#زن_و_خانواده #مسلمان
✳️ طاهره علی بانوی تازه مسلمان آمریکایی
⏪ شخصیت آرمانی و نمونه ی پیامبر اسلام مرا به خویش جذب کرد. درس های با ارزش بسیاری از شخصیت بزرگ منش و گرانقدر حضرت محمد(ص) برای بشریت وجود دارد. رابطه پیامبر اسلام با یهودیان دورانش بسیار مرا متاثر کرد.
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#زن_و_خانواده
✴️ آنچه در محافل علمی و اندیشهورزی حوزه زنان و خانواده گذشت؛
📌زنان میتوانند بازیگر اصلی رسیدن به حکمرانی موفق و پایدار باشند / زهرا بهروز آذر
🖇 اینجا بخوانید
📌تشکیل، تحکیم، تقویت و تعالی خانواده مطالبه امروز زنان است. / مینو اصلانی
🖇 اینجا بخوانید
📌پیشرانی بانوان درحوزه اندیشهورزی در گام دوم انقلاب / عاطفه سعیدی نژاد
🖇 اینجا بخوانید
📌فرصت طلایی پنجره جمعیتی / مرجان رشوند
🖇 اینجا بخوانید
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
📚#معرفی_کتاب
📖#عدالت_زن_جنسبت
🚺#زن_و_خانواده
👈 مسئله اصلی در تقابل پارادایمها از جمله پارادایم اسلامی با لیبرالیسم درباره زنان، حقوقی نیست؛ بلکه تقابل در مفاهیم پایه و هویت بخش است.
🔻 کوشش فمینیستی در طول دو قرن گذشته، ایجاد اصطلاحات ویژه جنبش و معنادهی دوباره به واژگانی بود که برخی از آنها پیشینه معنایی روشنی در طول قرنها داشتند.
⬅️ عدالت، جنسیت و زنانگی از جمله این واژگان اند. تحلیل این سه و مقایسه میان رویکرد فمینیستی و دینی درباره آنها که #کتاب حاضر آن را بخشی از رسالت خود در نظر گرفته، بخش مهمی است که زمینه را برای بیان دیدگاه نویسنده درباره #عدالت میان #زن و مرد در اندیشه اسلامی هموار کرده است.
✔️ بر این اساس پس از بیان مفاهیم مدنظر و نقد مفهومی و نظری عدالت جنسیتی در رویکرد فمینیستی، این نوشتار به بیان بایستههای نظری و عملی نظریه اسلامی درباره عدالت میان زن و مرد پرداخت است.
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
🔰نسبت زنان با «جهاد» و «حرب لمن حاربکم» چیست؟
🔹یکی از ابتکارهای فوقالعاده حضرت آقا در مسأله «زن» بسط مفهوم «جهاد» در الگوی سوم #زن است که در زمانهای مختلف به انواع آن اشاره کردند. «جهاد اجتماعی»، «جهاد امر به معروف و نهی از منکر» و «#جهاد_تبیین» که مصداق آن را حضرت زهرا و حضرت زینب معرفی کردند.
جهادی که یکی بسترهای ظهور آن جنگ یا «حرب» است که در زیارت عاشورا با عنوان «انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم» آمده است.
✔️موضوعی که حضرت آقا از آن بیانی نو و بدیع داشتند.
«این جبههی حسینی است که در مقابلهی با ظلم فعّالیّت میکند و #جهاد میکند. نقطهی مقابلش هم جبههی جُور است، جبههِی ظلم است، جبههی شکستن عهد الهی است.
🔹امروز شما در دنیا این را میبینید، قبل از دوران امام حسین (علیه السّلام) هم این دو جبهه وجود داشت، در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد، تا آخر هم وجود خواهد داشت. در همهی اینها «اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم»؛ با هر کسی که در جبههی شما است، من خوبم؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم»، با هر کسی که با جبههی شما میجنگد، میجنگم. این جنگ اَشکال مختلفی دارد: در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران تبلیغات به وسیلهِی شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران دانشجو بودنِ انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است؛ در همهِی احوال هست. «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» نباید فراموش بشود. «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به #هدف زدن است؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَکُم» اینجوری است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همّت کردیم، #زندگی معنا پیدا میکند، زندگی هدف پیدا میکند. پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیّتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی #بندگی است، رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَکُم.»
۱۴۰۳/۰۶/۰۴
📝 مهدیه منافی
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠لحظاتی از سخنان پرافتخارترین بانوی ورزشکار پارالمپیک در دیدار با رهبر انقلاب
#ایران_قوی ✌️🇮🇷
#زن_و_خانواده
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#معرفی_کتاب
#هفته_دفاع_مقدس
⏪ پوتینهایش را میپوشد و راه میافتد. جنگ، جنگ است و وطن هم وطن است. جنگ زن و مرد نمیشناسد، همانطور که عشق به #وطن هم در دل همه هست… مریم در این شرایط است که پوتین میپوشد و سلاح به دست میگیرد تا پا به پای مردان در مقابل دشمن مبارزه کند و امروز هم ماجرایش را برای ما بگوید؛ تا یادآوری باشد بر اینکه ایران چگونه از دست دشمنان نجات یافت بیآنکه ذرهای از خاکش را از دست داده باشد.
📖کتاب «پوتینهای مریم» خاطرات یکی از زنان خرمشهری به نام مریم امجدی است. راوی در این کتاب به نقل خاطراتی از شروع جنگ #ایران و عراق و اشغال خرمشهر تا زمان آزادسازی آن میپردازد.
فعالیت راوی در بخش عمران جهاد سازندگی و امدادرسانی به مردم روستاهای اطراف خرمشهر همچون روستای عباره، درگیریهای سیاسی با مجاهدین خلق، ملاقات با دکتر چمران در خصوص یک منافق #زن، خاطراتی از آشنایی با یکی از نیروهای سپاه و #ازدواج با وی، خاطراتی از مجروحان عملیات شکست حصر آبادان، فعالیت در بخش تعاونسپاه، #شهادت محمد جهانآرا، بازدید از خرمشهر و … پس از آزادی آن ادامه پیدا میکند.
✔️تصاویر مستندی از جنگ و #زندگی در شرایط جنگی، پیوست دیدنی کتابی است که میشود به آن لقب «دا» از زاویه دیگر داد.
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#زن_و_خانواده
#تربیت
🔸فاطمه زهرا سلاماللهعلیها میگوید: پدرم آخرین خداحافظیاش را پیش من میآمد و اولین دیدارش را هم پیش من میآمد. سفری از راه رسید و پیش من آمد؛ اما توقف چندانی نکرد و رفت. من با خودم گفتم: دفعات قبل بیشتر پیش من توقف میکرد. چرا این دفعه توقفی نکرد؟...روی کارهایم مطالعه کردم تا ببینم چه شده است.
🔹دیدم که در خانهام یک پرده نصب کردهام و یک زینتی هم روی آن گذاشتهام که قشنگ است. وقتی فکر کردم، دیدم که حق با پدرم است؛ چون کسانی هستند که روی صفه زندگی میکنند و هیچ چیزی ندارند؛ نه #خانه، نه #زندگی، نه کسی، نه کاری. اینها برای شام و ناهارشان معطلاند؛ اما بودن این پرده ضرورتی ندارد. لذا آن را با زینتش باز کردم و به بچههایم گفتم: به سلمان بگویید بیاید.
🔸سلمان آمد. به او گفتم: این را ببر بده به پدرم و بگو: بفروشید و خرج اصحاب صفه بکنید. سلمان آن را برد و گفت: این را دخترتان داده و گفته که خرج اصحاب صفه بکنید. حضرت سه بار گفتند: «فداها ابوها!» چرا #پیامبر این کار را کرد؟ چون با خودش گفت: دخترم مطلب را گرفت؛ من توقفم را کم کردم و او متوجه علت آن شد.
🔹این #تربیت مثبت است. سخن نگفت؛ اشاره نکرد؛ تذکر نداد؛ بلکه قبلاً روشش بود که بیشتر توقف کند و این بار توقفش را کم کرد؛ فتیله محبتش را پایین کشید.
تربیت باید به این سمت برود که گفتن تعطیل شود و با #محبت کردن تنظیم شود؛ با ابراز بیشتر یا ابراز کمتر.
✍ آیتالله حائری شیرازی، راه رشد، جلد ۱، ص ۱۷۹
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#میلاد
🌹ولادتبا سعادت فخر آسمانوزمین، حضرت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآله و امام جعفر صادق صلواتاللهعلیه را به وجود نازنین امام زمان ارواحنا فداه و همه منتظران تبریک و تهنیت عرض میکنیم.🌸
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دفاع_مقدس #شهادت
🇮🇷هفته دفاع مقدس گرامی باد
📹 گنجینهای برای پیشرفت
💠 رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی):
«شهادت» یک ذخیره است؛ #فداکاری جوانهای یک ملّت یک پشتوانهی عظیم معنوی و مادّی برای #پیشرفت یک ملّت است. این را باید نگه داشت، این را باید حفظ کرد؛ نباید گذاشت از دست برود، به فراموشی سپرده بشود یا احیاناً تحریف بشود. ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
🇮🇷هر آنچه امروز داریم مدیون ایثار و از جان گذشتن شهداست 🇮🇷
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#یادداشت #زن_و_خانواده
🔰 نه شرقی، نه غربی در حوزه زنان | گفتمان الگوی سوم زن مسلمان نیاز به ترویج دارد
🖊نویسنده: سمیه سادات ابراهیمی
🖇 مطالعه
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan
#مدرسه_پاییزه
#مطالعات_زنان
#زن_و_خانواده
پژوهشکده زن و خانواده، واحد تهران برگزار میکند:
🔰 مدرسه پیشرفته مطالعات زنان
👈 در ۳ سرفصل اصلی و ۱۴ عنوان نشست علمی
✅ همراه با کتابخوانی گروهی، بحث و گفتوگو
🗓 ۱۲ مهرماه لغایت ۲۹ آذر، هر پنجشنبه از ساعت ۸ تا ۱۲
📌هزینه ثبت نام: ۷۰۰،۰۰۰ تومان
⬅️ زمان ثبتنام: ۲۹ شهریور تا ۸ مهر
📎 جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09022076133 تماس حاصل فرمایید یا به آیدی @Madresezanan پیام دهید.
🦋ستاد راهبری زن و خانواده حوزه علمیه
🆔@raahbareezanan