30.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬تاریخ نفوذ فرهنگی غرب و شیوه های آن
🔗 @r_esmaeili
💢 چالش مفاهیم دینی در رسانه
▪️ یکی از چالشهای مهم در حوزه دین و رسانه که مطرح میباشد بحث به تصویر در آوردن همین مفاهیم ماورایی، مثل بهشت و جهنم و یا ایمان یک شخص و...، میباشد.
🔹 آیا مفاهیم ذهنی میتواند در تلویزیون تجلی پیدا کند؟ از آنرو که دین بیشتر از سنخ گفتار و بیان است تا تصویر، اسلام با رسانههای سنتی مانند منبر، بازار، مسجد و حتی کتابت تعاملی بهتر دارد.
▪️ همواره از این رسانه استفاده میشده است و میشود. در هر صورت، برای ایجاد یک رسانه اسلامی ما باید نسبت اسلام را با مسئله تصویر روشن کنیم.
✍🏻 رفیع الدین اسماعیلی
#رسانه
#مفاهیم_دینی
🔗 @r_esmaeili
صورت بندی مفهومی آرایش رسانه ای در فضای مجازی.pdf
864.9K
📋 #مقاله| صورتبندی مفهومی آرایش رسانهای در فضای مجازی
🔦جنگ رسانهای از مهمترین محورهای جنگ هیبریدی است که در عصر اطلاعات با آن مواجهیم. عملکرد در این جنگ، نیاز به آرایش خود دارد. آرایش رسانهای، مفهوم پیچیدهای در جنگ رسانهای است که منابع قدرت را برای تحمیل اراده بر جامعهی هدف، توانمند میکند و دربردارندهی مفاهیم عملیات شناختی، عملیات اقناعی و عملیات روانی است.
🔦این مقاله با استفاده از روش تحلیلی - توصیفی، سعی دارد با مشخص کردن جایگاه جنگ رسانهای در شبکهی جنگهای هیبریدی، مفهوم آرایش رسانهای را صورتبندی کرده و درنهایت، الگوی آرایش رسانهای در جنگ رسانهای را ارائه کند.
🔗 @r_esmaeili
🖇بازیگران جریانساز در فضای مجازی کیستند؟
◽️در عصر اطلاعات که مرجع فرهنگ، خودِ فرهنگ است (کاستلز، 1380: 552)، فضای مجازی با اطلاعات گوناگون و گستردهاش، تبدیل به بخشی از واقعیت اجتماعی عصر جدید شده و سپهر اصلی تعاملهای معرفتی را تحت کنترل گرفته است (همان: 16).
◽️مسألهی اساسی این است که این کنترل، خودبهخود در فضای مجازی جریان مییابد؟ و یا در این فضا نیز همچون فضای واقع، تصمیمگیرندگانی واقعی وجود دارند؟ برخی معتقدند در فضای مجازی، فرد یا نهاد مشخصی که با برنامهریزی جریانسازی کند وجود ندارد، در مقابل برخی دیگر معتقدند بازیگران جریانساز در فضای مجازی، همان بازیگرانیاند که در دنیای واقعی، جریانسازی و تحمیل اراده میکردهاند.
🔗 @r_esmaeili
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از نام او وحشت دارند...
▪️ #جانفدا
🔗 @r_esmaeili
⭕️ تسویه حساب شخصی!
✍🏻 رفیع الدین اسماعیلی
یکی از مفاهیمی که در فیلم «تسویه حساب» بر آن تاکید شده خیانت مردان است؛ زیرا تمامی مردانی که بهدنبال زنان در خیابان هستند متاهل بوده و برخی دارای فرزند نیز هستند.
در خیانتی که کارگردان به تصویر کشیده، فرقی میان پیر و جوان نیست. حتی دامادی که تازه درحال ازدواج است نیز دست به خیانت میزند.
جالبتر اینکه دوست پسر «زیبا»، که به خاطرش چندبار رگ دست خود را زده بود، به او خیانت میکند. اگر «حمید» نیز به زنش خیانت نمیکند بهخاطر فقر و بیپولی است که او با آن روبهروست.
🔖 تحلیل فیلم سینمایی تسویه حساب
#تحلیل_فیلم
🔗 @r_esmaeili
از خصوصیات برجسته علامه مصباح در مجاهده علمی رعایت اولویتبندی در گزینش موضوع تحقیق بود، در این راستا به دو نکته اساسی توجه میکرد:
نخست تقدم بحثهای مبنایی بر بحثهای بنایی و دوم تقدم نیازهای فوری و بروز جامعه بر نیازهای غیرفوری.
بر این اساس ایشان معتقد بود اگر مبانی اندیشه دینی انسان ضعیف باشد، یعنی شناخت صحیح نسبت به معرفت موجه، انسان، مبدأ هستی، معاد، جهان، ارزهای اخلاقی نداشته باشد.
به سوی قرآن و رساله عملیه و روایات اخلاقی نخواهد آمد، لذا اصلاح و تحکیم مبانی فکر دینی جامعه را بر سایر معارف بنایی مقدم میدانست. در ضمن مبارزه با تهاجم ایدئولوژیهای باطل و اندیشههای التقاطی به نسل جوان، دانشجویان و اساتید دانشگاه را نیاز روز و فوری جامعه میدید، لذا کتابها و سخنرانیهایی در راستای پاسداری از مرزهای ایدئولوژیک را ارائه نمود.
#مصباح_فکر
🔗 @r_esmaeili
💠 سینمای بعد از انقلاب
✍🏻 رفیع الدین اسماعیلی
▫️ با کاسته شدن از سرعت تحولات سیاسی و تثبیت دولتهای سوم و چهارم و بهتبع آن تشکیل معاونت سینمایی وزرات فرهنگ و ارشاد، شرایط به سمت آرام شدن و عقلانیت در سیاستهای فرهنگی پیش رفت.
▪️ این روند با تاسیس بنیاد فارابی در جهت رتق و فتق امور سینمایی در وزارت ارشاد و همچنین حوزه هنری در سازمان تبلیغات اسلامی، انقلابی در وضعیت سینمایی و سطح کمی و کیفی تولیدات آن پدید آورد.
▫️ دولت در این سالها با در دست گرفتن مناسبات اقتصادی و حمایت معنوی از سینماگران پساانقلابی و خلع ید فیلمفارسیسازان به طرز اعجابآوری سینمای ایران را در عرض کمتر از شش سال به یکی از جدیترین سینماهای جهان تبدیل کرد.
🔖 کتاب سینما، دین و سیاست
#هنر
#سینمای_ایران
🔗 @r_esmaeili