6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراف کارشناس اینترنشنال: امروز در تلآویو میگشتم، همه غمگین، همه سرخورده هستند
@raeefiipoor
قاتل مهرجویی:
طلبم را ندادند نقشۀ قتل را کشیدم!
👤قاتل مهرجویی:
🔺با شکایت خانواده مهرجویی دستگیر شدم. از آنها کینه بهدل گرفتم. آنها بهخاطر یک جاروبرقی از من نگذشتند.
🔺زمانی که برایشان کار میکردم ۳۰میلیون تومان طلبکار شده بودم. وقتی آزاد شدم، سراغشان رفتم اما میگفتند که بدهیای به من ندارند.
🔺اینها باعث شد از آنها کینه بهدل بگیرم. وقتی دیدم حاضر نیستند پولم را بدهند، نقشۀ قتلشان را کشیدم.
🔺همراه برادرم که سرایدار یکی از ویلاهای شهرک است و دو دوستم که در شهرک کار میکنند، راهی ویلای مهرجویی شدیم.
🔺وقتی در را باز کرد، با چوب به او حمله کردم و ضربه زدم. برادرم و دوستم هم به اتاق رفتند و همسرش را گرفتند. برادرم دستان همسر مهرجویی را گرفت و دوستم با چاقو به او ضربه زد و وقتی بیحال شد، برادرم هم با چاقو به او ضربه زد.
🔺من هم مهرجویی را با چاقو زدم و بعد به اتاق رفتم. وقتی مطمئن شدیم هردو مردهاند، طلاهای همسر مهرجویی، موبایل و... را سرقت و آنجا را ترک کردیم.
🔺لباسم خونی شده بود. به خانه که رفتم آن را دور انداختم. طلاها، اموال مسروقه و چاقو را به دوستم که در شهرک کار میکرد دادم تا نگه دارد.
@raeefiipoor
در جریان بازدید نتانیاهو از یک پایگاه نظامی، یک سرباز اسرائیلی به او حمله می کند: "همه دوستان من سلاخی شدند... شما اسرائیل را خراب کردید."
@raeefiipoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نتانیاهو صورتش رو میکشه کنار که با ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس رو بوسی نکنه چون که اصالتش هندیه 😂😂
باز این هندیا برن کاسه لیسی این حرومیا رو کنن😄
@raeefiipoor
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه اعتراض افسر ذخیره ارتش اسقاطیل به حضور نتانیابو در پادگان و مقصر دونستن او در کشته و اسیر شدن اسقاطیلیها
این افسر ذخیره اخراج شد
@raeefiipoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان صریح و بی پرده ابوالقاسم طالبی خطاب به هنرمندانی که جنایات صهیونیست ها را محکوم نکردند.
شما هنرمند نیستید ؛ مبلغ صهیونیستید
@raeefiipoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رزمندگان مقاومت فلسطین در تونلهای زیر زمینی غزه در انتظار صهیونیستهان 🇵🇸😎
@raeefiipoor
May 11
امام باقر علیه السلام: همانا اين زبان، كليد هر نيک و بد و خير و شرّ است، پس سزاوار است كه مؤمن بر زبان خويش مُهر بزند، همان گونه كه بر طلا و نقره اش لاک و مُهر مى زند.
@raeefiipoor
تعداد شهدای جنبش مقاومت حزبالله در مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان طی دو هفته اخیر، به ۱۹ نفر افزایش یافت.
@raeefiipoor
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اوباش زن زندگی آزادی فراخوان دادن بعد خورده به جمعیت چند صد هزار نفری مردم بیرمنگام انگلیس در حمایت از غزه 😂😂
بدبخت پشماش ریخته این همه جمعیت رو دیده :))
فقط عکس چاهزاده که زده به دیوار 😂
@raeefiipoor