چگونه اختلافات را تبدیل به دوستی کنیم؟
یکی از مهمترین عوامل بگو مگو و اختلاف، عجب و تکبر است و این که شخص خودش را با فضل و کمال بداند و دیگران اعم از همسر و فرزندان و همکارانش را پایینتر از خودش تصور کند.
پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمودند: «هوَ أن تَخرُجَ مِن بَیتِکَ، فلا تَلقی أحداً إلّا رَأیتَ لَهُ الفَضلَ علَیکَ.»
از امام حسین علیهالسلام معنای ادب را پرسیدند؛ امام فرمودند: «ادب عبارت است از این که چون از خانه خارج میشوی، به هر کسی برخورد میکنی او را برتر از خود ببینی.»
#پرسش_و_پاسخ
🆔️➺ @qurani_ir
1_1183691708.mp3
3.19M
تفسیر آیه ۱۶۱ سوره #آل_عمران
وَمَا كَانَ لِنَبِيٍّ أَنْ يَغُلَّ ۚ وَمَنْ يَغْلُلْ يَأْتِ بِمَا غَلَّ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۚ ثُمَّ تُوَفَّىٰ كُلُّ نَفْسٍ مَا كَسَبَتْ وَهُمْ لَا يُظْلَمُونَ
هيچ پيامبرى خيانت نكند و هر كه به چيزى خيانت كند، آن را در روز قيامت با خود آورد. سپس جزاى عمل هر كس به تمامى داده خواهد شد و بر كسى ستمى نرود
#تفسیراستادقرائتی
درواقع، این یعنی اگر کاری کنیم که حق دیگران رو زیر پا بذاره یا مال کسی رو ناحق بهدست بیاریم، باید بدونیم روزی جوابش رو پس میدیم. این پیام خیلی روشنه: مسئولیت هر کاری که میکنیم، به عهده خودمونه و عواقبش هم با خودمونه.
خدا تو این آیه به ما هشدار میده که هر چی در دنیا انجام بدیم، چه خوب و چه بد، یه روز باید جوابش رو پس بدیم. حتی اگه کسی بتونه از چشم بقیه پنهون کنه یا تو این دنیا مجازات نشه، روز قیامت همه چی آشکار میشه و هر کسی باید اون چیزی رو که به ناحق بهدست آورده، تحویل بده.
این پیام ما رو تشویق میکنه که همیشه صادق و درستکار باشیم، چون بهجز اینکه به نفع دیگرانه، در نهایت خودمون از این رفتار پاک و درست سود میبریم و از عواقب کارهامون در امان میمونیم.
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام صبح بخیر!
یکشنبه رو ۱۰۰ مرتبه با ذکر
یا ذوالجلال و الاکرام
شروع کنیم؛ خدایی که هم بزرگ و باشکوهه و هم مهربون و بخشنده. روزتون پربرکت! ✨
1_11700170329.mp3
1.19M
💠 #ختم_قرآن_کریم | صفحه: 588
با صدای: استاد پرهیزکار
2861300.mp3
2.88M
برای تقویت فهم و ارتباط با قرآن، پیشنهاد میکنم حتماً به ترجمه قرآن گوش دهید. این کار به شما کمک میکند تا معانی آیات را بهتر درک کنید و با مضامین آن بیشتر آشنا شوید.
---
دوستان! امروز میخوایم به آیهای مهم از سوره آل عمران بپردازیم که واقعاً به ما یادآوری میکنه چقدر مهمه که در زندگیمون به دنبال رضای خدا باشیم.
این سوال واقعاً عمیقه و به ما میفهمونه که چقدر مسیر زندگیمون میتونه تأثیرگذار باشه. بیاید با هم نگاهی به این آیه بندازیم و ببینیم چطور میتونیم در زندگیمون از رضای خدا دور نشیم و به سعادت واقعی برسیم.👇
223_64033066315666.mp3
2.56M
تفسیر آیه ۱۶۲ و ۱۶۳ سوره #آل_عمران
أَفَمَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَ اللَّهِ كَمَنْ بَاءَ بِسَخَطٍ مِنَ اللَّهِ وَمَأْوَاهُ جَهَنَّمُ ۚ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ
آیا کسی که از رضای خدا پیروی کرده، همانند کسی است که به خشم و غضب خدا بازگشته؟! و جایگاه او جهنم، و پایان کار او بسیار بد است
#تفسیراستادقرائتی