیخ صدوق، مجموعه روایات وی را با عنوان جامع اخبار عبدالعظیم گردآوری کرده است. عبدالعظیم حسنی، امام رضا(ع) و امام جواد(ع) را درک کرده و نقل است که ایمان خویش را بر امام هادی(ع) عرضه داشت و در زمان او وفات یافت. حرم حضرت عبدالعظیم در شهر ری قرار دارد و زیارتگاه شیعیان است. در برخی روایات ثواب زیارت قبر او برابر با ثواب زیارت قبر امام حسین(ع) دانسته شده است.
@ahlolbait_story
🔹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا الْقاسِمِ ابْنَ السِّبْطِ الْمُنْتَجَبِ الْمُجْتَبَىٰ
🔹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَنْ بِزِيارَتِهِ ثَوابُ زِيارَةِ سَيِّدِ الشُّهَداءِ يُرْتَجىٰ
🔸سلام بر تو ای ابا القاسم فرزند سبط نجیب برگزیده
🔸سلام بر تو ای کسی که به زیارتش، ثواب زیارت سیدالشهدا امید میرود
🍃 ولادت سید الکریم ، حضرت عبدالعظیم حسنی (علیه السلام) مبارک باد
@ahlolbait
┄┅─✵💝✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
💜به نام خداوند لوح و قلم
💖حقیقت نگار وجود و عدم
💙خدایی که داننده رازهاست
💚نخستین سرآغازِ، آغازهاست
سلام صبحتون بخیر
الهی به امید تو💚
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۴۵🌷
دوستی با دشمن؛ هرگز!:
حتماً شنیده اید که «دشمن دوست تو، دشمن توست». همه ی ما، خدا و پیامبر او را دوست داریم و به ایشان عشق می ورزیم. از سوی دیگر میدانیم که برخی از مردم، از سر لجاجت و هواپرستی، با خدا و پیامبر مخالفت میکنند و دشمنی می ورزند. امیدواریم چنین افرادی در میان خانواده و بستگان ما نباشند؛ ولی هر کس مختار آفریده شده و می تواند راه بد را انتخاب کند. از این رو ممکن است گاهی در میان خانواده و بستگان ما نیز افرادی یافت شوند که خدای نکرده با خدا، پیامبر و امامان مخالف باشند. خدای بزرگ که بیش از هر کس به نیکی و محبّت به پدر و مادر، خانواده و بستگان توصیه کرده است، در این آیه و آیات دیگری از قرآن بیان فرموده که دوستی با دشمنان خدا، به هیچ وجه جایز نیست و نوعی دشمنی با او محسوب می شود؛ حتّی اگر این افراد، یکی از بستگان نزدیک ما مانند پدر، برادر، فرزند و... باشند. البتّه این عمل، یکی از آزمون های سخت خداست که انسان با یکی از بستگان مورد علاقهاش، قطع رابطه ی دوستی کند؛ امّا به فرموده ی این آیه، سربلند شدن از این آزمون مهم، پنج پاداش بسیار ارزنده دارد:
استوار شدن ایمان در دل، تأیید و نیرومند شدن از سوی خدا و توجّه خاص او، وارد شدن در بهشتِ پرنعمت، رسیدن به خشنودی خدا، و قرار گرفتن در زمرهی لشکریان پیروز او.
پیشوایان ما نیز تأکید فراوانی بر «دوست داشتن برای خدا و دشمن داشتن برای خدا» کرده اند و گفته اند که منشأ اصلی دوستی ها و دشمنی های انسان باید انگیزه های الهی باشد، و نه انگیزه های فردی و مادّی. در روایتی می خوانیم که روزی پیامبر به اصحاب خود فرمود: کدام یک از دستگیره های ایمان، محکم تر است؟ عرض کردند: خدا و پیامبرش بهتر می دانند. در این هنگام برخی گفتند: نماز. بعضی گفتند: زکات. گروهی گفتند: روزه. جمعی گفتند: حج و عمره. برخی نیز گفتند: جهاد. پیامبر فرمود: تمام چیزهایی که گفتید، خوبی هایی دارند؛ ولی پاسخ سؤال من نیستند. محکم ترین دستگیره های ایمان، دوست داشتن در راه خدا و دشمن داشتن در راه خدا و ایجاد رابطه ی دوستی با دوستان خدا و قطع رابطه با دشمنان خداست . البته باید بدانیم که به فرموده ی قرآن ، فرزندان حق بی احترامی به پدر و مادر خویش را ندارند؛ حتّی اگر کافر و دشمن خدا باشند. در این صورت، وظیفه ی ما این است که ضمن بیزاری قلبی از رفتار آنان، با ایشان برخورد مناسب و نشست و برخاست محترمانه داشته باشیم.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛