📝 #بازخوانی | فقیه زن لازم است
🔸رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان تأکید کردند:
«امروز تعداد #زنان_مجتهد، کم نیست و حتی معتقدیم که در بسیاری از مسائل زنانه که مردها تشخیص خوب و درستی ندارند، خانمها باید از مجتهدان زن تقلید کنند.» ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
ایشان دربارهی موضوع فقیه زن و لزوم پرورشِ مجتهد زن قبلا نیز مباحثی را مطرح کرده بودند که در ادامه برخی از این موارد آورده میشود:
⏪ «#مجتهد یعنی کسی که درس خوانده قدرت استنباط پیدا کرده، این چه مرد، چه زن اشکالی هم ندارد برود بشود، اما [زن] مرجع تقلید نمیتواند بشود. یعنی دیگران از او تقلید نمیتوانند بکنند. هر مردی هم نمیتواند بشود.» ۱۳۶۰/۰۴/۰۶
⏪ «اعتقاد بنده این است که ما حتماً فقیه زن و مجتهد زن لازم داریم و گمان من این است که دماء ثلاثه و امثال اینها را غیر از زن هیچکس نمیتواند فتوا بدهد... به هر حال #فقیه_زن لازم است.» ۱۳۷۹/۷/۱۵
⏪ «پدیدهی #خواهران_طلبه؛ خیلی پدیدهی عظیم و مبارکی است. هزاران عالم، پژوهشگر، فقیه و فیلسوف در حوزههای علمیهی خواهران تربیت شوند؛ این چه حرکت عظیمی خواهد بود.» ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
@rahbari_plus
📷 #گزارش_تصویری | به یاد شهدا - ۲
🔸 تصاویری از دیدار هزاران نفر از زنان و دختران با رهبر انقلاب
@rahbari_plus
🖼 #سخن_نگاشت| شیوههای نرم دشمنان برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران
@rahbari_plus
📷 #گزارش_تصویری | حضور بانوان از اقوام مختلف ایران با پوششهای متنوع در دیدار با رهبر انقلاب - ۱
@rahbari_plus
🖼 #موضع_روز | رژیم صهیونیستی ریشهکن خواهد شد
🔹 در منطقه با این حرکتی که در #سوریه انجام گرفت و با جنایتهایی که رژیم صهیونیستی دارد انجام میدهد و جنایتهایی که آمریکا دارد انجام میدهد و کمکهایی که بعضی دیگر به اینها میکنند خیال کردند که قضیهی #مقاومت تمام شد؛ اینها سخت در اشتباهند.
🔹 روح سید حسن نصراللّه زنده است، روح سنوار زنده است، #شهادت اینها را از عرصهی وجود بیرون نبرد، جسم اینها رفت. روحشان باقی است، فکرشان باقی است، راهشان ادامه دارد.
🔹 البته رژیم صهیونیستی به خیال خودش دارد خودش را از طریق سوریه آماده میکند که نیروهای #حزبالله را به خیال خود محاصره کند و ریشهکن کند؛ اما آن کسی که #ریشهکن خواهد شد اسرائیل است. ۱۴۰۳/۹/۲۷
@rahbari_plus
📷 #گزارش_تصویری | برپایی مهد کودک و محل بازی برای کودکان در حاشیه دیدار بانوان با رهبر انقلاب
@rahbari_plus
📷 #گزارش_تصویری | تصویری متفاوت از دیدار زنان و دختران با رهبر انقلاب
@rahbari_plus
📷 #گزارش_تصویری | تصاویری از حضور چهرههای هنری و قهرمانان ورزشی در دیدار بانوان با رهبر انقلاب
@rahbari_plus
🔰 #روایت | صحنهآراییِ متفاوت بیت رهبری در یک روز خاص!
🔸دیدار بانوان با رهبر انقلاب در روز سهشنبه ۲۷ آذرماه، فضایی متفاوت و بهیادماندنی را در حسینیهی امام خمینی(ره) رقم زد.
از حضور زنانی از اقشار و #اقوام_مختلف ایرانی با پوششهای متفاوت و متنوع تا تصویربرداران خانم و اجرای ویژه برنامهی نمایشی و تا حضور کودکان همراه #مادران و برپایی مهدکودک در کنار محل برگزاری جلسه؛ همه و همه گوشههایی از این دیدار متفاوت بود.
علاوه بر این، سخنرانی بانوانی از سلایقِ مختلف نیز بارِ خاصی به محتوای این دیدار داده بود.
🔸اما در این میان یک نکته بهصورت ویژه به چشم میآمد: #صحنهآرایی متفاوت بیت رهبری.
معمولا در دیدارهای حضرت آیتالله خامنهای از رنگهایی چون سبز و آبی و... برای پردهی پشتسر ایشان و پوشش محیطی استفاده میشد اما در این دیدار، فضای بیت رهبری رنگ دیگری به خود گرفته بود. رنگبندیای که بیش از هر چیز نوعی توجه خاص نسبت به شرکتکنندگان در دیدار و رنگ و بوی ویژهی مراسمی با حضور #خانمها را تداعی میکرد!
@rahbari_plus
🔰 #سرخط | نکات مهم بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
🚩 انقلاب را زنها پیروز کردند - ۱
🔸 اگر ابعاد وجودی #فاطمهی_زهرا (سلام الله علیها) را انسان بتواند احصاء کند و ببیند، یقین میکند که این یک پدیدهی شگفتانگیزی است در آفرینش عالم؛ یک چنین موجودی [است].
🔹 در سختیها، غمگسار پیغمبر؛ در #جهاد، همراه امیرالمؤمنین؛ در عبادت، خیرهکنندهی چشم فرشتگان؛ در سیاست، سُرایندهی آن خطبههای فصیح و بلیغ و آتشین. در خطبههای #فاطمهی_زهرا... هم سیاست هست، هم معرفت هست، هم شکایت هست، هم منقبت [هست]؛ همهچیز... آن هم در بهترین و عالیترین الفاظ، شبیه خطبههای نهجالبلاغه[است].
🔸 کودکیِ او الگو است، جوانی او الگو است، ازدواج او الگو است، سیرهی زندگی او #الگو است؛ همهی اینها برترین الگوهایی هستند که نشاندهندهی #قلهی_زن_مسلمان محسوب میشوند؛ این قلّه است. اسلام، زنان مسلمان را، [همهی] زنان را به سمت این قلّه دعوت میکند.
🔹 امروز در دنیا #مسئله_زنان از جنبههای مختلف مطرح است... سرمایهداران عالم و سیاستمداران عالم... مثل همهی مسائل سبْک زندگی دخالت میکنند... انگیزه چیست؟ انگیزه، دستاندازی سیاسی و استعماری است. وارد میشوند برای اینکه مقدّمهای باشد و پوششی باشد در جهت دست اندازی بیشتر، دخالت بیشتر، گسترش بیشتر منطقهی نفوذ خودشان.
🔸 بحث #آزادی_زن و استقلال مالیِ زن را مطرح کردند، که زن استقلال مالی داشته باشد یا #آزادی داشته باشد؛ ظاهر خوبی داشت امّا باطنش چه بود؟ باطنش این بود که کارخانجاتشان احتیاج به کارگر داشت، کارگر مرد کافی نبود، میخواستند زنها را برای کارگری بیاورند، آن هم با دستمزد کمتر از مردان؛ این باطن قضیّه بود.
🔹 در این جنجالهای موجود دنیا در زمینهی زن، مسئلهی #فمینیسم، مسئلهی حقوق زن، مسئلهی آزادی زنان و حقوق زنان، ظواهر کار است؛ پشت اینها سیاستهایی هست، انگیزههای ناسالمی وجود دارد.
🔸 اگر ما بخواهیم یک منشوری از دیدگاه اسلام دربارهی #زن تنظیم بکنیم که موادّی داشته باشد این منشور، به گمان من، اوّلین موضوعی که در این منشور باید بیاید مسئلهی «#زوجیت» است.
🔹 [زوجیت] یعنی چه؟ یعنی زن و مرد زوجند، مکمل یکدیگرند، زن و مرد برای هم خلق شدهاند. این در قرآن بصراحت بیان شده: وَ اللَهُ جَعَلَ لَکُم مِن اَنفُسِکُم اَزواجاً... از جنس شما، #زوج برای شما آفریدیم.
🔸 بنا بر نظریّهی اسلام، بنای عالم خلقت و تاریخ بشر و تاریخ عالم بر تلائم و #ازدواج و پیوند است؛ درست نقطهی مقابل آنچه در #دیالکتیک هِگِل و مارکس و مانند اینها وجود دارد که بنای عالم را بر تضاد میدانند.
🔹 در مورد انسان خدای متعال زن و مرد را زوج آفریده؛ یعنی مکمّل یکدیگر. معنای #زوجیت، لازمهی زوجیّت این است که یک واحد تشکیل بشود، وَالّا زوجی نیست.
🔸 مسئلهی #خانواده اینجور مبنای فکریِ اسلامی دارد. خانواده یک سنّت الهی است، یک سنّت آفرینش است.
🔹 اوّلین مادّهی منشور اسلامی عبارت است از مسئلهی تشکیل #خانواده، مسئلهی زوجیّت، مسئلهی مکمّل هم بودن زن و مرد که مکمل هم هستند.
🔸 موضوع دوّم این است که این زوج، این دو فرد برای رسیدن به #حیات_طیبه ــ که رسیدن به «حیات طیّبه» هدف آفرینش انسان است ــ این #زن و مرد هیچ تفاوتی با هم ندارند؛ هیچکدام از دیگری برتر نیست.
🔹 موضوع بعدی این است که با اینکه در ظاهر زن و مرد از لحاظ جسمی تفاوت وجود دارد... امّا از لحاظ تواناییهای فکری و روحی در هر دو جنس #استعدادهای_بینهایت وجود دارد و تفاوتی با همدیگر ندارند.
🔸 در #علم، زن و مرد هر دو میتوانند مسابقه بدهند؛ اینجور نیست که مردها عالِمتر از زنها باشند؛ نه، زنهای بزرگی، والایی، دارای مقامات برجستهای از لحاظ علمی در #تاریخ بودهاند؛ امروز البتّه صدها برابر بیشتر، هم در دانشگاه، هم در حوزه وجود دارند.
🔹 موضوع بعدی این است که زن و مرد در محیط خانواده، نقشهای متفاوتی دارند؛ این دلیل برتری نیست. مثلاً هزینهی #خانواده، به عهدهی مرد است؛ [این] دلیل برتری نمیشود. فرزندآوری، به عهدهی زن است؛ این دلیل برتری نمیشود. اینها هر کدام یک #امتیاز است؛ یک امتیازی است که [زن و مرد] دارند.
@rahbari_plus