آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamreza
┗━━━🍂━
🌷عالمی که جسدش بعداز۹۰۰سال سالم ماند...🌷
➖➖➖➖➖💠💠➖➖➖➖
🔺آرامگاه شیخ صدوق، درگذر زمان به خاطر حمله مغولان و جنگ های خوارزمیان و تیموریان و همچنین به علت حوادث مختلف چندین مرتبه خراب و ویران شده و سال ها در زیر تودههای خاک پنهان مانده بود.
🔺در حدود سال 1238 هجری قمری، سیل عظیمی آمد و تمام اراضی مزروعی و باغات اطراف شهرری را آب فرا گرفت و بعضی از مناطق را تخریب نمود که در این حادثه، واقعه عجیبی نیز اتفاق افتاد و بعد از سالیانی طولانی قبر شیخ صدوق منکشف شده و بدن شریف وی تازه و معطر و کاملا سالم و بدون هیچگونه تغییر و عیب و نقصی هویدا گردید.
🔺اما شرح واقعه چنین است:
باغ مستوفی در اطراف شهرری، یکی از باغاتی بود که در آنجا زراعت میکردند. اتفاقا سیل عظیمی آمد و تمامی اراضی مزروعی را آب فراگرفت و بسیاری از مکانها را تخریب نمود. بر اثر آب باران، حفره و شکافی عمیق، در باغ مستوفی نیز پدید آمد. هنگامی که به اصلاح و مرمت این قسمت مشغول بودند، سردابی ظاهر شد که آب قسمتی از آن را تخریب کرده بود.
🔺وقتی که برای بازرسی و جستجو به آنجا وارد شدند، جسدی را مشاهده کردند که تمام اعضأ بدن آن سالم و تازه به نظر میرسید و هیچگونه عیب و نقصی در آن دیده نمیشد، و با صورتی نیکو آرمیده بود! و هنوز اثر خضاب کردن بر ناخنهایش مشهود بود! و ناخنهای یک دست را گرفته و ناخن دست دیگر را نگرفته بود و محاسن شریفش روی سینهاش ریخته بود و بدن چنان سالم و تازه بود که چنین به نظر میآمد تازه از حمام بیرون آمده است و فقط رشتههای نخ پوسیده کفن که از هم گسسته شده بود در اطراف جسد بر روی خاک ریخته بود!
🔺این خبر در شهرری و تهران، به سرعت دهان به دهان گشت؛ و مردم فورا به سلطان وقت اطلاع دادند. به دستور سلطان، سریعا گروهی از علمأ و افراد سرشناس و صاحب نفوذ، که در بین ایشان مرحوم حاج آقا محمد آل آقا کرمانشاهی و مرحوم میرزا ابوالحسن جلوه، حکیم گرانمایه آن روزگار و مرحوم آیة الله ملا محمد رستم آبادی و مرحوم علامه سید محمود مرعشی نجفی حضور داشتند؛ انتخاب و برای بررسی وضعیت در منطقه حضور پیدا کردند و وارد سرداب شدند و پس از تایید اصل قضیه، برای شناسایی جسد، شروع به تفحص و جستجو نمودند.
🔺با بررسیهای انجام شده در سرداب، متوجه لوح و سنگ قبری میشوند که بر روی آن چنین نوشته شده است:
🔺هذا المرقد العالم الکامل المحدث، ثقة المحدثين ، صدوق الطایفه، ابوجعفر محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی.
پس از بررسیهای کامل و پیدا شدن این سنگ نوشته و تایید علمأ و امینان مردم، در صحت و شناسایی جسد مطهر شیخ صدوق، جای هیچگونه تردیدی باقی نماند؛ و لذا دستور دادند، سرداب را بازسازی کنند و در آن را بستند و حفره پدید آمده را نیز مرمت کردند و بنایی مناسب بر آن ساختند و به بهترین وجه تزیین و آیینه کاری نمودند.
🎆مرحوم آیة الله مرعشی نجفی کلامی را نیز در ادامه بیان میدارند که: " مرحوم پدرم، علامه سید محمد مرعشی نجفی میفرمودند: من دست آن بزرگوار را بوسیدم و دیدم که تقریبا پس از نهصد سال که از مرگ و دفن شیخ صدوق میگذرد، دست ایشان، بسیار نرم و لطیف بود.
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamreza
┗━━━🍂━
ثواب مسجد
💠پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم):
ای ابوذر!
تا زمانی که در مسجد نشسته ای خدای تعالی
به تعداد هر نفسی که می کشی، يک درجه در بهشت به تو می دهد و فرشتگان بر تو درود می فرستند و برای هر نفسی که در مسجد می کشی، ده حسنه برايت نوشته می شود و ده گناه از تو پاک می شود.
📚بحارالانوار/ ج 74/ ص 86
🍃🌸🍃🌸🍃
دعای روز جمعه
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamreza
┗━━━🍂━
زیارت حضرت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روزهای جمعه
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamreza
┗━━━🍂━
آدرس ما در ایتا
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
https://eitaa.com/h_emamreza
┗━━━🍂━
امام حسین (علیه السلام):
فى القائم منّا سنن من الانبیاء...
فامّا من نوح فطول العمر و أمّا من اِبراهیم فَخفاء الوِلادة و اعتِزال النّاس و امّا من موسى فالخوف و الغیبة و أَمّا من عیسى فاختلاف النّاس فیه و أَمّا من ایوبَ فَالفرَجُ بعد البَلوى و أَمّا من محمد فالخروجُ بالسیف.
در قائم ما سنتها و ویژگیهایى از پیامبران وجود دارد: از نوح(ع) عمر طولانى، از ابراهیم(ع) مخفى بودن ولادت و دورىگزینى از مردم، از موسى(ع) ترس و غیبت، از عیسى(ع) اختلاف مردم درباره او، از ایوب(ع) گشایش پس از گرفتاریها، و از محمّد(ص) قیام با شمشیر.
کشف الغمه،ج۳، ص۳۲۹
-----------------