📢 رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعةالزهرا(س):
✔️ رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعةالزهرا(س)، این مجموعه اثرگذار را از پدیدههای بینظیر برآمده از انقلاب اسلامی و موجب افزایش سطح معلومات دینی و اثرگذاری زنان دانستند و با اشاره به ضرورت تحول و روزآمدی حوزههای علمیه همپای تحولات جامعه، گفتند: حوزه های علمیه باید برای مسائل مهم جامعه از جمله مسائل اقتصادی، حکمرانی و خانواده نظر داشته باشد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، تشکیل جامعةالزهرا(س) را مرهون ابتکار امام بزرگوار خواندند و گفتند: نفس تشکیل مجموعهای با مأموریت ارتقاء معرفت و آگاهی دینی جمع زیادی از زنان و دختران کشور، بسیار ارزشمند است چرا که تا قبل از آن، زنان در تاریخ کشور از چنین امکانی برخوردار نبودهاند.
🔸ایشان با اشاره به صدمات فراوان ناشی از گسترش فرهنگ غربی به جامعه زنان در دوره رضاخانی از جمله عوارض ناشی از سطح پایین معلومات دینی زنان و نبود مجموعه مختص ارتقاء معرفت دینی آنان، افزودند: امروز جامعةالزهرا(س) متکفل این مأموریت مهم است بنابراین هر چه بتوانید دانشجویان بیشتری جذب کنید و معلومات دینی آنها را بالاتر ببرید، کاری ارزشمند است.
🔹رهبر انقلاب، لازمه حرکت به سمت تمدن اسلامی را گسترش معارف اصیل دینی در میان عموم مردم خواندند و با توجه به این ضرورت، گفتند: تبلیغ و تبیین معارف اسلامی و احیاء دین، مأموریت مهم دیگر جامعةالزهرا(س) است که باید برای اثرگذاری تربیتی و پیشبُرد معنوی زنان که نیمی از جامعه هستند، هدفگذاری و برنامهریزی انجام شود.
🔸حضرت آیتالله خامنهای تحول را امری طبیعی و قهری در عالَم خواندند و گفتند: چنانچه زمام تحول به دست افراد عاقل و متدیّن باشد جامعه و بشریت اعتلاء پیدا میکند اما بدون آن، تحول رو به گمراهی و انحطاط میرود همچنانکه امروز در جوامع غربی، منکرات عقلی به معروف تبدیل شده است.
🔹ایشان حوزههای علمیه را نیز همچون سایر مجموعهها نیازمند تحول دانستند و افزودند: حوزه علمیه برای مردم و تبلیغ و پیشبُرد دین و ایجاد حاکمیت دینی است که با توجه به در حال تحول بودن جامعه، حوزه علمیه هم باید برای انجام صحیح وظایف خود روزآمد شود.
🔸رهبر انقلاب، بهروزرسانی کتابها و شیوههای درسی در حوزههای علمیه و ورود به مسائل مورد نیاز جامعه از جمله مسائل پولی و مالی، حکمرانی، خانواده و مسائل جدید همچون رمز ارزها را از جمله الزامات تحول در حوزه علمیه خواندند و افزودند: مخالفت با تحول حوزه علمیه، مخالفت با پیشرفت دین در کشور است البته کسانی باید تحول را ایجاد کنند که صلاحیت آن را داشته باشند.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به لزوم حضور زنان دارای سطح بالای معارف دینی در رسانهها و اجتماعات بینالمللی و نقش جامعةالزهرا(س) در این خصوص، افزودند: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، زنان فاضل پرشماری در جامعه حضور دارند که باید برای بیان مسائل مرتبط با زن و خانواده در رسانهها آماده شوند و همچنین باید بتوانند در مجامع بزرگ جهانی و اسلامی با استناد به آیات و روایات و نهجالبلاغه، مطالب عالی دینی را بیان کنند که این کار هم در پیشرفت و شناساندن کشور در دنیا و هم در ایجاد امت اسلامی تأثیرگذار خواهد بود.
🔸حضرت آیتالله خامنهای، برنامهریزی برای تهذیب و پیشرفت روحی و معنوی زنان در جامعةالزهرا(س) را در کنار آموزشهای علمی ضروری دانستند و گفتند: بانوی برخوردار از اخلاق اسلامی و تهذیب نفس میتواند نسل آینده را متحول و تربیت کند.
🔹در ابتدای این دیدار، خانم برقعی مدیر جامعةالزهرا(س) گزارشی از فعالیتها و برنامههای این مجموعه بیان کرد. ۱۴۰۳/۸/۳۰
#بانوی_نقش_آفرین
#بانوی_فاضل
#زن_و_خانواده
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسلمان #حجاب #زن_و_خانواده
🟢 نظر بانوی تازهمسلمان درباره حجاب
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#خبر #زن_و_خانواده
🔰اختصاص ۳۰ درصد ظرفیت بازارچههای شهری به زنان سرپرست خانوار
🔸 مریم اردبیلی، مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده با بیان اینکه اگر امروز در نقطه مطلوبی در حوزه توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار شهرمان قرار داریم، حاصل و ثمره سالها تلاش در ادوار مختلف مجموعه مدیریت شهری است اظهار کرد: ۷ کمیته ذیل فعالیت کارگروههای تخصصی اشتغال، مشاوره مددکاری و حمایت، آموزش، مشارکت، سلامت، رصد و پایش و همچنین سامانه تشکیل شده که ۵ کمیته توانستهاند در راستای فعالیتها و برنامهریزیهایشان دو جلسه جامع برگزار کنند.
🔹 شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تا ۳۰ درصد ظرفیت بازارچههایی را که در مناطق برپا میکند، به زنان سرپرست خانوار تحت پوشش اختصاص میدهد. مترو نیز یک درصد فضای بازارچههایش را به این گروه از زنان شهر اختصاص داده است، اما در خصوص سایر عرصههای عمومی شهر، میادین و فضاها به دنبال یک الزام از سوی شورا هستیم که سایر سازمانها نیز مطابق آن، ملزم به تخصیص فضا به زنان سرپرست خانوار شوند.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#گزارش
#نشست
#زنان_و_مقاومت
🔰تداوم نسل و انتقال فرهنگ مقاومت، مهمترین کنش سیاسی زنان فلسطینی در نبرد با باطل است.
دکتر #ناهید_سلیمی در نشست "سیمای سیاسی و تولید ادبیات اعتراضی زنان مسلمان در مواجهه با باطل" مطرح کرد:
👈 سیاست خوب همان #سیاست توسعه یافته به زیست بشری است و در این تعریف همه اهلبیت(ع) سیاستمدار بودند و هر چیزی که با زیست مؤمنانه مرتبط باشد سیاسی است لذا یکسری شاخصههایی دارد؛ این شاخصهها دو چیز است؛ اول طاغوتزدایی و دوم مشروعیتبخشی به حق. یعنی هر نوع عملکرد انسان مؤمن وقتی منجر به طاغوتزدایی و تثبیت حق شود عملی سیاسی است.
📌کنش زنان در این نبرد کنش خارقالعاده سیاسی است؛ زنان در ذیل این کنشها به تحریک عواطف میپردازند و مدیریت بحران را برعهده دارند لذا در روایتی که از آنان در هنگام #شهادت اعضای خانواده میبینیم، بعد بینش دینی دیگران را علاوه بر بعد عاطفه تحریک میکنند.
⬅️ زنان، مبارزان آینده را #تربیت میکنند؛ کسانی که در این فرایند چند ده ساله چند جنگ بزرگ و کوچک و چند انتفاضه و اخیرا هفتم اکتبر و حوادث پس از آنان را دیدند که در تاریخ بی نظیر است و در عین حال صبورانه به مبارزه و #مقاومت مشغول هستند که قابل تحلیل و درک برای ما نیست. این مبارزان گرچه در دروه مدرن زندگی میکنند ولی هویت و تفکر مبارزاتی آنان همچنان همان هویت ۸۰ سال قبل است و قطعا زنان نقش کلیدی و مهم را در انتقال این #فرهنگ ایفا کردهاند و این کنشگری قطعا کنشگری سیاسیی در راستای مبارزه با طاغوت و تقویت جبهه حق است.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
1_1724858022.PDF
7.71M
#معرفی_مقاله
#شهادت_حضرت_فاطمه
#فاطمیه
#زن_و_خانواده
✅ مقاله تاریخ و ترتیب حوادث منتهی به شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
🖊 سید علی حسینپور، محمدرضا جباری
🔶 در این مقاله به سیر حوادث پس از رحلت رسول خدا صلی الله علیه و آله، اشاره و تاریخ هجوم به خانه فاطمه سلام الله علیها حدود ۵۰ روز بعد از رحلت پیامبر(ص) تعیین شده است.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زن_و_خانواده #خبر
📢 خبــــر مهم برای بانوان کنشگر مسجدی
💫 یه اتفاق بزرگ در راهه...
🔥 اگه دنبال یه فرصت ناب برای جهاد رسانهای هستید
اگه دوست دارید صدای مظلومیت غزه باشید
اگه میخواید تو جبهه مقاومت نقش داشته باشید...
✨ سومین مهرواره #بانور داره میاد!
📱 اینبار قراره با هم یه کار بزرگ انجام بدیم:
راهاندازی 10 هزار رسانه توسط بانوان مسجدی برای حمایت از جبهه مقاومت
⚡️ چی تو این مهرواره در انتظارتونه؟
یک چله جهاد تبیینی با 40 چالش رسانهای با موضوع مقاومت
🎁 جوایز ویژه برای برترینها
⏰ زمان برگزاری: آبان تا دی 1403
📝 نحوه ثبت نام:
کافیه عبارت «یا زهرا» رو به 500096500 پیامک کنید
✔️حالا وقتشه که مثل حضرت زینب(س)، با سلاح تبیین به میدان بیایم...
بیایید تا فتح برادرانمان را کامل کنیم...
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#مقاله #زن_و_خانواده
📌نقش و اهمیت بانوان در خلق و توسعه زیستبوم فناوری و نوآوری کشور
🖇 مطالعه
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#معرفی_کتاب #زن_و_خانواده
📚 جنسیت و چشمانداز جامعه آینده
🔸 تقویت و گسترش اندیشه آزادی و هم برابری زنان و مردان، از تغییر شرایط مدرنیته و سرنوشتسازی آن برای اندیشه و کردار بشریت در عصر جهانی شدن خبر میدهد.
🔹 آموختن از این شرایط و نقد آگاهانه آن، سرآغاز غنای عقل در عاطفه با همه هزینهها و مصائب این تحول است. خردی دو جنسیتی که از این رهگذر صورت میبندد، به تحقق جامعهای رای میدهد که انواع ستمها و اجبارها و نابرابریها را به کناری میافکند و از دو چشم عقل و عاطفه به واقعیت مینگرد و توازن یانگ و یین را در شخصیت نوید میدهد.
✍️ نویسنده: دکتر عباس محمدیاصل
🖇 ناشر: گلآذین
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
JWDP_Volume 21_Issue 2_Pages 305-327.pdf
917K
#مقاله #زن_و_خانواده
🔷 هویت جنسیتی زنانه (زنانگی) در سیرۀ حضرت زهرا (س)
🖊نویسنده: یحیی بوذری نژاد، ابوالفضل اقبالی
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#رویداد_ملی #زن_و_خانواده
💠نسل رضوی؛ امت تمدن ساز💠
◀️مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی برگزار میکند:
پنجمین رویداد ملی "شکوه مادری"
👈هدیه سه روز اقامت رایگان برای ۴۰۰ مادر برگزیده رویداد شکوه مادری به همراه خانواده به قید قرعه
🔶 شرایط ثبت نام:
۱-مادران زیر ۴۰ سال بیش از سه فرزند
۲-مادران ۴۰ تا۴۵ سال بیش از چهار فرزند
🔴 توجه !
فقط مادرانی می توانند در این رویداد شرکت کنند که در رویدادهای قبلی شکوه مادری شرکت نکرده اند.
⬅️ ثبت نام پنجمین رویداد شکوه مادری از طریق
https://zendegi.razavi.ir
🗓مهلتثبت نام: ۱ آذر الی ۱۵ آذر ۱۴۰۳
🌸اختتامیه همزمان با میلاد بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
🌷«وَ عَلاماتٍ ۚ وَ بِالنَّجمِ هُم يَهتَدونَ»
ترجمه:
و (نیز) علاماتی قرار داد؛ و (شب هنگام) به وسیله ستارگان هدایت میشوند.
سوره مبارکه النحل آیه ١۶
📝رهبر انقلاب: عزیزان من! عظمت فاطمهی زهرا سلاماللَّهعلیها، در سیرهی آن بزرگوار آشکار است. یک مسأله این است که ما چه شناختی از فاطمه زهرا سلاماللَّهعلیها داریم؟ این یک حرف است. بالاخره دوستان اهل بیت علیهمّالسّلام، در طول زمان، تا آنجا که توانستند سعی کردند به حقِّ دختر پیغمبر، فاطمهی زهرا سلاماللَّهعلیها معرفت پیدا کنند. چنین هم نیست که کسی خیال کند همانطور که در زمان ما، این بزرگوار اینقدر در دلها عزیز و در چشمها شیرین است، همیشه همینطور بوده است. امروز بحمداللَّه دورانِ اسلامی است، دورانِ حکومت قرآن است، دورانِ حکومت علوی و حکومت اهل بیت علیهمالسّلام است و آنچه در دلهاست، بر زبانها جاری میشود.
📝مسأله این است که ما باید راه را از همهی ستارگان بیاموزیم. انسان عاقل اینگونه است. از ستاره باید استفاده کرد. ستاره در آسمان است و میدرخشد. آنجا عالمِ عظیمی است. مگر این ستاره همینی است که من و شما میبینیم؟ بعضی از ستارگان که در آسمانند و مثل یک نقطه سوسو میزنند، کهکشانی هستند. گاهی یک ستاره بزرگتر است از کهکشان راه شیری که میلیاردها ستاره داخل آن است! - قدرت الهی که حدّ و اندازهای ندارد - ولی من و شما آن را یک ستارهی کوچکِ درخشان میبینیم. خوب؛ مقصود از این مطالب چیست؟ مقصود این است انسان عاقلی که خدا به او چشم داده است، باید از این ستاره برای امری در زندگی استفاده کند. قرآن میگوید: و بالنّجم هم یهتدون؛ به وسیلهی آن راه را پیدا میکنند.۱۳۷۳/۹/۰۳
📝بیانات در دیدار جمعی از مداحان
#آیات
#بیانات
#زن_و_خانواده
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan