🏴امامِ مبارز💔
#امامصادق علیهالسلام
✅ مرد مبارزه بود،
✅ مرد علم و دانش بود و
✅ مرد #تشکیلات بود...
امام صادق مشغول یک مبارزه دامنهدار و پیگیر بود؛ مبارزه برای قبضه کردن حکومت و قدرت، و به وجود آوردن حکومت اسلامی و علوی.
یعنی امام صادق صلوات الله علیه زمینه را آماده میکرد تا بنیامیه را از میان ببرد و به جای آنها حکومت علوی را، که همان حکومت راستین اسلامی است، بر سر کار بیاورد.
این در زندگی امام صادق برای کسی که دقت کند و مطالعه کند، آشکار است. (مقام معظم رهبری، انسان 250 ساله، ص262)
☫➘
🏴 ღ @rahe_beheshti ↫🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹اقدام جالب محمد انصاری بازیکن پرسپولیس در برنامه ستاره ساز😍
☫➘
ღ @rahe_beheshti ↫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┄━•●❥ ﷽ ❥●•━┄
@rahe_beheshti
🎥امروز
اجتماع بزرگ صادقیون در مشهدالرضا علیه السلام
هدایت شده از علیرضا پناهیان
Panahian-Clip-MajarayZibaKhademManzelEmamSadegh.mp3
2.62M
🎵ماجرای زیبای خادم منزل امام صادق(ع)
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔴 آبنبات چوبی تاریخ گذشته❗️
🔺جریان رسانه ای غربگرا سعی می کند بیانیه دیروز نشست کمیسیون مشترک برجام را یک اتفاق نو و مثبت منعکس کند و دوباره مردم را با امیدوار کردن به اروپا فریب دهد.
🔹این بیانیه چه می گوید❓
👇
◀️این بیانیه به طور خلاصه میگوید بابت بیانیه ها و تحولات اخیر (گام های کاهش تعهدات ایران ذیل برجام) نگران!!! است. این کمیسیون قبلا در واکنش به خروج آمریکا از برجام فقط و فقط ابراز تاسف کرده بود!
🔹در این بیانیه اینستکس، یک سازوکار خاص معطوف به تسهیل تجارت قانونی با ایران معرفی شده؛ چیزی که از «تسهیل تجارت قانونی» به ذهن مردم متبادر می شود، اصلاح موانع بانکی است؛
👌در حالی که این سامانه، هیچ ارتباطی به مکانیسمهای بانکی ندارد و صرفا یک سامانه تهاتری محدود به غذا و داروست و تحریمهایی که اروپاییها در برجام متعهد به برداشته شدن آنها شدهاند، با وجود این سامانه همچنان پابرجا خواهند بود.
🔹باقی بیانیه نیز به نظارت بر اجراي تعهدات برجامی ایران اشاره دارد که مي توان گفت یک تهدید نهفته در این بیانیه است که اگر ایران گام دوم خود را اجرایی کند، این سازوکار ناقص الخلقه تر از برجام اجرایی نخواهد شد!
🔹نباید اجازه داد این بیانیه فرصتی برای عملیات روانی به غربگراها بدهد!
🔹👌تجربه بی اعتمادی مردم به غرب تنها دستاورد برجام، نباید به این راحتی از بین برود. باید این واقعیت را تکرار و تبیین کنیم؛ مشکلات معیشتی مردم با اینستکس حل نخواهد شد و این سازوکار، چیزی نیست که بخاطرش هسته ای را دادیم و شش سال کشور بلاتکلیف ماند. خواست مردم از برجام و ماندن در آن فقط یک چیز است: لغو تمامی تحریم ها! ملت ایران «آبنبات چوبی تاریخ گذشته اینستکس» را با این حق قانونی خود تعویض نمی کند!
📝 #رها_عبداللهی
___
☢☣ روز مبارزه با سلاحهای #شیمیاییومیكروبی
💢8 تیر ماه سالروز بمباران شیمیائی سردشت روز مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی نام دارد.
در جنگ تحمیلی 8 ساله علیه ایران رژیم عراق با بهره گیری از چالش های میان تهران و واشنگتن، با تحریك كاخ سفید و با هدف رسیدن به امیال خود، مرزهای غربی كشورمان را مورد تاخت و تاز قرار داد. این جنگ به لحاظ بسیاری پارامترها، با سایر نزاع های چند سال اخیر متفاوت بوده است.
وسعت این اقدام غیرانسانی و مغایر با قوانین بین المللی به حدی بود كه حتی شهروندان عراقی نیز از آن در امان نماندند. اسفند ماه سال 1366 یادآور خاطره تلخ بمباران شیمیایی شهر حلبچه در منطقه كردستان عراق است كه طی آن صدها نفر از اهالی منطقه جان خود را از دست دادند.
💢این سال (62) سلاح های شیمیایی تعداد زیادی از اهالی غیر نظامی مناطق مزبور را مصدوم و نابینا كرد.از تاریخ اول فروردین تا 27 اسفند 1363، 2225 نفر مصدوم و 40 شهید در عملیات های خیبر و بدر حاصل اصابت 58 بار بمب های تاول زا، اعصاب، خفه كننده و آلوده كننده خون است سال 1364، در عملیات های والفجر 8 و ابتدای والفجر 9 در مناطق جنوب 76 بار سلاح شیمیایی به كار رفت كه حاصل آن 77 شهید و حدود 11 هزار و 644 نفر مصدوم بود💔
💢عراق در پاسخ به حملات رزمندگان اسلام و به خاطر شكست سنگین در عملیات های پیروزمندانه✌️كربلای دو، چهار، پنج و شش 102 بار❗️از سلاح های شیمیایی استفاده كرد كه 4720 نفر مصدوم و 107 نفر به شهادت رسیدند.
☫➘
ღ @rahe_beheshti ↫
💢🌿💢🌿💢🌿💢🌿💢🌿
🌹امام صادق به نقل از پدر بزرگوارش فرمود :
✍پيامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود:
👈اگر آدمى گناه را پنهانى انجام دهد؛ جز به گنهكار زيان نمى زند،
👈ولى اگر آشكارا انجامش دهد و كسى به او اعتراض نكند،
👈زيانش به همگان مى رسد👉
#امامصادق عليه السلام فرمود:
علّتش اين است كه او با گناه آشكار خود،
❌ دين خدا را خوار مى كند و دشمنان خدا از او سرمشق مىگيرند.
💢🌿💢🌿💢🌿💢🌿💢🌿
📚بحار الأنوار
4_5816771657485781035.mp3
9.63M
┄━•●❥ ﷽ ❥●•━┄
@rahe_beheshti
🎙برای غربتش بخون ای روضه خون... با نوای سید مجید بنی فاطمه
بگو از بقیع که یه سنگ مزارم نداره
بگو آسمون باید اینجا براش خون بباره
الهی بمیرم برات امام صادقع😭
منم باید برای مذهبم علمداری کنم.mp3
13.57M
••❥🏴◥﷽◥🏴❥••
@rahe_beheshti
تُو دنیایی که صد رنگ و
محو فکر منافقهاست
شیعه پابرجا مونده چون
مدیون "قال الصادق"هاست
منم باید برای مذهبم علمداری کنم
منم برا امام حاضرم باید کاری کنم