فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 من به همه روحانیون سرتاسر کشور اعلام خطر میکنم ⛔️
@resalathozehenghelabi
حوزه در #اندیشه #امام_خامنه_ای (حفظه الله):
مقام معظم رهبری آیتالله خامنهای در آبان ماه سال ۱۳۸۹ در جمع حوزویان:
🔸«روحانیت شیعه همیشه مستقل بوده است و هرگز در قبضه ابرقدرتها قرار نگرفته است. امروز هم همین طور است و بعد از این هم باید همین جور باشد و به توفیق الهی همین جور خواهد بود
🔸اما در این جا هم باید مراقب باشیم یک مغالطه دیگری به وجود نیاید. استقلال حوزهها به معنای عدم حمایت نظام از حوزه و حمایت حوزه از نظام تلقی نشود. یک عدهای این را میخواهند، بعضی میخواهند به عنوان استقلال و به نام استقلال رابطه حوزه را با نظام قطع کنند؛ این نمیشود. وابستگی غیر از حمایت و همکاری است. نظام به حوزه علمیه مدیون است، باید به حوزهها کمک کند
🔸البته معیشت طلاب به صورت سنت معمول بسیار پر معنا و پر رمز و راز است که باید به وسیله مردم اداره شود و مردم بیایند وجوهات شرعیه شان را بدهند این اعتقاد من است.»
@resalathozehenghelabi
✅تعریفی واقعی از «نشست دوره ای اساتید»
نشست دوره ای اساتید کارها و فعالیتهای سیاسی نمی کند و طرفدار هیچ جناحی نیست و مثل بسیج اساتید یا تیپ امام صادق (ع) یا مجمع محققین و مدرسین نیست که جناح بندی مشخص سیاسی دارند که خط مشی آنان یا اصولگرایی است یا اصلاح طلبی.
اما نکته اینجاست که تعریف سایت جماران از نشست دوره ای اساتید بر خلاف واقعیت ها و رفتارهای «نشست» می باشد. یکی از بارزترین کسانی که کارهای سیاسی انجام میدهد حتی برخلاف مشی مطرح شده ی نشست دوره ای اساتید، آیت الله علوی بروجردی به عنوان عضو اصلی و شاخص نشست دوره ای اساتید که در مواضع مختلف اصرار بر این مطلب داشتهاند که طلاب و اساتید حوزههای علمیه باید از جناحگرایی و حمایت از حزبها و اشخاص در مقاطع مختلف بر حذر باشند و تنها نقش پدرانه روحانیت برای جامعه را ایفا کنند.
این گفتار با مشی و منش ایشان در مقام عمل، بسیار متناقض است. بعنوان مثال طبق فیلمهایی که در فضای مجازی موجود است ایشان صراحتا از آقای علاءالدین بروجردی (نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی) دعوت و حمایت قاطعانه کرده و او را در طراز ملی دانسته و بصورت دقیق و جزئی به شمارش خدمات ایشان در دوران نمایندگی شهر بروجرد پراخته است. همچنین آقای علوی بروجردی که دامن خود را از سیاست بریء میداند پنج روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ 1396/02/24 در میان اعضای ستاد حامیان آقای روحانی حاضر شده و به سخنرانی پرداخته است.
@resalathozehenghelabi
💢توقع نمیرود یک انسان فاضل فقه را فاقد نظام بداند
✔️حجت الاسلام علیاکبر رشاد در واکنش به اظهارات آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی مبنی بر عدم نظاممندی فقه:
🔹چندی است که هر کس از راه میرسد، و هر که فرصتی مییابد، نقدی و نقضی بر فقه وارد میکند و هجمهای و حملهای به فقها میبرد، و گاه حتی افرادی که از آنها توقع نمیرود نیز چنین رفتار میکنند، گویی این رویه مد شده و «هر دم از این باغ بری میرسد»!.
🔹ظاهر عبارات ایشان موهم آن است که به مقام ثبوت و نفس الامر نظر دارند چون فرمودهاند ما این مقدار که در فقه کارکردهایم چیزی به نام نظام نداریم. نه، اسلام در هر زمینهای احکام جزئی دارد، قواعد دارد.
🔹اولاً شریعت همچون خلقت از ساحت بارئ و شارع حکیم صادرشده است، چون هر دو مجلای حکمت الهیاند، خلقت اثر تجلای تکوینی و شریعت اثر تجلای تشریعی است، و نظاممندی شاخص مهم حکیمانگی است، و حکمت بدون نظام بیمعناست، پس هم خلقت و هم شریعت نمیتوانند حکیمانه نباشند.
@resalathozehenghelabi
✅ #میرزا_کوچک_خان های حوزه کجا هستند؟
مقام معظم رهبری در مورد میرزا کوچک خان می فرماید:
«قضيّهى مرحوم ميرزا كوچك جنگلى يك قضيّهى ويژه است؛ قضيّهى جنگل يك قضيّهى ويژه است. خب ما قضاياى تبريز را و حضور مرحوم شيخ محمّد خيابانى و اينها را خوب ميدانيم، اما آن صبغهى مردمى و نجابتى كه در كار مرحوم ميرزا كوچك خان جنگلى هست، در هيچ كدام از اين دو سه كار ديگرى كه همزمان در آن دوره اتّفاق افتاد در سرتاسر ايران، نظير ندارد.
در اينكه طلبه بوده، در اينكه روحانى بوده، هيچ شكّى نيست؛ در حوزهى خودِ رشت، بزرگانى هم در آن وقت بودهاند كه ميتوانسته از آنها استفاده كند، در اين هيچ ترديدى نيست. بنابراين منشأ حركت ميرزا كوچك خان يك منشأ صددرصد دينى و اعتقادى است.
رفتار او هم يك رفتار دينى و اعتقادى است... و حركت، يك حركت صددرصد اسلامى و ايرانى است. يك واحد مينياتورى را ايشان از نظام اسلامى و جمهورى اسلامى را در رشت و در همان محدودهى خاصّ خودش - گيلان - بهوجود آورد.» ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
💠🔸به نظر می رسد اکنون که به یاری خدا نظام و حکومت اسلامی برپاشده است نقش میرزا کوچک خان هایی که دغدغه اسلام ناب داشته و وابسته به غرب و شرق نیستند باید برجسته تر بشود. میرزا کوچک هایی که اینک به دنبال پیاده کردن یک واحد مینیاتوری از جمهوری اسلامی نیستند بلکه برای بسط و گسترش اسلام و حمایت از نظام اسلامی و ایستادن در مقابل ظلم و استکبار و سکولاریسم باید قیام کنند.
وقتی در آن دوران پر خفقان یک طلبه می تواند یک واحد کوچک از نظام جمهوری اسلامی را پیاده کند، اینک که نظام اسلامی برپاست و امکانات مهیاست و توانمندی ها چند برابر است، انتظار می رود نقش میرزا کوچک های حوزه بیشتر دیده شود! و تکلیف هم چند برابر می شود.
#حوزه_انقلابی
#میرزا_کوچک_خان
@resalathozehenghelabi
🔴هیچ عذری از ما (طلاب) پذیرفته نیست!
🔸يک نکته ديگر هم در باب #تبليغ مطرح مي کنم که قبلاً آن را به فضلا و زبدگان قم نيز عرض کرده ام. عزيزان من! امروز دوران حاکميت اسلام است و اگر يک جاي کارمان لنگ باشد، هيچ عذري از ما پذيرفته نيست. در زمان طاغوت و حاکميت کفر، مي گفتيم وسايل و ابزار در اختيار ما نيست؛ ولي امروز علماي دين و روحانيون، نمي توانند اين حرف را بزنند. امروز، اگر جامعه علمي و ديني - يعني همين جامعه روحانيت و علماي دين - به آنچه که نياز زمان و کشور و جامعه و جهانِ اسلام است، کما هو حَقّه عمل نکنند، عذري پيش خداي متعال و تاريخ ندارند. در ذهن آيندگان، سؤال جدّي خواهد بود. به همين خاطر به اين چيزها بايد توجّه کنيم و اقدام لازم را انجام دهيم. البته، شايد هر فردي از افراد، قادر بر اقدام نباشد؛ اما وقتي مجموعه و همه آحاد بخواهند، مي شود اقدام کرد و ممکن نيست انجام نگيرد. عمده اين است که همه بخواهند اين طور شود.
✅ امام خامنه ای - 📆 ۱۳۷۴/۱۰/۲۷
@resalathozehenghelabi
💢امروز با بحث های بسیار عمیقی مواجهیم که در مکاسب و رسائل مطرح نشده است!
💢درس های رسمی حوزه برای مدیریت جامعه و مسئله ولایت فقیه برنامه خاصی ندارد!
🔲آیت الله مصباح یزدی در اختتامیه اولین دوره تربیت مدرس جامع طرح ولایت:
🔹متأسفانه در درسهای رسمی حوزه از مسئله شناخت گرفته، تا سیاست اسلامی، مدیریت جامعه و ولایتفقیه که محور و ستون فقرات نظام اسلامی است، برنامه خاصی وجود ندارد و حوزه سنتی نمیتواند پاسخگوی هیچ یک از این نیازها باشد.
🔹در درسهای رسمی حوزه براي ولایتفقیه برنامه خاصی وجود ندارد.
🔹امروز ما با بحثهاي بسیار عمیقي مواجهیم كه در مکاسب و رسائل مطرح نشده، و باید در باره آنها کار کنيم و به آنها پاسخ بدهیم؛ در غیر این صورت باید آماده شویم که فاتحه دینمان را بخوانند.
🔹وقتی یکی از مهمترین استنادها در مباحث فقهی مسأله «اختلال در نظام» است،حال آیا ممکن است دین در مورد اصل نظام که امری ضروری است، نظری نداده باشد؟
📅۱۳ آذر ۱۳۹۷
@resalathozehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_خامنه_ای :
🔶 #طلبه باید #سیاسی باشد! کناره گیری از سیاست کار روحانی شیعه نیست!
✅سیاسی بودن یعنی؛
داشتن آگاهی سیاسی ، قدرت #تحلیل_سیاسی، داشتن #قطب_نمای_سالم_سیاسی.
🔴نه به معنای ورود به باندها و جناح های سیاسی، نه به معنای ملعبه شدن و آلت دست حزب ها و سیاست بازان حرفه ای.
@resalathozehenghelabi
🔴انتقاد حضرت آیت الله مکارم شیرازی
از #بی_انصافی برخی تجار و کسبه در شرایط سخت اقتصادی
🔶معظم له در جلسه درس خارج فقه 14 آذر خود در مسجد اعظم قم:
🔸در مسائل روز گوش شنوا نیست! وقتی گوش شنوا نیست چرا بگوئیم!.
🔸در مورد مردم باید عرض کنم که داد مردم در آمده از دست برخی از تجار و کسبه. اصلا در یک کشور اسلامی چرا باید تعذیرات باشد یک کاسب تاجر مسلمان باید بدون تعذیرات کار را پیش ببرند. و اگر جریمه هم بشوند مبلغ جریمه را رو کلا از مردم می گیرند.
🔸ما مسلمان هستیم و پیرو امیرالمومنین(علیه السلام) و از او دم می زنیم؛ ایشان به مالک فرمودند: مالک قیمتی را بگذار که هم برای فروشنده و هم برای خریدار مفید باشد.
🔸دلار پایین هم بیاید اینها قیمت را پائین نمی آورند.
جامعه ای ترقی می کند که افراد به فکر هم باشند و الا اگر به فکر پر کردن کیسه خودش باشد دو سه برابر این جامعه عقب می ماند.
🔸اگر شرایط عوض شود اول همین متول ها می روند زیر تیغ سئوال مثل دوران قبل از انقلاب. با این سبک جامعه وحشی می شود.
🔸وقتی می گویند کسی 30 میلیارد تومن به جیب زده _ این ها از رئیس جمهور امریکا هم بدترند که تحریم می کند_باید به این همه آدم جواب گو باشند.
@resalathozehenghelabi
مقام معظم رهبری:
آنچه من بر آن تأکید میکنم، این است که ما امروز در جامعهمان نیاز مبرم داریم به اینکه #آرمان_ها را مدام تکرار کنیم، مدام بگوییم، مدام روی آن کار کنیم، مدام #مطالبه کنیم. این مطالبهگری خیلی چیز خوبی است. #مطالبه_گریِ آرمانها از آن چیزهایی است که از آن نباید دست برداشت. اگر چنانچه این حجم عظیم و وسیع تهاجم به افکار عمومی از سوی ضدّ انقلاب با این #مطالبهگری_ها مواجه نشود، قطعاً ویرانگری خواهد کرد.
۹۷/۳/۷
@resalathozehenghelabi
🔶نگاهی بر فضای آزاد اندیشی در حوزه علمیه
🔹حتما شما هم شنیده اید که؛
" فضای علمی حوزه آزاداندیش است و از قدیم الأیّام شاگرد با جسارت به مطلب استاد اشکال می گرفت و استاد هم برآشفته نمی شد و حتی در مواردی تسلیم نکته سنجی شاگرد می گردید."
🔹اما نشنیده اید که چرا شیخ طوسی(ره) در مقدمه "المبسوط" از هراس خود نسبت به بیان ایده هایش سخن می گوید و اظهار می دارد که در نگارش "النهایه" تلاش کرده ام مطابق روش مألوف سلفِ صالح سخن بگویم تا متهم نگردم!
یا کمتر شنیده اید که إبن ادریس حلّی(ره) تنها به خاطر اینکه در برخی مسائل اصولی و آراء فقهی پایبند شهرت(که البته از نظر آقایان حجیت ندارد) نبوده، آماج تیرهای تهمت قرار گرفته است.
🔹حتما از شیخ هادی تهرانی(ره) شاگرد پرآوازه شیخ انصاری(ره) نشنیده اید که تنها به خاطر جسارت بر مشهور، متهم به کفر و فسق گردید. در همین حوزه آزاد اندیش که تنها شاهد آن "اشکال شاگرد بر استاد" است، امثال مطهری(ره) خود تبعیدی کرده و از قم روانه تهران می شوند و حضرت روح الله(ره) درهای خانه را به روی خود می بندد!
🔹من از همه اینها یک نتیجه منطقی می گیرم :
و آن این است که در حوزه باب انتقاد و اشکال مفتوح است اما تا وقتی که در حدود مشهورات و اجماعات منقول باشد! اما اگر کسی جسارت به خرج دهد و از حریم این دو (که اتفاقاً هیچ کدام حجیت فقهی ندارند!) خارج شود، باید لباس مسکنت به تن کند و تیر اتهام را به جان بخرد.
یکی به او خواهد گفت: "یَأتی بفقهٍ جدیدٍ" دیگری خواهد گفت: "مخالفت با مشهور در حکم إستخفاف به حکم الله است!" آن یکی دردمندانه فریاد برخواهد آورد که "وا فقها وا اسلاما" و امروزی تر ها هم خواهند گفت "دست استکبار در حوزه است."
🔹اگر حوزه ما آزاداندیشی را خارج از حدود شهرت ها و اجماعات منقول می پذیرفت و از حصار گذشته بیرون می آمد و حرکت خود را به سوی آینده شروع می کرد، "مؤسسه فقاهت" نباید در ابراز آراء علمی خود در اصول و فقه تا این اندازه در مخصمه قرار می گرفت و درخواست هایش از مؤسسات فقهی اصولی بی جواب باقی می ماند و از سوی کسانی که حتی بسته اجتهادی بسیار دقیق و عمیق پنج جلدی را تورّق نکرده اند، متهم به هزار و یک تهمت ناشایست می گردید.
🔹آیا زمان آن نرسیده است که بزرگان ما به خود آیند و دست از تملّق حوزه بردارند و به رفع عیوب آن بپردازند! "طُوبی لِمَن شَغَلَهُ عَیبُهُ عَن عُیوبِ النّاس" و آیا وقت آن نرسیده است که طلاب و اساتید فاضل از کسانی که اندیشمندان حوزه را مورد هجمه قرار می دهند، گفتگوی علمی را مطالبه نمایند؟!
▪️محمد تقی اکبرنژاد
@resalathozehenghelabi
امام خمینی(ره): نکته آخری که توجه به آن لازم است اینکه روحانیون و علما و طلاب باید کارهای قضایی و اجرایی را برای خود یک امر مقدس و یک ارزش الهی بدانند و برای خود شخصیت و امتیازی قائل بشوند که در حوزه ننشستهاند بلکه برای اجرای حکم خدا راحتی حوزه را رها کرده و مشغول به کارهای حکومت اسلامی شدهاند. اگر طلبهای منصب امامت جمعه و ارشاد مردم یا قضاوت در امور مسلمین را خالی ببیند و قدرت اداره هم در او باشد و فقط به بهانه درس و بحث مسئولیت نپذیرد و یا دلش را فقط به هوای اجتهاد و درس خوش کند، در پیشگاه خداوند بزرگ یقیناً مواخذه میشود و هرگز عذر او موجه نیست، ما اگر امروز به نظام خدمت نکنیم و استقبال بیسابقه مردم از روحانیت را نادیده بگیریم، هرگز فرصت و شرایط بهتر از این را نخواهیم داشت. ۶۷/۱۲/۳
@resalathozehenghelabi
💠 آشنایی با شورای سیاست گذاری
🔸شورای سیاست گذاری ائمه جمعه یکی از ارکان و بخش های مهم دستگاه ولایت می باشد، دستگاه ولایت عبارت است از منصوبین ولی فقیه که بدون فرایند انتخابات وارد ساختار قدرت می شوند.
شورای سیاست گذاری از جمله مهمترین بخش های دستگاه ولایت می باشد که نزدیک ترین و شبیه ترین وظیفه و رسالت را به ولی فقیه دارد.
در رابطه با شورای سیاست گذاری به صورت مختصر به چند سر فصل مهم اشاره می شود:
🔸 اهتمام شورای سیاست گذاری به دیدگاه ها و مطالبات ولی فقیه
وظیفه سیاست گذاران نماز جمعه، ایجاد یک معاونت واقعی برای آشنا کردن ائمه جمعه با دیدگاه های مترقی امام خامنه ای و به خصوص پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب از شورای سیاست گذاری و ائمه جمعه در رابطه با رسالتشان می باشد .
🔸برخی از بایسته ها و شایسته های ائمه جمعه و سیاست گذاران این نهاد، از نگاه امام خامنهای:
حاکم بودن نگاه انقلابی بر مدیریت های این نهاد مهم،
تکامل دائم و روز به روز این مجموعه انسانی،
وجود نظارت واقعی بر عملکرد ها،
جوان گرایی در گزینش ائمه جمعه،
ایجاد ساختار توانمند مدیریتی،
مبارزه با تحجّر و خرافات و انحرافات فکری،
داشتن رویکرد تربیتی و ارتباط با مدارس و مقاطع تحصیلی،
تلاش برای حفظ ایمان مردم به روحانیت،
بسیجی بودن و ارتباط با نیروی مقدس بسیج،
اعتلای محتوا و ایجاد جذابیت در خطبهها،
حفظ وحدت و امید در جامعه،
کسب محوریت در اجتماع مردمی،
ساده زیستی،
در دسترس مردم بودن،
پاسخگویی به شبهات موجود و مقدر،
داشتن روحیه انقلابی،
جلوگیری از نفوذ عناصر ناباب در مراکز حساس،
عدم وابستگی به جناح های سیاسی و بی اعتنایی به دسته بندی صهیونیستی اصلاح طلب و اصولگرا ،
ملجأ مردم در گرفتاری ها،
قلب و قرارگاه فرهنگی شهرها،
ارتباط با حوزه و دانشگاه، عدالت خواهی و مبارزه با فساد
و عدم دخالت در عزل و نصبها.
#ائمه_جمعه
@resalathozehenghelabi
🔴 اگر مردم #پشتیبان یک حکومتی باشند این حکومت سقوط ندارد.
♦️امام خمینی (ره):کاری بکنید که مردم محبت به شما بکنند،پشتیبان شماباشنداگر مردم پشتبیان یک حکومتی باشنداین حکومت #سقوط_ندارد اگر یک ملت پشتیبان یک رژیمی باشند،آن رژیم از بین نخواهد رفت اینکه رژیم سابق از بین رفت برای اینکه پشتبیان نداشت ملت پشتیبانش نبود ملت پشت به او کرد بلکه خود ملت او را بیرونش کرد.
📚صحیفه نور ، جلد ۷ ، صفحه ۲۵۳
@resalathozehenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این یک خوفی است که بسیاری از اوقات من متذکرش هستم!
🔸اگر ما از زی متعارف روحانیت خارج بشویم و خدای نا خواسته توجه به مادیات بکنیم ، این منتهی ممکن است بشود به اینکه روحانیت شکست بخورد!
🔸من خوف این را دارم که مردم به واسطه امثال من به بهشت بروند و ما برای خاطر اینکه خودمان مهذب نبودیم به جهنم برویم!
و این خوف زیادی که من دارم این است که ما روبرو بشیم با این ها.
ما در جهنم باشیم اینها در بهشت باشند و اشراف به ما پیدا کنند و این خجالت را انسان کجا ببرد!
#تهذیب_نفس
#روحانیت
#امام_خمینی
@resalathozehenghelabi
🔴 محبوبیت به چه قیمت؟؟
🔴 آیت الله شبیری زنجانی:
⏪ ورود طلاب به فعالیتهای سیاسی یکی از عوامل مهم کم شدن محبوبیت آنان است
نوع طلبهها محبوبیت سابق را ندارند. در گذشته این صنف محبوب و مورد احترام بود، اکنون ممکن است شخصی به خاطر رفتارش در جایی مورد احترام باشد اما این موضوع درباره نوع طلبه ها نیست. الان اگر اختلافی بین طلبه و غیر طلبه در جامعه رخ دهد، چرا خیلی ها حداقل قسمتی از مشکل را از جانب طلبه می دانند؟ چون محبوبیت طلبه ها کم شده است. اینها مصیبتهایی است که اگر چه سخت است اما باید قبول کرد.
بسیاری از افراد تخصص لازم را ندارند. جدای از اینکه برخی رفتارها شأن و احترام طلبه را پایین میآورد؛ مخصوصا اینکه طلبه پرچم به دوش بکشد و بگوید «زید» را شما انتخاب کنید و «عمرو» را انتخاب نکنید. این رفتارها شأن و احترام طلبه را پایین میآورد؛ یک بازاری محترم این کار را نمی کند که یک طلبه انجام میدهد.
⏪ با نهایت احترام و با رعایت ادب در نقد فرمایش معظم له عرض می کنم:
به راستی محبوبیت و یا عدم محبوبیت روحانیت فی نفسه ارزشمند است ؟ و آیا اهل بیت علیهم السلام در زمان خودشان محبوب اکثریت جامعه بودند ؟ آیا امام حسین علیه السلام نزد همه مردم محبوبیت داشت؟
گذشته از مردود بودن صغرای این فرمایش - که ما آن را غیر کارشناسانه و القا بعضی مذبذبین بیوت می دانیم - آیا نباید به دلائل این واکنش اجتماعی توجه کرد؟ چه گونه است که مردم امام خمینی و مقام معظم رهبری را عاشقانه دوست دارند اما نسبت به روحانیت فاسد و فریبکار و خود باخته مانند آنانی که در آن مهمانی کذایی خدمت حضرتعالی رسیدند متنفرند !
بلی ! براستی مردم نسبت به عملکرد و رفتار بعضی روحانیون تجملگرا و لیبرال و اهل اشرافیت ناراحتند !
اما نباید این عدم محبوبیت را به پای دخالت در سیاست دانست چرا که امام راحل به معنای واقعی کلمه در سیاست دخالت کرد و تشییع جنازه ایشان را میتوان منحصر بفرد دانست.
مردم از روحانیت پاپ صفت بیزارند روحانیتی که همانند بعضی علمای زمان طاغوت پشت پرده با شاه و ساواک مراوده داشتند و طلاب را از راه امام خمینی بر حذر می داشتند! و با شعار قداست مرجعیت نه تنها امام را همراهی نکردند بلکه ایشان را چه آزارها که ندادند!
ایجاد حکومت دینی وظیفه ذاتی روحانیت و فقهای شیعه است تا از این رهگذر بستر هدایت برای عموم جامعه ایجاد کند.
آیا حضرات آقایان به وظیفه خود در قبال این نظام اسلامی عمل کردند؟ آیا دلسوزانه از این حکومت که ثمره خون هزاران شهید است حمایت نمودند؟
این چه منطقی است که ما کاری به سیاست نداشته باشیم و سرمان به وعظ و درس گرم باشد تا محبوب باشیم؟ به راستی باید تامل کنیم محبوبیت به چه قیمت؟؟
دیگر از نامیدن حوزه به سکولار وحشت نکنید و آن استاد دانشگاه بیچاره را مورد حمله قرار ندهید چرا که گفتن واقعیت ها یادآوری درد است و نگفتن آن موجب صد درد!!
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ابوالقاسم سیفی مازندرانی
@resalathozehenghelabi
💠نقدی بر سخنان آیت الله العظمی وحید خراسانی
آیتالله وحید خراسانی در دیدار با رئیس دفتر رئیس جمهوری با بیان این که باید با زبان نرم با جهان سخن گفت، تاکید کردند: صحبت کردن با زبان خشن و تند و با روشهای افراطی با جهان، خدمت کردن به اسرائیل است.
در تحلیل سخنان ایشان چند نکته قابل ذکر می باشد :
1 – ایشان فرموده اند که باید با زبان نرم با جهان سخن گفت. فرض اول این است که منظور ایشان از جهان شامل قدرتهای غربی از جمله آمریکا ، انگلیس ، فرانسه و آلمان نمی باشند . در این صورت با بررسی رویکرد جمهوری اسلامی در تعامل با کشورهای جهان به این نکته می رسیم که از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون رفتار جمهوری اسلامی با این کشورها از جمله کشورهای اسلامی و مستضعف جهان هیچ وقت با تندی و خشونت نبوده است که بخواهد موجب خدمت به دولت اسرائیل بشود، مگر در مواردی که حق کشورمان پایمال شده باشد مانند کشتار حجاج ایرانی و یا فاجعه منا که پس از تعلل دولت در این زمینه خود مقام معظم رهبری وارد صحنه شدند و با تهدید عربستان جنازه های شهدای منا را با احترام پس گرفتند.
فرض دوم این است که منظور ایشان از کشورهای جهان شامل دولتهای غربی نیز می باشد و این فرض شبیه سخنان بعضی از دولتمردان می باشد که منظور از تعامل با جهان در واقع همین کشورهای قدرتمند غربی می دانند. در این صورت سخن ایشان با مبانی سیاسی دین مبین اسلام، فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در تضاد و تعارض می باشد .
موضع قرآن کریم در قبال دشمنان جامعه اسلامی این است که نهتنها افراد جامعه، بلکه خود پیامبر اکرم (ص) را هم بشدت از هرگونه مدارا و تسامح در قبال آنها برحذر میدارد و تأکید میکند که آنها ظاهر مدارامآب به خود میگیرند تا تو را به عدول از مواضعت بکشانند: «وَدُّوا لَوْ تُدْهِنُ فَیُدْهِنُون» [سوره قلم آیه 9] (آرزو دارند که تو سازشکاری کنی تا آنها همه چیز را ماست مالی کنند!) و پیشبینی میکند که آنها تا زمانی که از اهداف و ارزشهای اسلامی دست برنداری، از تو راضی نخواهند شد: «وَ لَنْ تَرْضی عَنْکَ الْیَهُودُ وَ لاَ النَّصاری حَتَّی تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم» [سوره بقره آیه 120]( یهود و نصاری هیچگاه از تو راضی نمیشوند مگر اینکه کاملاً از روش و آیین آنها تبعیت کنی)؛
در مورد تعامل با آمریکا و اروپا (خصوصا در مسئله هسته ای ) مقام معظم رهبری در تاریخ 2 خرداد 1397 در دیدار با مسئولین نظام فرمودند:
«ما بنای دعوا با اروپا را نداریم اما این سه کشور اروپایی نشان دادهاند که در حساسترین مواقع، با آمریکا همراهی میکنند. ؛ ... اروپاییها حرفهایی میزنند اما تاکنون ندیدهایم که بهمعنی واقعی کلمه در مقابل آمریکا ایستاده باشند. ... ایران با 3 کشور اروپایی دعوا ندارد بلکه با توجه به سابقه اروپاییها، ما به آنها اعتماد نداریم و به همین علت آنها باید تضمینهای واقعی بدهند. اگر اروپاییها در پاسخ به مطالبات ما تعلل کردند حق ایران برای آغاز فعالیتهای تعطیلشده هستهای محفوظ است.»
از مجموع مباحث مطروحه می توان چنین نتیجه گرفت که اگر دشمن فرد یا جناحی از مؤمنان باشد که دشمنیِ پیشآمده، دشمنی شخصی و جناحی و … است، اسلام به شدت به مدارا با چنین دشمنی توصیه میکند و اگر دشمن، دشمنیاش بر سر دین و آیین است و در واقع با اسلام و جامعه اسلامی دشمنی دارد، به هیچعنوان کمترین مدارایی با وی شایسته نیست. از آنجا که شبکه صهیونیسم جهانی در همه این کشورها خصوصا آمریکا دارای نفوذ گسترده ای می باشد، تا زمانی که مسیر انقلاب اسلامی را منحرف ننماید دست بردار نمی باشد و به همین دلیل نرم برخورد کردن با این کشورها اتفاقا بالاترین خدمت به اسرائیل می باشد. نه اینکه دفاع از حق و بیان حق و ایستادن در مقابل ظالم باعث خدمت به اسرائیل می باشد . این چنین سخنانی از چنین مرجع عالیقدری بعید و به دور از شان ایشان می باشد .
حسین کاظمی
@resalathozehenghelabi
✅ضروت وجود سازمان نظارت برشبکه عظیم امامت جمعه
🔸امام خامنه ای : شبکهبندی منصب امامت جمعه و نگاه کردن به این مجموعه به عنوان حصار معنوی و ایمانی کشور و ملت، امر فوقالعاده مهمی است که مطلقاً نبایستی مورد غفلت قرار گیرد. 12/4/1368
🔸نبود یک سیستم نظارتی متناسب با شأن این نهاد، یکی از مشکلات همیشگی شورای سیاست گذاری بوده است، وجود یک دستگاه نظارت دقیق برای پایش مستمر این شبکه عظیم، موجب جلوگیری از انحراف و کمک به تکامل دائم و روز به روز این مجموعه است. با توجه به اینکه ائمه جمعه تربیت شده و نماینده حوزه علمیه هستند لذا باید این سیستم نظارتی، به استقلال حوزه شیعی خدشه وارد نکند و برای نیل به این هدف باید تعریف جدیدی از نظارت از سوی نظریه پردازان ارائه گردد.
( اگر چه این معنا، امری آرمانی است) ولی به عنوان یک راهکار ؛ استفاده و بهره گیری از ظرفیت عظیم جریانات حزب اللهی به عنوان چشم تیز بین نظام اسلامی امری واقع بینانه و در دسترس است.
#ائمه_جمعه
@resalathozehenghelabi