من در دوران جوانے زیاد مطالعه میکردم. غیر از کتاب های درسی خودمان، کتاب تاریخ،ادبیات،شعر، قصّه و رمان هم میخواندم. به کتاب قصّه خیلی علاقه داشتم و خیلی از رمان های معروف را در دوره نوجوانۍ خواندم.شعر هم میخواندم.
من با بسیارۍ از دیوان هاۍ شعر،در دوره نوجوانی و جوانی آشنا شدم.
حضرتآقا
[۱۳۷۶/۱۱/۱۴]
در قرنهای چهارم و پنجم هجری - یعنی قرنهای دهم و یازدهم میلادی که دوران قرون وسطای اروپاست؛ یعنی دوران جهالت محض - ما ابن سینا را داشتیم، محمدبن زکریای رازی را داشتیم. اروپائیها وقتی به گذشته نگاه میکنند، خیال میکنند همهی دنیا در قرون وسطی بوده! تاریخ را هم آنها نوشتهاند! متأسفانه تاریخهای آنها هم در کشور ما ترجمه و ترویج شده. دوران قرون وسطای اروپا، یعنی دوران نهایت ظلمت و تاریکی و بیخبری؛ دورانی است که ما فارابی را داشتیم، ابنسینا را داشتیم، خوارزمی را داشتیم. ببینید فاصله چقدر است.
حضرتآقا
[۱۳۸۶/۶/۱۲]
شهید رضایی نژاد،علی محمدۍ،احمدی روشن؛ اینها نخبگانۍ بودند در وادۍ علم و تحقیق که بسیجی وار کار کردند.
حضرتآقا
[۱۳۹۳/۹/۶]
بگذاریم زن ها براۍ مراجعات پزشکے خود، به طبیبِ زن مراجعه کنند و هیچ لزومی ندارد که ما این فاصله را برنداریم. خانم ها موظفند که انواع رشته هاۍ پزشکے مثل قلب و داخلۍ و اعصاب و.. را دنبال کنند.
حضرتآقا
[۱۳۶۸/۱۰/۲۶]
مقصودمان از تفریح چیست؟!
جامعہ مثل کارخانه عظیمیست که یک میلیون فولاد را حرکت میدهد، سایش و استهلاک دارد؛ لذا گاهی مقداری روغن لطیف و خوشرنگ، تمام سایش هارا از بین میبرد و کار ،تندتر، روان تر و بهتر انجام میگیرد. تفریح، چنین نقشی دارد و باید به حرڪت کلی جامعه کمک کند.
حضرتآقا
[۱۳۷۱/۱/۱]
به نظر من مهمترین توفیق دولت سیزدهم، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است. مجموع عملکرد دولت، به مردم این احساس را داد که دولت وسط میدان و مشغول کار است و برای آنها خدمت میکند.
حضرتآقا
[۱۴۰۱/۶/۸]
دختران ما درس بخوانند
علم بیاموزند
آگاهے پیدا کنند
و قدر خود را بدانند.
حضرتآقا
[۱۳۷۵/۶/۲۸]
اَلعِلمُ سُلطان؛ علم اقتدار است. آمریکایی ها و اروپایی ها به خاطر علمی که تحصیل کردهاند، توانسته اند همهی دنیا را تصرّف کنند و سال ها بر ملّت ها مسلّط شدند. ما غفلت کردیم، باید این را جبران ڪنیم.
حضرتآقا
[۱۳۹۶/۷/۲۶]
جمهوری اسلامی میخواهد جوان تبدیل بشود به یک عنصر فعّال و اثرگذار.
حضرتآقا
[۱۳۹۵/۲/۱]