7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتشار برای نخستینبار
🎥سخنان رهبرمعظم انقلاب خطاب به اسماعیل هنیه درباره فرزندان شهید او
🛑@TABEIN_14
یکی از فرزندان شجاع اسلام به درجه رفیع شهادت نائل آمدن این ضایعه را به پیشگاه حضرت ولیعصر عج و نائب امام زمان عج حضرت امام خامنه ای س و ملت غیور و مجاهد فلسطین تسلیت عرض می کنیم
«اسرائیل محور و مرکز تمامی شرارت ها در منطقه و جهان اسلام است یکبار برای همیشه باید این باند جنایت کار را محو و نابود کرد تا جهان اسلام از تومور سرطانی رها یابند»
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرین صحبت های شهید اسماعیل هنیه ساعتی پیش از شهادت/ مقاومت یعنی افتخار و غرور در سرزمینهای تمدنی
رئیس دفتر سیاسی حماس در جریان بازدید از تمپارک «سرزمین تمدنها» در برج میلاد:
از قدس تا برج میلاد تهران، این پیام روشن است که تمدنهای واقعی از ارزشهای انسانی و شریعت آسمانی برخاستهاند، نه از خونریزی و غارت.
شهرداری تهران با برگزاری نمایشگاهی فرهنگی، این پیام را به جهانیان میرساند.
تمدنهای جعلی دوام نخواهند داشت، اما تمدنهای اصیل جاودانه خواهند بود.
⭕️ نفوذ تا کجا؟
▪️ترور دانشمندان هسته ای ، ترور شهید حسن صیاد خدایی، ترور شهید فخری زاده ، حملات مکرر به مراکز حساس دفاعی ، خرابکاری در تاسیسات هسته ای و امروز ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران !!!
▪️سالهاست که خط نفوذ موساد در تهران تاخت و تاز می کند و متولیان امنیت تماشاچی بوده اند !
▪️ترور هنیه در تهران یعنی رجز خوانی و نفس کش طلبیدن موساد !یعنی به چالش کشیدن بالا تا پایین ساختار امنیتی ، اطلاعاتی و حفاظتی ج.ا.ا !!!
▪️وقت آن نرسیده تا سرانگشتان سرویسهای تروریست در تهران برای همیشه قطع شود؟
ترور اسماعیل هنیه چند وجهی است و یک پروژه دقیق موساد و با اهداف متعدد است ، گذشته از جایگاه ایشان بعنوان رهبر حماس ولی باید اذعان داشت که تا کنون رهبران برجسته ای از جبهه مقاومت ترور و به شهادت رسیده اند که برخی حتی جایگاه بالاتری از شهید هنیه داشتند ،لیکن ترور ایشان در پایتخت مقاومت پیام مهمی دارد و نشانه نقشه پیچیده موساد و سیا است ،که می توان به عکس العمل مردم فلسطین و نیروهای مقاومت به این ترور در تهران به عنوان میزبان ایشان اشاره کرد و دیگر اینکه تهران همیشه محل رفت و آمد سران مقاومت و مخالفان نظام سلطه در جهان بوده است و این اقدام می تواند به این جایگاه ضربه بزند ،ما یادمان نمی رود شهادت حاج قاسم در بغداد و عکس العمل مردم ایران و توقع مردم و مسئولان از دولت عراق که نتوانستند امنیت و حفاظت مهمانشان را تامین کنند،که باید به صورت اصولی به آن پرداخته شود،حال جمهوری اسلامی چگونه می تواند این جایگاه را حفظ و اطمینان لازم را به همه مهمانان آینده بدهد ؟ به نظر حقیر جمهوری اسلامی در یک کلام باید پاسخ پشیمان کننده بدهد در سطحی بالاتر از این اقدام البته این پاسخ باید در دو مرحله باشد یک پاسخ آنی که بسیار لازم است تا بتواند حس اطمینان و آرامش به مردم فلسطین و جبهه مقاومت بدهد و پاسخ اصلی در مرحله دوم که باید پاسخی بالاتر از وعده صادق باشد و تنها این اقدامات قاطع است که نه تنها می تواند جایگاه ایران را به عنوان پایتخت مقاومت حفظ بلکه ارتقاء هم بدهد.
در فرصت های بعد به وجوه دیگر این اقدام خواهیم پرداخت
667.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 *لحظاتی از آخرین دیدار روز گذشته شهید اسماعیل هنیه با رهبر انقلاب*
@Farsna
🔲 نظر پاک و خطاپوش!
صهیونیست ها از ترور شهید هنیه درون تهران -بعنوان قدرتمندترین کشور جبهه مقاومت- البته قصد ناپاکی دارند.
رخنه های اطلاعاتی و حفاظتی هم خطای قابل دفاع نیست.
اما از صندلی تماشای بالاتری هم می توان بر این حادثه نگاه کرد:
1⃣ از صبح ۱۰مرداد۱۴۰۳ ، فلسطین جزء هویت ملی ایرانیان هم شد!
اگر حمایت از فلسطین تاکنون "رویکردی امتی" بود؛ از امروز "امری ملی" هم هست.
مدرنیست ها و سکولارهای ایرانی و بخصوص آنها که حامیان دکتر پزشکیان بودند خوب است به این نکته توجه کنند.
خون ریخته شده در تهران، "نماد مقاومت فلسطین" بود و با دعوت رسمی، مهمان ایرانیان در مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخبشان بود؛ برای مردم فلسطین این حق هست که از ملت و دولت ایران، سراغ او را بگیرند.
پاسخ درست به این طلبِ ملت فلسطین، خونخواهی او توسط ایران است؛ همان که رهبر انقلاب اسلامی نوشت:
"مهمان عزیز ما را در خانه ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد ولی زمینه مجازاتی سخت برای خود فراهم ساخت... این حادثه تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفه خود می دانیم."
2⃣ مجموعه عملیاتهای تروریستی سابق بر علیه هنیه نشان می دهد آن عزیز حتما ترور می شد؛ در قطر، فلسطین یا...
انتقام او و اندازه اش در آن صورت بر عهده جنبش های مقاومت فلسطین می ماند و بس! امروز اما به دلیل وجدان انسانی و حق بین المللی، منتقم اش باید جمهوری اسلامی با توان اطلاعاتی-عملیاتی و نظامی برترش باشد.
این نکته را هم باید طراحان و فرماندهان نظامی توجه کنند که "مجازات سخت" و "خونخواهی او" -که در وعده رهبر انقلاب آمد- را بشکل دردناک تر از #وعده_صادق و دقیق تر از عین الاسد انجام دهند.
"نحن اهل الدم طُلّاب الثره"!
#شهید_هنیه
#هم_خونی
#غزه
📝 محسن قنبریان ۱۰مرداد۱۴۰۳
گام دوم
.
♨️ #فوری | اسرائیل:
ترور هنیه با موشک اسپایک اسرائیلی
که از ساختمان مجاور پرتاب شد با موفقیت انجام شد.
خبر تأیید نشده
🚨🚨#فوری | اسرائیل:
ترور هنیه با موشک اسپایک اسرائیلی
که از ساختمان مجاور پرتاب شد با موفقیت انجام شد‼️‼️‼️
#اونتر_نشنال
#نشر_حداکثری_باشما
#لبیک_یا_خامنه_ای
خبر تأیید نشده
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان منتشر نشده شهید اسماعیل هنیه در دیدار با رهبر انقلاب در فروردین ماه امسال: حداقل ۶۰ نفر از اعضای خانوده ما در جنگ غزه شهید شدند