شکرگزاری، حافظه ی قلب است.
وقتی حال و هوای شکرگزاری را از درون احساس کنی، هر چه که تو از بابت آن شکرگزار هستی، در دنیای بیرون هم زیاد می شود.
در واقع هدف از شکرگزاری، صرفاً عمق بخشیدن به احساس است؛ چون هر قدر احساست عمیق تر باشد، وفور نعمت بیشتری نصیب تو خواهد شد
🔅🌀@qurani_ir 🌀🔅
1_4868966016.mp3
807.5K
💠 #ختم_قرآن_کریم | صفحه: 204
🔸با صدای: استاد پرهیزکار
🔻این دو جمله ی کوتاه، ارزش
بارها خوندن داره!
🔸 از دیگران شکایت نمیکنم،
بلکه خودم را تغییر میدهم،
چرا که کفش پوشیدن راحت تر از
فرش کردن دنیاست.
🔸مبارزه انسان را داغ میکند و
تجربه انسان را پخته می کند!
هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ
پخته اى ديگر خام نميشود!
🔅🌀@qurani_ir 🌀🔅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه شیطون اذیتت کرد این کارو بکن.....
#سبک_زندگی_قرآنی به انتخاب واژههاى مناسب، بيان سنجيده ونحوهى طرح و ارائه مطلب توجّه دارد،و ازنظر قرآن بايد در سخن گفتن با بزرگان ومعلّم، ادب در گفتار رعايت شود.
تفسیراین مطلب را درآیه ۱۰۴ سوره بقره با بیان ساده وروان وکوتاه استادقرائتی دنبال نمائید👇
1_2152839182.mp3
1.61M
تفسیر آیه ۱۰۴ #سوره_بقره
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَقُولُوا رَاعِنَا وَقُولُوا انْظُرْنَا وَاسْمَعُوا ۗ وَلِلْكَافِرِينَ عَذَابٌ أَلِيمٌ
#تفسیراستادقرائتی
🔅🌀@qurani_ir 🌀🔅
زندگی به سبک قرآن
تفسیر آیه ۱۰۴ #سوره_بقره يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَقُولُوا رَاعِنَا وَقُولُوا انْظُرْن
#شأن_نزول
آیه ۱۰۴ بقره
#داستان_قرآنی
«ابن عباس» نقل میکند: مسلمانان صدر اسلام هنگامی که پیامبر صلّی اللّه علیه و اله مشغول سخن گفتن بود و بیان آیات و احکام الهی میکرد گاهی از او میخواستند کمی با تأنّی سخن بگوید تا بتوانند مطالب را خوب درک کنند، وسؤالات و خواستههای خود را نیز مطرح نمایند، برای این درخواست جمله «راعنا» که از ماده «الرعی» به معنی مهلت دادن است به کار میبردند.
ولی یهود همین کلمه «راعنا» را از ماده «الرعونه» که به معنی کودنی و حماقت است استعمال میکردند (در صورت اول مفهومش این است «به ما مهلت بده» ولی در صورت دوم این است که «ما را تحمیق کن»!).
در اینجا برای یهود دستاویزی پیدا شده بود که با استفاده از همان جملهای که مسلمانان میگفتند، پیامبر یا مسلمانان را استهزاء کنند، آیه نازل شد و برای جلوگیری از این سوء استفاده به مؤمنان دستور داد به جای جمله «راعنا»، جمله «انْظُرْنا» را به کار برند که همان مفهوم را میرساند، و دستاویزی برای دشمن لجوج نیست.
🔅🌀@qurani_ir 🌀🔅
زندگی به سبک قرآن
تفسیر آیه ۱۰۴ #سوره_بقره يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَقُولُوا رَاعِنَا وَقُولُوا انْظُرْن
#تفسیرکوتاه آیه
دستاویز به دشمن ندهید؟
با توجه به آنچه در شأن نزول گفته شد، نخست آیه میگوید: «ای کسانی که ایمان آوردهاید (هنگامی که از پیامبر تقاضای مهلت برای درک آیات قرآن میکنید) نگویید راعنا بلکه بگویید انظرنا چرا که همان مفهوم را دارد و دستاویزی برای دشمن نیست (یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لا تَقُولُوا راعِنا وَ قُولُوا انْظُرْنا). «و آنچه به شما دستور داده میشود بشنوید، و برای کافران و استهزاء کنندگان عذاب دردناکی است» (وَ اسْمَعُوا وَ لِلْکافِرِینَ عَذابٌ أَلِیمٌ).
از این آیه به خوبی استفاده میشود که مسلمانان باید در برنامههای خود مراقب باشند که هرگز بهانه به دست دشمن ندهند، حتی از یک جمله کوتاه که ممکن است سوژهای برای سوء استفاده دشمنان گردد احتراز جویند.
از اینجا تکلیف مسلمانان در مسائل بزرگتر و بزرگتر روشن میشود، هم اکنون گاهی اعمالی از ما سر میزند که از سوی دشمنان داخلی، یا محافل بین المللی سبب تفسیرهای سوء و بهرهگیری بلندگوهای تبلیغاتی آنان میشود، وظیفه ما این است که از این کارها جدا بپرهیزیم و بیجهت بهانه به دست این مفسدان داخلی و خارجی ندهیم
🔅🌀@qurani_ir 🌀🔅