هدایت شده از ✿.¸(❤استوری❤)¸.✿
بهترین وقت برای تلاوت قرآن
بهترین وقت برای تلاوت قرآن دل شب است،خواه در نماز شب یا در سحرها.
زیرا آن موقع از شب ،هم استماع میسر تر است و هم انصات(پذیرش قلب)،از این رو قاری یا نماز گذار از تلاوت قرآن و مناجات با خدای سبحان بیشتر بهر خواهد برد،زیرا در آن هنگام موافقت زبان و دل و نیز استواری سخن ،افزونتر است:إِنَّ نَاشِئَةَ اللَّيْلِ هِيَ أَشَدُّ وَطْئًا وَأَقْوَمُ قِيلًا
ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﻋﺒﺎﺩﺕ[ ﻱ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺩﻝ ] ﺷﺐ [ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰ ﮔﻴﺮﺩ ] ﻣﺤﻜﻢ ﺗﺮ ﻭ ﭘﺎﻳﺪﺍﺭﺗﺮ ﻭ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻮﺍﺭﺗﺮ ﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ .(٦)
آیت الله جوادی آملی
http://eitaa.com/joinchat/2960850957Ce4570c7ca8
راهی به سوی خدا
#قرآن
⛔️کپی
📢روزی سه پست بیشتر نداریم.
هدایت شده از روزی حلال
.
🌸✨دعاهای بخت گشایی را بهتر است در روزهای یکشنبه، پنج شنبه یا جمعه بخوانند و بهتر است ساعت شروع هفت صبح یا یک بعد از ظهر باشد که این بهتر است.
🌸✨مولا علی علیه السلام فرمودند:هر کس بخواهد ازدواج کند، پس دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت بعد از فاتحه سوره یاسین بخواند و بعد از نماز خدا را سپاس بگوید و این دعا را بخواند: تغییرات داخل پرانتز برای خانم هاست
🌸✨اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَةً ً صَالِحَةً (خانمها بخوانند: زوجاً صالحاً)
وَدُوداً
وَلُوداً
شَکُوراً
غَیُوراً
إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ (شَکَرَ )
وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ (غَفَرَ)
وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَى أَعَانَتْ (أَعَانَ)
وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ (ذَکَّرَ )
وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ (مِنْ عِنْدِهِ حَفِظَ)
وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سَرَّتْنِی (عَلَیْه سَرَّنِی)
وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی (أَمَرْتُهُ أَطَاعَنِی )
وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِی (عَلَیْه أَبَرَّ قَسَمِی)
وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی (عَلَیْه أَرْضَنِی)
یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا أَسْأَلُکَهُ وَ لَا آخُذُ إِلَّا مَا مَنَنْتَ وَ أَعْطَیْتَ⇨
بحار الأنوار (ط - بیروت)، ج ۱۰۰ ، ص: ۲۶۸
💠 @RoozieHalal 💠
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
اعمال مستحب سی وهفتمین روز از
چله ی شهدا ی امام حسینی🌷
ازطرف
شهید علی قاریان پور🌷
تقدیم می کنیم به ساحت مقدس
خانم حضرت زینب سلام الله علیها
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
❤🍃❤
💚#وصیت_شهدا
🔹به روی سنگ قبرم اسمم را ننویسید
میخواهم همچون ده ها شهید
دیگر گمنام باقی بمانم...
اگر خواستید فقط این جمله را
بنویسید:مشتی خاک به ...
🌷 #شهید_علی_قاریان_پور
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
نوشته عجیب مزارش هر رهگذری را به توقف وا میدارد؛ شهیدی که در سنگ مزارش چنین نوشتهشده است «...مُشتی خاک به پیشگاه خداوند متعال...» و امروز همه او را نه «مُشتی خاک» بلکه «مَشتی شهدا» میدانند.
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
1_26488713.mp3
1.97M
راه ازدیاد #رزق در زندگی🌸👌
خانم پرتواعلم
اینو حتما گوش کنید ....به هم دیگه هم هدیه کنید☺️🌺
#متفاوت #علمی #مبارز #معنوی
💠 eitaa.com/joinchat/1443627008C564ced749d
#بدون_سانسور😉
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
اعمال مستحب سی وهشتمین روز از
چله ی شهدا ی امام حسینی🌷
ازطرف
شهیدی که در جبهه علم و عمل با هم میکوشید/ مانند امام حسین (ع) در محاصره کامل قرار گرفت
شهید غلامحسن میر حسینی🌷
تقدیم می کنیم به ساحت مقدس
خانم حضرت زینب سلام الله علیها
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
غلامحسن در سال ۱۳۳۹ در روستای «صفدر میربیک» شهرستان «زابل» به دنیا آمد. خانواده ما با این که در روستا زندگی میکردند، ولی عاشق اهل بیت (ع) بودند و بیش از صحبت کردن به عمل کردن در عرصه دین و ارزشها اهتمام میورزیدند.
حسن در همان دوران کودکی وقتی از مدرسه برمی گشت، در امور کشاورزی و دامداری به پدرم کمک میکرد.
در امور مختلف بسیار خوش اخلاق و کوشا بود، به همین دلیل دوستان زیادی داشت و هروقت وی را مشفول کاری میدیدند، کمکش میکردند تا کارش زودتر تمام شود و با وی بتوانند به بازی و سرگرمیهای مورد علاقهشان بپردازند.
در تابستان ۱۳۵۶ برای تأمین هزینه تحصیل خود در یکی از شرکتهای زاهدان مشغول به کار شد. وقتب مسئولان شرکت، صداقت وی را دیدند، او را به عنوان مسول خرید شرکت انتخاب کردند. من و حسن شبها در همان شرکت تا به صبح به سر میبردیم. برادرم در اوقات فراغتش به مطالعه کتابهای اسلامی میپرداخت، وی نمازشب را از همان جا شروع کرد.
بعضی از جوانان روستا که برای کار به زاهدان میآمدند و شب محلی برای استراحت نداشتند، اطراف «غلامحسن» جمع شده و به مطالعه کتابهای دینی و خواندن نماز شب ترغیب میشدند، این در شرایطی بود که طاغوت با همه امکاناتش ترویج دهنده فساد و فحشا بود.
ریشه همه فسادها را حکمومت طاغوت میدانست
وقتی مشکلات بیبند و باریها را در جامعه میدید، ریشه همه فسادها را حکمومت طاغوت میدانست. با این که جوّ حاکم بر جامعه جوّ رعب و وحشت بود. با حرکت میلیونی مردم به رهبری امام خمینی (ره) همگام شد و در تمامی صحنههای مبارزه، با خانوادهاش در انقلاب همراه و نقش آفرین شدند. پیامها و اعلامیه املام خمینی را برای توزیع از زابل به روستای «جزینک» و نیز روستاهای اطراف میبرد، پس از اولین راهپیمایی که به تعطیلی مدارس منجر شد، وی و دوستانش تلاش زیادی را برای افزایش اطلاعات مردم در مورد ظلمهای رژیم شاهنشاهی انجام دادند.
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و گرفتن دیپلم در سال ۵۸ برای کمک به مردم محروم منطقه به گروههای جهاد سازندگی و متخصصین که در امر ساخت و ساز پل، سد و ایجاد جاده فعالیت میکردند، پیوست.
برادرم برای رفاه مردم منطقه، فعالیت بسیاری کرد و پس از مدتی نیز به استخدام فرمانداری درآمد و به عنوان دهیار چند روستا انتخاب شد و به مردم خدمت کرد.
برادرم به عنوان معاون گردان امام حسن (ع) برای انجام عملیات «والفجر مقدماتی» همراه نیروهای گردان عازم منطقه عملیاتی بود که در میانه راه، عملیات متوقف و دستور برگشت نیروها به مقر صادر شد.
همه ناراحت شدند، ولی غلامحسن به نیروها اعلام کرد که «ما ادای تکلیف میکنیم و همه کارهایمان برای خدا است. طبق دستور عمل کردهایم و جای ناراحتی نیست.»
در سال ۱۳۶۲ برای طی دوره تکمیلی تکواندو از طرف سپاهپاسداران به تبریز اعزام شد و پس از پایان دوره و دریافت گواهی قبولی به زابل برگشت. در همان سال علاوه بر تدریس به مشکلات و گرفتاریهای مردم نیز رسیدگی میکرد.
در ابتدای سال ۱۳۶۳ با جمعی از همکاران و دانش آموزان برای بار دوم عازم جبههها شد و در تاریخ ۱۳ خرداد همان سال از جبهه بازگشت.
غلامحسن در ابتدای سال ۱۳۶۴ با رتبه عالی در رشته «ادبیات» دانشگاه تهران قبول شد. آذرماه همان سال در حالی که مشغول تحصیل بود، برای بار سوم به جبهه رفت. پس از گذراندن دورههای تخریب، برای آموزش عملیات آبی، خاکی به یگان دریایی انتقال یافت.
درتاریخ ۱۲ بهمن ۱۳۶۴ برای ادامه تحصیل به دانشگاه تهران بازگشت، ولی این قدر که دل کندن از جبهه برایش سخت بود، به محض آن که خبر حمله ایران در منطقه «فاو» را شنید، درس و دانشگاه را رها ساخت و در 21 بهمن ماه 1364 راهی اهواز شد و بعد از مدتی به سمت «فاو» حرکت کرد و تا پایان عملیات و دفع کامل ضدحملههای دشمن در منطقه ماند.
نهم اذرماه ۱۳۶۵برای چهارمین بار راهی جبههها شد و فرماندهی گردان ۴۰۹ مالک اشتر را برعهده گرفت و برای انجام عملیات و بازپس گیری شهر «فاو» به سوی منطقه حرکت کرد.
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
مانند امام حسین (ع) در محاصره کامل قرار گرفت
دشمن پس ازمدتی اقدام به عملیات وسیعی در منطقه «شلمچه» کرد. غلامحسن که همراه با گردان در سنگرهای کمین بود، با دشمن درگیر شد و راه نفوذ را بر دشمنان بعثی بست، اما دشمن بعثی یکی از محورهای دیگر خط را شکست و از پشت سر راه گردان ۴۰۹ را بست و غلامحسن و همرزمانش را همانند امام حسین (ع) در محاصره کامل قرار داد. مهمات و موادغذایی تمام شده بود و حتی آب برای خوردن نداشتند.
بالاخره غلامحسن و همرزمانش پس ازمقاومت جانانه، به آرزوی دیرینهشان یعنی شهادت رسیدند و این دعایی بود که همیشه برادر در حق خود میکرد
از
این رو برادرم را مفقودالاثر اعلام کردند تا این که سرانجام در تابستان ۱۳۷۴ پیکر مطهر شهید بر فراز دستهای مردم قدرشناس و شهید پرور و همرزمان و دوستانش تشییع و به خاک سپرده شد.
زندگی نامه شهید «غلامحسن میر حسینی» در کتابی با نام «دیدهبان لالهها» در سال ۱۳۷۷ به همت کنگره بزرگداشت سرداران و شهدای استان سیستان و بلوچستان منتشر شد.
هدایت شده از همسرداری حرفهای
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیه های بسیار مهم و حیاتی برای #زن_و_شوهرهایی که در #اربعین به کربلا میروند و نیز همسرانی که نمیتوانند به #کربلا مشرف شوند!
📚 #استاد_پناهیان
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh