02.mp3
4.71M
پرحرفی فرزندان
🆔 @RadioMaaref
استاد همتی در این سوال پرسمان كودك و نوجوان به مقوله پرحرفی فرزندان می پردازند و درباره نحوه ادب و خوب گوش كردن آنها توضیح می دهند.
از لینک زیر بشنوید👇👇
http://radiomaaref.ir/videodetails/?m=045100&n=1145479
#پرسمان_كودك_و_نوجوان
#۱۴۰۱۱۰۲۶
#حجت_الاسلام_دكتر_مجید_همتی
#پرحرفی
#صحبت_كردن
#آموزش_آداب
#خوب_گوش_كردن
#زبان_نرم
#اقتصاد_ژتونی
#رفتار_درست
01.mp3
7.62M
ساختار خانه و خانواده موفق(ولایت در خانواده)
🆔 @RadioMaaref
استاد قدوسی در این سوال پرسمان خانواده به ساختار خانه و خانواده موفق می پردازند و درباره نقش ولایت در خانواده توضیح می دهند.
از لینک زیر بشنوید👇👇
http://radiomaaref.ir/videodetails/?m=044323&n=1146296
#پرسمان_خانواده
#۱۴۰۱۱۰۲۵
#حجت_الاسلام_دكتر_سیدابوالفضل_قدوسی
#ساختار_خانواده
#ولایت
#رحمت
#عشق_و_محبت
#انتظار_و_توقع
#حال_خوب
#مودت
هدایت شده از زمزم احکام
🎥 پاسخگویی زنده به سوالات احکام شرعی توسط حجت الاسلام وحیدپور در ایتا
💠 امشب ساعت ٢٢
🔻 صفحه "زمزم احکام" در پیامرسان ایتا را دنبال کنید 👇👇
🆔 Eitaa.com/zamzameahkam
♻️ با انتشار این پیام، در نشر معارف دینی شریک باشیم ♻️
#خبر
💠 جایگاه و عزت #آیت_الله_مصباح_یزدی (ره) حاصل تقوا است
🔷 عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: چنانچه خداوند متعال به مرحوم آیت الله مصباح و یا دیگر عالمان و بزرگان دین جایگاه و ظرفیت ویژه ای عنایت کرده، این امر حاصل تقوای ایشان بوده است.
🔷 در ادامه سلسله نشست های #همایش_ملی «#مشکات_معرفت و #مصباح_فضیلت» ویژه نکوداشت آیت الله مصباح یزدی، امروز نشست علمی با حضور آیت الله #سیدمحمد_غروی در بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد.
🔰 آیت الله سید محمد غروی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در این نشست با بیان این که صحبت های آیت الله مصباح ناظر بر جایگاه کلی انسان بوده و اختصاص به مرد یا زن ندارد و جنسیت بردار نیست، گفت: چنانچه خداوند متعال به مرحوم آیت الله مصباح و یا دیگر عالمان و بزرگان دین جایگاه و ظرفیت ویژه ای عنایت کرده، این امر حاصل تقوای ایشان بوده و همه مراتب عالی وجودی در یک ساختار پیچیده در وجود انسان تجمیع شده است.
وی با بیان اینکه آنچه ارزش انسان را رقم می زند، تقوا است که قرآن از آن به عنوان «إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ» در سیزدهمین آیه سوره حجرات یاد می کند، تصریح کرد: هر کس با تقواتر و از ورع بالاتری برخوردار است، ارزش فزون تری دارد و این تقوا وابسته به تصمیمات انسان است که به او ارزش و منزلت والاتری خواهد داد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که کسانی که ابزارهای شناخت خود را استفاده نمی کنند نکوهش شده اند، خاطر نشان کرد: آنان که از ابزارهای شناخت استفاده ننموده و بر آنچه می بایست اندیشه نمی کنند دچار غفلت زدگی شده و گمراه ترند، در حقیقت کسی که شرک به خدا بورزد گویی از آسمان سقوط کرده است.
آیت الله غروی همه انسان ها را برخوردار از ظرفیت ذاتی دانست و با بیان این که ارزش و کرامات ذاتی انسان ها، به درجه و میزان تقوای نشسته بر وجود آنان خواهد بود، ادامه داد: هرکه با تقواتر باشد ارزش ذاتی او بالاتر است؛ ارزش اولیه غیر اکتسابی است و آنجا که سخن از انسانیت به کار می رود ملاک ایمان و تقواست.
وی با بیان این که خداوند متعال در قرآن برای زنان و مردان، نمونه هایی از زنان نمونه عالم و مردان نمونه را مورد معرفی و تبیین قرار می دهد، گفت: گاهی تعبیرات بلندی برای انسان های خودساخته مانند «اولوا الالباب» عنوان شده است و مصداق از این «اولوا الالباب» صاحبان عقل، اندیشه و درک در مقابل کوردلان در پذیرش حق است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که قرآن ملاک فضیلت را «اولوا الالباب» می داند و ارزش اکتسابی ملاک برای ارزش گذاری در نوع انسان هاست، یادآور شد: در دیدگاه آیت الله مصباح یزدی(ره)، همه انسان ها در اصل انسانیت باهم شریکند ولی در جمله ای از موضوعات متفاوت در مسئولیت هستند.
آیت الله غروی با بیان اینکه این جنسیت و تفاوت ها در راستای تحقق نظام احسن، مسئولیت هایی را بدنبال دارد و مجموعه ای از احکام را مردان یا زنان می توانند مجری باشند، خاطر نشان کرد: در عین حال نظر، نگرش و دیدگاه آیت الله مصباح یزدی(رضوان الله تعالی علیه) مبتنی بر آن است که جایگاه ارزش انسان ها اکتسابی و بر اساس محور ایمان، تقوا و ورع است و تفاوت های جنسیتی زمینه می شوند تا تفاوت در احکام و مسئولیت ها ایجاد شود.
🆔 @RadioMaaref
#خبر
🔶 ارتباط روحانیت با جوانان تقویت شود
✅ قائم مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: روحانیت باید مانند گذشته به واسطه #خدمت_رسانی به #مردم و #تقویت_ارتباط خود با #جوانان مانع تلاشهای دشمنان در جهت جدایی اندختن میان مردم و روحانیت شود.
🔰 مراسم #افتتاحیه_کمیسیونهای دهمین #اجلاسیه_منطقهای #جامعه_مدرسین حوزه علمیه قم با علما و فضلای استانهای تهران، البرز و سمنان، صبح امروز در محل مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه تهران، برگزار شد.
🔰 آیت الله مرتضی مقتدایی در این مراسم، با اشاره به تلاشهای دشمنان در جهت فاصله انداختن میان مردم و روحانیت، اظهار کرد: روحانیت باید مانند گذشته به واسطه خدمت رسانی به مردم و تقویت ارتباط خود با جوانان مانع تلاشهای دشمنان در جهت جدایی اندختن میان مردم و روحانیت شود، چرا که نتیجه جدایی مردم از روحانیت، جدایی از دین خواهد داد.
وی افزود: سیره روحانیت و حوزههای علمیه از ابتدا این بوده است که برای ارشاد و هدایت مردم پیش قدم بودهاند و در مساجد، مراکز علمی و تبلیغی مختلف با مردم ارتباط داشته و مسائل و احکام دین را به آنها میآموختهاند و در خدمت رسانی به آنان پیش قدم بودهاند.
رئیس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: مردم روحانیت را به خدمت رسانی و راهنمایی میشناسند و روحانیت نیز باید امروز همین مسیر را با برنامه ریزی محکمتر ادامه دهند تا انشا الله توطئه دشمنان در جدایی مردم از روحانیت، خنثی شود.
دین اسلام، یک دین اجتماعی است
وی دین اسلام را یک دین اجتماعی ارزیابی کرد و خاطر نشان ساخت: دین مقدس اسلام ارتباط انسان با خدا را در نماز و روزه منحصر نمیکند، بلکه این ارتباط را به تمام مراحل زندگی بشر توسعه میدهد.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: خدمت به خلق، یکی از مواردی است که در دین مقدس اسلام نسبت به آن تأکیدات فراوانی شده و یکی از عباداتی است که در اسلام از اهمیت بالایی برخوردار است و ثواب زیادی نیز برای آن ذکر شده است.
وی حدیثی از امام حسن عسکری (علیه السلام) در خصوص جایگاه خدمت به خلق در اسلام را مورد اشاره قرار داد و ابراز داشت: امام علیه السلام میفرماید «خَصْلَتانِ لَیْسَ فَوْقَهُما شَیءٌ الاْیمانُ بِاللهِ، وَنَفْعُ الاْخْوانِ.» حضرت خدمت به خلق را در این روایت، در ردیف ایمان به خدا قرار داده است که نشان از جایگاه ویژه خدمت رسانی به مردم، در دین مبین اسلام دارد.
عضو جامعه مدرسین حوزه در پایان سخنان خود توضیحاتی از دهمین اجلاسیه منطقهای جامعه مدرسین ارائه کرد و اظهار داشت: دهمین اجلاسیه منطقهای جامعه مدرسین با علمای البرز، سمنان و تهران، پنج کمیسیون دارد که امروز برگزار خواهند شد و نتایج آنها در اجلاسیه فردا ارائه میشود.
حجت الاسلام و المسلمین احمد فرخ فال، دبیر دهمین اجلاسیه منطقهای جامعه مدرسین هم گزارشی از روند برگزاری کمیسیونها و اجلاسیه ۱۱ اسفند، ارائه کرد.
🆔 @RadioMaaref
#خبر
✳️ پیام آیت اللّه العظمی نوری همدانی به نشست مبلغان رسانهای
🔵 حضرت #آیت_الله_نوری_همدانی گفتند: یکی از موضوعات مهم در #ترویج_فرهنگ اسلام تبلیغ است، این وظیفه مهم که رساندن پیام پروردگار متعال به مردم است بر عهده پیامبران و ائمه دین بوده است و بعد از آن #فقها و #عالمان_دینی عهده دار این مسئولیت مهم بودهاند و شاید بتوان اصلیترین وظیفه پیامبران را موضوع #ابلاغ و #تبلیغ معرفی نمود
🔰 متن پیام حضرت آیت اللّه نوری همدانی به نشست مبلغان رسانهای که در به همت انجمن ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم در ساختمان مجمع جهانی اهل بیت(ع) در قم برگزار شد به این شرح است:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ الصَّلَاةُ وَ السَّلَامُ عَلَی سَیِّدِنا وَ نَبِیِّنَا أَبِی الْقَاسِمِ المصطفی مُحَمَّد وَ عَلَی أهلِ بَیتِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ سیَّما بَقیَّة اللَّهِ فِی الأرَضینَ.
با سلام و تحیت به آن مجمع محترم.
یکی از موضوعات مهم در ترویج فرهنگ اسلام تبلیغ است، این وظیفه مهم که رساندن پیام پروردگار متعال به مردم است بر عهده پیامبران و ائمه دین بوده است و بعد از آن فقها و عالمان دینی عهده دار این مسئولیت مهم بودهاند و شاید بتوان اصلیترین وظیفه پیامبران را موضوع ابلاغ و تبلیغ معرفی نمود، « فَهَلْ عَلَی الرُّسُلِ إِلَّا الْبَلَاغُ الْمُبِینُ» و در آیه دیگر موضوع تبلیغ را آنچنان معرفی و تأکید میکند که در این راه هیچ خوف و خطری مانع نشود مگر ترس از خدا «الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَیَخْشَوْنَهُ وَلَا یَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَکَفَیٰ بِاللَّهِ حَسِیبًا»
و با تحقیق اجمالی در سیره پیامبران الهی این اصل مهم مشخص میشود که آنان هیچگاه در راه تبلیغ نیاسوده و خسته نشدن و در این مسیر تلاش مستمر کردن و با دلسوزی و بکارگیری تمام ظرفیت به این موضوع پرداختن « لَقَدْ جَاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنِینَ رَءُوفٌ رَحِیمٌ»
مبلغان دینی بقایای کار پیامبران و ائمه معصومین «علیهم السلام» را بر عهده دارند و در نامه امام باقر «علیهالسلام» به سعد الخیر میفرماید: ای برادرم! خداوند متعال در هر یک از پیامبران، سرمایههای ماندگاری از اهل علم قرار داده است که گمراهان را به سمت هدایت دعوت میکنند و در مسیر این دعوت آزارها را بر میتابند و به سوی خدا دعوت میکنند.
مبلغان باید توجه داشته باشند دینی که ما از آن سخن میگوییم و تبلیغ میکنیم مرز جغرافیایی نمیشناسد و باید در امر تبلیغ فضای جهانی را در نظر گرفت و از رسانههای روز بهرهمند شد و به این مطلب نیز باید توجه داشت که امروز رسانه یا در غالب رادیو و تلویزیون است یا روزنامه و یا با بهرهمندی از اینترنت و فضای مجازی، در هر کدام از این موضوعات مخاطب شناسی باید مورد توجه باشد و هر کدام از آنها احکام خاص خود را دارد و توجه به هرکدام از آنها باید به احکام رسانه نیز توجه شود و همانطور که فوائد رسانه در امر تبلیغ تبیین میشود آفتها و آسیبها مورد توجه قرار گیرد.
چون آسیبهایی که از طریق تبلیغ رسانه ممکن است ایجاد شود نسبت به روشهای دیگر بیشتر جلوه میکند و در روایات ما در باب تبلیغ موضوعات و نکاتی و احکامی مورد توجه است. نکوهش از تملق و چاپلوسی، تمسخر و استهزاء و مسائلی از این قبیل. امروز باید مبلغان به مسائل روز و به بیان دیگری عالم به زمان بودن توجه داشته باشند و از فرصتها بهرهمند شوند البته شاید یکی از بهترین روشهای تبلیغ سخن چهره به چهره یا همان روش سنتی منبر باشد و بعد در رسانهها منعکس گردد. سخن در باب موضوع این همایش بسیار است و ابعاد گستردهای دارد که در این مختصر نمیگنجد.
در پایان اینجانب ضمن احترام و ارادت به همه مبلغان محترم که دارای جایگاه بسیار رفیع میباشند از برگزار کنندگان این جلسه تشکر میکنم و توفیقات همگان را از خداوند متعال خواهانم.
حسین نوری همدانی
۱۴۰۱/۱۲/۹
🆔 @RadioMaaref