7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
● بيانات مهم امام خامنه ای درباره گناه بزرگ مسئولانی كه در جامعه ايجاد فتنه ميكنند.
#امام_خامنه_ای
کانال:
#آرشیو_سخنرانی_های_رهبری
@rahbari313
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♥️حضرت علامه؛ آیةالله حسنزاده آملی :
✅ گوشتان
به دهان #رهبر باشد
که ایشان گوششان
به دهان حضرت #حجّت است.
✅ بشارت
آیةالله العظمی
امام #خامنهای حفظهالله
در دیدار بسیجیان سرافراز :
✅ پیروزی ملت ایران
و پیروزی این جریان
عظیم انقلابی
تضمین شده است....
۹۸/۸/۶
#امام_خامنه_ای
کانال:
#آرشیو_سخنرانی_ های _رهبری
@rahbari313
🔴امام خامنهای:
🔺 ما که منتظر امام زمان هستیم، باید در جهتى که حکومت امام زمان(علیه الاف التحیة و الثناء و عجلالله تعالى فرجه) تشکیل خواهد شد، زندگى امروز را در همان جهت بسازیم و بنا کنیم. البته، ما کوچکتر از آن هستیم که بتوانیم آن گونه بنایى را که اولیاى الهى ساختند یا خواهند ساخت، بنا کنیم؛ اما باید در آن جهت تلاش و کار کنیم.
مظهر عدل پروردگار، امام زمان(عج) است و مىدانیم که بزرگترین خصوصیت امام زمان(علیهالصّلاةوالسّلام) - که در دعاها و زیارات و روایات آمده است - عدالت مىباشد: «یملأ اللَّه به الارض قسطا و عدلا».
رابطهى قلبى و معنوى بین آحاد مردم و امام زمان(عج) یک امر مستحسن، بلکه لازم و داراى آثارى است؛ زیرا امید و انتظار را به طور دایم در دل انسان زنده نگه مىدارد.
۱۳۸۷/۰۵/۲۷
#امام_خامنه_ای
کانال:
#آرشیو_سخنرانی_های_رهبری
@rahbari313
🚨رهبر انقلاب: رآفت اسلامی مبنا باشد!
◀️ رهبر معظم انقلاب در پاسخ به گزارش ارائه شده از سوی «شمخانی»، دبیر شورای عالی امنیت ملی که پیرامون نحوه مدیریت وضعیت جانباختگان و مصدومین حوادث اخیرخدمت ایشان تقدیم شد، ضمن موافقت با پیشنهادات مطرح شده مقرر فرمودند: هرچه سریعتر انجام شود و نسبت به افراد مشکوک در هرگروه با جهتی که به رافت اسلامی نزدیک تر است عمل شود.
◀️ گزارش ارسالی بر اساس دستوری که بلافاصله پس از رخدادهای اخیر از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به دبیر شورای عالی امنیت ملی برای بررسی دقیق ریشه ها، عوامل و دلایل بروز ناارامیها و همچنین رسیدگی سریع به وضعیت جانباختگان و خانواده های آنان ابلاغ گردید تهیه و ارائه شد.
◀️ در این گزارش پیشنهاد شد که بر اساس چارچوبهای قانونی موجود شهروندان عادی که بدون داشتن هیچگونه نقشی در اعتراضات و اغتشاشهای اخیرودر میانه درگیریها جان باخته اند در "حکم شهید" محسوب شده و خانواده های انان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار بگیرند.
◀️ در خصوص قربانیانی که در جریان تظاهرات اعتراضی به هر نحو جان خود را از دست داده اند موضوع پرداخت دیه و دلجویی از خانواده های آنان پیشنهاد گردید.
◀️ در مورد آن دسته از قربانیان حوادث اخیر نیز که به صورت مسلحانه و در درگیری با نیروهای حافظ امنیت کشته شده اند مقرر گردید پس از بررسی وضعیت و سوابق خانواده آنان ،حساب خانواده های موجه و ابرومند از فردی که اقدام به عمل مجرمانه نموده جدا شود و خانواده های آنان متناسبا مورد توجه و دلجویی قراربگیرند.
◀️ مقام معظم رهبری در مورد نحوه مواجهه با خانواده های گروه سوم نیز که مشکوک به شرارت بوده اند نیز امر بر "رآفت اسلامی" وتوجه به خانواده ها نمودند.
◀️ با توجه به دستور و تاکیدات رهبر معظم انقلاب از چندی قبل کار رسیدگی به پرونده های تشکیل شده برای جانباختگان و مصدومین رخدادهای اخیر در سطح استانها آغاز شده است.
#امام_خامنه_ای
کانال:
#آرشیو_سخنرانی_های_رهبری
@rahbari313
⚠️ بین خود و دیگران فاصله درست نکنید!
🔸رهبرانقلاب: از اول #ازدواج زندگی را ساده و متوسط و نه بیش از اندازه نیاز پیش ببرید.
🔸ملاحظه انصاف را بکنید، ببینید دیگران چطوریاند. خیلی بین خود و دیگران فاصله درست نکنید. ۷۲/۳/۸
#ازدواج_ساده
#امام_خامنه_ای
کانال:
#آرشیو_سخنرانی_های_رهبری
@rahbari313