#مناجات_تائبین
🔺فَأَحْيِهِ بِتَوْبَةٍ مِنْكَ يَا أَمَلِي وَ بُغْيَتِي! وَ يَا سُؤْلِي وَ مُنْيَتِي!
👈 پس دل را با توبهاي از جانب خويش زنده کن، اي آرزو و غايت من! و اي خواسته و آرمانم!
🔹بنا بر آيات قرآن کريم، توبهي بندگان همواره به دو توبه از سوي خداي متعال محفوف است: يک توبه و رجوع اوليه از جانب خداوند به سوي عبد؛ سپس توبه از طرف بنده به خداوند؛ و آنگاه توبهي خدا نسبت به بندهي خويش براي پذيرش درخواست او به اين صورت که در مرحلهي اول خداي متعال در نفس عبد با الهامي القا ميفرمايد که به سوي من برگرد؛ زيرا هر امري که در نفس انسان- به ويژه مؤمن- تحقق پيدا کند و محصولش توجه به خداي متعال باشد، نوعي الهام است.
💠 ملاک تشخيص وساوس شيطاني از نفحات رحماني
🔹محصول وزش نسيم رحماني اين است که انسان به نوعي (هر چند ضعيف) به خداي متعال توجه پيدا ميکند و همين اندازه را نيز مثلاً انسان در حين سخن گفتن، ناگهان متوجه ميشود که نکند حرف او دروغ يا غيب باشد! و بايد در چنين حالتي از اين توجه و لطف الهي استفاده نموده و در عمل و در گفتار و رفتار نيز آن را پيگيري نمايد و پياده سازد تا شکر توجه ابتدايي حق به جا آورده شود و شايستگي توجهات بعدي حاصل گردد.
▪️اما وسوسهي شيطان به اين صورت است که به انسان القا ميکند: اگر يک بار دروغ بگويي به منفعتهايي ميرسي و اين اندازهي اندک اشکال ندارد! و يا يک غيبت کوچک براي يکبار شيريني خاصي دارد و اشکال خاصي ايجاد نميکند!
🔸 بنابراين ملاک وسوسه اين است که انسان با کاري يا فکري، از خداي متعال دور شود.
🔹رسيدن به #حق؛ آرزوي اصلي نفس انسان
🌱 حضرت امام سجاد(علیه السلام) پس از تقاضاي احياي قلب از درگاه حق تعالي اينگونه خطاب ميفرمايد:
«يَا أَمَلِي وَ بُغْيَتِي.»
اي آرزوي من! اي مقصد و مقصود من!
دل انسان مؤمن، تنها يک آرزو و مقصد اصلي دارد و آن توجه و رسيدن به خداي متعال است. البته اين آرزوي جانفزا، تنها در سايهي اطاعت حضرت حق محقق ميشود. البته نوع انسانها به واسطهي توجه به شئون گوناگون خود و دنيا، از اين آرزوي حقيقي و کشش و توجه به مقصود اصلي غافل هستند.
🍃از تقاضاي حضرت در اين فراز به روشني معلوم ميگردد که اگر انسان از درگاه الهي درخواست پذيرش توبه دارد، در واقع به اين دليل است که با کسب آبروي مجدد و فراهم شدن زمينه براي رشد و تعالي، آرزوي واقعي و مقصد حقيقي که ذات اقدس پروردگار است برسد و اگر به مقتضاي فطرت وزندگي دنيايي چيزهاي ديگري مورد آرزوي انسان قرار ميگيرد، بايد در طول آرزومندي به خداي متعال باشد. مقصد بالذات انسان مؤمن، رسيدن به آن ذات غني مطلق اوست و به همين دليل آن چه را که در اعمال روزمره دنبال ميکند، مقصد بالعرض او خواهد بود. وقتي هدف از هستي انسان، رسيدن به محبوب و وصل معبود است، معلوم است که اظهار دشمني و انجام گناه او را از رسيدن به اين آرزوي مهم محروم خواهد ساخت.
📚 #کتاب_بازگشت_به_سوی_او (استاد تحریری)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان
🔹اَللّهُمَّ ارْزُقْنی فیهِ رَحْمَهَ الاْیتامِ وَاِطْعامَ اْلطَّعامِ وَاِفْشآءَ السَّلامِ وَصُحْبَهَ الْکِرامِ بِطَوْلِکَ یا مَلْجَاَ الاْمِلینَ؛
🔸خدایا روزیم گردان در این ماه مهرورزی نسبت به یتیمان و خوراندن طعام و به آشکار کردن سلام و همنشینی با کریمان به فضل و کرمت ای پناه آرزومندان.
🔰پیامهای دعا
1- نوازش یتیمان
2- اطعام فقرا
3- سلامکردن آشکار
4- دوستی و همنشینی با کریمان.
🔰پیام منتخب
✍️ افشای سلام، بهمعنای بلند سلامكردن نيست؛ بلكه بهمعنای آن است كه انسان با هر كسی روبهرو شد، سلام كند.
📗 جوادی آملی، عبدالله، ادب فنای مقربان، ج ۱، ص ۱۰۵
✳️ امام صادق(علیه السلام) میفرمايد:
«افشای سلام، اين است كه انسان به هر مسلمانی برخورد میكند، در سلام كردن بُخل نورزد.
❇️ رسول خدا(صلیالله علیه وآله) نیز فرمود:
🔹«لایُستَکمِلُ عَبدٌ الایمانِ حَتّی یَکوُنَ فیهِ ثَلاثُ خُصالٍ، الاِنفَاقُ مِنَ الاِقتَارِ وَالاِنصَافُ مِن نَفسِكَ وَ بَذلُ السَّلامِ لِجَمِيعِ العَالَم؛
ايمان بنده كامل نشود، تا در او سه خصلت باشد؛ انفاق در راه خدا، با وجود تنگدستى، انصاف دربارۀ خود و سلامكردن به همه.»
📗 جزایری، سيد عبدالله،التحفة السنية، ص۶۵
#شرح_دعای_هر_روز_ماه_رمضان
https://eitaa.com/qurantehran
#سلام_امام_زمانم
📖 السَّلَامُ عَلَى رَبِيعِ الْأَنَامِ وَ نَضْرَةِ الْأَيَّام...
♦️ سلام بر تو ای مولایی که صفای آمدنت، زمستان دلها را بهار خواهد کرد و طراوت مهربانیت روزگار را نو.
همین نزدیکی هاست
آن گشایش قریبی که
قرار است شما باشید
خیلی نزدیکتر از چیزی که فکرش را بکنیم...
إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً
ای دل بشـارت میدهم
خوش روزگاری میرسد
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_آیه_یک_درس
💠موشن گرافیک تفسیر قرآن کریم 9⃣
🔸سوره فرقان آیه ۷۴
🔸حجت الاسلام قرائتی
🔹 وٱلَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَٰجِنَا وَذُرِّيَّتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَٱجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
🔹و کسانى که مىگویند: «پروردگارا! به ما از همسران و فرزندانمان آن ده که مایه روشنى چشمان باشد! و ما را پیشواى پرهیزکاران قرار ده!»
https://eitaa.com/qurantehran
✳️ #سی_روز، #سی_آیه
⬅️سوره مبارکه انعام، آیه ۱۱۲
🔸تفسیر رهبر معظم انقلاب:
❇️ یک جبهه ی دشمن وجود دارد اگر کار شما کار انبیا است، پس دشمنان شما هم دشمنان انبیائند. وَكَذلِكَ جَعَلْنا لِكُلِّ نَبِي عَدُوًّا؛ چه کسانی هستند این عدوی که خدای متعال برای پیغمبران معرفی میکند؟ شَيَاطِینَ الْإِنْسِ وَ الْجِن؛ شیاطین انس و جن شیطان انس کیست؟ مثلا آقای جان کری، آقای اوباما، آن مردكِ رئيس فلان کشور اروپایی؛ رئیس سیا #شیطان_انس اینها هستند؛ شیاطين الإنس والجن؛ شیاطین جن هم هستند؛ جن یک واقعیتی است. يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلَى بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُوراً؛ اینها به همدیگر كمك هم میکنند؛ شیاطین انس و جن در مقابل جبهه ی انبیا به همدیگر کمک میکنند. حالا البته کار ما نسبت به کار انبیا خب خیلی رقیق تر و کم مایه تر است، کار آنها غلیظ و خالص و یکپارچه بود؛ کار ماها در حد توان خودمان است و خیلی رقیق تر از آن است اما همین که بوی کار انبیا را می دهد «جعلنا لكُلِّ نَبِي عَدُوا شَيَاطِينَ الْإِنْسِ والجن» صف شیاطین انس و جن در مقابل ما گسترده است. با جنگ روانی با اعصاب خرد کردن با فشارهای سیاسی، با فشارهای تبلیغاتی، با سخت گیری های اقتصادی، با فریب، با لبخند که یک جا اخم میکنند، یک جا لبخند می زنند، هر چه اقتضا بکند برای اینکه بتوانند این حرکت را متوقف کنند. من و شما در مقابل این جبهه قرار داریم به این حواسمان باشد.(۱)
📚 ۱. بیانات در دیدار کارکنان دفتر مقام معظم رهبری ۱۳۹۵/۳/۲۸
https://eitaa.com/qurantehran
ادامه👇👇
ادامه👆👆
✳️ #سی_روز، #سی_آیه
🔹از بعد از جنگهای بین الملل اول و دوم آن طوری که گفته می شود و نوشته می شود. ده ها جنگ محلی به راه افتاده است؛ همه به دست قدرتمندان امروز شما نگاه کنید در همین منطقه ی غرب آسیا چه خبر است. در شمال آفریقا چه خبر است؟ چه کسی این جنگها را به راه انداخت؟ چه کسی به انسانهای شریر و فاسد سلاح رساند؟ امکانات داد؟ آنها را تشویق کرد برای اینکه کشورهایی را دچار فتنه کنند، زیر ساختهای کشورها را ویران کنند نابود کنند؟ شیطان یعنی این!
🔸وكذلك جَعَلْنا لكل نبي عدُوا شياطين الإنس والجن يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلَى بَعْضٍ زخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُوراً
این جوری است شیطانها که دست به دست هم می دهند. سیستم به وجود می آورند بر جریانهای حاکم دنیا وقتی که غالب می شوند وضع بشریت می شود این وضعی که امروز شما مشاهده می کنید.
🔹امام بزرگوار فرمود: آمریکا شیطان بزرگ است؛ این شیطان بزرگ خیلی حرف پرمغزی است. رئیس همه ی شیطانهای عالم ابلیس است. اما ابلیس بنا به تصریح قرآن تنها کاری که میتواند بکند این است که انسانها را #اغواء میکند. بیشتر از اغواء کاری نمیتواند بکند انسانها را اغواء میکند. فریب می دهد و سوسه میکند؛ اما آمریکا هم #اغواء میکند هم #کشتار میکند. هم تحریم میکند هم فریب میدهد هم ریاکاری میکند؛ پرچم حقوق بشر را بلند میکند. ادعای طرفداری از حقوق بشر میکند، اما هر چند روز یک بار در خیابانهای شهرهای آمریکا یک بیگناهی، یک بی سلاحی به دست پلیس آمریکا به خاک و خون می غلتد غیر از بقیه ی جنایات و فجایعشان، این هم رفتارشان در ایران در دوران رژیم طاغوت و جنگ آفرینی هایشان، جنگ افروزی هایشان، به راه انداختن جریانهای جنگ افروز از قبیل همینهایی که حالا در عراق و سوریه و بقیه ی جاها مشغول خرابکاری هستند؛ اینها کارهای آمریکا است.
🔷 حالا بعضی ها اصرار دارند این شیطان بزرگ را با این خصوصیات که از ابلیس بدتر است بزک کنند و به شکل فرشته وانمود کنند. چرا؟ دین به کنار انقلابیگری به کنار وفاداری به مصالح کشور چه میشود؟ عقل چه میشود؟ کدام عقلی و کدام وجدانی اجازه می دهد که انسان قدرتی مثل قدرت آمریکا را به عنوان دوست به عنوان مورد اعتماد به عنوان فرشته ی نجات انتخاب بکند؟ این گونه هستند؛ حقیقت امر این است.
📚 دیدار اقشار مختلف مردم ۱۳۹۳/۲/۱۸
https://eitaa.com/qurantehran
Shab27Ramazan1400[09].mp3
5.52M
#بند ۷۰ از استغفار 70 بندی امیرالمؤمنین "علیه السلام"
🎤 حاج میثم مطیعی
🌸اَللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُکَ لِکُلِّ ذَنْبٍ جَرَى بِهِ عِلْمُکَ فِیَّ وَ عَلَیَّ إِلَى آخِرِ عُمُرِی بِجَمِیعِ ذُنُوبِی لِأَوَّلِهَا وَ آخِرِهَا وَ عَمْدِهَا وَ خَطَائِهَا وَ قَلِیلِهَا وَ کَثِیرِهَا وَ دَقِیقِهَا وَ جَلِیلِهَا وَ قَدِیمِهَا وَ حَدِیثِهَا وَ سِرِّهَا وَ عَلَانِیَتِهَا وَ جَمِیعِ مَا أَنَا مُذْنِبُهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ وَ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَغْفِرَ لِی جَمِیعَ مَا أَحْصَیْتَ مِنْ مَظَالِمِ الْعِبَادِ قِبَلِی فَإِنَّ لِعِبَادِکَ عَلَیَّ حُقُوقاً أَنَا مُرْتَهَنٌ بِهَا تَغْفِرُهَا لِی کَیْفَ شِئْتَ وَ أَنَّا شِئْتَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِین
🌸بارخدایا! و از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که در علم تو در باره من و علیه من تا آخر عمرم ثبت شده است، همه گناهانم از اول و آخرش، عمدی و سهوی، کم و زیاد، ظریف و باریک و یا جلیل و بزرگ، قدیم و جدید، پنهان و آشکارش و همه آن گناهانی که مرتکب آن میشوم و به سوی تو توبه میکنم و میخواهم که بر محمد و آل محمد درود فرستی و همه مظالم بندگان را که بر ذمهام آمده است و تو آنها را به شماره آوردهای ببخشی، زیرا بندگانت بر گردنم حقوقی دارند که من در گرو آنها هستم، پس هر گونه و هر زمان که خواستی آنها را بیامرز ای مهربانترین مهربانان
#استغفار_هفتاد_بندی_امیر_المؤمنین
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#آخرالزمان
https://eitaa.com/sarbazie_emamezaman
#مناجات_تائبین
🔺 فَوَعِزَّتِكَ! مَا أَجِدُ لِذُنُوبِي سِوَاكَ غَافِراً
🔻به عزتت سوگند! براي گناهانم جز تو آمرزندهاي نمييابم
🔹سرّ سوگندها در قرآن کریم و ادعيه چیست؟
🔸انسان براي اصلاح حال خويش چارهاي ندارد جز اين که بپذيرد و اعتقاد داشته باشد که غير خداي تعالي پناهگاهي نيست. با چنين اعتقادي است كه در موارد مشابه اين فراز، به عزت الهي سوگند ياد ميشود.
🔸در آيات فراواني از قرآن شريف، خداي متعال براي بشر سوگند ياد فرموده است.
🔸علما و کارشناسان اين فن، نظر دادهاند که سرّ اين سوگندها، آن است که باور انسان نسبت به معارفي که القاي آنها مورد نظر حضرت حق است بيشتر شده و به اهميت آن پي ببرد؛ زيرا انسان موجودي ديرباور است.
🔸در اينگونه مناجاتها آموزش ميدهند که انسان در مسايل معنوي تا آنجا که ميتواند اشتهاي صادق داشته و طلبش صادقانه باشد. هر چند پروردگار به اسرار درون بنده آگاهي دارد و ازا ين جهت بنده چه دروغ بگويد و چه راست بگويد خداوند متعال، عالم به آشکار و نهان اوست، اما مورد نظر مربيان کامل تربيتي بشر آن است که بنده را در اشتياق صادق رشد دهند. از اين جهت به مقام عزت الهي سوگند ياد شده است تا انسان نسبت به آنچه قسم خورده صادق باشد. به ويژه در اين فراز که از تعبير «ما اجد» استفاده شده که به معناي اين است که: «من هرگز بخشندهاي غير از تو نمييابم.»
🔺ضرورت اعتذار به درگاه مولا
🔸ادعيه و مناجات رسيده از ناحيه ائمهي اطهار(علیهم السلام) از دو جهت جنبهي کمالي و رشد را براي انسان به ارمغان ميآورند:
1⃣ از يک سو انسان را به نقصها و کمبودهاي خويش توجه ميدهند؛
2⃣ از سوي ديگر او را نسبت به راه حلها و راه کارهاي رفع نواقص و لغزش متنبه ميسازد.
🔸 توجه به هر دو جهت مذکور براي انسان لازم است؛ زيرا تا انسان به کمبودهاي خود توجه نکند دنبال راه حل نخواهد رفت و خداي متعال نيز انسان را بهگونهاي آفريده که وجودش همراه با #نقص و #تحولات است و اين تحولات، زمينهي بسيار خوبي براي توجه بيشتر انسان به ماهيت وجود خود ميشود.
🔹 به همين جهت پس از اين که متوجه شد نسبت به ساحت مولاي خويش لغزشي انجام داده، بايد به طرف مولا بازگردد و به واسطهي تجاوز به حدود ربوبيت و عدم پاسداشت مقام او از مولاي خود عذرخواهي نمايد.
📚 #کتاب_بازگشت_به_سوی_او (استاد تحریری)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
#مناجات_تائبین
🔺 فَوَعِزَّتِكَ! مَا أَجِدُ لِذُنُوبِي سِوَاكَ غَافِراً
🔻به عزتت سوگند! براي گناهانم جز تو آمرزندهاي نمييابم.
🔹سوگند به عزت؛ اشاره به ماهيت طغيانگري انسان
🔸اما چرا اينجا به «عزت» پروردگار متعال سوگند ياد ميشود؟ پاسخ اين است که عزت همان مقام بزرگواري دائمي خداي متعال است و ما بايد به آن توجه کنيم و شأن و مقام او را حفظ نماييم.
🔸حفظ مقام و شأن عزت و بزرگواري خداي متعال به آن است که در برابر او خضوع کرده و از او اطاعت کنيم همان طور که همهي موجودات همواره مطيع و فرمانبردار و تسبيحگوي پروردگار متعال هستند.
🔺خداي متعال در آياتي از قرآن کريم، اين حقيقت را بيان فرموده است:
إِنْ كُلُّ مَنْ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ إِلَّا آتِي الرَّحْمنِ عَبْداً
هيچ موجودي در آسمانها و زمين نيست مگر اين که با حالت بندگي به سوي خداي مهربان ميآيد.
🔹البته اين زندگي تکويني است که همهي موجودات خواه ناخواه اينگونه هستند.
قرآن کريم با زبان خاص خود از حالت طوع موجودات سخن ميگويد، تا ما بفهميم که تنها انسان است که در ميان موجودات سرکشي ميکند و چون به خود و داراييهايي موقت خود توجه ميکند، دچار طغيان ميشود.
▪️در اولين سورهاي که نازل شد- يعني سورهي مبارکهي علق- ماهيت انسان در اين عالم بيان شده است. ماهيتي که اگر جهت داده نشود، طغيان ميکند.
🌾 كَلَّا إِنَّ الْإِنْسانَ لَيَطْغى /أَنْ رَآهُ اسْتَغْنى
انسان اين چنين است: اگر ببيند که در جهتي مستغني شده، بي نياز شده و چيزي دارد طغيان ميکند.
📚 #کتاب_بازگشت_به_سوی_او (استاد تحریری)
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_آیه_یک_درس
💠موشن گرافیک تفسیر قرآن کریم 🔟
🔸سوره طه آیه ۱۳۲
🔸حجت الاسلام قرائتی
🔹وأْمُرْ أَهْلَكَ بِٱلصَّلَوٰةِ وَٱصْطَبِرْ عَلَيْهَا لَا نَسْـَٔلُكَ رِزْقًا نَّحْنُ نَرْزُقُكَ وَٱلْعَٰقِبَةُ لِلتَّقْوَىٰ
🔹و خانوادهات را به نماز فرمان ده و بر آن شکیبا باش. ما از تو روزى نمىخواهیم، [بلکه] ما تو را روزى مىدهیم، و سرانجامِ [نیکو] براى [اهل] تقواست.
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#احکام به زبان ساده
💠 استخاره کن!
🔸احکامی که باید بدانیم
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 #دعای روز نهم ماه مبارک رمضان
🔹اللهُمَّ اجعَل لی فیهِ نَصیباً مِن رَحمَتِک الواسِعَهِ واهدِنی فیهِ لِبَراهینِک السّاطِعَهِ وخُذِبِنا صِیتی الی مَرضاتِک الجامِعَهِ بِمَحَبَّتِک یا امَلَ المُشتاقِینَ.
🔸خدایا! مرا نصیبی کامل از رحمت واسعۀ خود عطا فرما و به ادله و براهین روشن خود، هدایت فرما و اختیار مرا در دست گیر و به سوی خشنودیت که جامع هر نعمت است، سوق ده. به حق دوستی و محبتت، ای آرزوی مشتاقان!
🔰پیامهای دعا
1⃣ درخواست بهرهمندی از رحمت واسعۀ الهی
2⃣ راهنمایی به سوی براهین و ادلۀ روشن الهی
3⃣ سوق به سمت موجبات خشنودی خداوند
4⃣ دوستی و محبت خداوند نسبت به بندگان
🔰خداوند متعال دارای دو رحمت است؛
✅ رحمتی عام و مطلق که فراگیر است و شامل همۀ موجودات، اعم از مؤمن و کافر و بد و خوب میشود. «وَ رَحْمَتی وَسِعَتْ کُلَّ شَیْءٍ؛ رحمتم همهچيز را فراگرفته است»، .اعراف،آیۀ ۱۵۶
«رَبَّنَا وَسِعْتَ کُلَّ شَیْءٍ رَّحْمَةً وَ عِلْماً؛پروردگارا! رحمت و علم تو، همه چیز را فراگرفته است.» غافر، آیۀ ۷.
در برابر این رحمت بیكران، چیزی به نام #غضب و سخط نیست.
✅ رحمت خاص: اين نوع از رحمت، در برابر غضب خاص قرار دارد و مخصوص اهل ايمان و نيکوکاران است که شامل کافران و منافقان نمیشود. «إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِيبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِينَ؛ رحمت خدا به نيکوکاران، نزديک است» اعراف،آیۀ ۵۶.
«وَ کانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيم؛ و برای مؤمنان، همواره مهربان بوده است.» احزاب، آیۀ ۴۳
#شرح_دعای_هر_روز_ماه_رمضان
https://eitaa.com/qurantehran
▫️نوروز بود، رسید محضر امام.
شنید: می دانی امروز چه روزیست؟
گفت: نوروز؛ روز جشن ایرانی ها و هدیه دادنشان به هم.
صادق آل محمد فرمود: قسم به خدای کعبه! امروز پیشینه ای بلند دارد...
نوروز، روزی است که ظاهر می شود، قائم ما آل محمد، از ورای پرده غیبت.
مثل امروز است، روزی که پیروز می شود بر دجال، و می آویزدش بر مزبله کوفه.
هیچ نوروزی نمی آید، مگر آنکه ما چشم به راهیم، ظهور قیام کننده را. چرا که از روزهای ما و شیعیان ماست، روز نوروز.💐
📚 بحارالانوار، ج۵۲ ص۳۰۸
🌸 خوش آن دمی که تو با عید میرسی از راه...
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/qurantehran
✳️ #سی_روز، #سی_آیه
⬅️سوره مبارکه اعراف ، آیه ۸۸
🔸تفسیر رهبر معظم انقلاب:
❇️ آیا این درست است که کسی تصور کند موضعگیری ما در مقابل قدرتهای استکباری عالم یک موضعگیری موسمی یا مصلحتی یا تاکتیکی است یا نه؟ البته که این تصور غلطی است. معنا و مفهوم استکبار یک مفهوم قرآنی است و چیزی نیست که بیخود و بیدلیل در فرهنگ انقلاب ما به وجود آمده باشد. مفهوم استکبار، مقابله با استکبار را از سوی مسلمین و مؤمنین و نظام و انقلاب اسلامی اقتضا میکند؛ آن هم نه به صورت مصلحتی و موسمی و تاکتیکی بلکه به صورت همیشگی این مقابله وجود دارد. ذات انقلاب این است و تا انقلاب هست. چنین چیزی هم خواهد بود. اصلاً مفهوم استکبار در قرآن همین است که عنصری یا شخصی یا جمعی یا جناحی خود را بالاتر از حق به حساب آورد و زیر بار حق نرود و خود و قدرتش را ملاک حق قرار بدهد.
🔹 اولین مستکبر در تاریخی که قرآن برای ما ترسیم میکند، ابلیس است «ابی و استكبر». او اولین مستکبر است.
در طول دعوت انبیا مستکبران کسانی بودند که دعوت الهی و توحید را قبول نکردند و با آن به مقابله برخاستند و زور گفتند: «وقال الملأ الذين استكبروا من قومه لنخرجنک یا شعیب» وقتی پیامبر سخن حق میگوید و مردم را به حق دعوت میکند مستکبران میگویند اگر زیاد حرف بزنی تو را اخراج میکنیم.
https://eitaa.com/qurantehran
ادامه👇👇
ادامه👆👆
✳️ #سی_روز، #سی_آیه
🔸این لحن زورگویانه در مقابل داعی به حق است. این معنا و تصویری روشن از استکبار است که در دنیای امروز همان نظام سلطه میباشد و در محیط سیاسی دنیا، همان روح ابر قدرتی و هر آن چیزی است که به سمت ابر قدرتی کشش داشته باشد و تمایل پیدا بکند(۱).
🔹 یکی از ویژگیهای نظام استکباری خود برتربینی است.... وقتی خود را برتر دانست، خود را محور دانست، خود را اصل دانست، نتیجه این میشود که برای خود حق مداخله ی در امور بقیه ی انسانها و بقیه ی ملتها را قائل است... این اساس و بزرگترین مشکل استکبار است. نه حرف حق را می پذیرند، نه حق ملت ها را می پذیرند، حق ناپذیر مطلق.
🔹 در مباحثات جهانی بسیار اتفاق می افتد یک حرف حقی زده می شود. آمریکا به دلیلی نمی پذیرد؛ با انواع شیوه ها حرف حق را رد میکنند زیر بار حق نمی روند جان انسانها بی ارزش میشود؛ جنایت برای دستگاههای استکباری آسان می شود. یکی از خصوصیات استکبار که باز یکی از شاخصها است؛ #فریبگری و رفتار #منافقانه است؛ این را توجه کنید همین جنایاتی که گفته شد. همه ی اینها را در تبلیغات خودشان سعی میکنند توجیه کنند و جنایت را در لباس خدمت نشان بدهند!
🔸این بخشی از خصوصیات و شاخصها است، البته شاخص های استکبار بیش از این ها است، جنگ افروزی میکنند، اختلاف افکنی میکنند، با حکومت های مستقل در می افتند، با ملت خودشان حتی آن وقتی که منافع گروه های خاصاقتضا می کند در می افتند. " و نظام اسلامی با ملتها طرف نیست با مردم طرف نیست، با انسان ها طرف نیست نظام اسلامی با استکبار طرف است. از زمان ابراهیم خلیل و نوح پیغمبر و پیغمبران بزرگ و پیغمبر اسلام تا امروز هم همین بوده جبهه ی حق در مقابل استکبار قرار داشته است.(۲)
📚 ۱. بیانات در دیدار دانشجویان و دانش آموزان ۸۶/۱۰/۸
۲. دیدار با پنجاه هزار فرمانده بسیج سراسر کشور در مصلای امام خمینی (ره) ۱۳۹۳/۹/۲۹
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_آیه_یک_درس
💠موشن گرافیک تفسیر قرآن کریم #۱۱
🔸سوره اسراء آیه ۲۹
🔸حجت الاسلام قرائتی
🔹ولَا تَجْعَلْ يَدَكَ مَغْلُولَةً إِلَىٰ عُنُقِكَ وَلَا تَبْسُطْهَا كُلَّ ٱلْبَسْطِ فَتَقْعُدَ مَلُومًا مَّحْسُورًا
🔹و نه دست خود را به گردنت بسته بدار [كه هیچ انفاقى نكنى]، و نه آن را كاملاً باز بگذار كه [چیزى براى خودت نماند و] سرزنش شده و حسرت خورده [به كنجى] بنشینى.
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠#احکام به زبان ساده
💠 به فامیل سر بزن
🔸احکامی که باید بدانیم
https://eitaa.com/qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر_استغفار
✏️ به کلام استاد پناهیان
💠آیت الله مجتهدی ( ره) فرمودند: استغفار ۴ حالت دارد:
1⃣ رهایی از غم و اندوه
2⃣ زیادشدن رزق و روزی
3⃣ احساسِ امنیت
4⃣ رهایی از تنگناها
#فواید_استغفار :
💠امام صادق ع فرمودند :هرکس بعد از نماز عصر ۷۰ بار استغفار کند خدا ۷۰۰ گناه اورا می بخشد .
📚( وسایل الشیعه ۴۸۲/۶)
💠حاج اسماعیل دولابی هم فرمودند: هنگام غم و غصه دارشدن به تمام مؤمنین و مؤمنات، چه زنده و چه مرده و به کسانی که بعداً خواهند آمد، استغفار کنید.
https://eitaa.com/qurantehran