⚠️خلیفه بودن یا اومانیسم
کدامیک⁉️
اگر معرفت به خود پیدا کردیم، ارزش خود را می فهیم، در این صورت می فهیم که ما امین هستیم نه مالک؛ ولی در این عرصه برخی دچار اشتباه شده اند؛ اشتباه دسته اول این بود که بین جانشینی خدا و جایگزینی خدا فرقی نگذاشته اند، یعنی اینکه آنها بین خلیفه بودن و اومانیسم فرقی نگذاشته اند.
اومانیست کسی است که می گوید هرچه بخواهم می گویم و عمل می کنم؛ یعنی کسی در این عالم جز من نیست، من رهبرم و کسی مرا رهبری نمی کند. او گرفتار اومانیسم است یا همان تفکر فرعونی. اینها می گویند خدا خود من هستم.
اشتباهی که بین مسلمانان در این زمینه به وقوع پیوست این بود که خیال می کردند تمام گوهر هستی ازآن خودمان است، این از بدترین دشمنی های معرفت شناسی است؛ واقعیت این است که انسان آنچه را که خدا در وجود و حقیقت او گذاشته، امانتدار آن است و نه مالک آن؛ تا جایی که قرآن کریم می فرماید: «ما به آنها ستم نکردیم بلکه آنها به خود ظلم روا داشتند»
اینکه قرآن می فرماید:« ما به آنها ستم نکردیم، بلکه آنها به خود ظلم روا داشتند»، به معنای این است که در درون و نهان انسان یک حقیقتی است که ما نسبت به آن امین و امانتدار می باشیم نه مالک آن و وظیفه ما حفظ و حراست از آن است. در واقع خداوند این نعمت را به انسان عنایت کرده تا با رهنمود گرفتن درونی، به سمت او حرکت و به آن عمل کند و با عمل کردن به آن به شکوفایی برسد.
--------------------------------------------------
جلسۀدرس اخلاق94/2/17
@jvadiamoli
#تلنگر
📝هر وقت تونستی
جلو نَفْسِ خودتو بگیری
که گناه نکنی؛
اونوقت میشی
منتظر صاحب الزمان (عج)..
🍃🌸🍃
@jvadiamoli
السلام علیک یا صاحب الزمان🌱
تو را سلام میدهم
و دلخوشم به مستحبی
که جوابش واجب است...
🔰 انسان به غیر خدا تکیه نکند
💠 #ائمه (علیهم السلام) می خواهند #موحدانه زندگی کنند؛ هم در مسائل #اقتصاد ، هم در مساله #حیات داخلی می خواهند که انسان به غیر خدا تکیه نکند. در بعضی از #روایات ما از #امام_صادق (ع) آمده است که اگر این دستم را تا مرفق در دهان (تنین)، آن مار بزرگ مثل اژدها قرار بدهم، (فی فمّ التّنین)؛ برای من بهتر از آن است که از غیر خدا چیزی بخواهم؛ (من اسال من لم یکن ثمّ کان).*
* تهذیب الاحکام / جلد ۶ / صفحه ۳۲۹
✅ درس خارج فقه _ قم ؛ ۱۳۹۴/۰۸/۱۳
🆔️ @jvadiamoli
🔰 راهیابی انسان به ملکوت
💠 #حدیث نورانی از #امام_کاظم (سلام الله علیه) است که اگر کسی #ایمان به خدا بیاورد، #عمل_صالح او مشکل داشته باشد؛ (فلن یلج فی ملکوت السّماء).* این جا سخن از عذاب نیست، یا سخن از بهشت نیست، یا سخن از قیامت و آینده نیست؛ می گوید: اگر کسی #مومن باشد و همه #اعتقادات او درست باشد، اما عمل صالحی که پشتوانه ایمان او باشد کم است؛ این آقا در #ملکوت راه ندارد.
پس معلوم می شود اگر کسی مواظب ایمان و عمل صالح خود باشد، می تواند وارد ملکوت بشود و از #اسرار_عالم با خبر بشود.
* الامالی للمفید / صفحه ۱۸۴
✅ درس خارج فقه _ قم ؛ ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
🆔️ @jvadiamoli
✨در #زندگیِ هر کدام از ما
چیزهایی هست حتی اندک و کوچک
که دیگران ندارند
بیا برای همان اندک ها
بخاطر همان کوچک ها لبخند بزنیم
شاد و شاکر باشیم :)
صبح شما بخیر🍃🌸
@jvadiamoli
🔹یک اصل قرآنی
«إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ»
خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند🍃🌸
✨سوره رعد آیه ۱۱
💎 عارفی را پرسیدند:
ازاینجا تا خدا
چه مقدار راه است؟
فرمود: یک قدم
گفتند:این یک قدم کدام است؟
فرمود: پا بگذار روی خودت
خداخواهی
یعنی ترک خودخواهی
فقط #خدا
❤️@jvadiamoli
زندگی به سبک قرآن
🔹یک اصل قرآنی «إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ» خداون
🔸مهمترین
برنامه اجتماعی اسلام🍃🌸
این اصل قرآنی که یکی از مهمترین برنامههای اجتماعی اسلام را بیان میکند به ما میگوید هرگونه تغییرات برونی متکی به تغییرات درونی ملتها و اقوام است، و هرگونه پیروزی و شکستی که به قومی رسید از همین جا سر چشمه میگیرد، بنابراین آنها که همیشه برای تبرئه خویش به دنبال «عوامل برونی» میگردند، و قدرتهای سلطهگر و استعمار کننده را همواره عامل بدبختی خود میشمارند، سخت در اشتباهند، چرا که اگر این قدرتهای جهنمی پایگاهی در درون یک جامعه نداشته باشند، کاری از آنان ساخته نیست.
این اصل قرآنی میگوید: برای پایان دادن به بدبختیها و ناکامیها باید دست به انقلابی از درون بزنیم، یک انقلاب فکری و فرهنگی، یک انقلاب ایمانی و اخلاقی، و به هنگام گرفتاری در چنگال بدبختیها باید فورا به جستجوی نقطههای ضعف خویشتن بپردازیم، و آنها را با آب توبه و بازگشت به سوی حق از دامان روح و جان خود بشوییم، تولدی تازه پیدا کنیم و نور و حرکتی جدید، تا در پرتو آن بتوانیم ناکامیها و شکستها را به پیروزی مبدل سازیم
منتخب تفسیر نمونه ج۲ص۴۶۸
@jvadiamoli
4300991070.mp3
6.49M
🔹پیشنهادبرای گوش دادن
😢تقاص کدوم گناهه⁉️
#کربلا
@jvadiamoli
45.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 رسالت علماء و اندیشوران در ماه محرم
💠 این #سرمایه حیف است به دست چهار تا #مداح هدر برود، عزیزان! بر همه ما لازم است #منبر برویم، حالا به هر نحوی. مبادا کسی دنبال نخود سیاه باشد، بگوید منبر رفتن مرا کوچک می کند؛ اینها وهم است! شرفی است برای ما جریان #سید_الشهداء .
#مداحان عزیزند، باید بخوانند، #گریه بیاورند؛ اما هشت، ده دقیقه؛ ده، پانزده دقیقه. متقن بخوانند، علمی بخوانند، عمیق بخوانند. گریه باید گریه عارفانه باشد! مردم را به #عوامی و به #خواب و به #سطحی_نگری و به #ساده_لوحی عادت ندهید؛ این کار، کار فرعون است، (فاستخفّ قومه فاطاعوه).* مردم را شستشوی مغزی دادن، #تهی_مغز کردن، ساده بار آوردن، خواباندن و با خواب لالایی گفتن، با خواب اینها را اداره کردن؛ این یک ( #خیانت_فرهنگی ) است.
* سوره زخرف / آیه ۵۴
✅ نماز جمعه قم _ ۱۳۸۴/۱۱/۰۷
🆔️@life_quran20