1_24441008.mp3
4.73M
🌷روایت شهدا...
📎پیشنهاد دانلود...
⬆️بشنوید...
خسته ی گناهیم...
شهدا ، گاهی نگاهی!
https://eitaa.com/piyroo
مداحی آنلاین - دائم تو مسیر مزار شهدا موندم - سید رضا نریمانی.mp3
3.62M
🌷 #هفته_دفاع_مقدس
⏯ #شور احساسی #شهدا
🍃دائم تو مسیر مزار شهدا موندم
🍃رفتن رفقا دونه دونه و جا موندم
🎤#سید_رضا_نریمانی
مداحی آنلاین - دلم به تلاطم مثل کارونه - سید رضا نریمانی.mp3
4.75M
🌷 #هفته_دفاع_مقدس
⏯ #واحد احساسی #شهدا
🍃دلم به تلاطم مثل کارونه
🍃به یاد شلمچه یاد مجنونه
🎤 #سید_رضا_نریمانی
#وصیتنامه_شهید
بسم رب الشهدا و الصديقين
سپاس خداوند كريم را كه با وجود گناهان بسيار دوباره اين عمر رو سياه را براى دفاع از حرم همه خانم زينب(س) انتخاب نمود و خداوند بارى تعالى را بابت اين سعادت شاكرم.
پدر و مادر گرامى؛
باور كنيد نمى دانستم اعزان داريم والا حتماً شما را مطلع مى كردم و از شما حلاليت مى طلبيدم پس ببخشيدم.
اميدوارم كه اگر سعادت شهادت نصيب من شد بر اين امر الهى صبر كنيد همچون حضرت ام البنين(س) و بدانيد محتاج دعاى خيرتان هستم.
برادران عزيزم؛
ان شاءالله در خط ولايت بمانيد و راه نا تمام مرا ادامه دهيد. ان شاءالله شما هم زندگى دنيوى و اخروى با سعادت داشته باشيد.
دوستان گرامى؛
بدانيد روزگار خود را آرايش به زيور هاى دنيوى مى كند و شما سعى كنيد كه فريب اين زيورهاى دنيوى را نخوريد. مردان را دعوت به حيا و بانوان را دعوت به رعايت حجاب مى كنم كه جامعه سعادتمند شود.
همكاران گرامى؛
حلال كنيد اين حقير را مخصوصاً دوست بزرگوارم برادر عمار كريمى و عزيز دلم امين نديمى.
«ما را بنويسيد فداى سر زينب(س)»
روى سنگ قبرم فقط جمله بالا را بنويسيد
1.30 بامداد 1395/1/15
سيد سجاد خليلى
https://eitaa.com/piyroo
#شهیدمصطفی_خلیلی
تنها 35 روز حضور در جبهه مقاومت اسلامی نیاز بود تا مصطفی خلیلی خودش را به قافله عاشوراییان برساند و در دوازدهم بهمن ماه 1394 به شهادت برسد.
این روحانی خوزستانی که تنها 27 سال از عمرش میگذشت، داوطبانه به جبهه دفاع از حرم رفته بود و میگفت اگر قرار باشد بالای منبر مردم را به جهاد فرابخوانم، شایسته است پیش از همه آنها خودم قدم در میدان نبرد بگذارم.
وقتی با راضیه نوروزی همسر شهید که فرزندی چهارساله از او به یادگار دارد، به گفت و گو نشستیم، ماجرای عجیبی را که از همرزمان شهید شنیده بود را برایمان تعریف کرد.
«شاهدان عینی میگویند مصطفی پس از شهادت چشمانش را باز میکند و به همرزمانش لبخند میزند. » شهید خلیلی متولد 18/6/ 1367 بود و همانند دیگر شهدای دهه شصتی مدافع حرم، ثابت کرد که در شجاعت و ایثار چیزی از جوانان دوران دفاع مقدس کم ندارد.
https://eitaa.com/piyroo
1_71044191.mp3
9.58M
دلم تنگ شهیدان است امشب ...
#شهادت همه ی آرزومه...🌱
✅حاج مهدی رسولی
#دفاع_مقدس
https://eitaa.com/piyroo
#وصیت_شهید
آیا مگر ما نیستیم و نبودیم که سالها بر سر و سینهی خود میزدیم که ای حسین جان کاش با شما بودیم ، ای کاش حسین(ع) فرمانده میشد و جان خود را در راه خدا برای رضای او هدیه میکردیم !؟
مگر نه اینکه اگر در کربلای حسین بودیم ، همه چیزمان را برای اسلام فدا میکریم و به یاری او میشتافتیم !؟
اگر اکنون نیز بر این عقیده هستیم ، حالا ایران کربلاست و امروز عاشورای دیگر و نواده پاک خاندان رسولالله ، حسین زمان امام خمینی است ؛ آن طرف هم صدام یزید کافر از نواده کثیف ابوسفیان و دیگر طاغوتها !
اگر ایمانی استوار داشته باشیم از برترین و بالاترین ملتها خواهیم بود...
#شهیدرحمت_الله_زکی_پور
🌹 اللهم عجل لولیک الفرج...🌹
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
✅ #افسران_جنگ_نرم_خادمین_پیروان_شهدای_بجنورد_دلتنگ_شهادت
https://eitaa.com/piyroo
🕊
💢 شیخ مفید مسلماً به ولایت مطلقه فقیه اعتقاد داشت/ کلام قدما باید به نحو فنی، اصولی و استدلالی بررسی شود
📌 آیتالله علی اکبر سیفی مازندرانی، استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم در درس خارج مسائل مستحدثه، بیان کرد:
🔰 ادله اثبات ولایت فقیه شامل عقل، شهرت عظیمه، نصوص شرعیه و امور حسبیه میشود، که قدما نیز بر ولایت مطلقه فقیه تصریح داشتهاند و باید تنقید کلام فقها به نحو فنی، اصولی و استدلالی بررسی شود.
🔰 ولایت مطلقه فقیه از زمان شیخ مفید مطرح بوده و حتی سخنان ایشان صراحت بیشتری در این باره دارد. شیخ در پاسخ به پرسش «آیا عالمی که توسط حکومت جائر منصوب شده ولایت دارد یا خیر؟» میگوید «عالمی که از سوی حکومت ظالم و جائر حکومت قبول کند، از نظر من امارت او شرعی است، چون او امیر از جانب امام زمان(عج) است نه امیر از جانب حاکم. البته باید اهل علم و تدبیر باشد.»
📖 متن کامل در:
🌐 http://yon.ir/j6qgf
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#مبانی_علوم_انسانی_اسلامی
#آیتالله_سیفیمازندرانی
#درس_خارج
#قم
🔳 مفتاح
@gharar_at
📖 #پاورقی
🔹 بازخوانی مکتوب مستند « خارج از دید۲ »
نفوذیها، از طراحی سیاستهای جمعیتی تا دلالی نفت
🔸 خاوری اطلاعات بانکی کشور را در اختیار غربیها گذاشت و سازوکارهای بانکی کشور را برای آنان روشن کرد تا موثرترین روش تحریم بانکی ایران از سوی تحریمکنندگان اعمال شود. با اختلاس بزرگ خاوری و کمکهای او به تحریم بانکی و افزایش قیمت دلار، کشور وارد یکی از وحشتناکترین رکودهای دوران پس از انقلاب شد. این همان تحریمهایی بود که آمریکا انتظارش را میکشید. اوباما تاکید میکرد: «قطعنامۀ تحریم علیه مردم ایران نیست... شنبه سالگرد انتخابات ایران است و دنیا سرکوب معترضان و قتل بیگناهان را به یاد میآورد.» این سخنان البته دروغ بود. مردم ایران همگی با گوشت و پوست خود فشار تحریمها را حس کردند، با این وجود آمریکا با تحریمهای همهجانبه هم نتوانست به خواستههای خودش برسد.
سال 1392 دولت جدید با شعار مذاکره با آمریکا بر سر کار آمد. با شرایط جدید سیاسی در ایران، بهزودی پروژۀ نفوذ هم کلید میخورد. اینبار مانند نمونۀ مسکو و آنچه وادیسلاو سورکوف گفته بود، ابزار نفوذ چیزی بود متفاوت از احزاب سیاسی داخل کشور. اینبار، اساسا نفوذ به شکل نهادهای مردمی و غیردولتیِ غیرسیاسی به میدان میآمد. حالا سازمانهای غربی سمتوسویی اسرارآمیزتر و پیچیدهتر برای نفوذ در دل کشورها داشتند. این بار این مسیر از دل اقتصاد میگذشت.
مهرماه سال 1395، توئیتی منتشر شد دربارۀ پدر و پسری که در ایران زندانی شده بودند. متن توئیت این بود: «امروز دقیقا یک سال از زندانی شدن به ناحق دوستم سیامک نمازی در ایران میگذرد. ایران باید او و پدرش را آزاد کند. همین الان.» آن روزها ایران اعلام کرده بود جاسوسی نفوذی به نام سیامک نمازی و پدرش را که از نفوذیهای باسابقه بوده بازداشت کردهاست. این دوست نمازی که میخواست ایران «همین الان» نمازیها را آزاد کند، کسی نبود جز تریتا پارسی، رئیسلابی پرحرف و حدیثی به اسم نایاک.
تریتا پارسی سال 1353 در اهواز دنیا آمد. همان اوایل انقلاب خانواده به سوئد مهاجرت کرد. تریتا مدرک دانشگاهش را در رشتۀ روابط بینالملل از دانشگاه اوپسالا دریافت کرد و در دانشگاه استکهلم هم اقتصاد خواند. برای دکتری اما به آمریکا رفت و رشتۀ روابط بینالملل را در دانشگاه جان هاپکینز خواند. رسالۀ دکتری او دربارۀ روابط ایران و اسرائیل بود و استاد این رساله کسی نبود جز فرانسیس فوکویاما…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/170165
🔻 @gharar_at
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 ماجرای تحریم و کولهپشتیهای آمریکایی
🔸 روزنامه آفتاب یزد در شماره دیروز خود در گزارشی آورده است: «دو روز دیگر دوباره صدای زنگ مدرسهها بلند میشود و این روزها معمولا دانشآموزان در تکاپوی خرید وسایل مورد نیاز خود هستند... با وجود این در بررسی میدانی صورت گرفته، بازار کیف و کولهپشتی در خیابان منوچهری تهران چندان شلوغ نیست.»
این گزارش در ادامه آورده است: «در مغازه بعدی که کیفهایی با طرحهای مختلف کودکانه نیز در آن به چشم میخورد، قیمت کولهپشتی از ۱۲۰ تا ۴۲۰هزار تومان متغیر است. فروشنده این مغازه میگوید: «برندهای خاص آمریکایی در بازار حدود دو میلیون تومان قیمت دارند.» او در پاسخ به اینکه چگونه جنس آمریکایی به کشور وارد شده است، میگوید که «این برندها قبلاً در ایران نمایندگی داشتند و جنسهایی که از قبل مانده حالا در بازار فروخته میشود.» اما فروشنده مغازه بعدی در پاسخ به این سؤال میگوید: «راه برای رسیدن به کالای خارجی زیاد است. بعضی از کیفهای خارجی بازار، قاچاق هستند و بعضی از جنسهای قدیمی. اینکه بگوییم همه کالاهای خارجی از گذشته در انبارها بوده یعنی داریم خودمان را گول میزنیم.»
اگر با کمی دقت در بازار لوازم مختلف و همچنین پوشاک جستوجو کنیم خواهیم دید که با وجود تحریمهای کاخ سفید کالاهای مصرفی آمریکایی در ایران به وفور دیده میشود. برای نمونه کتانیهای یک برند آمریکایی را به راحتی میتوانید تهیه کنید. حتما در چنین شرایطی مخاطب این سؤال به ذهنش خطور میکند که مگر تحریم نیستیم؟
این سخن که «این اجناس باقی ماندههای در انبارها هستند» و در گزارش مذکور آمده چندان توجیه قابل قبولی نیست چرا که تحریمهای آمریکا سالیان زیادی است که علیه کشورمان اعمال شده است. چندی پیش موضوع وجود کالاهای مصرفی آمریکایی در بازار صدای چند نماینده مجلس را هم درآورد. اعتراض آنها به این موضوع بود که آمریکا ما را تحریم کردهاما با زیرکی تمام این تحریمها را درباره کالاهای مصرفی اعمال نکرده که ارز آوری برای تولیدکنندههای آمریکایی و از دستدادن بازار مصرف برای تولیدکننده ایرانی دارد. حالا اگر ایران برای گسترش فعالیت پالایشگاههای خود نیاز به چیزی داشته باشد آمریکا از ورود آن به کشور جلوگیری میکند.
لازم است تا مدیران و مسئولان از ورود هر نوع کالای آمریکایی به کشور جلوگیری کنند.
🔻 @gharar_at