🔸🔶 حوزهی علمیهی قم که ما امروز نام آن را با افتخار و تعظیم و تجلیل میبریم، در واقع مصطفی و مستحصل حوزه های شیعه در طول تاریخ حوزههاست. یعنی از اواخر قرن دوم و حدّاقل اوایل قرن سوم هجری که مراکزی به عنوان حوزهی علمیه درست شده است، حوزهی قم در دوران ائّمهی ثلاثهی اخیر (حضرت جواد و حضرت هادی و حضرت عسکری علیهم السّلام) که دوران قمیین است، یک حوزهی علمیه به معنای حقیقی کلمه است که در آن، درس و بحث و جمع و تدوین و اشاعه و نشر و استادی و شاگردی به چشم می خورد. با این حال، از اجتماعات صحابه و محدّثین و حَمَلهی علم در اطراف ائّمه علیهم السّلام در شهرهایی مثل مدینه و کوفه و... می گذریم و نمی خواهیم اصطلاح حوزهی علمیه را بر این مراکز اطلاق کنیم.۱۳۷۴,۰۹,۱۳
⚜رحا:
🔰 حوزه علمیه با سابقه ای نزدیک به هزار سال همیشه در بطن جامعه حضور داشته و تاثیر گذار بوده است. با توجه به اینکه اسلامیت مبنا و محور جامعه از نظر دین اسلام است و باید در همه عرصه های اجتماعی اثر اسلامیت به وضوح دیده شود، تلاش و جهاد طلاب علوم دینی از دوران ائمه اطهار علیهم السلام تا کنون بر این هدف استوار بوده است که معارف دین اسلام در زندگی فردی و اجتماعی به منصه ظهور برسد.
🔰 اما همیشه در بین علما کسانی بوده اند که اسم عالم دینی را یدک می کشیده اما توان خود را چه آگاهانه و چه از روی عدم آگاهی اجتماعی و سیاسی، در خدمت دشمنان می گذاشتند.
🔰 امروز هم هستند کسانی که با قضاوت و مواضع خود سنگ اسلام را بر سینه می زنند در حالی که لیبرالیسم و سکولاریسم را ترویج می کنند و در بین مردم دو دستگی ایجاد کرده و وحدت اسلامی را خدشه دار می کنند.
🔰 ضربه و تهدید وجود این افراد هم بر پیکره حوزه های علمیه، هم بر جامعه اسلامی و هم بر نظام اسلامی است.
#امام_خامنه_ای
#حوزه_انقلابی
#سکولارهای_حوزوی
#نشست_اساتید
#انقلابی_نماها
#رحا
@resalathozehenghelabi
🔸🔶 امام خامنه ای:
💠 یکی از کارهای دیگر ما که مهم است، کسب مهارتهای دینی است. ما باید در رشته و حرفهی خودمان مهارت پیدا کنیم. باید عالم و با سواد بشویم؛ فارسی اش این است. در دوران مبارزات و بحبوحهی مبارزات - که دائم ما را میگرفتند و آزاد میکردند - یک مشت طلبهی جوان با ما مرتبط بودند و ما با اینها کار سیاسی میکردیم. من به اینها میگفتم: بی مایه فطیر است. باید درس را هم بخوانید. آن رفقایی که آن وقت ما در مشهد داشتیم - که از لحاظ سیاسی و انقلابی با ما مرتبط بودند - همهشان جزو طلبههای درسخوان بودند. باید با سواد شد و درس خواند.
۱۳۸۵،۰۸,۱۷
⚜رحا:
🔷 تک بعدی بودن در طلبگی همیشه ضربه زننده بوده است. چه اینکه فقط به مبارزه بپردازیم و از حیثیت طلبگی خویش فاصله بگیریم و چه اینکه غرق در علم و اخلاق بشویم و از جامعه و نظام اسلامی و مردم فاصله بگیریم. هر دو اشتباه است و راه درست این است که در هر زمان تکلیف خود را بشناسیم و بدانیم که در کنار پرداختن به علم و تقوا، چه چیزی ضرورت دارد تا آن عرصه را پوشش دهیم.
🖋 #حسین_حیدری
#امام_خامنه_ای
#حوزه_انقلابی
#رحا
@resalathozehenghelabi
🔸🔶 یکی از کارهای دیگر ما که مهم است، کسب مهارتهای دینی است. ما باید در رشته و حرفهی خودمان مهارت پیدا کنیم. باید عالم و با سواد بشویم؛ فارسی اش این است. در دوران مبارزات و بحبوحهی مبارزات - که دائم ما را میگرفتند و آزاد میکردند - یک مشت طلبهی جوان با ما مرتبط بودند و ما با اینها کار سیاسی میکردیم. من به اینها میگفتم: بیمایه فطیر است. باید درس را هم بخوانید. آن رفقایی که آن وقت ما در مشهد داشتیم - که از لحاظ سیاسی و انقلابی با ما مرتبط بودند - همهشان جزو طلبههای درسخوان بودند. باید با سواد شد و درس خواند.
۱۳۸۵/۰۸/۱۷
⚜️رحا:
تک بعدی بودن در طلبگی همیشه آفت زا بوده است؛ چه اینکه فقط به مبارزه بپردازیم و از حیثیت طلبگی خویش فاصله بگیریم و چه اینکه غرق در علم و اخلاق بشویم و از جامعه و نظام اسلامی و مردم فاصله بگیریم هر دو اشتباه است و راه درست این است که در هر زمان تکلیف خود را بشناسیم که در کنار پرداختن به علم و تقوا، چه چیزی در جامعه اسلامی ضرورت دارد تا آن عرصه را پوشش دهیم.
🖋 #حسین_حیدری
#امام_خامنه_ای
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_علمیه_انقلابی
#سکولاریسم_در_حوزه
#رحا
@resalathozehenghelabi
⚠️مواظب فتنه 98 باشیم⚠️
🔶 با تامل بر صحبتها و گزارشات منابع مختلف در طی چند سال اخیر به این نتیجه رسیدیم که: عده ای مخالف نظام جمهوري اسلامي ايران و دنبال براندازی در کشور در صدد هستند که یک شخصیتی علمی را در مقابل ولی فقیه علم کنند تا با ايجاد يک شکاف درون مذهبي، فتنه اي با رنگ مذهبی در کشور به پا سازند البته با رویکرد اقتصادی و همراه با نارضایتی عمومی. باید خصوصیات این شخص در حد مرجعيت باشد و عَلَم ناسازگاري را با ولايت فقيه به پا دارد و در روندي آرام ، مخالفت خود را در قالب نظريات فقهي با ولايت فقيه اعلام کند. در مراحل بعدي با توجه به داشتن رسانه های مختلف و ضد انقلاب، (هم در داخل کشور هم درخارج از کشور) که بعضی از این رسانه ها وجهه فرهنگی شیعی به خودشان می دهند ولی در باطن دنبال نفاق و شکاف در جامعه هستند(مثل سایتهای شفقنا واجتهاد) به صورت هماهنگ و حساب شده تمامی مباحثی که مربوط به مشکلات جامعه هست را به ولی فقیه نسبت می دهند.
🔷 از اين مرجعيت مخالف به عنوان نماد آزادگي، اصلاح گري ياد می کنند. با مطرح شدن و علني شدن مخالفت هاي اين چهره دشمن ساز ، جبهه مورد نظر غرب در مقابل نظام اسلامي توسط يک مرجع ساختگی شيعي با مقبوليت عام کليد مي خورد و در مرحله بعد احتمال می رود از اين مرجع با هماهنگی رسانه های داخلی و خارجی به عنوان انسان عادل ، خوب وشایسته وجهه سازی شود و در مقابل ولی فقیه را به عنوان کسی که لیاقت این منصب را ندارد -و هر چه مشکلات در کشور است بخاطر ولی فقیه است- یاد می شود و این دو را در رسانه ها با همدیگر مقایسه می کنند تا مردم دچار تشکیک شوند. همه این موارد از طریق رسانه های معاند خارجی و داخلی انجام می گیرد.
🔶 دشمنان انقلاب متاسفانه توانسته اند با جذب برخی طلاب علمی و نخبه و بعضا ساده لوح و خائن نقشه خود را برای آینده پیش رو در کشور ترسیم کنند و تنها راه رسیدن به اهداف خود را این می دانند که فقط از قم که تز انقلاب بود شروع کنند و آنجا را تبدیل به آنتی تز کنند.
🔷 لذا طلاب انقلابی باید بدانند با توجه به مسائل پیش آمده فرهنگی و اقتصادی احتمال فتنه در کشور زیاد خواهد بود. باید آماده باشند و این بار به صورت آفندی و تهاجمی کار کنند البته با دقت نظر و کارهای دقیق علمی و انقلابی. همچنین خود را مسلح به سلاح روشنگری و افشاگری در مورد مسائل راهبردی نظام مخصوصاً حوزه علمیه و افراد و جریانات درون آن کنند تا نقشه شوم دشمنان برای ضربه زدن به ولایت فقیه و نظام را خنثی کرده و پیروزی نهایی را برای خود بدست آورند.
ان شاالله
🖋 #علی_ابراهیمی
#فتنه_98
#فتنه_مذهبی
#حذف_ولی_فقیه
#ولایت_مطلقه_فقیه
#رحا
@resalathozehenghelabi
⚠️«خطری که از درون حوزه، انقلاب را تهدید میکند»⚠️
🔷از سالهای آخر دهۀ اول انقلاب به بعد، دشمنان انقلاب و جبهۀ دشمن با استفاده از کارشناسهای ایرانی یک سیاستی را طراحی کردند - چون غیر کارشناسهای ایرانی به این نکته توجه پیدا نمیکردند؛ کسانی که طرف مشورتشان قرار میگرفتند، ایرانی بودند - و آن سیاست این بود که از قم آنتیتز انقلاب درست کنند. همان طور که انقلاب از قم جوشید، یک ضد انقلاب هم از قم به وجود بیاورند.
(بیانات در دیدار دانشجویان و جوانان استان قم ۱۳۸۹,۰۸,۰۴)
❇️رحا:
دشمنان انقلاب با پیبردن به اثرگذاری عمیق حوزۀ علمیه در عرصههای سیاسی اجتماعی، برای تسلط و نفوذ بیشتر بر جامعۀ اسلامی، تلاش میکنند تا بتوانند در حوزۀ علمیه صاحب جایگاه و #تریبون شوند. برای عملی شدن این سیاست شوم، مسلماً افراد، تشکلها، و محافلی را از متن حوزه شناسایی کرده و با برنامهریزیهای خاصی، آنان را همسو با سیاستهایشان کردهاند. بر همین اساس برخی جریانات انحرافی درون حوزههای علمیه فعال شدهاند که مورد حمایت دشمنان انقلاب هستند و میراث «اسلام سیاسی» حضرت امام را هدف قرار گرفتهاند. یکی از این جریانات «نشست دورهای اساتید» است.
🖊 #حسین_حیدری
#رسالت_حوزه_انقلابی
#حوزه_انقلابی
#نفوذ_در_حوزه_علمیه
#طلبه_انقلابی
#بصیرت
#امام_خامنه_ای
#منشور_روحانیت
#نشست_دوره_ای_اساتید
#رحا
@resalathozehenghelabi
✅ ما مکلفیم تا علاوه بر اینکه وضع فعلی را حفظ کنیم نگهبان آینده نظام و اسلام باشیم؛ ما باید پایهگذار خوب آینده باشیم.
(امام خمینی جلد ۱۹ صفحه ۴۲)
⚜️ رحا:
❇️ رسالت حوزه های علمیه، بسیار والاتر و فاخرتر از صِرف آموزش و پژوهش است آینده پژوهی بازتاب دهنده چگونگی زایش واقعیت «فردا» از دل تغییر یا ثبات «امروز» حوزه است. ضرورت آینده نگری و برنامه ریزی حوزه در قبال تحولات، ناخواسته حوزه را در جایگاه انقلابی قرار میدهد. حضور حوزه هاي علميه در محيط هاي فرا ملّی، ورود به محيط هاي متلاطم و پيچيده است، واین پیچیدگی با آینده نگری و برنامه ریزی قابل جبران است. و باید بدانیم این حوزه علمیه است که حافظ نظام و اسلام می باشد. پس باید برای حفظ نظام و اسلام، آینده خود را مبتنی با آن قرار دهیم تا پیشرفت محقق گردد.
#امام_خمینی
#آسیب_شناسی_حوزه
#حوزه_انقلابی
#آینده_نگری
#رحا
@resalathozehenghelabi
May 11