eitaa logo
کانال شهید ابراهیم هادی👈 آنتی شایعه ( رفع شبهه)👌
762 دنبال‌کننده
11.3هزار عکس
17.5هزار ویدیو
72 فایل
بـا بـه إشـتــراڪـ گـذاشـتن لینـڪـ ڪـانـال ،در ثـــوابــــ نـشـــر مـطـالــبـــ شــریـڪـ بــاشـید این کانال شهید،کاملا مردمی است و به ارگانی وابسته نیست. خادم کانال ↙️ Ante_hsaye
مشاهده در ایتا
دانلود
یکی از گروه‌های تروریستی که اکنون در حلب از جانب ترکیه و اسرائیل می‌جنگد گروهک «نورالدین زنکی» است که سابقه ذبح این کودک را در مقابل دوربین دارد پ.ن : ویدئو حاوی❌ تصاویر بسیار دلخراش❌ است ؛ لذا از بابت پخشش معذوریم 🌀 رسانه باشیم و در جهانیان شریک باشیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نیکزاد: بنزین یکی از ابزار های استکبار برای ملت ایران است . اجازه گران شدن بنزین را به دولت نمی دهیم 🌀 وظیفه ی هر ایرانی باغیرت است .کوتاهی نکنیم
🔴توییت ۴۵ روز پیش دکتر رحیم پور ازغدی
🔰با هم برخی روایات و‌پیشگویی های دوران منتهی به ظهور را مطالعه می کنیم ، 🔴ابقع یکی از سه مدعی قدرت در شام در آخر الزمان است. خروج وی هنگامی‌ست که حاکم شام درمی‌گذرد، و فرزندانش نیز کشته می‌شوند. در این هنگام مردم شام به زیر سه بیرق ابقع و اصهب و سفیانی گردمی‌آیند. در نهایت وی از سفیانی شکست می‌خورد. ⚠️ابقع در لغت به ابلق یعنی هر شی سیاه و سفید و به خصوص به کلاغ سیاهی که با سفیدی آمیخته باشد و به هر شخص پلید و به ابرص و شوره زار و کسی که لباس وصله دار و رنگارنگ بپوشد، گفته می‌شود.[۱] و احتمالا اشاره به رنگ پرچم این مدعی دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازخوانی فرمایشات رهبر معظم انقلاب (حفظه الله) : ☀️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرموده بودند: «همّت جوانان مؤمن، داعش را نابود کرد؛ حالا میگویند بکلّی از بین نرفتند، دوباره‌ هم بیایند همان است؛ «اِن عَادَتِ العَقرَبُ عُدنَا لَها»؛ عقرب را با کفش زد له کرد، گفت اگر دوباره هم بیاید دوباره همین کفش دستم است، باز هم میزنم.» 🌀 رسانه باشیم و در جهانیان شریک باشیم .
پاسخ به این سوال بعضی از دوستان که میگن چرا خبر سقوط شهرها رو مثل سایرین منتشر نمیکنیم رو از حاج قاسم بشنوید. مراقب نشر مطالب باشیم همگی ان‌شاءالله پیروزیم آمین 🌀 رسانه باشیم و در جهانیان شریک باشیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 دردناک‌تر از این میشه تصور کرد؟😭😭😭😭😭😭😭😭 🔺 سوختن بدن یک فلسطینی مظلوم از درون با سلاح‌های ممنوعه رژیم صهیونیستی که احتمالاً از طریق بمب‌های فسفری بوده!! هرکسی دست در دست مفسد وفاسدی مثل اسراییل دارد از انسانیت ، خارج شده حساب کنید و از آن دوری کنید @raf_e_shob_he 🌀 وظیفه ی هر ایرانی باغیرت است .کوتاهی نکنیم
. ♨️ غلامحسین کرباسچی فعال سیاسی اصلاح طلب : 🔹عده زیادی از مردم زیر بار اجرای قانون حجاب نمی روند. بالاخره آنان باید برای اجرا و انجام قانون قانع شوند. وقتی قانع نشده اند، با تصویب اینگونه قوانین ولو با در نظر گرفتن جرایم سنگین هم نمی شود آنان را وادار به انجام کاری کرد. با بگیر و ببند و جریمه مسائل حل نمی شود برای پذیرش عمومی باید کار فرهنگی کرد. ✍موضوع رعایت حجاب اسلامی نیست آدرس غلط ندهید! این قانون برای رعایت حداقل پوشش در جامعه اسلامیست که لازم الاجراست . کار ایجابی و فرهنگی برای حجاب اسلامیست نه حداقل پوشش در جامعه اسلامی! مثل همه جای دنیا که این قانون مطابق فرهنگشان با حدود و ثغور وجود دارد. بگیر و ببندی هم در کار نیست! قانون شکنی کنند جریمه میشوند! قرار است به قانون تن بدهیم نه اینکه قانع بشویم مثل قانون ارزش افزوده که از نظر ما قانع کننده نیست و بی انصافی در حق مصرف کنندگان است اما مجبور به رعایت آن هستیم. و خیلی قوانین دیگر... به فرموده بنیانگذار انقلاب رحمت الله علیه: غلط میکنند قانون را قبول نمیکنند! قانون آنها را قبول نمیکند.... 💥اندک اندک جمع مستان می رسد !..... احسنت..👍 دست در دست اسراییل دارد هرکسی قبول نمیکند و صد درصد بهاییت دارد .... یکی یکی داره سر و کله شون پیدا میشه و خودی نشون میدن این جماعت پاچه لیس غرب..... حال بهم زن @raf_e_shob_he @raf_e_shob_he 🌀 رسانه باشیم و در شریک باشیم .
😡 مایه عبرت تاریخ❗️ 🔻 تنها گوشه ای از فتوحات پایان دوران او: ♦️ عامل انحراف بیداری اسلامی در منطقه (مخالفت با لفظ رهبری نظام در نامیدن این جریان و ادعا داشتن او به: بیداری انسانی) ♦️ عدم همکاری در جریان جبهه مقاومت اسلامی ♦️ ضدیت با ولایت فقیه ♦️ عدم حمایت از بشار اسد و قهر سیاسی با او ♦️ عدم حمایت کامل از سپاه قدس ♦️ تبلیغ اومانیسم و مکتب ایرانی ♦️ پیروی از بقایی و سپس مشایی! ♦️ ایجاد حلقه انحرافی 🔴 و......... سقوط این لحظه های شهرهای سوریه، در آذر ۴۰۳ شمسی، جزوی از تداوم خدمات او به جبهه غرب است. بی جهت نبود که فردای قهر یازده روزه، مردم ولایی لبنان، عکس او را از کنار عکس های سیدحسن نصرالله برداشتند و پاره نموده و در حمایت از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، پایان و مرگ سیاسی او را اعلام کردند. و از همین روست که در سال گذشته، از سنگ کف جوی آب، صدایی در حمایت از طوفان الاقصی برخاسته، اما از او هرگز. گویی وضعیت مایکل جکسون و یا احوال آنجلینا جولی، در مقابل گریه های بی امان زنان و کودکان لبنان و غزه برای او اهمیت دارد. یک خط واکنش از او در حمایت از مردم فلسطین و لبنان و مظلومان عالم سراغ نداریم و این یعنی پایان مردی که با ادعای انقلابیگری به دنیای سیاست وارد شد و با انحراف به کوره راه رسید.🦶 🌀این روزها همان همراهی مسلم در زمان امام حسین(ع) است.مسلم زمانه ات را بشناس و همراهی کن @raf_e_shob_he
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️حمله جنگنده های روسیه به تجمع سلفی های ریشو در میدان شهر حلب که تلفات بسیاری در پی داشته است. آرام آرام دارد شروع می شود. این اردوغان باید یک گوشمالی حسابی بشود. از جایی که پای اردوغان در میان است این جماعت شدیداً مفتضح خواهند شد. تجربه نشان داده است که اردوغان مانند رضا پهلوی خودمان همیشه بر سر اسب مرده شرط بندی میکند. البته اگر پوزیده و تیم غربگرایش در طهران به نفع اردوغان بازی در نیاورد. @raf_e_shob_he 🌀 رسانه باشیم و در شریک باشیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷فــرهنگ شهـــادت 🌷شهیــدابراهیــم هــادی ‎‎‌‌‎‎‎‎‌‌‎‎‌‌‎‎‎‌‎‎‌‌‎‎‎‎‌‌‎‎‌‌‎‎‌‍‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‎ @raf_e_shob_he