﷽ ما جراحت قلب خود از مواضع انفعالی را با مواضع مقتدرانه و مخلصانه «سیدعبدالملک الحوثی» مداوا میکنیم.
#ضعف_استراتژیک
#انفعال_سخت
@newsrahemardom_ir راه مردم
﷽ 👤امام خامنهای :
👈(دشمنان) بدانند که سربازانِ راه روشن #سلیمانی هم رذالت و جنایت آنان را #تحمل_نخواهند_کرد.
🧠🩸چه دستهای آلوده به خون بیگناهان و چه مغزهای #مفسد و شرارتزا که آنان را به این گمراهی کشاندهاند،👊از هم اکنون آماج قطعی #سرکوب و #مجازات_عادلانه خواهند بود.
💥بدانند که این فاجعه آفرینی #پاسخ_سختی در پی خواهد داشت باذن الله.
#انتقام_سخت
@newsrahemardom_ir راه مردم
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا میدونید به جای روغن
توی غذاهاتون چی مصرف میکنین؟
@newsrahemardom_ir راه مردم
26.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراض شدید آیت الله محسن اراکی عضو مجمع تشخیص و مجلس خبرگان به عدم تحقق انتقام_سخت:
حادثه هواپیمای اوکراینی چوب خدا بود چون از ضربه زدن اساسی به دشمن ترسیدیم!!
#نهم_دی #بصیرت
دنیای بدون #حاج_قاسم
@newsrahemardom_ir راه مردم
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴برادران عزیز و انقلابی؛ شاید این روش بهتر باشد...
♦️در این که مواضع اخیر علیمی آب به آسیاب دشمن ریخت و می ریزد شکی نیست.
در لزوم تنبیه و تنبه همراهان فتنه هم تردیدی وجود ندارد و خود ما در تنبیه و ممانعت از حضور علیمی در قم همراه بودیم.
اما بر انقلابی، بصیر و متقی و مدبر بودن سید رضا نریمانی و طلبه های مدیر هیأت فدائیان هم یقین داریم.
خب حالا برادران ما در شهر و هیأت خود اقدامی انجام داده اند که ما در نگاه اول با آن موافق نیستیم.
عکس العمل صحیح چیست؟
در چنین شرایطی به نظر می رسد روش صحیح مطالبه گری از لحاظ تدبیر و رعایت اخلاق در سطح جبهه انقلاب، تمسک به روایت «اهل البیت ادری بما فی البیت» و «ضَعْ أمرَ أخيكَ على أحسَنِهِ حتّى يَأتِيَكَ مِنهُ ما يَغلِبُكَ، و لا تَظُنَّنَّ بكَلِمَةٍ خَرَجَت مِن أخيكَ سُوءا و أنتَ تَجِدُ لَها في الخَيرِ مَحمِلاً» باشد.
بسیار مناسب بود که با استفهام از برادران هیأت فدائیان در مورد علت این دعوت ابتدا می کردیم نه توبیخ رسانه ای.
شاید از توضیحات برادرانمان قانع می شدیم که بواسطه همشهری بودن و ارتباط نزدیکتر با علیمی متوجه شده اند که تنبیه کفایت می کند و اکنون زمان تنبه دادن و اعطای فرصت رجوع و اصلاح است و شاید موفق هم شده باشند.
باز در صورت عدم اقناع و نیاز به رسانه ای کردن موضع هم می شد محتوای مذاکره و صحبت را با تأکید بر موضع انتقادی خود منتشر کرد تا هم انتقاد باشد هم برادری و هم درسی در اخلاق و تقوا.
حفظ نیروهای انقلاب هم بخشی از عملیات مطالبه گری است.
شرح حدیث اخلاقی توسط رهبر
https://ahlolbait.com/content/13714/
✍ نصیرپور
🆔 @soada_qom
#احمد_مروی رو نمیشناسم فقط اینو میدونم که پیامبر اسلام زمانی که میخواست باکفار #مکه و #مدینه و کفار #قریش و مهمتر از اینها با کفار یهودی بجنگه نگفت من نباید با این کفار بجنگم چون اونا از من متنفر میشن پیامبر اسلام حضرت محمد صلیاللهعلیهوالهوسلّم
👈گفت من حکم خدا رو اجرا میکنم
⭕️شاید بعد از دیدن این مثالی که زدم فکر کنید میگم همه بی حجاب ها #کافر هستن نه اینطور نیست وهمه بی حجاب ها کافر نیستن اماهمه #بی_حجاب ها خواسته یا ناخواسته بردگان جریان کثیف #اشرافیگری هستن
⬅️و مسئله اصلی اینه که اقای
#احمد_مروی کسی که تولیت حرم مقدس #امام_رضا علیهالسلام رو برعهده داره همچین حرف عجیبی زده که نبایدهرکسی امر به معروف و نهی از منکر انجام بده
👈اقای #احمد_مروی اگه قرار بود پیامبر اسلام حضرت محمد صلیاللهعلیهوالهوسلّم با منطق عجیب شما با #کفار برخورد
کنه هیچوقت #اسلام بوجود نمیومد با این منطق عجیب شما یعنی #حضرت_محمد صلیاللهعلیهوالهوسلّم نباید علیه اشرافیگری ومروجان اشرافیگری وافرادی مثل#ابوسفیان ملعون قیام میکرد ومیذاشت مردم درجهل وبدبختی وبت پرستی بمونن😳
‼️اگه قرارباشه #امرین به معروف و #نهی_از_منکر احکام #الهی رو فقط بخاطراینکه ممکنه دربعضی افرادایجادنفرت بشه اجرا نکنن مابایدبخاطر این منطق کاملااشتباه #انقلاب_اسلامی و #کشور و دولت و تمام دستاوردهای این چهل و پنج سال رو به #اشرافیگری جهانی امریکا و #یهود تقدیم کنیم تا اینطوری دیگه اشرافیگری #امریکا و یهود هم از ما متنفر نباشن‼️
#نه_به_اشرافیگری
✍#قاضی_تاریخ
📬ادرسویراستhttps://virasty.com/user168447033448/1704750234527119368
﷽ هشدار صریح دکتر #حسین_کچویان:
👈با عنوان «انسجام اجتماعی» و «عدم دوقطبیسازی» و کذا و کذا دارند نیروهای اصیل #انقلاب را از دست میدهند💢
⁉️چرا کسی حواسش به این #استحاله خطرناکی که از سال گذشته نیز شیب تند تری گرفته است، نیست؟!
@newsrahemardom_ir راه مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیا می دانید فلوراید از کجا بدست می آید!!؟؟
🚰آنها دروغ گفتند تا از زندگی ما پول دربیاورند.
🚰اکثر افراد حتی دندانپزشک ها نمی دانند فلوراید از کجا و چگونه بدست میاید.
⭕️سخنران: دکتر والری کانتر یک دندانپزشک، متخصص اندودنتیست و استاد دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (UCLA) است که در سال ۲۰۱۶ پس از یک بیداری معنوی، خود و کارش را متحول کرد.
@newsrahemardom_ir راه مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 ❌ ببینید چی پیدا کردم ❌
🤵🏻 اقای دکتر عباسعلی نوبخت رئیس منابع طبیعی کشور در زمانی که سمت👈معاون امور جنگل سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور را داشتند
🌲 و طرح کاشت 14میلیون نهال کاج را در برنامه خود دارند
🎥 در فیلم : توضیحات اقای نوبخت در مورد تولید اکسیژن با کاشت درختان کاج در کمربندی و اطراف و خود شهر مشهد مقدس ...
📣 بعد تعریف و تمجید می کند از طرح کاج کاری که انجام خواهد شد و باعث ایجاد اب و اکسیژن برای مشهد خواهد شد. ⁉️
📢 شروع می کند به تخریب درختان میوه دار و کارکرد انها را بسیار بد است ولی کاشت درختان مهاجم و مخرب کاج را بهترین می دانند⁉️
❌ باز از مخرب نبودن درختان کاج دفاع می کند
⁉️ خداوند را خالق مخلوقات می دانند که این طرح کاج کاری را بعدا خواهید دید که چه نعمتی هست ⁉️
در ان زمان هم ایشان توافقنامه پاریس و تغییر اقلیمی را سر لوحه خود قرار داده بودند 🚫
👀 ببینید دولت رئیسی چه گزینهای را برای سمت منابع طبیعی و طرح یک میلیارد نهال انتخاب می کند
سخنران دولت هم راهبردهای دولت قبلی را اشتباه می خوانند...
💡باغ، مرتع، مزرعه| قرآنی، روایی، بومی|🇮🇷
@newsrahemardom_ir راه مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستمالهای کاغذی عامل عفونت و سرطان !
@newsrahemardom_ir راه مردم
❌هشدار بسیار جدی به سیستم امنیتی ...❌
شواهد و قرائن نشان از ایمپلنت گذاری مغزی انسان ها(خصوصا جمعیت کشور ایران) از طریق داروهای تزریقی، خوراکی و ... با واردات این داروها از طریق مجامع بین المللی(ذیل پروتکل های سازمان جهانی بهداشت) به کشورهای مختلف(خصوصا کشور ایران) را دارد. این داروها، حاوی نانوذرات نیمه هادی می باشند که در ساخت مدارها و حسگرهای زیستی کاربرد دارند. این نانوذرات قابلیت خودمونتاژ شوندگی در درون بدن انسان، برای ایجاد یک شبکه درون بدنی نانومتری برای دریافت و ارسال اطلاعات بیومتریک، افکار و احساسات انسان ها(از طریق خوانش سیگنال های عصبی مغز) برای سرورهای مورد نظر دشمن را دارد. لازم به ذکر است عمده داروهای وارداتی از طریق کشورهایی مانند هند(مستعمره آمریکا)، ترکیه(مستعمره آمریکا و رژیم صهیونیستی)، چین(هم پیمان آمریکا و مستعمره یهود صهیمونیستی)، آمریکا و اروپا(مستعمره یهود صهیونیستی) وارد کشور می شود(عددی بالغ بر ۱۷۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان). طبق اسناد و مدارک سازمان های امنیتی آمریکا و اتحادیه اروپا، توریست درمانی و تعاملات پزشکی و دارویی و ... از طریق سازمان ملل متحد(طبق سند دکترین نیروهای مسلح آمریکا، سازمان ملل متحد و زیرمجموعه های تابع آن مانند سازمان جهانی بهداشت، ذیل ارتش آمریکا عمل می کند) برای الحاق پنهان این سنسورهای زیستی به جوامع بشری می باشد.
لازم به ذکر است، توسعه زیر ساخت های مخابراتی شهرهای هوشمند در ایران(سند ۲۰۳۰ سازمان ملل متحد، قرار داد ۲۵ ساله ایران و چین و ...) و جهان از طریق نصب گسترده دکل های BTS با مدار 5G(توسط شرکت های واسط آمریکایی و چینی، همچون هوآوی، اِریکسون، نوکیا و ...) در درون شهرها و ماهواره های 5G در مدار ۵۵۰ کیلومتری سطح زمین ،که عمدتا از طریق شرکتهای آمریکایی همچون، اسپیس ایکس(ایلان ماسک)، گوگل، آمازون و ... صورت می گیرد و همچنین تَگ گذاری(برچسب گذاری) الکترونیکی تمامی اشیاء و حتی انسان ها(از طریق تزریق هیدروژل هوشمند یا همان رابط عصبی بی سیم مغز و کامپیوتر(BCI))، جهت ایجاد شبکه اطلاعاتی یکپارچه جهانی(RFID) در قالب اینترنت اشیاء(IOT) و اینترنت همه چیز(IOE)(طبق گزارش سند ۲۰۱۵ و ۲۰۲۵ سازمان های اطلاعاتی آمریکا) به جهت تحقق راهبرد رُجحان و برتری در تصمیم سازی، توسط کشور آمریکا و کشورهای هم پیمان در ایجاد نظم جدید جهانی می باشد(کشور آمریکا و چین بدلیل داشتن مخرج مشترک با یهود و انتقال ثروت یهود از غرب به شرق(چین/https://eitaa.com/Andishkadeh_Forghan/1050 )، بسان دو تیغه یک قیچی برای تجزیه جهان، خصوصا کشور ایران عمل خواهد کرد).
آثاری از این مدل تهدیدات داخلی را در دو سال اخیر در کشور(اغتشاشات و درگیری های داخلی، تغییر نرم افکار و احساسات جامعه(مردم و مسئولین)، بی حجابی و ...) و تهدیدات خارجی در منطقه(https://eitaa.com/Andishkadeh_Forghan/1158 و https://eitaa.com/Andishkadeh_Forghan/1177) را مشاهده کرده اید، که از طریق تزریق واکسن کرونا به بخش عمده ای از جامعه، این ایمپلنت گذاری انجام گرفت. اکنون بایستی این پروژه(ایمپلنت گذاری) برای بخشی از جمعیت جامعه که واکسن را تزریق نکرده اند، انجام بگیرد!
طبق اسناد و مدارک موجود، پرژه زامبی سازی جامعه در راه است. یعنی تغییر حالات و رفتار انسان ها برای ایجاد تقابل داخلی در جامعه، که زمینه را برای هرگونه اقدام دشمن از داخل و خارج از مرزها، برای تجزیه کشور آماده میکند.
وَ مَكَرُوا وَ مَكَرَ اللَّهُ وَ اللَّهُ خَيْرُ الْماكِرِينَ ...
📝 ابعاد کامل این موضوع، در گزارش راهبردی، روند شکل گیری نظم جدید در منطقه و جهان در پس یک جنگ نامرئی، در کانال(https://eitaa.com/Andishkadeh_Forghan/918) قرار داده شده است.
#مغز_صحنه_نبرد_قرن_۲۱
#کنترل_ذهن
#جنگ_شَبَح_وار
#جنگ_نامرئی
#ارتقاء_انسان
#سلاح_های_تابشی_ماکروویوی
#تغییرات_آب_و_هوایی
#قحطی_مصنوعی
#درگیری_های_اجتماعی
#کشتار_انسان_ها
#واکسن_رابط_عصبی_بی_سیم_مغز_کامپیوتر_BCI
#سیستم_های_شناسایی_5G_RFID
#شهرهای_هوشمند
#هوش_مصنوعی
#تسخیر_سرزمین
@newsrahemardom_ir راه مردم