🔸«ایکس» سالانه از کاربرانش پول میگیرد!
🔹ایلان ماسک اعلام کرده که برای مقابله با مشکل باتها و کاهش اسپم در پلتفرم ایکس، قصد دارد از تمام کاربران جدیدی که میخواهند پست بفرستند یا پستها را لایک کنند، هزینهای دریافت کند، هرچند هنوز میزان پول و زمان اجرایی شدن این کار را اعلام نکرده است.
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
🔸شرکت چینی مالک تیکتاک اعلام کرده که با وجود تصویب قانونی مبنی بر الزام فروش یا ممنوعیت این شبکه اجتماعی در آمریکا، قصد واگذاری آن را ندارد
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
🌐 کمترین سطح تهدیدات سایبری در آفریقا
🔹در شاخص اطلاعات تهدید آیبیام مشخص شد که آفریقا ممکن است کمترین سطح تهدیدات سایبری را در مقایسه با سایر مناطق داشته باشد.
🔻خاورمیانه و آفریقا به عنوان یک منطقه، متشکل از شام، عربستان، ایران و عراق طبقهبندی میشوند و کل قاره آفریقا تنها ۷ درصد از حوادث را تشکیل میدهد.
#حمله_سایبیری #امنیت_سایبری #آفریقا
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
🔺معاون نظارت بر خدمات پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری با اشاره به برخی اخبار نادرست در خصوص وجود اختلال و افت شدید سرعت اینترنت طی روز جاری در مناطق مرکزی تهران عنوان کرد که اختلال و کاهش سرعتی در این مناطق نداریم.
🔺 وی افزود: بر اساس رصد لحظهای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از کیفیت شبکه ارتباطی کشور تاکنون هیچ گونه افت سرعتی در شبکه ارتباطی مناطق مرکزی تهران مشاهده نشده است.
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
🔸دیوار و شیپور همکاری نکنند فعالیتشان متوقف میشود
🔹شاکری، عضو کمیسیون عمران مجلس: دیوار و شیپور با طرح مقابله با سوداگری بازار مسکن همراه نیستند. در صورت عدم همراهی، باید مانع فعالیت این دو سایت شد.
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اعتراض مدیرعامل تیک تاک به آزادی بیان در آمریکا: سیاستمداران به شما چیز دیگری میگویند، اما باور نکنید.
🔹در پی تصویب قانونی در روز های گذشته در کنگره آمریکا پلتفرم تیک تاک در ایالات متحده مسدود خواهد شد.
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
🔸بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه
🔹رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت زنی که برای تبلیغات سالن زیباییاش اقدام به سوءاستفاده از یک کودک دختر و معرفی او به عنوان یک نوعروس ۱۴ ساله کرده بود خبر داد.
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
جزئیات برقراری تماس تصویری بدون اینترنت
وزیر ارتباطات:
🔹در سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تنظیم مقررات شرایط، ضوابط و تعرفههای تماس تصویری را از طریق شبکه LTE بدون نیاز به اینترنت، تصویب کردیم.
🔹اما به دلیل اینکه برخی گوشیهای خارجی لایسنسی را به خاطر شرایط تحریم فعال نکرده بودند؛ بعضی از مردم عزیز نمیتوانستند از این قابلیت استفاده کنند اما گوشیهایی که در داخل کشور تولید میشود میتوانند این قابلیت را فراهم و ارائه کنند.
🔸برای استفاده از سرویس مکالمه تصویری اپراتور همراهاول باید هر دو طرف تماس تحت پوشش شبکه LTE و سیم کارت هر دو مشترک سیمکارت هر دو مشترک USIM باشد. همچنین حتما این سرویس برای هر دو طرف تماس فعال شده باشد و تلفن همراه هر دو طرف تماس از این سرویس (ViLTE) پشتیبانی کند. /تسنیم
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
♦️هشدار به ایرانیها؛ بدافزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوترها است
🔹براساس گزارش مؤسسهی امنیتی Sekoia، میلیونها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشدهی PlugX USB آسیبپذیر هستند.
🔹بیش از ۸۰ درصد تمامی دستگاههای آلودهشده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بودهاند که در بین آنها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا بهترتیب در رتبههای اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوترهای ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.
🔹بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستمها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهههایی زمانی از PlugX برای حمله به دولتها و سازمانهای سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.
🔹فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه میکنیم که از اتصال دستگاههای ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.
#سواد_امنیتی
➕ به ما بپیوندید:
@pdpaydarymelli
🔹اسپیرفیشینگ
#اسپیرفیشینگ یک حمله #فیشینگ بسیار هدفمند است که بر روی شخص یا گروه خاصی از افراد متمرکز است.
▫️پیامهای اسپیرفیشینگ اغلب با دقت و با استفاده از تکنیکهای مخرب مهندسی اجتماعی ساخته میشوند و دفاع از آنها صرفا با استفاده ازابزارهای فنی دشوار است.
در این موارد، یک مجرم که معمولاً به عنوان یک فرد مورد اعتماد ظاهر می شود، هدف را فریب می دهد تا روی پیوند جعلی در یک ایمیل، پیامک و یا پیامی در شبکه های اجتماعی کلیک کند.
▫️در حملات اسپیرفیشینگ، مهاجمان اغلب از اطلاعات به دست آمده از تحقیقات استفاده می کنند تا گیرنده را فریب دهند. هدف نهایی آلوده کردن دستگاهها به بدافزار از طریق متقاعد کردن گیرنده برای کلیک کردن بر روی پیوند یا دانلود یک پیوست است، یا فریب گیرنده برای انجام اقدامات دیگری که به نفع مهاجم است، از قبیل تحویل اطلاعات و یا منابع مالی
#Spearphishing
#مهندسی_اجتماعی
#سواد_امنیتی
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
🔸️خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴
🔹️با گذشت حدود ۴ ماه از آغاز سال ۲۰۲۴ و تداوم روند توسعه سریع فناوریهای نوظهور دیجیتال، چشمانداز #تهدیداتسایبری همچنان گویای تکامل این مخاطرات است.
🔹️بهطور کلی، پیشبینی میشود که جرایم سایبری در سال ۲۰۲۴، مجموعاً خسارتی بالغ بر ۹.۵ تریلیون دلار به #اقتصاد جهان وارد کند.
🖇 مشروح خبر:
https://paydarymelli.ir/000JQC
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
گروه حنظله ۲ مرکز در رژیم صهیونیستی را هک کرد
🔹تیم حنظله یکی از بزرگترین شرکتهای تولید مشروبات الکی و یکی از شرکتهای بزرگ ساختوساز مسکن در رژیم صهیونسیتی را هک و اطلاعات سرورها را کاملاً تخریب کرد.
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
#تکنیکهای_عملیات_روانی
🔴 ارتباط ساختگی
🔹دروغهای مبتنی بر هسته حقیقت، بسیار باورپذیرتر هستند و در اغلب موارد هم بیشتر به اشتراک گذاشته میشوند. در عصر ارتباطات و شبکه، انتشار اطلاعات به این شیوه نوعی سلاح به حساب میآید.
🔹«ارتباط ساختگی» (False connection) یکی از مدلهای اغتشاش اطلاعاتی است که از آنها برای ضربه زدن به فرد، گروه و یا یک کشور استفاده میشود. در این شیوه، متن و محتوای خبر با تیتر منطبق نیست.
🔹متخصصان پروپاگاندا در اغوا کردن دیگران با استفاده از تیترها و عناوین تسلط دارند.
🔹برخی مخاطبان هم فقط به خواندن تیتر اکتفا کرده و کل مطلب را نمیخوانند؛ این افراد پس از خواندن تیتر تحت تاثیر تیتر قرار گرفته و بدون راستیآزمایی، مطلب را به اشتراک میگذارند.
🔹 یکی از مدلهای ارتباط ساختگی، استفاده از تصاویر مربوط به رویدادی دیگر است که ارتباطی با عنوان یا تیتر مطلب ندارد.
🔷نمونه: اخیرا تصویر نشان داده شده به عنوان کودکان آواره در سیل سیستان و بلوچستان ترند شد در حالی که تصویر مربوط به کودکان فلسطینی
#سواد_امنیتی
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
♦️تعداد زیادی اکانت در توییتر به اشتباه در حال تبریک عید فطر هستند
🔹فرصت مناسبیست با جستجوی "عید فطر" این باتها رو که به اشتباه افتادن، بلاک کنید.
#سواد__امنیتی
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
🔸کلافگی رژیم صهیونیستی از حملات سایبری/ تلاش برای ساخت گنبد الکترونیکی
🔹رژیم صهیونیستی که از ابتدای عملیات «طوفان الاقصی» علاوه بر حملات نظامی با حملات سایبری گسترده نیز مواجه بوده است، در تلاشی مذبوحانه به دنبال ایجاد «گنبد الکترونیکی» برای دفع این حملات است.
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
🔸همزمان با کاهش فروش آیفون در چین شدیدترین افت درآمد سالانه اپل رقم خورد
🔹این غول آمریکایی حوزه فناوری گزارش داد که درآمدش در سهماهه منتهی به مارس ۲۰۲۴ مبلغ ۹۰.۸ میلیارد دلار و سودش ۲۳.۶ میلیارد دلار بوده است که نسبت به سال گذشته ۲ درصد کاهش داشت.
➕به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
فیلترینگ شبکههای اجتماعی سرکش در برخی کشورها
🔺 پیام رسان های آنلاین و پلتفرمهای اشتراک گذاری به مکانی برای دستیابی به سودهای کلان اطلاعات کاربران را جمع آوری میکنند یا تبلیغات فراوانی به آنها نشان میدهند که سلامت ذهنی کاربران را تحت تأثیر قرار میدهد. علاوه بر این موارد شبکههای اجتماعی به مکانی برای ترویج اخبار دروغ، فعالیت گروههای تروریستی، جاسوسی از کاربران و کلاهبرداری تبدیل شده اند.
🔺 برخی از کشورها نیز در فصول انتخاباتی سعی میکنند با استفاده از این پلتفرمها روی نتایج تأثیر بگذارند یا با ترویج نفرت و اخبار دروغ رقبایشان را از میدان به در کنند. بنابراین تعجبی ندارد که برخی کشورها تصمیم به مسدودسازی این پلتفرمها بگیرند.
🔺 رگولاتور حریم خصوصی هلند(AP)به سازمانهای دولتی توصیه کرده تا زمانیکه مشخص نشده چه اتفاقی برای دادههای خصوصی کاربران در صفحات فیس بوک دولت میافتد، از این پلتفرم استفاده نکنند.
🔺 وزارت کشور پاکستان اعلام کرد به دلایل امنیتی از زمان برگزاری انتخابات در فوریه ۲۰۲۴ میلادی دسترسی به پلتفرم ایکس را مسدود کرده است./مهر
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
💢 بدافزار باتنت
🔻باتنت چیست؟
🔶 بدافزار botnet تشکیل شده از دو واژه Ro(bot) و (Net)work به معنای روبات و شبکه است. #باتنت (BotNet) شبکهای از تجهیزات الکترونیکی هوشمند است که توسط هکرها به بدافزارهایی آلوده شدهاند و هکرها کنترل کاملی روی عملکرد این سامانهها دارند.
🔶این سامانهها میتوانند کامپیوترهای شخصی، سرورها، تجهیزات سیار و حتا دوربینهای آیپی باشند.
🔶بهطور معمول، این بدافزارها در قالب کرمهای خودتکثیری که از طریق اسکریپتها یا روباتها گسترش پیدا میکنند به سرعت سامانههای کاربران را آلوده میکنند و ممکن است در کمتر از یک ساعت بالغ بر هزاران دستگاه را آلوده کنند.
🔶مهم این است که کامپیوترهای #آلوده هیچ کار مخربی انجام نمیدهند و فایلهای کاربران نیز در #امنیت کامل قرار دارد، زیرا این سامانهها قرار است برای هدف بزرگتری استفاده شوند، بنابراین مهم است که بدافزار هیچگونه فعالیت مخرب یا مشکوکی روی سامانه قربانیان انجام ندهد.
#بدافزار
#حمله_سایبری
#جرائم_سایبری
#سواد_امنیتی
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
🔸پیشنهاد عجیب ماسک در مورد معترضینی که پرچم آمریکا را پایین میکشند
🔹ایلان ماسک در ایکس نوشت:«قانون پیشنهادی: اگر کسی پرچم آمریکا را پایین کشیده و پرچم دیگری را به جای آن نصب کند، آن شخص باید یک سفر یک طرفه رایگان(اما اجباری) به کشور آن پرچم داشته باشد.»
🔹وی این نظرسنجی را در اعتراض به حامیان فلسطین در دانشگاههای آمریکا منتشر کرده است.
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
🔸کرهجنوبی در رزمایش سایبری آمریکا شرکت میکند
🔹رسانههای کرهجنوبی اعلام کردند که در بحبوحه افزایش تهدیدهای امنیتی از طرف کرهشمالی، فرماندهی عملیات سایبری کرهجنوبی در رزمایش سایبری چندملیتی به رهبری آمریکا شرکت خواهد کرد.
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
استفاده از آمبولانس برای کلیپ اینستاگرامی
🔸بهتازگی ویدیویی از استفادهٔ ابزاری یک بلاگر از آمبولانس شیراز در فضای مجازی چرخیده است.
🔹رئیس اورژانس فارس: «هرگونه استفاده تبلیغاتی یا رسانهای از آمبولانس باید با مجوز باشد که در ویدیوی این بلاگر کرفته نشده است.
🔹این ویدیو مربوطبه یک ماه پیش است و برسیها در حال انجام است. اگر تکنسینهای ما با بلاگر همکاری کرده باشند توبیخ میشوند و اگر این ویدیو بدون هماهنگی انجام شده باشد از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهیم کرد»./فارس
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
ترفند جدید کلاهبرداری تلفنی
🔹رئیس پلیس فتای تهران: یک شهروند اعلام کرد شخصی با او تماس گرفته و خود را مجری مسابقۀ تلفنی اعلام کرده و مدعی شده فقط با پاسخ به یک سوال میتواند برنده ۱۰۰ میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و کلاهبرداران در ادامه با گرفتن اطلاعات بانکی از او کلاهبرداری کردهاند.
🔹کلاهبردان مالباخته را متقاعد کرده که برای دریافت جایزۀ خود کدهایی را که از پشت تلفن به او اعلام میکردند در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند. شاکی با یک غفلت متوجه سرقت تمامی موجودی حسابهای بانکی خود میشود.
🔹پس از اقدامات تخصصی پلیس متهمان شناسایی و هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.
🔹برای دریافت جایزه نیازی به حضور پای دستگاه عابربانک و دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماسهایی که این اطلاعات را از شهروندان درخواست میکنند قطعا کلاهبرداری است./فارس
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
🔸لایوهای مستهجن، محتوای مبتذل و مدلینگ در رصد پلیس فتا
🔹 رئیس پلیس فتا فراجا: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه بر علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل «لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ» ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.
#پایداریملی
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
راداس | در رادار سایبرنتیک
💢 بدافزار باتنت 🔻باتنت چیست؟ 🔶 بدافزار botnet تشکیل شده از دو واژه Ro(bot) و (Net)work به معنای
🔷 بات نت - قسمت دوم
🔶 کاربرد #بات_نت
▪️پژوهشی که چندی قبل توسط موسسه MIT انجام و گزارش آن منتشر شد نشان داد، روباتهای فعال در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام، توییتر، تلگرام، فیسبوک و نمونههای مشابه نقش مهمی در انتشار اخبار جعلی دارند. علاوه بر این، بات نتها میتوانند از سختافزار سامانههای قربانیان برای استخراج بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتال استفاده کنند.
▪️از مهمترین تاثیرات مخرب بات نتها میتوان به حمله به وبسایتها، سرقت اطلاعات شخصی، ارسال هرزنامهها، انتشار تبلیغات جعلی، بارگذاری بدافزار یا برنامههای مخرب روی دستگاههای مختلف و حمله به زیرساختهای بزرگ اشاره کرد.
▪️آسیبپذیری برگ برنده بات نتهاست. بات نتها میتوانند هر دستگاه متصل به اینترنت را آلوده کنند. این دستگاهها میتوانند کامپیوترهای شخصی، لپتاپها، تلفنهای همراه، ساعتهای هوشمند، دوربینهای آیپی، تلفنهای آیپی، تجهیزات اینترنت اشیا و حتا دستگاههای DVR باشند. متاسفانه تولیدکنندگان تجهیزات اینترنت اشیا و به ویژه تولیدکنندگان یخچال، فریزر و تلویزیونهای هوشمند از رمزهای عبور غیر ایمن برای محافطت از دستگاههای هوشمند استفاده میکنند که همین مسئله باعث شده تا هکرها به سادهترین شکل قادر به آلوده کردن این دستگاهها باشند.
▪️با توجه به اینکه اینترنت اشیا به سرعت در حال پیشرفت است و دستگاههای آنلاین بیشتری به شبکه جهانی متصل میشوند، هکرها به راحتی میتوانند شبکههای بات نت بزرگتری را بر مبنای تجهیزات هوشمند خانگی ایجاد کنند. بهطور مثال، در سال 2016 میلادی، یکی از بزرگترین حملات ddos زیرساختهای اینترنتی شرکت داین (Dyn) را درهم نوردید. در این حمله از یک شبکه بات نت که متشکل از دوربینهای امنیتی آلوده بود استفاده شد و در نهایت بخشهای بزرگی از کاربران ساکن ایالات متحده امریکا برای چند ساعت به شبکههای بزرگی مثل توییتر، آمازون، نتفلیکس و…. دسترسی نداشتند.
#حمله_سایبری
#جرائم_سایبری
#بدافزار
➕ به ما بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 کلیک کردن بر لینک جعلی و بر باد رفتن سرمایه
📄برگرفته از پرونده ای واقعی
#سواد_امنیتی
#فیشینگ
➕ به مد بپیوندید:
📡 @pdpaydarymelli