eitaa logo
راه بھشـتی 🇮🇷🇵🇸 ًًًًٍٍٍٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚ
1.6هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
18.8هزار ویدیو
166 فایل
﷽ 💠 شهید مظلوم بهشتی🌷: 🔸ارزشــ‌ها را بشنـاس و اشخاص را با ارزش‌هـا بسنج❗️ 💛 (کانالے باهدف نشر و تبیین ارزش‌ها) 📋 ارتباط •° @ya2hasan
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 رییس‌جمهور اوکراین یه دلقک هست ولی تونسته ۵ ماه در برابر روسیه خودش را نگه داره..🙂 ♦️ما هم یه شاهی داشتیم که بهش می‌گفتن پدرِ ایرانِ نوین🙄 ولی ۱ ساعت نتونست در مقابل متفقین مقاومت کنه و فرار کرد... ♦️سال‌مرگ‌ رضا خان!
🔴 تلاش برای سیاه‌نمایی یا عدم سواد رسانه‎ای؟! ♦️وقتی یک به اصطلاح خبرنگار ایرانی تصویر قدیمی مربوط به جنگ سوریه در سال ۲۰۱۶ را به اسم تصویر مادر و کودکی خوابیده در خیابان نزدیک مجلس کشورمان منتشر می‌کند تا احساسات عده‌ای را برانگیزد.
🦋آیت الله طالقانی: مخالفت با رهبری و شخص ایشان (امام خمینی) مخالفت با دین اسلام است. 🌺 ۵ مرداد ماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه کشور توسط آیت الله طالقانی گرامی باد.
🔴 گفتگوهای خواندنی با ۱۵ رزمنده کرمانشاهی عملیات ؛ ♦️روایت امدادهای غیبی در جنگ احزاب قرن/ رشادت رزمندگان اهل سنت در کمین‌گاه خدا 👇👇 dana.ir/1158468 🔴 تشریح عملیات «مرصاد» به روایت «شعبانی» عضو گروهک منافقین: مسعود (رجوی) گفت تا ۴۸ ساعت هرکه را خواستید بکشید. ♦️سازمان بعد از ترور صیاد جشن مفصلی گرفت. ♦️گفتگو با «شعبانی» که حدود ۲۰ سال از عمر خود را در این گروهک سپری کرد؛ تا این‌که در سال ۱۳۸۳ توانست از مقر گریخته و به ایران بازگردد را بخوانید: 👇👇 hamandishi.ir/news/403020
🔴وزیر اطلاعات از انجام عملیات های موفق علیه رژیم صهیونیستی درماه های اخیر خبر داد ♦️وزیر اطلاعات گفت: در ماه های اخیر موفق شده ایم به جز مقابله با توطئه های رژیم صهیونیستی تعدادی عملیات موفق نیز علیه این رژیم انجام دهیم که نشان دهنده قدرت امنیتی جمهوری اسلامی و سربازان گمنام امام زمان (عج) است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب: جشن میلیونی غدیر نشان داد مردم طرفدار دین هستند / امامان جمعه با همه پدرانه رفتار کنند 🔻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، صبح امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور: در نماز جمعه‌ی شما همه جور آدمی شرکت میکنند. با همه شما پدرانه رفتار کنید، همه فرزندان شمایند. بله، ممکن است شما با آن جوان انقلابی، جوان مجاهد و جهادگر علاقه‌ی بیشتری داشته باشید، حق هم همین است، عیبی ندارد اما آن کسی هم که این جوری نیست او هم پسر شما است، آن هم فرزند شما است؛ با همه پدرانه رفتار کنید. 🔹 در این جشن که خیلی چیز عجیبی بود در تهران، حالا نمیدانم شما دیدید یا خیر من خودم در تلویزیون نگاه کردم دیدم، بعضی‌ها هم که رفته بودند آمدند برای ما تعریف کردند. دیدید در این جشن میلیونی، همه‌جور آدمی شرکت کردند. اینها طرفدار دین‌اند، دوست دارند دین را. 🔹 بنده یک وقتی در یکی از این سفرهای استانی به جمع علمای محترم آن شهر که با آنها جلسه داشتیم گفتم: امروز یا دیروز که من می‌آمدم در این ماشین دوروبر ماشین خب جمعیتی می‌آیند اظهار محبت میکنند افرادی بودند بین اینهایی که اظهار محبت میکردند و گریه میکردند بعضی‌هایشان، کسانی بودند که اگر شما مثلاً با آنها برخورد کنید ممکن است که احتمال ندهید که حتی اعتقاد به دین هم داشته باشند، اما اینجوری است. معتقدند به دین. 🔺 با همه پدرانه رفتار کنید. همه را سر سفره‌ی دین و معنویت و شریعت بنشانید. ۱۴۰۱/۵/۵ 🏷 💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 رهبر انقلاب: تفاوت گفتار و رفتار امام جمعه مستمع را سر لج می‌آورد / کمترین کاری که ممکن است بکند این است که دیگر نماز نیاید/ ائمه‌ی جمعه با رفتار خود مردم را امر به تقوا کنند 🔻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، صبح امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور: امام جمعه در روز جمعه مردم را امر به تقوا میکند با گفتار خود؛ من میگویم شما در روز شنبه و یکشنبه و دوشنبه و سه‌شنبه و چهارشنبه و پنجشنبه مردم را امر به تقوا کنید با رفتار خود. 🔹 والّا اگر ما روز جمعه دعوت به تقوا کردیم اما روز شنبه یک عملی از ما سر زد که این با تقوا سازگار نیست، این اصلاً به کلی باطل میکند. یعنی نه حالا فقط باطل میکند، اصلاً، یک اثر به عکس دارد. مستمع را سر لج می‌آورد که چه دارند میگویند اینها. کمترین کاری که ممکن است بکند این است که دیگر نماز نیاید، این کمترین کاری است که میتواند بکند. از این بیشتر هم کارهایی میکنند. آمر به تقوا بایستی در امر تحصیل تقوا در خود کوشنده باشد. ۱۴۰۱/۵/۵ 🏷 💻 Farsi.Khamenei.ir
🔴 دانشجوهای سنگاپور جلیقه‌ای میخ‌دار طراحی کردن!! تا از خانم‌ها محافظت کنه و بتونن راحت تو مترو رفت‌و‌آمد کنن و کسی مزاحم‌شون نشه❗️😳 انصافاً جلیقه‌ی خاردار بهتره یا ⁉️😒 راستی، مگه اینا چشم و دل سیر نبودن؟! پس چی شد❓😂😊
🔴جزئیات جدید از دستگیری تیم تروریستی رژیم‌صهیونیستی ♦️ وزارت اطلاعات: هدف تروریست‌های وابسته به رژیم‌صهیونیستی، انفجار یک مرکز صنایع حساس دفاعی کشور بود. ♦️عناصر عملیاتی تیم عمل‌کننده از اعضای گروهک تروریستی و مزدور کومله هستند که مستقیماً توسط عبدالله مهتدی، سرکرده‌ی آن گروهک برای این مأموریت انتخاب و به افسران موساد معرفی شده بودند. ♦️گستردگی و تعدد تجهیزاتِ همراه تروریست‌ها در حدی بوده که امکان حمل مستقیم آن‌ها توسط اعضای تیم عملیاتی وجود نداشته. بنابراین در قالب جاسازی در لوازم پوششی و از مسیر کولبری، از اقلیم کردستانِ عراق وارد کشور کرده بودند. ♦️۸ بمب بسیار قوی برای انفجار هدف اصلی و ۸ بمب کوچک مخصوص تخریب تجهیزات، ۴ قبضه سلاح کمری ویژه همراه با صدا خفه‌کن، ابزارهای فنی ویژه برای اخلال در سیستم‌های کنترلی محیط هدف و نیز برای انفجار از راه دور و مجموعه‌ی کاملِ ابزار گریم، کلاه‌گیس و وسایلی برای تغییر اثر انگشت کشف شده.
. ❤️ رهبر معظم انقلاب: خطبای جمعه در مسائلی مثل به جای رویارویی با پادوهای حقیر غربی‌ها، منطق استعماری غربی را تبیین کنند.. ✌️✌️ ❤️ امام خامنه‌ای، صبح امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور: در این هفته در خیلی از خطبه‌ها مسئله‌ی حجاب مطرح شد. در و در بعضی روزنامه‌ها هم هست، در خطبه‌ها هم مطرح شد. ♦️خب در این زمینه‌های خیلی باید متین برخورد کرد، متین و ، دور از احساسات بی‌مورد، حالا احساسات چیز خوبی است، چیز بدی نیست اما جا دارد اعمال احساسات. ♦️بالاخره شما در این‌جور موارد آن منطق استعماری غربی را که آتش‌بیار معرکه است و دست او مشغول کار است او را افشا کنید، آن را افشا کنید، آن را برای مردم تبیین کنید با دلایل روشن و خب حالا غربی‌ها هم در سطوح رسانه‌های بزرگی دولتی‌شان، هم این پادوهای حقیرشان کارهایی می‌کنند، عیبی ندارد شما با این‌ها روبرو نشوید، با این‌ها مواجه نشوید. این توصیه‌ی کلی است. .
❤️ رهبر معظم انقلاب با اشاره به شبهه‌پراکنی‌های اخیر رسانه‌های غربی و مزدوران و پیروانشان درباره مسئله زنان و اسلامی: علت هجوم غربی‌ها به زن ایرانی و حجاب اسلامی چیست❓/ زن با شرف و با استعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربه‌ها را به تمدن غرب زده لذا دشمنان دلشان پُر است ✌️😍 ❤️ امام خامنه‌ای، صبح امروز در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور: هدف دشمنان از شبهه‌پراکنی این است که مردم را که نیروهای اصلی کشورند و ایمان مردم را عامل اصلی در حفظ کشور و حفظ نظام اسلامی است متزلزل کنند. ♦️نقطه‌ی مرکزی و اساسی هویت تمدن غربی عبارت است از تفکیک میان دین و پیشرفت. این نقطه‌ی مرکزی است. جمهوری اسلامی درست همین مرکز را نشانه گرفته و شلیک کرده و به هدف زده! خب عصبانی‌اند دیگر. نمی‌تواند تحمل کند این را. هر روز به فکر این است که یک ضربه‌ای بزند یک کاری بکند. ♦️ من یک مثال بزنم که حالا این روزها هم مطرح است، مسئله‌ی زن، در جامعه‌ی اسلامی. البته از اول انقلاب مسئله‌ی را مطرح می‌کردند؛ ادعای گزاف می.کردند که از زن ایرانی می.خواهند حمایت کنند. باز اخیراً هم به مناسبت به بهانه‌ی حجاب و این‌ها باز قضیه‌ی زن را مطرح کرده‌اند همان تلاش‌های درواقع ناکام را دوباره دارند تکرار می‌کنند. این که شما می‌بینید ناگهان وسائل تبلیغاتی و رسانه‌های رسمی و دولتی آمریکا و انگلیس و بعضی جاهای دیگر و مزدورانشان و پیروانشان ناگهان هجوم می‌آورند در یک برهه‌ای سر قضیه‌ی زن و یک بهانه‌ای هم پیدا می‌کنند مسئله‌ی حجاب و این چیزها، این علتش چیست؟ ✅✅ حقیقت مسئله این است که زن با شرف و با استعداد ایرانی یکی از بزرگ‌ترین ضربه‌ها را به تمدن غرب زده، این‌ها دلشان پُر است، زن‌ها این کار را کردند. غیر از مجموع حرکت جمهوری اسلامی بخصوص زن ایرانی یکی از مهم‌ترین ضربه‌ها را به داعیه‌های غربی و دروغهای غربی وارد کرده. ♦️ در همه‌ی میدان‌ها ظاهر شده با موفقیت و سربلندی و با حجاب اسلامی. این‌ها رجزخوانی نیست؛ این‌ها واقعیات مخصوص جامعه‌ی ما است. 🦋 ۱۴۰۱/۵/۵ .