هدایت شده از حسین عبدالعلیزاده
خطاهای ادامه دار رسانه @khamenei_ir
این رسانه وظیفه دارد در انعکاس بیانات حضرت آقا، ساختار سخنان را خدشه دار نکند
در سخنرانی امروز مخاطب بزرگنمایی #اسرائیل بود و مخاطب #کوچک_انگاری مسئولین داخلی
اما این مهم در متون انتشار داده شده خصوصا همراه با فیلم نیست
نتیجه این خطا چیست؟
مخاطب درگیر خطای محاسباتی می شود.
و در ادامه برچسب بزرگنمایی به مطالبه گران #انتقام_سخت زده می شود.
با کدام توجیه ؟
با این توجیه که پاسخ باید متناسب با حمله باشد و حمله که بزرگ نبوده و ...!!
در حالی که اگر خود مخاطب فیلم را ببیند اصلا چنین برداشتی ندارد !
📬نشانی ویراست :
📮https://virasty.com/Abdolalizadeh_ir/1730031410452060776
📣قرارگاه ملی احیای دولت اسلامی
🆔 @GH_M_EDE
🔰 رسانه حسین عبدالعلیزاده
💠https://eitaa.com/joinchat/965541910Cd964869069
.
🔹️نگاهی به تذکر امروز رهبر انقلاب
♻️از جنگ آخرالزمانی، فکاهه و جک نسازید
رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانوادههای شهدای امنیت فرمودند که "شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی، نباید بزرگنمایی شود و نه کوچکانگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد."
درباره این بیانات واقعگرایانه امام خامنهای، یادداشت زیر که نویسنده آن برایم مشخص نبود و آن را از دوستی دریافت کردم، مناسب انتشار است:
حوالی ساعت دو بامداد بود که بسیاری از مردم با صدای انفجارهای شدید از خواب پریدند و گشتی در کانال های خبری زدند و دوباره آرام خوابیدند و
اخبار را صبح پس از نماز پیگیری کردند، بیشتر اخبار مجازی به آرام و کم رمق بودن حملات اشاره داشت و بازهم مثل همیشه جوک های موقعیتی فضای گروهها را پر کرده بود.
تحلیل غالب فضای مجازی این بود که دشمن صهیونیستی تهاجمی ملایم داشته تا شاهد واکنش ادامه دار و شدید ایران نباشد. با روایت واژگون و طنزگونه و اشتباه برخی افراد از حمله رژیم صهیونیستی، ناخودآگاه به یاد شاهنامه و جناب فردوسی افتادم. منطق زیبای شاهنامه در روایت درست دشمن در تمام این سالها به خاطرم مانده است. زمانی که فردوسی از نبرد رستم با دشمنانش سخن می گوید، آنان را چنان وصف میکند که گویی دشمنانش دهها برابر قوی تر از رستم بوده اند و البته هربار این رستم است که با سلحشوری پشت دشمنان را به خاک می نشاند.
این گونه حماسه سرایی، راز ماندگاری شاهنامه و حماسه رستم است که حتی در وصف دشمنان، آنان را خوار و زبون و به تعبیر امروزی ریقو معرفی نمی کند بلکه آنان را دیو و پهلوان خطاب کرده و رزم با آنان را مردانه و شجاعانه و نه از پیش برنده می داند.
نبرد ایران و دشمن صهیونیستی خیلی جدی است. گاه آنقدر دشمن را کوچک میکنیم که گویی رزمندگانمان هیچ شجاعتی نداشته اند و هنری نکرده اند. چرا همه وقایع را تبدیل به طنز میکنیم؟
درست ماجرا این است که دشمن اسراییلی یک سال است با شقاوت، دهها هزار نفر را قتل عام کرده و کمترین ساختمان سالمی در غزه و لبنان و سوریه برجا نگذاشته است. دشمنی که با حمایت دهها کشور، هرچه خواسته انجام داده است اما تا به ایران رسیده ناگهان ملایم و محتاط شده است!
راز ماندگاری حماسه، روایت درست رویداد است و در جنگ آخرالزمانی رژیم صهیونیستی با انقلاب اسلامی و بشریت، او یک دیو سیاه پرقدرت است نه یک موجود ریقوی از پیش بازنده و ایران، رستم این روایت است که با دیو سیاه می جنگد و انشاالله پیروز است.
حماسه را درست روایت کنیم وگرنه هم فرزندان امروز هم آیندگان، تصویر درستی از تاریخ و واقعیت امروز نخواهند داشت.
👈 کانال حمید رسایی:
💠 @Rahe_Mardom | رسانه راه مردم 🎙
🔸 گنبد طلایی ایران ... ✨
علی بن موسی الرضا (علیهالسلام )
جان است ، پناه کل ایران است 🇮🇷❤️
#وعده_صادق
عین قاف
💠 @Rahe_Mardom | رسانه راه مردم 🎙
☀️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانوادههای شهدای امنیت:
🔻بعضی تصور میکنند برای تأمین امنیت، نباید سراغ ابزارهای حساسکننده قدرتها مثل موشک با برد بالا برویم
🔻هر وقت از ابزار قدرت رویگردان شدیم، دشمن مسلط شد، مثل دوران قاجار و پهلوی و جنگهای جهانی اول و دوم
🔻بعضیها در تحلیلهای گوناگون تصور میکنند اگر بخواهیم کشور در امنیّت باشد، بایستی سراغ ابزارهای حساسکنندهی قدرتها نرویم؛ مثلاً چه لزومی دارد حالا ما موشک با فلان برد را داشته باشیم که حساس بشوند، خیال میکنند اینجوری، این شکلی میتوانند امنیّت کشور را تأمین کنند یعنی درواقع اگر میخواهید کشور امن باشد، ضعیف باشید، ابزارهای قدرت را برای خودتان فراهم نکنید، بعضی اینجور فکر میکنند، اینجور قضاوت میکنند، این غلط است.
🔻آن چیزی که امنیت را برای یک کشور حفظ میکند قدرت ملّی آن کشور است، قوی بودن آن کشور است، قوی بودن از همه جهت؛ قوی بودن در علم، قوی بودن در اقتصاد، قوی بودن در امکان دفاع، قوی بودن در تسلیحات، اینهاست که امنیّت کشور را حفظ میکند و تأمین میکند.
♨️هر وقت ما بر اثر سوء سیاست زمامداران کشورمان، از رفتن به سمت ابزارهای قدرت رویگردان شدیم، دشمن بر ما مسلّط شد. در دوران قاجار، دوران پهلوی این مصیبت سر این ملت آمد. ملت را قوی نکردند؛ لذا شما میبینید در جنگ بینالملل اول و جنگ بینالملل دوم که هیچ کدام به ایران ارتباط نداشت، اعلام بیطرفی هم کردند، کشور ما اشغال شد. وقتی کشوری توانایی دفاع از خودش ندارد اینجور میشود دیگر. این گناه زمامداران نالایق، بعضی نالایق، بعضی خائن و وابستهی به این و آن، گناه نابخشودنی است که ملت را ضعیف بار بیاورند که نتواند از خودش دفاع کند طبعاً امنیّتش از بین خواهد رفت.
☀️باید یک ائتلاف جهانی علیه رژیم خبیث صهیونیستی به وجود بیاید
☀️یک ائتلاف سیاسی و اقتصادی و اگر لازم شد ائتلاف نظامی
☀️در قبال رژیم منحوس خبیث صهیونی یک کوتاهی بزرگی در دنیا دارد انجام میگیرد. دولتها، ملتها، به خصوص دولتها، مجامع جهانی مثل سازمان ملل و امثال اینها حقیقتاً دارند کوتاهی میکنند در مسئلهی مقابله با رژیم صهیونیستی.
☀️این کاری که رژیم در غزّه کرد و میکند، در لبنان کرد و میکند، این از وحشیانهترین جنایات جنگی است. جنگ البته چیز سختی است بلاشک، منتها جنگ هم یک قواعدی دارد، یک قوانینی دارد، یک حدودی دارد. این جور نیست که وقتی کسی با کسی میجنگد، همهی این حدود را زیرپا لگد کند و له کند آن چنانی که این باند جنایتکار حاکم بر فلسطین اشغالی دارند میکنند.
☀️دنیا باید در مقابل اینها بایستد، دولتها باید بایستند، دولتهای اسلامی بالخصوص باید بایستند. بحث بر سر این نیست که کمک بکنند یا نکنند، آن که جزو برترین محرّمات [است]، اندک کمکی به این رژیم جزو زشتترین و بزرگترین گناهان است. در این که شکی نیست، نه، باید در مقابلش بایستند که این جنایات را انجام ندهد. یک ائتلاف جهانی باید به وجود بیاید، ائتلاف سیاسی، ائتلاف اقتصادی، اگر لازم شد ائتلاف نظامی علیه رژیم خبیث صهیونیستی که وحشیانهترین جنایات جنگی را دارد امروز انجام میدهد.
☀️هرچه به ذهن میرسد را نباید در فضای مجازی منتشر کرد
تأثیر برداشتها و تحلیلهای غلط بر روحیه مردم باید مورد توجه قرار گیرد
☀️کسانی که با فضای مجازی ارتباط دارند به این نکات توجه کنند همهچیز را در فضای مجازی نبایستی منتشر کرد. هرچه به ذهن انسان میرسد. ملاحظه کنید اثرش چیست، ببینید روی فکر مردم، روی روحیهی مردم چه تأثیری میگذارد.
☀️آن کسانی هم که دربارهی فضای مجازی که حالا مکرّر اسمش آورده میشود و بحث میشود و اینها میخواهند تصمیمسازی کنند و تصمیمگیری کنند به این بُعد قضیه توجه کنند، توجه کنند که چطور ممکن است در فضای مجازی یک تحلیل غلط، یک خبر غلط، یک برداشت غلط از یک مسئله مردم را دچار اضطراب کند، دچار تردید کند، دچار ترس کند.
۱۴۰۳/۸/۶
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
💠 @Rahe_Mardom | رسانه راه مردم 🎙
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸مراحل رسیدن به یک جامعۀ متعالی: عدالت، امنیت، آزادی، کرامت، محبت🔸
بشر به ۵ حق، نیاز مسلم دارد تا بتواند بوی خیر و سعادت را استشمام کند. بشر با محبت به خداوند، به #محبت به انسانها میرسد. همانگونه که تلفنها با ارتباط به مرکز مخابرات به هم مرتبط میشوند، اما تا چهار اصل برقرار نشود، بین انسانها و خداوند و بین انسانها و خودشان، اعتماد به وجود نمیآید.
نخست #عدالت است؛ سپس بر مبنای آن #امنیت و بر مبنای این دو، #آزادی و بر مبنای این سه، #کرامت انسانی. زیرا تا افراد جامعه به حقوق عادلانۀ خود نرسند، حفظ امنیت، استبدادی است! خاموش کردن فریاد حقطلب تحت عنوان حفظ امنیت، استبداد است. گرچه خاموش کردن فریاد زیادهطلب عین عدالت است. پس اول عدالت، بعداً انضباط و امنیت. هنگامی که امنیت، عادلانه برقرار شد، انسانها آزادی را استشمام میکنند؛ حقگویان فرصت حقگویی پیدا میکنند و وقتی به حرفشان توجه شد، کرامت انسانی به معنای واقعی کلمه دربارۀ آنها رعایت شده است.
[پیام به جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی: ۹ بهمن ۱۳۹۳ ]
💠 @Rahe_Mardom | رسانه راه مردم 🎙
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸ولایت فقیه را وسیلۀ تسویه حساب خودتان قرار ندهید🔸
به هر کسی که مخالفتان است نگویید ضد ولایت فقیه! ولایت فقیه را وسیلهٔ دعوای خودتان قرار ندهید. گاهی که ما میخواهیم با همدیگر تسویه حساب کنیم، ولیِ فقیه را همچون چوبی بر سر همدیگر میزنیم. مثل اینست که شما وقتی از دست کسی عصبانی هستی، قرآن را پرت کنی روی سرش! این خوب است؟!
💠 @Rahe_Mardom | رسانه راه مردم 🎙
﷽| به کوری چشم دشمنان، پیروزی نزدیکتر است✌️
به کوری چشم دشمنان، ما تودههای ۱۰۰ میلیونی مستضعفان بپاخاسته جهان را در کنار خود میبینیم، با هم هستیم و بدانید این پیوند با هم بودن را با آنها آن قدر ادامه میدهیم و این مبارزه و نبرد را آن قدر دنبال میکنیم تا به راستی در برابر این ابرقدرتهای رو به زوال، امت جهانی بپاخاسته رو به توان، روز به روز بهتر بپاخیزد و به پیروزی نزدیکتر شود.
🗓سخنرانی سیدمحمد حسینی بهشتی در تاریخ ۲۷ فروردین ماه ۱۳۵۹ در محل بانک ملی ایران
💠 @Rahe_Mardom | رسانه راه مردم 🎙
❌مشارکت ۱۴۰ جنگنده رژیم صهیونیستی در این عملیات رسما توسط اسراییل تایید شد که این نشان میدهد که این عملیات یک حمله کوچک و محدود نبوده و ۲۰ نقطه حساس کشورمان برای بمباران در نظر گرفته شده بوده است که اذعان مقامات آمریکایی ، آنان نیز در این عملیات مشارکت داشتند!
شاهکار پدافند قدرتمند ایران در این عملیات به طور کامل مشخص شد و عملیات رژیم صهیونی شکست خورد.
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
💠 @Rahe_Mardom | رسانه راه مردم 🎙
✨ در تقبیحِ ستایشِ کاهشِ نرخ ارز و سکه
امروز، ساعاتی پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به نقاطی از خاک کشور که بازارها گشوده شد، بورس تهران سبزپوش شد و قیمت سکه و دلار کاهش یافت. رسانههای اصلی کشور نیز با پوشش گسترده این واکنش اقتصادی، تحلیلهایی صریح و ضمنی به ماجرا پیوست کردند که همه، یک مفروض داشتند: متاثر شدن اقتصاد داخلی از سیاست خارجی.
اگر از این زاویه به موضوع بنگریم، کاهش نرخها پس از حمله صهیونیستها همانقدر تاسفبار است که افزایش نرخها پس از حمله ما به سرزمینهای اشغالی تاسف بار است.
چرا باید نظامات اقتصادی کشور، چنان به #مکانیسم_بازار سپرده شده باشد که بازیگران بازارهای سکه و سهام و ارز، چه خواسته و چه ناخواسته، بتوانند نسبت به رخدادهای سیاسی و امنیتی، کنشگری نمایند و در نهایت، بازار به امنیت و سیاست جهت بدهد؟! چرا محاسبات سیاسی و امنیتی ما از سیگنال بازار متاثر شود و سیاستمدار ما، به مرور، برای هنگام اخذ تصمیمات اساسی، نگران واکنش بازار باشد؟ حاکمیت با که باید باشد؟ با حکومت؟ یا بازیگران بازار؟
اقتصاد مقاومتی، یعنی اقتصادی که از شوکهای خارجی متاثر نباشد. این تلاطمها، چه در زمان افزایش نرخها و چه در زمان کاهش نرخها، یک شاخص اساسی برای اندازهگیری درجه مقاومت اقتصاد ماست؛ و وضع موجود، یعنی ما اقتصاد خود را مقاوم نکردهایم.
لذا اینک بجای سرمستی از کاهش نرخ ارز و سکه و سبزپوشی بورس پیرو حمله صهیونیستها، باید ببینیم اشکال کارمان کجاست که ارزش پول ملیمان، که اساس اقتصاد است، اینگونه دچار نوسان میشود؟
چرا ارز بجای اینکه یک دارایی عمومی تلقی شده و در کنترل و مدیریت کامل حاکمیت باشد و تحت دقیقترین نظارتها به نیازهای فوری و اولویتدار کشور تخصیص یابد، همچون یک کالا، در بازار خرید و فروش میشود؟
این وضع، یعنی سپردن اقتصاد به بازار آزاد، یادآور تجربه تلخ نلسون ماندلا پس از سرنگونی رژیم آپارتاید است. ماندلا و کنگره ملی آفریقا، بجای اینکه پس از انقلاب، اقتصاد آفریقای جنوبی را از بند بازار، آزاد کنند و به مدیریت درآورند، نظم موجود را پذیرفتند. نتیجه این شد که سیاستهای دولت جدید، اندک اندک تحت قید و بند بازار درآمد. نقل است که هر بار یکی از مسئولان ارشد دولت، از اجرای بندهای "منشور آزادی" که مصوب کنگره ملی آفریقا بود سخن میگفت، ارزش پول ملی سقوط میکرد! به قول نائومی کلاین، قواعد بازی بازار، ساده و عاری از ظرافت بود: عدالت؟ گرانبهاست، میفروشیم؛ وضع موجود؟ خوب است، میخریم...
نباید اجازه دهیم، سیاست خارجی ما، سیاست امنیتی ما، سلامت جسم و جان ملت ما، در بازار آزاد خرید و فروش شود..
💠 @Rahe_Mardom | رسانه راه مردم 🎙
.
🔹️نگاهی به تذکر امروز رهبر انقلاب
♻️از جنگ آخرالزمانی، فکاهه و جک نسازید
رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانوادههای شهدای امنیت فرمودند که "شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی، نباید بزرگنمایی شود و نه کوچکانگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد."
درباره این بیانات واقعگرایانه امام خامنهای، یادداشت زیر که نویسنده آن برایم مشخص نبود و آن را از دوستی دریافت کردم، مناسب انتشار است:
حوالی ساعت دو بامداد بود که بسیاری از مردم با صدای انفجارهای شدید از خواب پریدند و گشتی در کانال های خبری زدند و دوباره آرام خوابیدند و
اخبار را صبح پس از نماز پیگیری کردند، بیشتر اخبار مجازی به آرام و کم رمق بودن حملات اشاره داشت و بازهم مثل همیشه جوک های موقعیتی فضای گروهها را پر کرده بود.
تحلیل غالب فضای مجازی این بود که دشمن صهیونیستی تهاجمی ملایم داشته تا شاهد واکنش ادامه دار و شدید ایران نباشد. با روایت واژگون و طنزگونه و اشتباه برخی افراد از حمله رژیم صهیونیستی، ناخودآگاه به یاد شاهنامه و جناب فردوسی افتادم. منطق زیبای شاهنامه در روایت درست دشمن در تمام این سالها به خاطرم مانده است. زمانی که فردوسی از نبرد رستم با دشمنانش سخن می گوید، آنان را چنان وصف میکند که گویی دشمنانش دهها برابر قوی تر از رستم بوده اند و البته هربار این رستم است که با سلحشوری پشت دشمنان را به خاک می نشاند.
این گونه حماسه سرایی، راز ماندگاری شاهنامه و حماسه رستم است که حتی در وصف دشمنان، آنان را خوار و زبون و به تعبیر امروزی ریقو معرفی نمی کند بلکه آنان را دیو و پهلوان خطاب کرده و رزم با آنان را مردانه و شجاعانه و نه از پیش برنده می داند.
نبرد ایران و دشمن صهیونیستی خیلی جدی است. گاه آنقدر دشمن را کوچک میکنیم که گویی رزمندگانمان هیچ شجاعتی نداشته اند و هنری نکرده اند. چرا همه وقایع را تبدیل به طنز میکنیم؟
درست ماجرا این است که دشمن اسراییلی یک سال است با شقاوت، دهها هزار نفر را قتل عام کرده و کمترین ساختمان سالمی در غزه و لبنان و سوریه برجا نگذاشته است. دشمنی که با حمایت دهها کشور، هرچه خواسته انجام داده است اما تا به ایران رسیده ناگهان ملایم و محتاط شده است!
راز ماندگاری حماسه، روایت درست رویداد است و در جنگ آخرالزمانی رژیم صهیونیستی با انقلاب اسلامی و بشریت، او یک دیو سیاه پرقدرت است نه یک موجود ریقوی از پیش بازنده و ایران، رستم این روایت است که با دیو سیاه می جنگد و انشاالله پیروز است.
حماسه را درست روایت کنیم وگرنه هم فرزندان امروز هم آیندگان، تصویر درستی از تاریخ و واقعیت امروز نخواهند داشت.
👈 کانال حمید رسایی:
💠 @Rahe_Mardom | رسانه راه مردم 🎙