انسان شناسی ۱۵۲.mp3
11.83M
#انسان_شناسی ۱۵۲
#استاد_الهی_قمشهای
#استاد_شجاعی
▪️شاید بارها کلمهی "هرزه دلی" را شنیده باشید!
و برای آن تعابیر، معانی، و مصادیقی را در ذهن داشته باشید.
اما متأسفانه،
با احتمال بسیار بالا، آنچه در ذهن ماست، با معنای حقیقی آن بسیار متفاوت است.
❓راستی ؛ معنای واقعی "هرزه دلی" چیست؟
@quranekarim1398
کمرویی می تواند نتیجه ژن های به ارث برده و البته رفتار اکتسابی از محیط باشد. حدود 20 درصد از افراد به طور ژنتیکی خجالتی هستند. اما در بیشتر موارد این تجربه های زندگی هستند که باعث می شوند یک کودک خجالتی شود.
نوع تربیت والدین
تنبیه شدن
اجبار در حرف زدن در موقعیت هایی که کودک برای آن احساس آمادگی نمی کند
مسخره شدن
قربانی قلدری شدن
والدین بسیار محتاط و کسانی که بیش از حد از کودک محافظت می کنند
❤دختر ها معمولا حساس و شکننده هستند و به همین نسبت باید با آنها لطیف تر برخورد شود. اگر این طور نباشد تبدیل به زنی غیر منطقی خواهد شد. نحوه تربیت مادر به نحوی است که با روحیه او سازگار است ولی پدر باید بسیار محافظه کارانه عمل کند. اگر پدر بتواند با دخترش ارتباط داشته باشد می تواند روحیه حساس او را درک کند.
گاهی برخی از رفتارهای پدر می تواند از دختر فردی محکم و مستقل بار بیاورد. اگر پدر بتواند کودک دختر خود را از محبت اشباع کند این کودک در آینده و در سنین نوجوانی عشق و محبت را از افراد بیگانه طلب نخواهد کرد و با دیدگاه منطقی به جامعه نگاه می کند نه عاطفی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 عطر پاکي در سراسر عالم
📖 الَّذينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاةَ وَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَ لِلَّهِ عاقِبَةُ الْأُمُور؛ [ حج ۴۱]
📖 همان كساني كه هر گاه در زمين به آنها قدرت بخشيديم، نماز را برپا ميدارند، و زكات ميدهند و امر به معروف و نهي از منكر ميكنند و پايان همة كارها از آن خداست!
💌 امام باقر(ع) دربارة آيه «الَّذِينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ..» ميفرمايد:
اين آيه براي آل محمد(ص) است و خداوند شرق و غرب عالم را در اختيار و سيطرة حضرت مهدي(عج) و اصحابش قرار ميدهد و دين را غلبه ميدهد و همانطور که نابخرديها، حق را ميراند، بدعتهاي باطل را به وسيلة او و اصحابش نابود خواهد ساخت تا آنجا که اثري از ظلم ديده نشود. [ تفسير قمي ج۲ ص۸۷]
#آیات_مهدوی
#امام_زمان
#پایان_مماشات
#لبیک_یا_خامنه_ای
📸#گزارش_تصویری
⭕️ دختران نوحافظ قرآنی حفظ ۳ صفحه از جزء یکم قرآن کریم را جشن گرفتند.
🔰 کلاس حفظ جزء یک ویژه دختران ۸ تا ۱۵ سال روزهای زوج ساعت ۱۵:۳۰ تحت تعلیم استاد سرکار خانم خواجه در مسجد علی بن ابیطالب علیه السلام کوی سازمانی برگزار می گردد.
پایگاه شهید عبدالکریمی بندرعباس
@quranekarim1398
🌹تا دخترم رفت عکس بگیره، ایشون به احترام چادر دخترم نشست چادرش رو بوسید
❤️خدا میدونه چقدر دلگرم شدم و چقدر واسه دخترم و چادرمون حس غرور و ارزش کردم
🌹ارسالی دوستان
@quranekarim1398
📷تصاویر حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در جمع سربازان و محفل انس با قرآن پایگاه شکاری وحدتی دزفول
🔹️@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
با نام و یاد خدا
میتوان
بهترین روز را
برای خود رقم زد...
پس با عشق
وایمان قلبی بگویی
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
خدایا به امید تو💚
❌نه به امیدخلق تو
@quranekarim1398
┄┅─✵💝✵─┅┄
نکته تفسیری صفحه ۵۵۵:
قدر فرصت را بدان که عمر کوتاه است:
افرادی را در نظر بگیرید که سفری طولانی در پیش دارند. هر یک قدری پول دارند تا توشه ی مسافرتشان را با آن فراهم کنند. برخی، آذوقه و لباس و چیزهای لازم دیگر را با دقّت تمام تهیّه می کنند تا سفری راحت و بی دردسر داشته باشند؛ ولی بعضی دیگر، پول خود را صرف خوش گذرانی و تفریح می کنند. سرانجام فرصتِ خرید به پایان می رسد و سفر آغاز می شود. وضعیت افرادِ هر یک از این دو گروه در طول سفر، روشن است. همه ی ما انسانها، سفری طولانی در پیش داریم. این سفر، نیازمند توشه است. خدای بزرگ، از روی مهربانی خود، به وسیله ی پیامبرانش، ما را از سفر طولانیمان باخبر کرده و توشه ی مورد نیازمان را نیز به ما معرّفی کرده است. او سرمایه ی مهمّی در اختیار ما گذاشته تا از بازار دنیا توشه برگیریم. آن سرمایه ی مهم، «عمر» ماست. توشه ی مورد نیازمان نیز ایمان، تقوا و عمل صالح است. آری، عمر هر یک از ما، بزرگترین سرمایه ی ما برای کسب توشه ی سفر آخرت است؛ امّا این سرمایه، هم محدود است و هم معلوم نیست که در چه زمانی به پایان میرسد.
گروهی از انسانها، بیشترین استفاده را از این سرمایه می کنند و در این فرصت کوتاه، صاحب خانه می شوند؛ البته نه خانه ای معمول؛ بلکه خانه ای به وسعت آسمانها و زمین، در همسایگی پیامبران و امامان، و در کنار لطف و رضایت خدای جهان؛ خانه ای که هر آنچه بخواهند، در آن وجود دارد. گروه دیگر امّا آنقدر سرگرم مال و ثروت و جاذبه های مادیِ دیگر می شوند که به کلّی سفر دور و درازشان را فراموش می کنند، و با اعلام زمان حرکت، حتّی توشه ی مسافرت یک روزه را هم همراه خود ندارند! خداوند در این آیات به یاد ما می آورد که مبادا اموال و فرزندانمان، ما را از یاد او غافل کند. حقیقت این است که مال و فرزند، به خودی خود، چیز بدی نیست؛ بلکه نعمت و لطف خدا بر انسان است؛ اما اگر این نعمت، انسان را از یاد خدا باز دارد، باعث زیانکاری و بدبختی او می شود. سپس خداوند بر ضرورت استفاده ی مناسب از فرصت عمر تأکید می کند و بیان می فرماید که یکی از بهترین توشه های سفر آخرت، «انفاق و صدقه» است. خدا می فرماید که پیش از فرا رسیدن مرگ انفاق کنیم. در آن زمان، کسانی که فرصت طلایی عمر را از دست داده اند، با زاری و التماس می گویند: پروردگارا، ایکاش مرگ ما را اندکی تأخیر می انداختی تا صدقه دهیم و از رستگاران شویم؛ ولی هنگامی که مرگ افراد فرا می رسد، خداوند آن را به تأخیر نمی اندازد و در آن هنگام، او به خوبی میداند که هر کس برای سفر طولانی اش چه زاد و توشه ای فراهم کرده است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
4_5931697655112533452.mp3
1.79M
🔸ترتیل صفحه 555 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام حجازکار
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛
صفحه ۵۵۵ مصحف شریف
سوره مبارکه منافقون
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
┏━━━🍃═♥️━━━┓
@quranekarim1398
┗━━━♥️═🍃━━━┛