🔸چند نکته در خصوص اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در سوریه :
1⃣ پس از عملیات طوفان الاقصی و ناتوانی رژیم صهیونیستی در سرپوش گذاشتن بر شکست متزلزل کننده ، حتی با وجود جنایات بی سابقه علیه مردم مظلوم فلسطین، اینک در شرایط دشوارتری قرار گرفته که چند وجه دارد :
الف- فرسایشی شدن جنگ و بالا رفتن تلفات ارتش رژیم صهیونیستی
ب - عدم دستیابی به حتی یکی از اهداف رژیم
ج- تظاهرات و اعتراضات ساکنان سرزمین های اشغالی علیه کابینه نتانیاهو
د- فشار افکار عمومی دنیا و احساسات ضد رژیم صهیونیستی و...
2⃣ کابوس دیگر رژیم صهیونیستی آن است که آمریکا با توجه به اینکه از یک سو وارد فرآیند انتخابات شده و از سوی دیگر گروه های مقاومت حملات متعددی علیه پایگاه هایش ثبت کرده، دچار تزلزل در ادامه جنگ غزه شده است
3⃣در چنین شرایطی متوقف شدن جنگ پیامدهایی خواهد داشت از جمله :
- سقوط کابینه نتانیاهو
- پایان عمر سیاسی نتانیاهو
- تشدید شدن بحران های سیاسی در سرزمین های اشغالی و....
4⃣ لذا یک سناریو را رژیم به شدت پیگیری می کند که بر طبق آن فضایی ایجاد شود تا جمهوری اسلامی ایران را رسما وارد جنگ نماید تا ضمن درگیر نمودن ایران و آمریکا ، از بن بست چند وجهی کنونی رهایی یافته و آتش جنگ را در کل منطقه شعله ور نماید .
لذا با اقدام تروریستی و پذیرفتن مسئولیت آن به دنبال کلافه نمودن جمهوری اسلامی ایران و گسترده تر شدن دامنه جنگ است .
5⃣ اگر گروههای مقاومت در موضع ضعف قرار داشتند، شاید ورود جمهوری اسلامی ایران توجیه بیشتری داشت، اما در شرایط کنونی که گروههای مقاومت ، رژیم را به بن بست کشانده است ، هر اقدام عجولانه ، نه تنها تامین کننده منافع ملی نیست، بلکه ما را در پازل صهیونیست ها قرار خواهد داد .
6⃣ بنابراین اقدام صهیونیست ها از موضع قدرت نیست بلکه دست و پا زدن های صهیونیست ها در بن بست است . این موضوع در تبیین برای افکار عمومی باید مد نظر باشد.
✍مصطفی برزکار
https://eitaa.com/rahbord
🔹پیامدهای کنشگری ریاکارانه
🔻مسئله فلسطین و تأثیرات طوفانالاقصی و اکنون جنگ نابرابر در غزه یکی از نقاط عطف و نشانگان تغییر در هندسه جهانی به شمار میآید. به عبارتی، امروز شاهد یک صفبندی حامیان رژیم صهیونیستی در یکسو و حامیان مردم مظلوم فلسطین در سوی دیگر هستیم که این جنگ را به یک شاخص در روابط بینالملل تبدیل کرده است. از تظاهرات مردم در کشورهای گوناگون تا شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی، و در نهایت حمایت محور مقاومت از مردم بیپناه فلسطین نشان میدهد این روند با هر نتیجهای بر مناسبات منطقهای و جهانی تأثیر بزرگی خواهد داشت.
🔻اما در این میان، کنشگری برخی کشورهای اسلامی تأملبرانگیز و عجیب است. رفتار دوگانه و فارغ از نگاه راهبردی به آینده که ژست انتقادی ریاکارانهای را نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی داشته باشد، اما با فعل یا ترک فعل خود کمک حال این رژیم کودککش است.
🔻نشانه این ریاکاری را رهبر معظم انقلاب در دیدار روز سهشنبه ۳ بهمن دستاندرکاران کنگره ۲۴ هزار شهید تهران بزرگ بیان کردند و فرمودند: «برخی مواقع موضعگیریها و اظهارات مسئولان کشورهای اسلامی اشتباه است؛ زیرا درباره موضوعی همچون آتشبس در غزه صحبت میکنند که از اختیار آنها خارج است و در دست دشمنِ خبیثِ صهیونیستی است، مسئولان کشورهای اسلامی باید نسبت به موضوعاتی که در اختیار آنهاست، اقدام کنند.»
🔻حداقل اقدام در مقابل جنایات صهیونیستها، قطع ارتباط سیاسی و اقتصادی است؛ نمیتوان ادعای حمایت از فلسطین را داشت و همزمان مراودات اقتصادی عادی با رژیم صهیونیستی ادامه داشته باشد و شریانهای حیاتی این رژیم ضد بشری از جانب برخی کشورهای به اصطلاح اسلامی حفظ شود.
🔻این بازی ریاکارانه با هیچ منطق واقعگرایانه از روابط بینالملل هم همخوانی ندارد؛ چرا که منطقهای که افکار عمومی کشورهای مختلف و به خصوص اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری نسبت به آزادی قدس شریف اصرار دارد، این بازیگری دووجهی به زودی به عکس خود تبدیل خواهد شد و
1⃣ عدم همراهی با موج ضدصهیونیستی در کشورهای منطقه، حکومتهای این کشورها را با چالش جدی مواجه خواهد کرد؛ چالش جنبشهای اجتماعی که محور اصلی آنها قدس شریف و مردم مظلوم فلسطین است.
2⃣ این کشورها در شرایطی قرار خواهند گرفت که از یکسو آمریکا و رژیم صهیونیستی برای علنیسازی روابط به آنها فشار میآورند و از سوی دیگر از افکار عمومی برای این روابط خفتبار ترس دارند.
🔻اکنون دو مسیر پیش روی کشورهای اسلامی است؛ یکی راه حمایت و حضور در جبهه ضد صهیونیستی است و دیگری راه اشتباه سالهای اخیر است که تاکنون دستاوردی برای آنها نداشته است.
✍مصطفی برزکار
https://eitaa.com/rahbord
🔹چالش در ارتباط با افکار عمومی
1⃣ چند روز پیش گروه ویژه اقدام مالی یا همان FATF خودمان ! با درخواست کتبی وزیر اقتصاد، ایران را از لیست توصیه های شماره ۷ که تاثیر زیادی نیز بر ورود ایران به لیست سیاه داشته، خارج کرد
2⃣ توجه داشته باشید که در اوج همکاری ها و عقب نشینی های بی مورد در دولت آقای روحانی در ذیل لیست سیاه قرار گرفتیم اما در دولت رئیسی که مبنا دست رد به زیاده خواهی ها قرار گرفت، شاهد عقب نشینی FATF هستیم
3⃣ شما را دعوت به تامل به این دو سوال می کنم که، چرا این اتفاق بزرگ نمودی در افکار عمومی ندارد؟ چرا بر بازار تاثیری ندارد؟
4⃣ شاید جوابتان این باشد که چون مردم تاثیر آن را بر سفره خود مشاهده نمی کنند . در جواب از شما عرض می کنم ،زمانی که در لیست سیاه قرار گرفتیم ، تولید اثرات روانی آن بیشترین تاثیر بر قیمت ها و بازار داشت، یعنی تولید اتفاق ابتدا در افکار عمومی بود و بعد قیمت ها تحت تاثیر قرار گرفت و اکنون انتظار آن است که روند مثبت با عقب نشینی fata ایجاد شود، اما صورت نمی گیرد . چرا ؟
5⃣ این چالش عمده ماست که روی آن متاسفانه متمرکز نیستیم. لذا پیوستن به شانگهای و بریکس ، افزایش فروش نفت ، رتبه بندی معلمان و افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران و.... به صورت مطلوب به افکار عمومی منتقل نمی شود
6⃣ این چالش را در ابعاد مختلف باید رفع کرد :
- ضعف در سخن گفتن با مردم . آیا وزیر اقتصاد و یا رسانه ها توانسته اند این دستاورد را برای مردم تبیین کنند؟
- فقدان پیوست رسانه ای . خط رسانه ای مناسب کدام است ؟ و دهها سوال دیگر
- مشکل در هماهنگی با فعالین رسانه ای. و....
معتقدم انصافا دولت اقدامات بسیار خوبی را رقم زده اما از تبیین آنها ناتوان است
✍مصطفی برزکار
https://eitaa.com/rahbord
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سولومون اش یک روانشناس اجتماعی است. او آزمایشی را ثبت کرده است به نام همنوایی؛ این آزمایش را ببینید که چطور فردی که واقعیت را با چشم خود آشکارا میبیند، اما اسیر به اصطلاح جو میشود.
اینگونه افراد توسط برخی رسانه ها تحت تاثیر قرار می گیرند.
از این شگرد ها بیشتر برای شما خواهم گفت ....
#جنگ_شناختی
#جنگ_نرم
https://eitaa.com/rahbord
🔹نکاتی در خصوص بیانیه کتائب حزب الله عراق
دبیرکل مقاومت اسلامی کتائب حزب الله عراق طی بیانیهای تعلیق عملیات ها علیه نیروها و پایگاههای آمریکایی در عراق را اعلام نمود.
در خصوص این اقدام چند نکته قابل طرح است:
1⃣ یکی از علل اصلی این بیانیه موقت فشارهای مختلف آمریکا علیه دولت عراق است به عنوان نمونه هنوز هم درآمدهای نفتی عراق به حسابی در بانک مرکزی آمریکا واریز میشود و با وجود انتقال مدیریت و نظارت بر این اموال به بانک مرکزی عراق در چارچوب توافقنامه سال 2008، ولی آمریکا همچنان بر این اموال که به حدود 115 ملیارد دلار رسیده است، نظارت دارد و عراق نمیتواند حتی یک دلار از آن را بدون موافقت بانک مرکزی آمریکا برداشت کند. برداشت از این حساب هم مکانیسم خاص خود را دارد؛ مکانیسمی که دست آمریکا را برای فشار بر عراق باز می کند. لذا این اقدام کتائب عقب نشینی ناشی از تهدید نظامی نبوده بلکه اهرم فشار اقتصادی آمریکا در آن تاثیرگذار بوده است.
2⃣ در بیانیه ذکر شده که حملات به پایگاه ها توسط کتائب حزب الله کاملا یک تصمیم داخلی گروههای مقاومت عراق است و ایران در آن دخالتی نداشته است . این عبارت به ۲ دلیل آورده شده : اول اینکه سیاست محور مقاومت را مورد تاکید قرار داده که اضلاع مقاومت در عین اتحاد دارای استقلال در تصمیم هستند، و دوم اینکه خط رسانه ای که به شدت از سوی غرب دنبال می شود تا القا کند اضلاع مقاومت از ایران دستور میگیرند را برملا کنند .
3⃣ با توجه به اینکه نقطه اشتراک نیرو های مقاومت و اکثر فعالین سیاسی در عراق ، خروج آمریکا از این کشور است ، هیچ فشاری قادر نخواهد بود انگیزه مقاومت را کم رنگ کند ؛ هرچند برای مقطع کوتاهی حملات تعلیق گردد.
✍مصطفی برزکار
https://eitaa.com/rahbord
🔹اعتراف محمدرضا پهلوی در خصوص انتخابات
محمدرضا پهلوی در کتاب پاسخ به تاریخ صفحه ۱۱۶ نوشته است :
((انگلیسی ها این امر را کاملا عادی و طبیعی می دانستند که انتخابات در ایران مطابق نظر و خواسته های خودشان صورت بگیرد. در زمان جنگ جهانی دوم انتخابات ایران به این صورت انجام می گرفت که مثلا صبح، مستشار سفارت انگلیس با لیستی حاوی هشتاد نامزد نمایندگی مجلس به دیدار نخست وزیر می رفت و بعد از ظهر همان روز، کاردار سفارت شوروی دوازده نفر از نمایندگان مورد نظر خود را به نخست وزیر می داد.))
#انتخابات
https://eitaa.com/rahbord
🔹دور باطل آمریکا از ترور برخی از فرماندهان مقاومت چیست؟
🔹 واقعیت آن است که آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی هم میدانند که ترور فرماندهان برای متوقف سازی طولانی مدت مواجهه، یک راهبرد شکست خورده است ؛ نه ترور دانشمندان روند هسته ای ایران را متوقف نمود، و نه شهادت حاج قاسم و سایر فرماندهان مقاومت روندهای منطقه ای را برای محور مقاومت با چالش مواجه نمود. بنابراین ترور ها اقدام راهبردی نیست ، بلکه اقدامی است با این امید واهی که برای مدت کوتاهی بتوانند از هدف قرار گرفتن پایگاههای آمریکایی جلوگیری کنند
🔹نکته دیگر آن است که اقدام به ترور نشان می دهد که راهبرد گروههای مقاومت در مواجهه با آمریکا موفق بوده است و آمریکایی ها تحت فشار قرار گرفته اند و چون در سردرگمی قرار گرفته اند، سعی می کنند با این ترورها سرپوشی بر شکست های متعدد خود بگذارند
🔹سند امنیت ملی آمریکا در سال ۲۰۲۱ تلویحا بر مجبور بودن آمریکا برای خروج از منطقه صحه گذاشته و قدرت رو به افول آمریکا این روند را تایید می کند . باید مراقب بود در افکار عمومی آمریکای در باتلاق ، قدرتمند تصور نشود....
✍مصطفی برزکار
https://eitaa.com/rahbord
30.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 در انتخابات شرکت نکنید⁉️
🎙 مصطفی برزکار
📍 کارشناس مسائل سیاسی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @Rahbord
17.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻انتخابات و ایجاد همبستگی ملی
🎙 مصطفی برزکار
📍 کارشناس مسائل سیاسی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @Rahbord
SedayeEnghelab-Panjare1131-03.mp3
9.22M
🔹کلیپ صوتی
💠به کسانی که نمی خواهند در انتخابات شرکت کنند چه بگوئیم؟؟؟
🆔 @rahbord
🔹عبدالله مهتدی دبیر کل گروهک کومله : تلاشمان این است که مردم ایران کمتر در انتخابات شرکت کنند. رای ندهید تا بتوانیم از طریق آمریکا، تحریمها را بیشتر کنیم.
این نامرد ها امنیت را نشانه رفته اند .
آیا کشوری داریم که با عدم مشارکت امنیتش دچار چالش شده ؟ بله
مردم یوگسلاوی سال ۱۹۹۷ انتخابات را تحریم کردند و راه حمله آمریکا را باز کردند
در الجزایر انتخابات تحریم شد و ۱۰ سال درگیر جنگ داخلی شد .
این نامرد ها به خوبی می دانند که انتخابات یعنی حفظ امنیت کشور
@rahbord