🔴اگر نماز نخوانم چطور میشود
🌹🌹حضرت فاطمه علیه السلام فرمود:
از پدرم
رسول خدا (ص) درباره ی مردان و زنانی که به
نمازشان اهمیت نمیدهند و سبک میشمارند سوال
کردم که جزای آنها چیست؟
⇦پیامبر اکرم (ص) فرمود: خداوند آنها را به ۱۵
بلا گرفتاری میکند:
🔴شش عذاب در دنیا:
۱و۲. برکت را از عمر و رزق و روزی او میگیرد؛
۳. سیمای (نیک) صالحین را از چهره اش محو
میکند؛
۴. هر کاری بکند، بدون پاداش خواهد بود؛
۵. دعایش مستجاب نخواهد شد؛
۶. برای وی بهره ای از دعای صالحین نخواهد بود.
🔴 سه عذاب هنگام مرگ:
۷.خوار و ذلیل میمیرد؛
۸و۹. گرسنه و تشنه جان خواهد داد، به طوریکه
اگر از همه ی نهرهای دنیا به او آب داده شود، تشنگی او برطرف نخواهد شد؛
🔴 سه عذاب در قبر:
۱۰. خداوند فرشته ای را برمیگزیند تا آسایش
او را در قبر سلب نماید؛
۱۱. قبرش را تنگ گرداند؛
۱۲.قبرش تاریک خواهد بود؛
🔴 سه عذاب در قیامت:
۱۳. ملکی او را به سوی موقف حساب می کشاند،
در حالیکه مردم او را مینگرند؛
۱۴. حسابرسی او در قیامت سخت خواهد بود؛
۱۵. خداوند با نظر رحمت به او نمی نگرد، و او را
از گناه پاک نمی کند و برای او عذاب دردناک است.
📚مستدرک الوسائل، ج۳: ۲۳
✅قرآن ودعا
برای فرزند دار شدن :
✅سلیمان بن جعفر جعفری می گوید : کسی از کمی فرزند به امام باقر علیه السلام شکایت کرد و به عرض ایشان رساند که از کنیزان و زنان آزاد فرزند می طلبد اما هنوز صاحب فرزند نشده و 60 سال هم عمر دارد .
حضرت به وی فرمودند : تا سه روز پس از نماز های واجب عشاء و صبح هفتاد بار ذکر سبحان الله و هفتاد بار
ذکر استغفر الله را گفته سپس این آیه را بخوان :
وَ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاء عَلَيْكُم مِّدْرَارًا وَيُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَيَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا(سوره مبارکه نور آیه ۱۰)
آن گاه پس از روز سوم با همسرت در آمیز که به اذن خداوند صاحب فرزندی پسر و سالم خواهی شد.
او به دستور حضرت عمل کرد و هنوز یک سال نگذشته بود که خداوند نور چشمی به او عنایت کرد .
📘منبع : بحارالانوار ج ۱۰۴ ص ۸۴
✅قرآن ودعا
هدایت شده از روغنی
✅👈 پاسخ برخی شبهات توسط سخنگوی شورای نگهبان 👇👇👇👇
سخنگوی شورای نگهبان درباره رویکرد شورای نگهبان در احراز صلاحیتها گفت: التزام عملی به اسلام، التزام به قانون اساسی، التزام به ولایت فقیه، داشتن حسن شهرت، فقدان سابقه کیفری ازجمله مسائلی است که باید در احراز صلاحیتها ملاک قرار دهیم.
✅👈 در بحث احراز صلاحیت کاندیداها، موضوعی مطرح است و آن این است که اگر کسی محکوم و دوران محکومیتش طی شده باشد و منع فعالیت سیاسی هم نداشته باشد از نظر شورای نگهبان میتواند کاندیدا شود؟
ما از یک طرف بحث محکومیتهای مؤثر را داریم که در قانون آمده است و منجر به محرومیتهای اجتماعی میشود اگر منظورتان این ماده است براساس این ماده باید محکومیت را ببینید، اما گاهی از نوع محکومیت فرد برداشت میشود که فرد دیگر حسن شهرت هم ندارد و بعد به واسطه بندی دیگر از قانون صلاحیت او احراز نمیشود و به تعبیری رد صلاحیت میشود.
✅👈 مورد مشخص من اتهاماتی است که در دهه ۸۰ و ۷۰ منجر به انزوای سیاسی برخی سیاستمداران شد، مثلا بعد از مجلس ششم و خیل ردصلاحیتهای آن دوره، دیگر چهرهای از رد صلاحیت شدههای آن ایام هرگز تأیید صلاحیت نشد و یا در حوادث سال ۸۸ جمعی بازداشت و محکوم شدند که پس از گذراندن دوران محکومیت حالا منع فعالیت ندارند، اما از سوی شورای نگهبان برای حضور در انتخابات احراز صلاحیت نمیشوند، نگاه شورای نگهبان به این دست فعالان سیاسی برای ورود به انتخابات مجلس یازدهم تغییر کرده است یا همچنان مهر عدمتأیید صلاحیت بر کارنامه انتخاباتی آنها خواهد خورد؟
اگر رویهشان بعد از اجرای آن احکام رویهای بوده است که همراهی با نظام داشته و تابع قانون اساسی بودهاند مانعی برای تأیید یا احراز صلاحیتها براساس ماده ۳۸ تا ۳۰ قانون انتخابات وجود ندارد کمااینکه الان هم چنین افرادی در مجلس دهم حضور دارند.
افرادی داریم که حکمشان عدمالتزام به اسلام و ولایت فقیه بوده است، اما دوران محکومیت شان طی شده است.
اگر حکم به قوت خود باقی است و فرد همچنان بر رویه سابق است که مشخص است احراز صلاحیت نبوده اگر هم که حکم تمام شده، رویه فرد بعد از حکم برایمان ملاک است، رفتار فرد بعد از حکم مهم است که آیا بر موضع سیاسی سابق پافشاری داشته است؟ ما افرادی را داشتهایم که از موضع سیاسیشان دست بر داشته و تغییر رویه دادهاند و رفتار و عملکردشان متفاوت بوده که طبیعتا برخورد شورای نگهبان هم با آنها تغییر کرده است.
✅👈👈 نظارت استصوابی در قانون اساسی نیامده است اگر مجلس شورای اسلامی قانونی را تصویب کند که حق نظارت استصوابی را از شورای نگهبان سلب کند آیا شورای نگهبان این مصوبه را میپذیرد؟
من بارها عرض کردهام که واژه نظارت استصوابی را کنار بگذاریم، اصل ۹۹ قانون اساسی بر نظارت تأکید دارد، منظور از نظارت، نظارت مؤثر است، نه نظارتی که ما بگوییم شما صلاحیت ندارید، اما بیایید بروید در انتخابات مجلس کاندیدا شوید، نظارتی که تأثیرگذار است و در اصل ۹۹ مورد تأکید قرار گرفته است. در موارد دیگر هم، چون قانون نظارت مصوب سال ۶۵ آمده است، در این قانون واژه نظارت استصوابی نیامده است، اما شرایط و وظایف شورای نگهبان را هم ذکر کرده است که شورای نگهبان باید چه کارهایی را انجام دهد، ما به همان قانع هستیم. ما به واژه استصوابی حساسیتی نداریم اصلا حذفش کنند، اما نظارت باید نظارت مؤثر باشد.
✅👈 به نظارت مؤثر اشاره کردید، خود مجلس دهمیها معترفند که مجلس قویای نیستند، چون افراد قوی در این مجلس صاحب کرسی نشدند، شما و دیگر افراد شورای نگهبان آیا خودتان را در این میزان ناکارآمدی سهیم میدانید؟
قطعا شورای نگهبان در این بحث سهیم است، اما باید ببینیم که چه عواملی باعث شده این شرایط ایجاد شود، در مورد شایستگی افراد ما هیچ شرط و قیدی در قانون اساسی نداریم، در پاسخ به اینکه چرا این افراد وارد مجلس شدند ما جواب میدهیم. ما یک میزانالحرارهای برای سنجش شایستگیها نداریم، الان یک شرایط حداقلی است که در قانون ذکر شده که ما آنها را درنظر میگیریم، اما این شرایط منجر به اثبات این میشود که فرد، نماینده خوبی هم باشد؟ نه نمیتوانیم گارانتی کنیم که فرد احراز صلاحیت شده نماینده خوبی هم باشد.
✅کلیپ سیاسی