#خبر #زن_و_خانواده
🔰 زنان سرپرست خانوار، نقطه امید پایتخت
🔻 مراسم تجلیل از زنان سرپرست خانوار شاغل در مراکز توانمندسازی کوثر با حضور مریم اردبیلی مدیر کل امور زنان و خانواده شهرداری تهران و جمعی از مسئولان و مدیران شهری در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
🔻 در این مراسم مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران با بیان اینکه به برکت نام مبارک حضرت فاطمه (س) و وجود ایشان، زندگیتان پر از خیر و برکت، مبارکی، نشاط و موفقیت باشد و ثمره تلاشتان را در زندگی خود و فرزندانتان ببینید، اظهار کرد: شما مادرانی هستید که علاوه بر نقش مادرانه خود و تربیت نسل، نقش پدر را هم برای فرزندان خود ایفا میکنید که بسیار ارزشمند است.
🔻 اردبیلی با اشاره به کلام حضرت امیرالمومنین (ع) که میفرمایند: اگر به عدد قطرههای دریا و ریگهای بیابان در خدمت مادر باشی جبران یک روز زحمتی که در دوره بارداری کشیده است، نمیشود تصریح کرد: شما عزیزان علاوه بر اینکه نقطه امید و روشنایی فرزندان خود هستید، برای شهر ما نیز نقطه امید هستید.
🔻 قصه زندگی هر کدام از شما و زحماتی که کشیدهاید، منحصر به فرد بوده و ترکیب خلاقی از مادری، محبت و عشق است که با تلاش، کار و تولید آمیخته و همه در یک جا جمع شده که ترکیب منحصر به فرد زنانه و ویژه هر کدام از شماست.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#زن_و_خانواده #خبر
🔰زنان پیشتاز تحولات جامعه هستند
🔻 حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با گروهی از بانوان نخبه، نمونه و برتر دانشگاههاو پژوهشگاهها اظهار داشت: زنان در جوامع معمولاً از حقوق و فرصتهای کمتری نسبت به مردان برخوردار بودهاند و در جوامع غربی چندین سال بعد از مردان به زنان حق رأی داده شد. برخی مواقع قانونگذاران سعی میکنند در قوانین، حقوق عقبمانده زنان را جبران کنند، اما ناخودآگاه و ناخواسته به نابرابری فرصتها برای زنان دامن میزنند و آنان را از برخی فرصتها محروم میکنند.
🔻 امام خمینی «ره» و شهید مطهری نگاه متفاوتی از فقه سنتی به مسائل زنان و حضور آنان در جامعه داشتند و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز تأکید ویژهای بر جایگاه و نقش زنان در جامعه دارند.
🔻 در ایران از دوران مشروطه تاکنون، نگاهها به مسائل #زنان و حضور آنان در جامعه تفاوت زیادی پیدا کرده است که البته همه این تحولات در اثر مطالبات زنان صورت گرفته است و پاسخی به تقاضای آنان بوده است.
🔻 سیمایی به حضور پررنگ بانوان در آموزش عالی اشاره کرد و گفت: در کمتر کشور همسایه ایران این تعداد زنان نخبه و نمونه علمی وجود دارد و این ظرفیت مهم میطلبد که کارگروهی برای حل مسائل این #جامعه بزرگ دانشگاهی با نگاه کارشناسی تشکیل شود.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
📚 تکوین هویت زن مسلمان در گذار انقلابی
⏪ در گفتمان سنت حضور زن در خانه و فرزندآوری و سلطهٔ مرد بر زن در تمامی عرصهها پذیرفته شده بود. اما در گفتمان مدرن با ورود اندیشههای جدید و پذیرش دموکراسی، آزادی، حقوق برابر و غیره زن نیز وارد عرصهٔ عمومی و به تبع آن قدرت و سیاست شد. حضور زنان در عرصهٔ عمومی و به خصوص مناسبات سیاسی که محیطی مردانه برای کسب قدرت قلمداد میشود یک عمل غیرمعمول و بیسابقه برای زنانی بود که معمولا انتظار میرود در قلمرو خانواده باقی بمانند.
⏪ در ایران شاهد نقش مدرنیته در انقلاب مشروطه و تغییر مناسبات سیاسی و سعی در پایین آوردن قدرت از آسمان به زمین و تمرکززدایی از قدرت شاه به دست تأسیس مجلس بودیم. با این حال، با قدرت یافتن رضاشاه سیاست مدرنیزاسیون منهای اندیشه مدرنیته در ایران پیاده شد.
✍️ نویسنده: صدیقه یوسفمدد
🖇 ناشر: نگاه معاصر
#معرفی_کتاب
#زن_و_خانواده
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
واکاوی نقش زنان.mp3
94.39M
#صوت #زن_و_خانواده
🔰 واکاوی نقش زنان در مواجهه با آسیبهای فردی و اجتماعی خانواده در اثر کاهش روابط عاطفی؛ فرصتها و چالشها
با ارائه:
🎤 سرکار خانم دکتر سمیه خراسانی، هیئت علمی دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب
دبیر نشست:
🎙 سرکار خانم دکتر فاطمه حیدری، پژوهشگر حوزه زنان، کارشناس پرسمان تربیتی رادیو معارف
🗓 برگزار شده در تاریخ ۳ آذر ۱۴۰۳ در دانشگاه مجازی المصطفی
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حکمت_آمیز #مادر #زن_و_خانواده
✅معامله امام خمینی با عروسشان!
چگونه سرمایهگذار بزرگی شویم
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#نشست_علمی
#زن_و_خانواده
#خانواده
📌 ضرورت گذار از فقه فردی به فقه حکومتی در مسائل زنان و خانواده
🎤حجتالاسلاموالمسلمین سجادی امین
🗓 دوشنبه، ۱۰دی، ساعت ۱۲:۳۰
🖇 حضوری و مجازی
🏢 قم، بلوار الغدیر، کوچه۱۰، پلاک۵، پژوهشکده زن و خانواده، طبقه۶
💻پخش زنده از طریق:
http://live.wfrc.ac.ir
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#خبر #زن_و_خانواده
💠 بیش از ۷۰ درصد کنشگران مردمی را زنان تشکیل میدهند
✔️ مریم ادبیلی، مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) با تاکید بر اینکه مجموعه توانمندیهای بانوان شهرداری تهران، به زعم من در کشور بینظیر است، اظهار کرد: با توجه به شرایطی که برای بروز استعدادها فراهم شده مجموعهای از توانمندیها در عرصههای مختلف تخصصی در میان بانوان شهرداری تهران وجود دارد.
✔️ زنانگی در مدیریت به معنای نگاههای فمینیستی آن حتما درک نمیشود. در نگاه فمینیستی هر امتیازی به زنان بدهید باید امتیازی از مردان بگیرید. در نگاه مبانی دینی ما زمانی که امتیازی به زنان میدهیم، امتیازی نیز به مردان میدهیم. حضور متوازن، فعال و ترکیب همافزای مردان و زنان برای ساخت شهر و جامعه نیاز است. نیاز به نگاه فمینیستی و درصدهای سهمیهای نداریم. در نگاه دینی مرد و زن متضاد نیستند و با یکدیگر رشد میکنند. اگر زنانگی در جامعهای مسدود شود، حتما مردانگی نیز در آن جامعه مسدود خواهد شد.
✔️ زنان در خلق مشارکت همدلانه، گروههای داوطلبی و ... به شدت پیشقدم هستند. در حال حاضر از سرای محلات تا مجموعههای مختلف بیش از 70 درصد کنشگران مردمی را زنان تشکیل میدهند. زنان میتوانند حلقه اتصال ما با مردم برای افزایش مشارکت مردم در مدیریت شهری باشند.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#گزارش #زن_و_خانواده
🔰تشویق و هدایت رهبری باعث شد در حوزه «فقه زنان» کار کنم/ بیشترین و اصلیترین مخالفان من از بانوان بودند!/ نباید فقه و فقاهت را جنسیتی کنیم
🔹 مجتهده زهره صفاتی مطرح کرد: از همان روزهای اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی امام راحل و مقام معظم رهبری، همواره نسبت به این مسئله توجه ویژه داشتند؛ شخصا در جلسات بسیاری خدمت معظمله بودم و ایشان فرمودند که باید مسائل زنان در حوزههای مختلف را حل کنیم و تاکید داشتند که این مسائل باید توسط خود بانوان محقق شود.
🔸 آنچه باعث شد تا ما در این زمینه کار کنیم برخورد مناسب مقام معظم رهبری و تشویق و کمک و هدایتهای ایشان بود. من هر جلسهای که نزد ایشان میرفتم، روح تازه پیدا میکردم.
🔹 بیشترین و اصلیترین مخالفان من از بانوان بودند؛ به من میگفتند که تو به چهاجازهای در این عرصه فعالیت میکنی؟ به یاد میآورم که همیشه در ایام حج اعتراض میکردم که چطور به زنی که یائسه است، اما همچنان خونریزی دارد میگویید برو و طواف کن، اما خودت را چک کن!؟ فریاد من بلند بود که چقدر زنان ما را در عسر و حرج میاندازید؟ راههای برونرفت از این قضیه وجود دارد.
🔸 نباید فقه و فقاهت و اجتهاد را جنسیتی و زن و مردی کنیم. برخی میگویند فقه ما مردانه است؛ بنده معتقدم این حرفها را باید کنار بگذاریم و فقه نه مردانه و نه زنانه باشد. باید بر اساس استدلال پیش بروید، بحث جنسیت را باید در هر حوزهای کنار بگذارید و نگاه وسیع داشته باشید، دلیل را بما هو دلیل ببینید.
🔗 |مطالعه متن کامل|
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
🔰نحوه عملکرد مادر در زندگی
🍃 در فرزندآوری و تربیت فرزندان متعدد همکاری زن و مرد خیلی مهم است.
اینکه مادری فرزندان خود را رها کند و مثلاً برای زیارت و یا پیاده روی اربعین برود درست نیست.
شما مادر هستید و سن کودکتان اقتضا نمیکند چنین سفری را بروید درست است که روحیه فرزندان فرق میکند ممکن است فرزندی با همه شرایط بسازد ولی دیگری تحت فشار باشد.
🍃اگر قصد مسافرت دارید و از میان فرزندان فرزندی هست که به راحتی در کنار مادربزرگ میماند و اذیت نمیشود و آن فرزندانی که وابسته هستند را با خود میبرید و هیچ کدام ناراحت نمی شوند، مشکلی نیست.
🍃 به روحیههای متفاوت فرزندان باید توجه شود به عنوان مثال گاهی تذکر به یک کودک در مسجد او را دل زده میکند اما کودک دیگر دفاع میکند و تحت تاثیر قرار نمیگیرد.
🍃 به هر حال همیشه برای فرزند پدر و مادر اولین جایگاه را دارد.
فرزندآوری خوب است اما دیگران در یک حدی میتوانند کمک کنند و هیچکس مادر نمیشود.
#زن_و_خانواده
#مادرانه
#تربیت_فرزند
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مناسبت #۹دی
🔰مقام معظم رهبری(مدظله العالی):
✔️حادثهی ۹ دی یک حادثهی ماندنی در تاریخ ماست.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#گزارش #زن_و_خانواده
🔰نقش مردان در تنظیمگری زنانه و مادرانگی
✔️ مریم وکیلی، فعال و کنشگر حوزه زن و خانواده مطرح کرد: برای تحقق ظرفیت کامل زنان در راستای دخترانگی، خواهرانگی، زنانگی و مادرانگی آنچه علت تامه است، ورودی مناسبی است که باید از سمت پدران، برادران و همسران وجود داشته باشد. شناخت زن و روحیات او، جاافتادن فرهنگ محبت و احترام در خانواده و گفتوگوی سالم و مؤثر در حل تعارضات زندگی مشترک و نیز توجه به نیازها و حقوق مادران و فراهم کردن حمایتهای لازم میتواند به ایجاد جامعهای بهتر و متعادلتر کمک کند.
✔️ وی افزود: زنان حامیان عاطفی خانوادهاند؛ چه در نقش دختری، چه خواهری و چه همسری و مادری. انتقال مهارتها، نگرشها و باورها از همان بدو تولد فرزندان با نوازشهای مادرانه آغاز میشود و در ادامه در بستر تربیت، شکلگیری شخصیت فرزندان رخ میدهد.
✔️ زنان وقتی میتوانند هویت وجودی، فطری و درونی خود را در نقشهای مختلف خود به کمال، به منصه ظهور برسانند که فرد مقابل آنها که یا پدر است یا برادر یا همسر، وظیفه عاطفی و حمایتی خود بر پایه عزت را به خوبی بروز دهد.
🔗 |مطالعه متن کامل|
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#بیانات #زن_و_خانواده
💠مقام معظم رهبری(مدظله العالی):
🔸اگر زنها با قرآن مأنوسشوند،مشکلات جامعه حل میشود.چون انسان های نسل بعد در دامن زن پرورش پیدا میکنند و زن آشنای با قرآن و متفاهم با مفاهیم قرآن میتواند در تربیت فرزندان تاثیرات زیادی داشته باشد.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan