هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
🔸 یکی از سنتهای مورد تاکید دین مبین اسلام قربانی کردن است که آثار و برکات فوق العاده ای دارد.
▫️ شما هم میتوانید به صورت شخصی و یا خانوادگی در این کار خیر شرکت فرمایید.
🔹 هزینه هر قربانی حدود دو میلیون تومان است که میتوانید در تمام یا بخشی از آن سهیم شوید.
💳 شماره كارت:
6037991899944486 بانک ملی
و یا استفاده از کد دستوری
*733*55#
🌐 و درگاه اينترنتی
https://khadije.com/donate
🔻 لطفا بعد از واریز به شماره زیر پیامک بدهید و حتما بنویسید مربوط به عید قربان(مهلت واریز وجه برای قربانی تا ظهر روز یکشنبه؛ روز عرفه است)
09127522690
🔹 سمت خدا، موسسه حضرت خدیجه سلام الله علیها
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از ...
هوالحکیم
دعای عرفه ( توحید صدیقین )
.. در عرفه نه اینکه بیرون حَرَم است ، انسان اول که میرود در خانه خدا طواف میکند ، آنجا محل فناست ، اگر حاجی حاجی باشد ( به معنای واقعی حاجی باشد ) وقتی که میرود و وارد مسجدالحرام میشود او در مقام فناست ، فنای در اسماء الله هست . خود مسجد الحرام مظهر مقام واحدیت هست ، آنجا حاجی فنای در خداست ( هیچی حالیش نمیشود ) مثل آدم های بیهوش هیچی نمیفهمد .
یعنی اگر حاجی حاجی باشد مدتی که در حَرَم هست ، یعنی در مسجدالحرام هست ، هیچی حالیش نشود ، نه غذا بخورد ، نه آب بنوشد ، نه بخوابد ، یعنی نمیفهمد ( مثل آدمی که مست هست ، آنطور ) یک سکری دارد ، فنا شده است ، فنای فی الله شده است و هیچی حالیش نمیشود .
چیزی که هست در باطن اسماء بر رویش تأثیر میکنند ، اسماء بر روحش تأثیر میکنند . بعد وقتی که در عرفات از حَرَم بیرون میاید ( چون عرفات در بیرون حَرَم هست ، تقریباً ۱۴ کیلومتری فاصله هست ) ، وقتی که از منطقه حَرَم بیرون میاید ، یعنی از حالت فنا بیرون میاید در مقام " صحو بعد المحو " است ، یعنی در عرفات به هوش میاید ، وقتی که به هوش میاید ، اسمائی که در خانه خانه خدا بوده و در مسجدالحرام بوده در روحش تأثیر کردند و ناخودآگاه در روحش اثر گذاشتند در آنجا به ظهور میایند .
لذا اسماء را میبیند ، بعد خودش را میبیند ( خودش را می یابد ) بعد شروع میکند میگوید :
انت الذي مننت ، انت الذي انعمت ، انت الذي احسنت ، انت الذي اجملت ، انت الذي افضلت ، انت الذي اكملت ...
لذا این دعایی که امام میخوانند مالِ عرفات هست ، عرفات مقام تفصیل واحد است ، یعنی آن حقیقت واحدی را که در مسجدالحرام گرفته است در عرفات از هم باز میشوند و آن اسمائی که در باطن انسان وارد شده است همه آشکار میشوند .
اینست که مناجاتی که امام میکند مطابق حالش هست ، مطابق شأنش هست ( به طور مثال الان اگر کسی به ما بگوید که یک دعا بکن ، دعا میکنیم ، اما معلوم نیست که مناسب حال باشد ) مانند آدمی که در بیابان به سختی گرسنه هست ( خیلی شدید گرسنه هست ) او که نمیگوید خدایا به من پول بده ، میگوید خدایا به من نان بده و یا خیلی تشنه هست ، نمیگوید که خدایا به من لباس بده ، میگوید خدایا به من آب بده .
دعا باید مقتضای حال باشد ...
دعا باید از قلب بر زبان بجوشد ، شما اگر به امام حسین در مراسم حج بگویی در خود مسجدالحرام دعا کن ، شاید هیچ نگوید ، در مقام فناست دیگر ، زبان بند میشود ، محو است ، بعد که بیرون از حرم میاید ، میگویی دعا کن ، حالا میگوید :
انت الذي مننت ، انت الذي انعمت ، انت الذي احسنت ، انت الذي اجملت ، انت الذي افضلت ، انت الذي اكملت
نه اینکه خودش را یافته است ( خودش را می یابد به اضافه اسمائی که بر رویش تأثیر کرده است ) یعنی از مقام تجرید شهود به مقام شهود ناخالص آمده است ... (چون عارف در همه مقامات باید خدا را عبادت بکند ، هم در مقام جمع ، هم در مقام تفصیل و ... )
اگر انسان واقعاً بر روی خودش کار کرده باشد به حج که میرود اینها را می یابد ، یعنی در همان مدتی که در عرفات هست در آنجا کاملاً اسماء از مقابلش رژه میروند ، ظهور دارند و اسماء را می یابند ، آن ظهوراتی که اسماء بر رویش گذاشته اند آنها را در خودش می یابد ( کاملاً می یابد ) یعنی عرفات ( بحث عرفات را مفصل در اسرار حج آورد ه ایم ) روز مطالعه خودت هست ، در عرفات خودت را مطالعه بکنی ، ببینی در مسجدالحرام که بودی چکار شده است ، خدا با تو چه کرده است ، اسماء چطور بر رویت تأثیر گذاشتند ، اسمائی که بر رویت تأثیر گذاشته اند چه اسمائی هست ، که در همین دعای عرفه امام ( ع ) انگار دارد از اینها خبر میدهد ، همین اسمائی که امام علیه السلام بیان میفرمایند ، مثلاً آنجایی که میفرمایند :
" انت الذي مننت " یعنی اسم منان بر رویش تأثیر گذاشته است ،
" انت الذي انعمت " اسم منعم بر رویش تأثیر گذاشته است ،
" انت الذي احسنت " اسم محسن بر رویش تأثیر گذاشته است ،
" انت الذي اجملت " اسم مجمل ( یعنی زیبا کننده و یا جمیل ) ،
" انت الذي افضلت " اسم مفضل ،
" انت الذي اکملت " اسم مکمل ،
" انت الذي رزقت " اسم رازق ،
" انت الذي وفقت " اسم مُوَفِق ( یعنی توفیق دهنده ) ،
" انت الذي اغنیت " اسم غنی ( یعنی غنی کننده ) ،
" انت الذي سترتت " اسم ساتر ،
" انت الذي غفرت " اسم غافر ،
" انت الذي کفیت " اسم کافی ،
" انت الذي هدیت " اسم هادی ،
" انت الذی ایّدت " اسم مؤید ،
" انت الذي نصرت " اسم ناصر ،
" انت الذی شفیت " اسم شافی ،
" انت الذي عافیت " اسم عافی " ،
" انت الذي اکرمت " اسم مُکرم و همینطور ( همه این اسم ها ، امام که در مسجدالحرام بوده بر رویش تأثیر گذاشته است و حالا که میاید در وجودش " برای خودش " باز میشود و خداوند همه اینها را به او داده است ) .
این اسماء وقتی که باز میشوند از ...
@serajetohid
ادامه مطلب👇
هدایت شده از ...
ادامه مطلب☝️
... این اسماء وقتی که باز میشوند از طرف رب هست ، از طرف خودش هم میگوید :
" أَنا الَّذي أسـأتُ " من کسی هستم که گناه کردم
" أَنا الّذي أَخْطأتُ " من کسی هستم که خطا کردم
" أَنـا الَّذي هَمَمْتُ " من کسی هستم که اراده گناه کردم
" أَنا الَّذي جهِلْتُ " من کسی هستم که جاهلم
" أَنا الَّذي غفلْتُ " من کسی هستم که غافلم
و ...
یعنی کمالات را به رب نسبت میدهد و نقص ها را به خودش نسبت میدهد ( هم وجود خدا برایش باز میشود و هم وجود خودش باز میشود ) .
شما این دعا را که میخوانید ...
اسماء اضافیست ، یعنی همینطور که خدا را نسبت به خودش میسنجد و خودش را نسبت به خدا میسنجد :
" الهی و سیدی، الهی امرتنی و عصیتک " تو امر کردی ، من عصیان کردم ، یعنی تو آمِر هستی ، من عاصی هستم
" و نهیتنی فارتکبت نهیک " تو ناهی هستی من مرتکب هستم
و همینطور ...
باز میاید در اینجا که :
" لا اِلهَ اِلا اَنتسبح انک اِنى کنتُ منَ الظالِمین " الاهی جز تو نیست و من ظالم هستم
"لا اِله اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّى کُنْتُ مِنَ المستغفِرین " تو الاهی ، من مستغفرم
" لا اِله اِلا اَنت سبحانک اِنى کنت من الموحدین "
هِی خدا و هِی خودش .
" لا اله اِلا اَنت سبحانک اِنى "
آنجا أنتَ ، اینجا إني ، تو - من
" لا اِلهَ اِلاّ اَنت سبحانک اِنـّىکنت من الْوجلینَ "
" لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّى کُنْتُ مِنَ الرَّاجینَ " تو الاه هستی ، من راجی ( امیدوار ) هستم
و همینطور ...
دعای عرفات دعایی هست که کثرت بر دعا حاکم است ، کثرت اسمائی بر دعا حاکم است تا میرود و اوج میگیرد تا ...
این دعا دو قسمت است ، آن قسمت آخرش خیلی اوج گرفته است و رفته است " اِلـهى اَنـَا الفقیر فىغِناى فکیف لا اکون فَقیراً " من کسی هستم که در عین اینکه غنی هستم فقیرم ، در عین اینکه عالم هستم جاهلم و همینطور میرود تا میرسد به آن جاهایی که دیگر خیلی اوج میگیرد در ...
این قسمت دومش را بعضی ها گفته اند مالِ دعای عرفه نیست ، خیلی مضامین عرفانی عجیبی دارد ، مثلاً میگویند عرفا ضمیمه اش کرده اند ، ولی بعید است ، چون مطالب خیلی متعالی هست ، نمیشود که کار بشر باشد " باید از زبان معصوم در بیاید "
" عمیت عین لا تراک علیها رقیبا "
" كيف يستدل عليك بما هو في وجوده مفتقرٌ إليك "
چگونه استدلال شود بر تو از روی چیزی که محتاج توست ، یعنی میخواهد بفرماید که :
( برهان یا انی هست و یا لمی هست ) برهان انی یعنی از معلول به علیت پی ببری ، مثلاً فرض بکنید که من وارد این اتاق میشوم ، میبینم که هوای بیرون سرد است و تا میایم اینجا میبینم گرم است ولی منبع حرارت را نمیبینم ، فقط احساس میکنم گرم است " میگویم اینجا گرم است ، هر جا گرم باشد ، منبع گرما وجود دارد ، پس در این اتاق منبع گرما هست ( یعنی از معلول به علت پی بردم ، از گرما به منبع گرما پی بردم ) این یک نوع ( این را برهان انی میگویند ) و نوع دیگری هم برهان لمی است ، لمی از علت به معلول میرسی ، یعنی مثلاً فرض کنید که من در بیرون آتشی را میبینم ( گرمایش را احساس نمیکنم ) فقط در بیرون میبینم که آتشی هست ، میگویم در آنجا آتش هست و هر جا آتش باشد گرما هم هست ، پس در آنجا گرما هم هست " اینجا از علت به معلول پی بردم ، از آتش به گرما استدلال کردم " .
برهان انی خیلی برهان مرتبی نیست ، چرا ؟ برهان انی یعنی اینکه از روی عالَم به وجود خدا استدلال بکنیم ( بگوئیم که عالَم اینطور هست و اینطور هست ، پس یک خدایی دارد ) این برهان خیلی برهان محکمی نیست ، چرا ؟ چون وقتی که انسان به خدا شک دارد ، در علت شک دارد ، یعنی در معلول هم شک دارد ( بعد چطور از روی معلولی که مشکوک هست به خدا برسی ) " فرض اینست که ما بر خدا شک داریم " و میخواهیم خدا را اثبات بکنیم و میاییم از روی عالم ...
وقتی که بر خدا شک داریم که علت هست ، شک در علت ، یعنی شک در معلول ، یعنی ناخودآگاه ما بر معلول هم شک داریم ( بر عالم هم شک داریم ) چطوری از عالَمی که شک داریم میخواهیم به خدا برسیم ؟ ( نمیشود ) .
اینست که میفرماید چگونه استدلال به این موجودات بکنیم ، چگونه استدلال شود بر تو به چیزی که او در وجودش محتاج به توست ( ما بیائیم بر وجود خدا به چیزهایی استدلال بکنیم که آنها در وجودشان محتاج به تو هستند ) ، نمیشود .
منطقیون یک عبارتی دارند که میگویند :
معرف باید اجلی از معرف باشد ، یعنی شناسنده باید از شناخته شده قویتر باشد ، مثلاً ...
شما اگر بخواهید از روی دنیا خدا را بشناسید باید دنیا جلی تر باشد ، در حالی که نیست ، دنیا فقیر هست ، عالَم فقیر هست .
كيف يستدل عليك بما هو في وجوده مفتقرٌ إليك
چگونه استدلال شود بر وجود تو به چیزی که او در وجودش محتاج به توست ...
اینها مضامینی هستند که هر کس قبول نمیکند ، ( این توحید صدیقین میشود ، توحید صدیقین انگار اینکه از خدا ، خدا را بشناسی )...
@serajetohid
ادامه مطلب👇
هدایت شده از ...
ادامه مطلب☝️
... ( این توحید صدیقین میشود ، توحید صدیقین انگار اینکه از خدا ، خدا را بشناسی )
اینجا خیلی اوج میگیرد :
ايكون لغيرك من الظهور ما ليس لك، حتى يكون هو المظهر لكَ
آیا غیر از تو ظهوری دارد تا آن غیر بخواهد ظاهر کننده تو باشد ؟ خیر ، مثلاً ...
یعنی تو پنهانی ، ما از روی موجودات تو را ظاهر بکنیم ، چنین چیزی نمیشود ، اصلاً اینها ظهور ندارند .
" متى غبت حتى تحتاج إلى دليل يدلّ عليك ؟ "
تو کی غایب بودی تا محتاج دلیل باشی ...
" ومتى بعدت حتى تكون الْآثار هي الَتي توصل اِلْيْكَ " تو کی دور بوده ای تا اینکه آثار بخواهند ما را به تو نزدیک کنند ، ما از روی آثار به تو نزدیک بشویم ، تو کی از ما دور بودی
" عميت عين لا تراكَ عليها رقيباً " کور باد آن چشمی که تو را مراقب خودش نمیبیند . خیال میکند تو خوابی و نمیبینی ، تو دوری و ما را نمیبینی .
" وخسرت صفقةُ عبد لم تجعل له من حبّكَ نصيباً " زیان کرد آن بنده ای که ، حب تو را ( عشق تو را ) سرمایه خودش قرار نداد ... صَفقه ، یعنی سرمایه ... یعنی هر کس در این دنیا یک سرمایه ای از عشق تو دارد سود کرده است ، حالا برود و همه دنیا هم برای او باشد ، همه بهشت برای او باشد ، این ضرر کرده است .
إِلهی أَمرت بالرجوع إِلی الآثار فأَرجعْنی إِلیْک بکسوة الاءَنْوار
خدایا تو ما را رجوع کردی که به آثارت مراجعه بکنیم ، در قرآن زیاد دارد که رجوع کنید ، بروید و دریاها را ببینید ، خورشید و ماه را ببینید ، ما را به آثار رجوع دادی ، اما مرا به سوی خودت رجوع بده با پوشاندن نور خودت ، یعنی از نور خودت در قلب یک چیزی قرار بده که من دیگر دنبال آثار نروم و از روی نور تو بر خود تو استدلال بکنم ( این همان برهان صدقین میشود ) که برهان صدقین از خدا بر خدا استدلال میکنند ...
" و هدايةِ الْإستبصار،حتىٰ أرجع إليْكَ منها كما دخلتُ إليكَ منها مصون السر عن النظر إِليها "
آنچنان مرا به سوی خودت حرکت بده که من مصون بمانم از اینکه ذره ای به آثار توجه کنم ، ذره ای به این دنیا توجه کنم ، یعنی دنیا حتی به این نمی ارزد که با آن خدا را اثبات بکند ، با اینکه دنیا دنیای خوبی است ، یعنی انسان بخواهد از روی دنیا خدا را اثبات کند خوب است ولی میفرماید همین را هم نمیخواهم ، چنان مرا قرار بده که سرِّ من و روح من محفوظ بماند از اینکه بخواهم به دنیا نظر بکنم و بخواهم از روی دنیا تو را اثبات بکنم .
" ومرفوع الهمة عن الإعتماد عليها "
" إِلهي هذا ذلي ظاهر بين يديك " این ذلت من هست که ظاهر است بین دو دست تو و
" و هذا حالي لا يخفى عليك منْك أَطلب الوصول إِلَيْكَ " میخواهم که به سوی خودت برسم و به خودت استدلال میکنم بر خودت .
برهان صدیقین همین هست ، نه از معلول به علت استدلال میکنند و نه از علت به معلول استدلال میکنند ، از خود خدا بر خود خدا استدلال میکنند ...
" بكَ أستدل عليْكَ؛فاهدنى بنوركَ إليك " پس تو هم با نورت مرا هدایت کن ، نه با استدلال و برهان و آیات و ... خیر ، اینها را نمیخواهم ، چیزهایی که فیلسوفان با آن ... تو نور خودت را در قلبم قرار بده ( آفتاب آمد دلیل آفتاب ) ...
یک نوری در قلبم قرار بده که من از نور تو بر خود تو استدلال بکنم و دیگر دنبال این و آن نروم .
" فاهدنى بنوركَ إليكَ " و تا به آخر که اوج میگیرد ...
چون مضامین خیلی عرفانی هست ، بعضی ها گفته اند که این قسمت دعا مالِ امام حسین نیست و عرفا نوشته و ضمیمه کرده اند ، در حالی که حرف ، حرفِ ...
متأسفانه اینطور هست که وقتی کلمات ائمه اوج میگیرد و آن حالات عرفانی شدید ، یعنی آن حالت های فنا ، در حالت های ... کلماتی از آنها صادر میشده ، بعد میگویند اینها مالِ ائمه نیست ، مثل اینکه ائمه باید همیشه حرف های سطح پائین ... مثل کتاب مصباح الشریعه از امام صادق ع خیلی مضامین عرفانی عجیب ... این کتاب را هم میگویند مالِ امام صادق نیست و عرفا نوشته اند و به امام صادق ع بسته اند ، در حالی که کلمات چیزی هست که نمیشود مالِ آدم معمولی باشد ( یک فیلسوف این کلمات را بگوید ، چنین چیزی نمیشود ) .
نظرم از نقل این حرفها این بود که شما در دعای عرفه کاملاً میبینید که امام خودش را در مقابل خدا تفصیل ...
خصوصیت وادی عرفات همین تفصیل یافتن ، اینکه انسان ظهور اسماء را بر خودش مشاهده بکند ، این تجرید تخلیص نیست ، این برای امام عیب نیست ( برای ما عیب است ) ، برای کسی که در سفر سوم هست عیب نیست ، برای کسی که به سوی خدا میرود ( به وادی توحید رسیده است ) کثرات را میبیند ، در بطن کثرات خدا را میبیند و یا خودش را میبیند ، خدا را نسبت به خودش رازق میبیند که پای من در اینجا وسط هست .
اگر انسان رفت و در وادی فنا افتاد و در آنجا دیگر هیچی را ندید ، این میشود تجرید شهود ...
برگرفته از جلسه۳۴ #منازل_السائرین
#علامه_مروجی_سبزواری
@serajetohid
#متن_پیاده_شده_از_فایل_صوتی
هدایت شده از ﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
🌼💜🌼💜🌼
🌸جایگزین های صدقه
پیامبر اکرم صلےاللهعلیهوآله:
بر هر مسلمانی است که #هرروز صدقه بدهد.
عرض شد: کسی که مال #ندارد چکار کند؟
حضرت فرمودند :
🌼 #برداشتن چیزهای آسیب رسان از ســر راه، صـدقـه است.
🌼 #نشان دادن راه به کسی صدقه است.
🌼 #عیادت بیمــار صدقه است.
🌼 #امر به معروف صدقه است.
🌼 #نهی از منکر صدقـه است.
🌼 #جـواب سـلام دادن صدقه است.
📚 بحارالانوار ، ج ۷۵ ، ص ۵۰
🌼💜🌼💜💜🌼💜🌼💜🌼
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
احساسات قابل انتقال هستند، در همدردی و غمگساری ما بخشی از بار و احساس طرف مقابل را می پذیریم تا او سبک شود. در مورد احساسات دیگر نیز همین گونه است. ما در احساسات نیاز به همگساری داریم و باید از احساسات او بگیریم، در خشم پالایش می کنیم، در غم غمگساری، در ترس حمایت و .... به این حالت حمایت عاطفی و درک احساس می گوییم.
ما انسان ها از نظر روحی به هم متصل هستیم، احساسات از ما تراوش می کنند و به احساس دیگران پیوند می خورد. وقتی بچه ای جوجه اش مرده، دچار فقدان و به دنبال آن دچار غم شده و حالا نیاز دارد که این غم را کمک کنند و از شانه اش بردارند تا یاد بگیرد که در غم ها چگونه خودش را کنترل کند که بار بیش از توانش برندارد برای این کار یک فرمول ساده داریم: درک احساس.
درک احساس یک رابطه ی عاطفی است، بچه ای که جوجه اش را ازدست داده دچار آسیب عاطفی شده. در درک احساس و رابطه ی عاطفی باید خودتان را هم قد کودک کنید یعنی بنشینید و با او صورت به صورت شوید، نگاه در نگاه. نگاه در رابطه ی عاطفی بسیار مهم است چون تنها عضو انسان است که اصلاً دروغ نمی گوید. به چشم کودک نگاه می کنیم و غم را از او می گیریم «خیلی غصه می خوری، آخ خیلی سخته، جوجه ات مرد وای چه قدر دوستش داشتی خیلی غصه می خوری میدونم» همین کافی است.
حتی ممکن است که کمتر از یک دقیقه زمان ببرد ولی با تمام وجود است و کافی است. یک دقیقه دنیا را فراموش می کنیم و سعی می کنیم با تمام وجودمان غم را تجربه کنیم و با نگاهمان و با کلماتی در حد کودک غم را از او می گیریم و فرصت می دهیم که کودک گریه کند حتی شیون کند چون عزادار و سوگوار است و باید عزاداری کند.
وقتی عزیزی را از دست می دهیم تمام ذهن ما مختل می شود، تمام تمایلاتمان از بین می رود و دلمان می خواهد که فقط بنشینیم. غم هم برای این است که ما را بنشاند و ما را ترمیم کند. همین حالت برای کودک هم صادق است؛ جوجه اش مرده یا اسباب بازی اش را گم کرده یا دوچرخه اش را دزدبرده باشد دچار فقدان شده و غم همراه فقدان می آید باید گریه و عزاداری کند.
البته کودک خودش کوچک است، غمش هم کوچک است، زمان سوگواری اش هم کوچک خواهد بود. بعد از درک احساس می رویم برای حمایت عاطفی، یک ربع تا بیست دقیقه بعد از گریه و عزاداری دیگه از غم و غصه حرف نمی زنیم بلکه از بازگشت به زندگی با او حرف می زنیم. مثلاً می گوییم وای بابا یک چیز خوشمزه برات خریده بود یادم رفت بهت بدم بیا بریم با هم بخوریم با این کار به او نشان می دهیم که برگرد به زندگی.یا مثلاً من میخوام برم بیرون خرید کنم تو هم میایی بریم. در این حالت می توانیم حتی پیشنهاد خرید یک جوجه ی دیگر بدهیم اما یادآور می شویم که این یکی هم ممکنه بمیره.
برای غم جایگزین می دهیم، پالایش و برگشت به زندگی. چون بارها و بارها دچار فقدان می شوی، غمگین شو، عزاداری کن و آرام آرام به زندگی عادی و شادی برگرد. (ادامه دارد...)
#احساس {قسمت23}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گناه های ذهنی!
🔻گناهانی که خدا از آنها نمیگذرد ..
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : اهمیت اطعام غدیر
👤 #حجت_الاسلام_حسینی_قمی
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : آه حسرت نبی گرامی اسلام !
👤 #حجت_الاسلام_بهشتی
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : آشتی کردن روز عید غدیر
👤 #حجت_الاسلام_بهشتی
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
مي رسد قصه به آن جا که جهان زيبا شد
با جهاز شتران کوه اُحد بر پا شد
و از آن آينه با آينه بالا مي رفت
دست در دست خودش يک تنه بالا مي رفت
تا که از غار حرا بعثت ديگر آرد
پيش چشم همه از دامنه بالا مي رفت
تا شهادت بدهد عشق ولي الله است
پله در پله از آن ماذنه بالا مي رفت
پيش چشم همه دست پسر بنت اسد
بين دست پسر آمنه بالا مي رفت
گفت: اين بار به پايان سفر مي گويم
«بارها گفته ام و بار دگر مي گويم»
راز خلقت همه پنهان شده در عين علي ست
کهکشان ها نخي از وصله ي نعلين علي ست
گفت ساقيِ من اين مرد و سبويم دستش
بگذاريد که يک شمّه بگويم، دستش
هر چه در عالم بالاست تصرف کرده
شب معراج به من سيب تعارف کرده
گفتني ها همگي گفته شد آن جا اما
واژه در واژه شنيدند صدا را اما...
سوخت در آتش و بر آتش خود دامن زد
آن که فهميد و خودش را به نفهميدن زد
مي رود قصه ي ما سوي سرانجام آرام
دفتر قصه ورق مي خورد آرام آرام
شهر اين بار کمر بسته به انکار علي
ريسمان هم گره انداخته در کار علي
بگذاريد نگويم که اُحد مي لرزد
در و ديوار ازين قصه به خود مي لرزد
مي رود قصه ي ما سوي سرانجام آرام
دفتر قصه ورق مي خورد آرام آرام
مي نويسم که "شب تار سحر مي گردد"
✨يک نفر مانده ازين قوم که برمي گردد✨
سیدحمیدرضا برقعه ای
🌺عید سعید غدیر خم بر همگی مبارک🌺
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تراریخته به زبان ساده و مختصر
🔸عزیزان بحث تراریخته را جدی بگیرید که بسیاری از عوارض آن چیزی نیست که اصلا قابل درمان با هر طبی باشد.
چون ساختار ژنتیکی آن محصول و دام در انسان و ژن انسان اثر میکند.
@GMO_NO
هدایت شده از مرجع تخصصی طب سنتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انچه از تراریخته نمی دانید
این کلیپ رو با دقت ببینید
آموزش سبک زندگی اسلامی - ایرانی ، تحکیم خانواده با استفاده از آموزه های دینی ، با حضور استاد ارجمند خانم نیلچی زاده
چهارشنبه ٦ شهريور ماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۶ الی ۱۸ ؛
شهرک سرو آزاد ، خیابان سوم غربی ، شهرک پیکانشهر ، روبروی دبیرستان نور هدایت ، سالن آمفی تئاتر پیکانشهر
هدایت شده از آفتاب گستر؛زندگی سالم
🌹 #روز_مباهله_مبارڪ ❤️
۱. روز عید بزرگ مباهله
۲. سالروز بخشش انگشتر در رکوع و نزول آیه ولایت" انما ولیکم... "
(آیه ۵۵ مائده)
۳. سالروز نزول آیه تطهیر و صدور حدیث شریف کساء در جریان مباهله
۴. سالروز نزول سوره مبارکه انسان (هل اتی) در شان پنج تن آل عبا علیهم السلام می باشد.
🌹 این روز بزرگ به محضر قلب عالم امکان امام زمان ارواحنا له الفداء و شیعیان و دوستداران اهل بیت علیهم السلام تبریک و تهنیت باد.
🍃🌟🍃🌟🍃🌟🍃🌟🍃
💠 اعمال روز مباهله:
۱- غسل
۲- دورکعت نماز مثل نماز عید فطر
۳- خواندن دعای مباهله
۴- هفتاد بار استغفار
۵- صدقه دادن
۶- زیارت امیرالمومنین
۷- زیارت جامعه کبیره
التماس دعا
🔆 مجموعه سبک زندگی سالم آفتاب گستر 🔆
http://eitaa.com/joinchat/1701314560C2f66b09f5b
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
🔻 اعمال روز مباهله (دوشنبه ۲۴ ذیحجه)
1⃣ غسل
2⃣ روزه گرفتن
3⃣ دو ركعت نماز و آن مثل روز عید غدیر است (دو ركعت است ؛ در هر ركعت ، یك مرتبه حمد و ده مرتبه توحید ، ده مرتبه آیة الكرسى و ده مرتبه قدر خوانده مى شود و بهتر است پیش از اذان ظهر خوانده شود.) و نیز روایت شده است بعد از نماز هفتاد مرتبه استغفار كند.
4⃣ خواندن دعاى مباهله
✨ در اين روز دادن صدقه به تهيدستان به خاطر پيروى از مولاى همه مردان و زنان با ايمان، و زيارت آن حضرت، شايسته است، و مناسب تر زيارت جامعه است.
⬅️ جهت مشاهده ادعیه به مفاتیح الجنان مراجعه فرمایید.
💠 @samtekhoda3
آموزش سبک زندگی اسلامی - ایرانی ، تحکیم خانواده با استفاده از آموزه های دینی ، با حضور استاد ارجمند خانم نیلچی زاده
چهارشنبه ٦ شهريور ماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۶ الی ۱۸ ؛
شهرک سرو آزاد ، خیابان سوم غربی ، شهرک پیکانشهر ، روبروی دبیرستان نور هدایت ، سالن آمفی تئاتر پیکانشهر
هدایت شده از علیرضا پناهیان
نکاتی درباره هیأت داری.pdf
712.7K
📚 فایل PDF | چند نکته مهم و کاربردی برای افزایش نورانیت و اثرگذاری معنوی هیئت
👤 علیرضا پناهیان
🚩 ویژه خدام هیئتها
Panahian.ir/post/4742
#محرم
@Panahian_ir