eitaa logo
روابط عمومی ف.ا. خراسان‌جنوبی(شهرستان درمیان)
1.4هزار دنبال‌کننده
15.5هزار عکس
11.1هزار ویدیو
56 فایل
کانال اطلاع رسانی، فرهنگی، اجتماعی و ....
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻گزارش مناظرات با نقد سخنان پزشکیان، گفت الان با دو نگاه روبه‌روییم؛ یک نگاه حداقلی که چرا فلان اتفاق‌ها نیفتاده؛ یک نگاه هم نگاه حداکثری که موجب جهش و پیشرفت ایران خواهد شد! گفت که آیا شما برنامه دارید که بتوانید از ظرفیت‌ها و از نیروی انسانی استفاده کنید؟ مردم رو نباید به چشم قلک نگاه کرد و با سوءتدبیر و نداشتن انضباط مالی، بازار سرمایه رو به مشکلات گوناگون دچار کرد.
🔻گزارش مناظرات با نقد سخنان و سیاه‌نمایی‌های پزشکیان گفت که اگه شما می‌گی ما اله می‌کنیم، باید بگم که ما اله کردیم! خطاب به پزشکیان و پورمحمدی گفت که "النّاسُ عُلی دین مُلوکِهم"؛ مردم نگاه می‌کنن که ما چطور رفتار می‌کنیم! در آخر هم خطاب به پورمحمدی گفت که ما اگه دستمون رو روی زانوی خودمون نگیریم، دشمن به ما رحم نمی‌کنه؛ شما در دولتی که بودی دیپلماسی التماسی رو هم تجریه کردی!
🔻گزارش مناظرات گفت که من به هر دولتی که نیاز به کمک داشته کمک کردم. ما توی همین جلسه هم وفاق نداریم؛ آیا می‌تونیم توی کشور وفاق داشته باشیم؟! گفت نمی‌گم ما نمی‌توانیم ولی کار سخته و با این اختلاف و نگاه غیرکارشناسی نمی‌شه مشکلات رو حل کرد! به کارشناسان و مدیرانمون احترام بذاریم. گفت که حکم شهرداری قالیباف رو من صادر کردم، بااینکه مخالف هم داشت؛ ولی به توانمندی قالیباف اعتقاد داشتم؛ ولی به این معنی نیست که شهرداری ایرادای نداشته! در آخر هم گفت همین رویکردهای سیاسی ماست که مردم رو ناامید و منزوی و نگران کرده، و ما چاره‌ای نداریم جز اینکه رویکردهای سیاسی و فرهنگی خودمون رو درست کنیم!
♨️🧐پزشکیان : زمان شاه مردم ترکیه عاشق این بودند بیان خیابون‌های ایران رو ببینند!!! ✍آقای پزشکیان، علاوه بر منفی‌نگری و خودتحقیری، آیا به آلزایمر هم مبتلاست؟ 📌جناب آقای پزشکیان؛ شما که دوران فلاکت‌بار شاه را درک کرده‌اید، آیا یادتان نمی‌آید که زمان شاه ما حتی برق هم از ترکیه وارد می‌کردیم؟(روزنامه اطلاعات، ۲۹ تیر ۵۶) آیا نمی‌بینید که از واردکننده برق، حالا تبدیل شدیم به صادرکننده آن؟ 📌یادتان نمی‌آید که روزنامه‌ها می‌نوشتند: ➕آسفالت تهران هرگز نو نخواهد شد. ➕مردم:آسفالت های شهرداری از حباب هم کمتر عمر می کند. ➕تهران شهر دست اندازها (روزنامه اطلاعات ۲۷ بهمن۵۳)
‌ 🔻گزارش مناظرات گفت که من نگفتم مشکل بورس حل نمی‌شه؛ گفتم سه‌روزه حل نمی‌شه! همون‌طوری که در دولت شهید رئیسی نشد؛ در دولت شهید رئیسی هم همین‌طوری وعده دان و عمل نشد. گفت که قدردان زحمات شهید رئیسی و دولتش هستیم ولی علل برطرف نشدن مشکلات، مدیران، روش‌ها، نبود ارتباطات بین‌المللی و اختلافات داخلی است. عامل تورم دولت‌ها هستن! تورم یعنی جیب مردم رو خالی کردن؛ مردم چون با روند تورمی نمی‌تونن زندگی رو ادامه بدن برای همین صداشون درمیاد! دولت باید هزینه‌ها رو کنترل کنه؛ کترل هزینه هم با عملیاتی کردن بودجه، اصلاح نظارت و اعمال شفافیت در هزینه‌ها امکان‌پذیر است.
‌ 🔻گزارش مناظرات گفت که تورم مثل کرونا نیست که خودش و درمانش ناشناخته باشه! تورم یک موضوع شناخته‌شده است که برطرف کردن و مهرش هم راه‌های شناخته‌شده داره. برای حاکمیت ریال باید از سامانه‌هایی که زیرساخت‌هاش امروز فراهم شده، استفاده کرد. رئیس‌جمهور باید موضوع را بشناسد و تصمیم بگیرد و اشتباه نکنه. دربارۀ ناترازی بودجه باید رئس‌جمهور مراقبت داشته باشه. به این شکل که منابع هرز نرود و اتلاف نشود بلکه روزبه‌روز افزایش پیدا کنه. بانک‌ها از جیب مردم خلق پول می‌کنند و اون سرمایه رو در راهی که خودشان می‌خواهند مصرف می‌کنن.
‌ 🔻گزارش مناظرات گفت که عامل تورم هم بانک‌ها هستن و هم دولت‌ها. دولت روحانی یک مجموعۀ مخروبه رو تحویل دولت شهید رئیسی داد و این هنر شهید رئیسی بود که تونست کشور رو سامان بده. برای اینکه مردم پای انقلاب بایستن، باید مردم رو شریک کرد. باید خام‌فروشی رو تعطیل کنیم و مصرف بهینه رو جایگزین کنیم. یکی از راه‌های غلبه بر تورم اینه که یارانه‌ای که به مردم می‌دیم براساس ارزش طلا باشه که از تورم دوره. این‌طوری به قیمت دلار هم گره نمی‌خوره و مردم رو در اقتصاد کشور شریک می‌کنیم.
🔻گزارش مناظرات گفت که بانک‌ها همۀ تسهیلاتشون رو متوقف کردن؛ و این هزینۀ مالی رو بالابرده و چرخۀ معیوب نقدینگی رو تشدید کرده! ما نیازمند مدیر قوی هستیم و نباید کارهای بزرگ رو به آدم‌های ناتوان سپرد. رئیس‌جمهور باید به همۀ مسائل آشنا باشه و قدرت تحلیل و جمع‌بندی و ایجاد وفاق و اعتمادسازی داشته باشه. امنیت روانی و فکری و حقوقی لازمۀ مدیریت کلان است. باید منظومۀ فکری اقتصاد رو مشخص کنیم. من هشت اصل در اقتصاد دارم که چهار اصلش اینهاست: رقابت، پذیرفتن اقتصاد بازار، جدی گرفتن حقوق مالیکت، و انضباط مالی. دولت چابک و حافظ و ناظر می‌خواهیم.
🔻گزارش مناظرات گفت که یکی از دلایل ناترازی بودجه این است که دولت‌ها بودجه رو با رؤیاهای خودشون می‌نویسن، و این بودجه در مجلس هم با رؤیاپردازی‌های دیگری روبه‌رو می‌شه و کار به سامان نمی‌رسه!
🔻گزارش مناظرات گفت به یک رئیس‌جمهور توانمند نیاز داریم که بتونه با افراد و مراکزی که خلق پول می‌کنن مبارزه کنه. رئیس‌جمهور قوی کار رو به نخبگان جامعه می‌ده. رئیس‌جمهور قوی باید انسجام ایجاد کنه و از تجربۀ نیروها و سرمایه‌های داخلی استفاده کنه. بزرگ کردن دولت یعنی کوچک کردن سفرۀ مردم. انتخابات مهم‌ترین تغیر ریل برای مهار تورم است.
🔻گزارش مناظرات گفت که من نگفتم نگاه به خارج داشته باشیم؛ گفتم از داخلی‌هایی استفاده کنیم که دانش و تجربه داشته باشن! وقتی دولت‌هایی میان روی کار و آدم‌های صفرکیلومتر رو میارن وضعیت این‌طور می‌شه. عامل اصلی تورم بانک‌ها هستن و این یعنی عامل اصلی دولت‌ها هستن. ما برای درمان بیماری به خارج می‌رویم؛ برای درمان تورم هم چندتا از این کارشناس‌ها بیاوریم و مشکلات را برطرف کنیم!