ماه رمضان ، ماه دعاست. دعا هارا فراموش نکنید، دعاهای وارد شده در ماه رمضان، یکی از آن نعم و فرصتهایی است که باید مغتنم بشمرید. این دعای ابوحمزه، این دعای افتتاح، این دعای جوشن و بقیهی ادعیهای که در روز ها و شبها و سحرها و بقیهی ساعات و اوقات مخصوص در ماه رمضان وارد شده است، واقعا از نعمتهای بزرگ الهی است.
حضرتآقا
[۱۳۷۱/۱۲/۴]
دعاى شريف مكارم الاخلاق را - كه دعاى بيستم صحيفهى سجاديّه است - زياد بخوانيد تا ببينيد آن چيزهايى كه امام سجاد 'عليهالسّلام'در اين دعا از خدا خواسته است، چيست. با كلمات ائمّه، با دعاهاى صحيفهى سجاديّه، با اين داروهاى شفابخشى كه مىتواند بيماريهاى اخلاقى ما را شفا بخشد و زخمهاى وجود ما را درمان كند، خودمان را آشنا كنيم.
حضرتآقا
[۱۳۷۹/۷/۱۴]
قدر این ماه رمضانی را که الان در آن هستیم، بدانیم. هزاران هزار ماه رمضان در طول تاریخ آمده و رفته؛ هزاران هزار ماه رمضان خواهد آمد که من و شما در آن ماه رمضان نیستیم... توفیق به ما داده شده که حالا بیست ماه، سی ماه، پنجاه ماه، شصت ماه رمضان را از دورهی تکلیف تا آخر عمرمان در بین این مجموعهی ماه رمضانهای تاریخ [حضور] داشته باشیم؛ خب، همینها را قدر بدانیم.
حضرتآقا
[۱۳۹۵/۳/۲۵]
با حالت روزهداری یا حالت نورانیتِ ناشی از روزهداری، در شبها و نیمه شبها تلاوت قرآن، انس با قرآن، مخاطب خدا قرار گرفتن، لذت دیگری و معنای دیگری دارد. چیزی که انسان در چنین تلاوتی از قرآن فرا میگیرد، در حال متعارف و معمول نمیتواند به چنین تلاوتی دسترسی پیدا کند.
حضرتآقا
[۱۳۸۶/۶/۲۳]
در وصیت امیرالمؤمنین"علیهالسلام" به امام حسن مجتبی"علیهالسلام" این معنا وارد شده است:خدای متعال بین خودش و تو، واسطهای، فاصلهای و حجابی قرار نداده است. هر وقت با خدا شروع کنید به سخن گفتن و عرض نیاز کردن، خدای متعال صدا و درخواست شما را میشنود. با خدا همیشه میشود همزبان شد، و گفتگو کرد.
حضرتآقا
[۱۳۸۵/۷/۲۱]
ماه ضیافت الهی است و سفره ضیافت الهی پهن است، محتویات این سفره که من و شما باید از آن استفاده کنیم:
• یکےاش روزه است.
• یکےاش فضیلت قرآن است.
• یکےاش دعاهایی است که میخوانیم.
حضرتآقا
[۱۳۸۴/۷/۱۷]