May 11
هوالحبیب
امروز فضای مجازی تبدیل به یک زیستگاه واقعی برای مردم و علیالخصوص جوونها شده
بپذیریم یا نپذیریم این یه واقعیته که مردم اکثر نیازهاشون را از آموزش و سرگرمی گرفته تا اقتصاد و نیازهای روزمره در این بستر برآورده میکنند
حالا اینترنت فیلتر باشه یا نباشه
سکو داخلی باشه یا خارجی
مسئله اصلی جریان محتوا و خدماته
مهم اینه که مردم چه نیازی دارن و این نیاز رو چه کسی پاسخ میده!؟
مثلاً در موضوع خانواده مردم چه محتوایی استفاده میکنند؟
در حوادث اجتماعی چه کسی روایت اول را مطرح میکنه و چه موضوعی ترند میشه؟
اعتقاد ما اینه که در این نبرد رسانهای و زیست مجازی هم تنها راه خروج از انفعال و مصرف زدگی، اینه که هر کدام از جوونهای ما متناسب با تخصص و مزیتی که دارن تولیدگر و توزیعگر فعال محتوای سالم و فاخر بشن. و این کاملاً شدنیه.
ولی چه میشه کرد که هنوز برخی به این باور نرسیدن و این کار را نشدنی میدونن یا اگر هم شدنی می دونن نسبت به تأثیرگذاری چنین کاری پر از تردید و ابهامند.
شنیدن قصه کنشگری آدمها (از نقطه شروع و نه از نقطه بلوغ)، بیان موفقیتها و شکستها و شرح داستانیِ تأثیرِ اقداماتشون میتونه تأثیر جدی در رفع این تردیدها، ایجاد جسارت برای اقدام و آموختن درسهای واقعی و عینی داشته باشه.
ما معتقدیم دنیای امروز دنیاییه که رسانه نقش مؤثری در آن بازی میکنه و هر کنشی برای اینکه مؤثر واقع شه باید یک پیوست روایی و رسانهای موفق داشته باشه.
«راویشو» به کمک فعالانی از خود مردم بناست محیطی فراهم کنه تا افراد مستعد با این تجربیات آشنا بشن و در خلال مهارتآموزی خودشون یه کنشگر مؤثر شن.