🔰سونیا فرای رهیافته آلمانی
🔹چگونه به دین اسلام مشرف شدید و در این مسیر قرار گرفتید؟
من در شهر افورت آلمان به دنیا آمدم و در آنجا بزرگ شدم. پا گذاشتن در مسیر کشف حقیقت با یک نصیحت از مادرم آغاز شد که به من گفتند، اگر انجیل را بخوانی از روی خط فقط نخوان بلکه به پیامی که خدا در این کتاب گذاشته نیز توجه کن.
🔸مهمترین مسئله ای که مرا از مسیحیت دور کرد، همان عقیده تثلیث است. یعنی اینکه خداوند نعوذبالله هم پدر (خود خدا), هم پسر (حضرت عیسی ع) و هم روح مقدس (حضرت جبرائیل ع) باشد.
🔹این عقیده برای من اثبات نمی شد، زیرا هم در عهد قدیم و هم در عهد جدید انجیل مخالف آن یافت می شود. نوشته است خدا آفرید، خدا نازل کرد… نه عیسی( ع ) یا حضرت جبرائیل. اگر عیسی( ع ) پسر خدا باشد باید از لحاظ ذات و صفات مثل خدا باشد در حالی که عیسی (ع )چنین چیزی از خودش ادعا نمی کند و می گوید این معجزات که انجام می دهم از خودم نیست، بلکه از خداست، علم به قیامت نداشت و می گوید این مسئله پیش خدا است.
پس از نزد کشیش رفتم اما پاسخ قانع کنندهای نیز از او نیز به دست نیاوردم. من کلیسا را ترک کردم ولی بی عقیده نبودم. به وجود خداوند یقین داشتم چون این همه آفرینش و نعمت هایی که در زندگی و محیط قابل مشاهده هستند، نمی توانند تصادفی به وجود آمده باشند. من نیز اطمینان داشتم که اگر یک زندگی با عقاید مناسب تری درمورد خدا و حضرت عیسی (ع) وجود دارد حتما به لطف خدا برای من نشان داده می شود.
#رهیافته
#فاطمیه
#زن_و_خانواده
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#هفته_کتاب_خوانی #زن_و_خانواده
✔️نیره وحید اسدزاده کتابدار برتر کشوری گفت:استقبال از کتاب و کتابخوانی به جهت استفاده عموم مردم علی الخصوص نوجوانان و جوانان از فضای مجازی بسیار کم شده است و افرادی با 20 الی 50 سال سن بیشترین مراجعین کتابخانه را تشکیل داده و کتابهایی از جمله تفسیر و روانشناسی بالاترین خوانندگان را به خود اختصاص می دهند.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰مقاومت زنان غزه
✔️گروهی از زنان غزه با یادآوری زندگی حضرت فاطمه(س)، صبر و استقامت در این سختیها و مصیبتها رو به همدیگه یادآوری میکنند...
#الگوی_فاطمی
#سبک_زندگی_فاطمی
#زن_و_خانواده
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
💠 دومین همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی برگزار میشود
📚 پژوهشگران برای ارسال مقالات به وبسایت همایش مراجعه کنند.
🗓مهلت ارسال مقالات: ۲۵ دی ۱۴۰۳
◽️ برگزاری همایش: ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
#همایش
#زن_و_خانواده
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#حدیث #زن_و_خانواده
💠حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸جَعَلَ اَللَّهُ اَلْإِيمَانَ تَطْهِيراً لَكُمْ مِنَ اَلشِّرْكِ، وَ اَلصَّلاَةَ تَنْزِيهاً لَكُمْ عَنِ اَلْكِبْرِ، وَ اَلزَّكَاةَ تَزْكِيَةً لِلنَّفْسِ، وَ نَمَاءً فِي اَلرِّزْقِ، وَ اَلصِّيَامَ تَثْبِيتاً لِلْإِخْلاَصِ، وَ اَلْحَجَّ تَشْيِيداً لِلدِّينِ
🔹خداوند ایمان را مایه ی پاک سازی از شرک قرار داد، و نماز را وسیله ی دور ساختن شما از تکبّر، و زکات را برای تزکیه ی نفس و افزایش رزق و روزی، و روزه را برای استوار سازی اخلاص و حج را برای تقویت و استحکام دین.
📗بحارالأنوار ج۲۹ ص۲۲۰
🔻شرح حدیث
🔸واجبات الهی و تکالیف شرعی هیچ کدام بی حکمت و دلیل نیست.
🔸آثار آن گاهی به فرد بر می گردد و گاهی به جامعه، گاهی دنیوی است، گاهی اخروی، گاهی مادی و معیشتی است و گاهی معنوی و روحی.
🔸در این حدیث، حضرت زهرا (علیها السّلام) به حکمت تشریع برخی از احکام الهی اشاره فرموده است.
🔸ایمان صحیح و ناب، انسان را از آلودگی اعتقادی به شرک پاک می کند. نماز و عبادت با تأثیر روحی که دارد، حالت خضوع و فروتنی پیش می آورد و از کبر و غرور باز می دارد.
🔸زکات مال و پرداخت این مالیات الهی و حقوق مالی، هم فقر را از جامعه می زداید، هم وسعت رزق را برای زکات دهنده فراهم می آورد، هم از وابستگی او به مادّیات می کاهد و او را تزکیه می کند.
🔸روزه چون عبادتی همراه با امساک و پرهیز است و نمود خارجی ندارد، خلوص را در جان روزه دار نهادینه می سازد.
🔸حج و زیارت خانه ی خدا نیز تجدید عهد با توحید و کعبه و قبله و پیامبر و اهل بیت علیهم السّلام است و مظهر شکوه امت اسلامی و همبستگی جهانی پیروان اسلام و قرآن است، از این رو پایه های دین را محکم می کند.
🔸این گوشه ای از فلسفه ی احکام الهی است.
🔸مسلمان چون به حکمت خدا عقیده دارد، همه ی فرمان های او را با جان و دل می پذیرد.
📗منبع: حکمت های فاطمی ، جواد محدثی
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#نشست_علمی #زن_و_خانواده
🔸🔸 «دانشگاه مجازی المصطفی» با همکاری «رسانه نخبگانی بانوان» و «ستاد راهبری زن و خانواده» برگزار میکند:
نشست علمی پژوهشیِ حضوری و برخط با موضوع:
🔻 واکاوی نقش زنان در مواجهه با آسیبهای فردی و اجتماعی خانواده در اثر کاهش روابط عاطفی؛ فرصتها و چالشها
کارشناسان:
🔻 حجتالاسلام صادق اخوان، هیئت علمی جامعهالمصطفیالعالمیه و مدیر گروه قرآن و حدیث دانشگاه مجازی المصطفی
🔻 سرکار خانم دکتر سمیه خراسانی، هیئت علمی دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب
دبیر نشست:
🔻 سرکار خانم دکتر فاطمه حیدری، پژوهشگر حوزه زنان، کارشناس پرسمان تربیتی رادیو معارف
🔻 همراه با اعطای گواهینامه توسط دانشگاه مجازی المصطفی
🗓 زمان: شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳، ساعت ۱۰ صبح
🏢 مکان: خیابان ساحلی، نبش پل ۹ دی، دانشگاه مجازی المصطفی، طبقه سوم، سالن جلسات
🔗 لینک ثبت نام:
Live.mou.ir/research
🔗 آدرس ورود به میزکار (پس از ثبت نام):
my.mou.ir
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
📢 رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعةالزهرا(س):
✔️ رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعةالزهرا(س)، این مجموعه اثرگذار را از پدیدههای بینظیر برآمده از انقلاب اسلامی و موجب افزایش سطح معلومات دینی و اثرگذاری زنان دانستند و با اشاره به ضرورت تحول و روزآمدی حوزههای علمیه همپای تحولات جامعه، گفتند: حوزه های علمیه باید برای مسائل مهم جامعه از جمله مسائل اقتصادی، حکمرانی و خانواده نظر داشته باشد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، تشکیل جامعةالزهرا(س) را مرهون ابتکار امام بزرگوار خواندند و گفتند: نفس تشکیل مجموعهای با مأموریت ارتقاء معرفت و آگاهی دینی جمع زیادی از زنان و دختران کشور، بسیار ارزشمند است چرا که تا قبل از آن، زنان در تاریخ کشور از چنین امکانی برخوردار نبودهاند.
🔸ایشان با اشاره به صدمات فراوان ناشی از گسترش فرهنگ غربی به جامعه زنان در دوره رضاخانی از جمله عوارض ناشی از سطح پایین معلومات دینی زنان و نبود مجموعه مختص ارتقاء معرفت دینی آنان، افزودند: امروز جامعةالزهرا(س) متکفل این مأموریت مهم است بنابراین هر چه بتوانید دانشجویان بیشتری جذب کنید و معلومات دینی آنها را بالاتر ببرید، کاری ارزشمند است.
🔹رهبر انقلاب، لازمه حرکت به سمت تمدن اسلامی را گسترش معارف اصیل دینی در میان عموم مردم خواندند و با توجه به این ضرورت، گفتند: تبلیغ و تبیین معارف اسلامی و احیاء دین، مأموریت مهم دیگر جامعةالزهرا(س) است که باید برای اثرگذاری تربیتی و پیشبُرد معنوی زنان که نیمی از جامعه هستند، هدفگذاری و برنامهریزی انجام شود.
🔸حضرت آیتالله خامنهای تحول را امری طبیعی و قهری در عالَم خواندند و گفتند: چنانچه زمام تحول به دست افراد عاقل و متدیّن باشد جامعه و بشریت اعتلاء پیدا میکند اما بدون آن، تحول رو به گمراهی و انحطاط میرود همچنانکه امروز در جوامع غربی، منکرات عقلی به معروف تبدیل شده است.
🔹ایشان حوزههای علمیه را نیز همچون سایر مجموعهها نیازمند تحول دانستند و افزودند: حوزه علمیه برای مردم و تبلیغ و پیشبُرد دین و ایجاد حاکمیت دینی است که با توجه به در حال تحول بودن جامعه، حوزه علمیه هم باید برای انجام صحیح وظایف خود روزآمد شود.
🔸رهبر انقلاب، بهروزرسانی کتابها و شیوههای درسی در حوزههای علمیه و ورود به مسائل مورد نیاز جامعه از جمله مسائل پولی و مالی، حکمرانی، خانواده و مسائل جدید همچون رمز ارزها را از جمله الزامات تحول در حوزه علمیه خواندند و افزودند: مخالفت با تحول حوزه علمیه، مخالفت با پیشرفت دین در کشور است البته کسانی باید تحول را ایجاد کنند که صلاحیت آن را داشته باشند.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به لزوم حضور زنان دارای سطح بالای معارف دینی در رسانهها و اجتماعات بینالمللی و نقش جامعةالزهرا(س) در این خصوص، افزودند: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، زنان فاضل پرشماری در جامعه حضور دارند که باید برای بیان مسائل مرتبط با زن و خانواده در رسانهها آماده شوند و همچنین باید بتوانند در مجامع بزرگ جهانی و اسلامی با استناد به آیات و روایات و نهجالبلاغه، مطالب عالی دینی را بیان کنند که این کار هم در پیشرفت و شناساندن کشور در دنیا و هم در ایجاد امت اسلامی تأثیرگذار خواهد بود.
🔸حضرت آیتالله خامنهای، برنامهریزی برای تهذیب و پیشرفت روحی و معنوی زنان در جامعةالزهرا(س) را در کنار آموزشهای علمی ضروری دانستند و گفتند: بانوی برخوردار از اخلاق اسلامی و تهذیب نفس میتواند نسل آینده را متحول و تربیت کند.
🔹در ابتدای این دیدار، خانم برقعی مدیر جامعةالزهرا(س) گزارشی از فعالیتها و برنامههای این مجموعه بیان کرد. ۱۴۰۳/۸/۳۰
#بانوی_نقش_آفرین
#بانوی_فاضل
#زن_و_خانواده
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مسلمان #حجاب #زن_و_خانواده
🟢 نظر بانوی تازهمسلمان درباره حجاب
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#خبر #زن_و_خانواده
🔰اختصاص ۳۰ درصد ظرفیت بازارچههای شهری به زنان سرپرست خانوار
🔸 مریم اردبیلی، مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده با بیان اینکه اگر امروز در نقطه مطلوبی در حوزه توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار شهرمان قرار داریم، حاصل و ثمره سالها تلاش در ادوار مختلف مجموعه مدیریت شهری است اظهار کرد: ۷ کمیته ذیل فعالیت کارگروههای تخصصی اشتغال، مشاوره مددکاری و حمایت، آموزش، مشارکت، سلامت، رصد و پایش و همچنین سامانه تشکیل شده که ۵ کمیته توانستهاند در راستای فعالیتها و برنامهریزیهایشان دو جلسه جامع برگزار کنند.
🔹 شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تا ۳۰ درصد ظرفیت بازارچههایی را که در مناطق برپا میکند، به زنان سرپرست خانوار تحت پوشش اختصاص میدهد. مترو نیز یک درصد فضای بازارچههایش را به این گروه از زنان شهر اختصاص داده است، اما در خصوص سایر عرصههای عمومی شهر، میادین و فضاها به دنبال یک الزام از سوی شورا هستیم که سایر سازمانها نیز مطابق آن، ملزم به تخصیص فضا به زنان سرپرست خانوار شوند.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#گزارش
#نشست
#زنان_و_مقاومت
🔰تداوم نسل و انتقال فرهنگ مقاومت، مهمترین کنش سیاسی زنان فلسطینی در نبرد با باطل است.
دکتر #ناهید_سلیمی در نشست "سیمای سیاسی و تولید ادبیات اعتراضی زنان مسلمان در مواجهه با باطل" مطرح کرد:
👈 سیاست خوب همان #سیاست توسعه یافته به زیست بشری است و در این تعریف همه اهلبیت(ع) سیاستمدار بودند و هر چیزی که با زیست مؤمنانه مرتبط باشد سیاسی است لذا یکسری شاخصههایی دارد؛ این شاخصهها دو چیز است؛ اول طاغوتزدایی و دوم مشروعیتبخشی به حق. یعنی هر نوع عملکرد انسان مؤمن وقتی منجر به طاغوتزدایی و تثبیت حق شود عملی سیاسی است.
📌کنش زنان در این نبرد کنش خارقالعاده سیاسی است؛ زنان در ذیل این کنشها به تحریک عواطف میپردازند و مدیریت بحران را برعهده دارند لذا در روایتی که از آنان در هنگام #شهادت اعضای خانواده میبینیم، بعد بینش دینی دیگران را علاوه بر بعد عاطفه تحریک میکنند.
⬅️ زنان، مبارزان آینده را #تربیت میکنند؛ کسانی که در این فرایند چند ده ساله چند جنگ بزرگ و کوچک و چند انتفاضه و اخیرا هفتم اکتبر و حوادث پس از آنان را دیدند که در تاریخ بی نظیر است و در عین حال صبورانه به مبارزه و #مقاومت مشغول هستند که قابل تحلیل و درک برای ما نیست. این مبارزان گرچه در دروه مدرن زندگی میکنند ولی هویت و تفکر مبارزاتی آنان همچنان همان هویت ۸۰ سال قبل است و قطعا زنان نقش کلیدی و مهم را در انتقال این #فرهنگ ایفا کردهاند و این کنشگری قطعا کنشگری سیاسیی در راستای مبارزه با طاغوت و تقویت جبهه حق است.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
1_1724858022.PDF
7.71M
#معرفی_مقاله
#شهادت_حضرت_فاطمه
#فاطمیه
#زن_و_خانواده
✅ مقاله تاریخ و ترتیب حوادث منتهی به شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها
🖊 سید علی حسینپور، محمدرضا جباری
🔶 در این مقاله به سیر حوادث پس از رحلت رسول خدا صلی الله علیه و آله، اشاره و تاریخ هجوم به خانه فاطمه سلام الله علیها حدود ۵۰ روز بعد از رحلت پیامبر(ص) تعیین شده است.
🦋ستادراهبریزنوخانوادهحوزه علمیه
🆔@raahbareezanan