eitaa logo
شبڪہ‌انتشار محتواے بصیرت افزایـےفرهنگےسیاسےاجتماعـےراه امین
210 دنبال‌کننده
22.7هزار عکس
10.8هزار ویدیو
1.1هزار فایل
فَاعْتَبِرُوايَاأُولِي الْأَبْصَار «مسیری برای وحدت و به هم رسیدن اندیشه ها» تبیین منویات امامین انقلاب اسلامی باحضور همیشه سبز سربازان مقابله باجنگ نرم در فضای مجازی 🗨️ما رو در ویراستی دنبال کنید virasty.com/raheamin splus.ir/raheamin
مشاهده در ایتا
دانلود
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 مرحوم آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی: در جنگ و تهاجم فرهنگی، نباید با مروّجین فحشا همسو شد 📣 تقویم امروز 🔸جمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ برابر با ۲۸ شوال ۱۴۴۴ قمری و 19 مه 2023 میلادی عضو کانال شوید 🔻 ┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄ ┏━━ °•🖌•°━━┓ 🔗https://splus.ir/raheamin ╭═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮    📲 https://eitaa.com/raheamin ╰═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╯ 📣 https://rubika.ir/post/ryMdhaWJOh 🔻نشانی ما در پیام‌رسان‌های روبینو، روبیکا، بله، سروش، آی‌گپ، ایتا 📲https://splus.ir/raheamin🚪🔴🔴🔴🔴🔴 📲 هم‌رسان ما باشید و ما را در فضای مجازی دنبال کنید.
جنایتی هولناک در عروسی!! 🔹 ویراست و توئیت درخصوص به خاک و خون کشیدن مرد، زن و کودکان بی‌گناه توسط 📣 تقویم امروز 🔸جمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ برابر با ۲۸ شوال ۱۴۴۴ قمری و 19 مه 2023 میلادی عضو کانال شوید 🔻 ┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄ ┏━━ °•🖌•°━━┓ 🔗https://splus.ir/raheamin ╭═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮    📲 https://eitaa.com/raheamin ╰═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╯ 📣 https://rubika.ir/post/ryMdhaWJOh 🔻نشانی ما در پیام‌رسان‌های روبینو، روبیکا، بله، سروش، آی‌گپ، ایتا 📲https://splus.ir/raheamin🚪🔴🔴🔴🔴🔴 📲 هم‌رسان ما باشید و ما را در فضای مجازی دنبال کنید.
🇮🇷 📝 اجلاس سران عرب 🍃🌹🍃 🔻امریکا: کار عربستان برای دعوت دولت نامشروع سوریه برای شرکت در اجلاس سران عرب ناپسند بود دولت دمشق را به رسمیت نمیشناسیم و تحریم را لغو نمیکنیم. 🔸زلنسکی در اجلاس سران کشورهای عربی: چنین پهپاد های مرگباری نداریم که ایران به روسیه عرضه میکند 🔹ژنرال السیسی: بازگشت سوریه به اتحادیه عرب به منزله فعال کردن نقش اعراب و آغاز روند عربی برای حل بحران آن است 🔸ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن: امروز از بازگشت سوریه به اتحادیه عرب به عنوان اولین گام برای پایان دادن به بحران در آن استقبال می کنیم. 🔹رئیس جمهور تونس: باید به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و سکوت بین المللی در قبال آنها پایان داده شود. 🔸بشار اسد: فرصتی در برابر ماست تا امور خود بدون مداخله خارجی برنامه ریزی کنیم 🔹رئیس جمهور جیبوتی: توافق عربستان و ایران امیدها را برای تقویت ثبات و امنیت در منطقه زنده کرد. 🔺پیش نویس بیانیه پایانی اجلاس سران عرب 1⃣ حمایت از آرمان های 2⃣ لزوم حمایت از و کمک برای حل بحران های این کشور 3⃣ استقبال از توافق ایران و عربستان 📣 تقویم امروز 🔸جمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ برابر با ۲۸ شوال ۱۴۴۴ قمری و 19 مه 2023 میلادی عضو کانال شوید 🔻 ┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄ ┏━━ °•🖌•°━━┓ 🔗https://splus.ir/raheamin ╭═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮    📲 https://eitaa.com/raheamin ╰═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╯ 📣 https://rubika.ir/post/ryMdhaWJOh 🔻نشانی ما در پیام‌رسان‌های روبینو، روبیکا، بله، سروش، آی‌گپ، ایتا 📲https://splus.ir/raheamin🚪🔴🔴🔴🔴🔴 📲 هم‌رسان ما باشید و ما را در فضای مجازی دنبال کنید.
42.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💗 برای مخاطبان انگلیسی زبان 🎥 گزارش اختصاصی رسانه انگلیسی KHAMENEI‌.IR از بازدید ۳ساعته رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب 📥 نسخه کیفیت اصلی👇 https://english.khamenei.ir/news/9778
4_5830262523424674333.mp3
13.88M
🎧 | قرائت کامل زیارت آل‌یاسین به همراه بیانات و ذکر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از فرازهای آن 💻 Farsi.Khamenei.ir
🎙 | رفع تمایزها در حج ✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر: اسلام زبان رفع تمایزش زبان عملی است؛ کجا؟ در حج؛ سیاه هست، سفید هست، از فلان نقطه‌ی دنیا هست، از فلان تمدّن هست، از فلان تاریخ هست، همه در کنارِ هم هستند بدون هیچ تمایزی؛ هیچ تمایزی با همدیگر ندارند؛ با هم راه میروند، با هم طواف میکنند، با هم سعی میکنند، با هم وقوف میکنند. اینها خیلی مهم است. اینها از اسرار حج است؛ اینها را بایستی با معرفت انجام داد. ۱۴۰۲/۲/۲۷ 🎧 بشنوید👇
📢 همه باید بینوایان بخوانند ✍ روایت بازدید سه ساعته رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 🔹 در غرفه سوم و بازدید از نشر هرمس هم موضوعی که بحث را گُل انداخت، رمان بود. مدیر نشر اولین اثری که به آقا معرفی کرد ترجمه جدید «بینوایان» ویکتور هوگو بود. احتمالا از علاقه رهبر انقلاب به هوگو مطلع بود که در ادامه بعضی عناوین دیگر جناب هوگو را معرفی کرد. آقا هم موضوع را ادامه دادند؛ رو به حلقه افراد نزدیک خود کردند و گفتند: «یک کتاب خوبی دارد ویکتور هوگو [به نام] داستان یک جنایت! آن هم خیلی خوب است.» اینجا هم یاد موضع بعضی مدعیان افتادم در نگاه منفی‌ به رمان و طرد آن. احتمالاً برایشان جالب باشد که یک فقیه و مرجع تقلید چنین نگاهی به رمان دارد. 🔹 جالب‌تر اینکه همین فقیه و مرجع تقلید، یک نویسنده خارجی را «حکیم» توصیف کنند به همان معنایی که مسلمانان واژه حکیم را معنادار می‌کنند و دوباره جالب‌تر اینکه همین فقیه و مرجع تقلید این صحبت‌ها را در دیدار با دست‌اندکاران برگزاری هفته «دفاع مقدس» بیان کرده باشند: « ویکتورهوگو یک حکیم است. ویکتور هوگو یک نویسنده‌ی معمولی نیست. واقعاً به همان معنایی که ما مسلمانان «حکیم» را استعمال می‌کنیم و به‌کار می‌بریم، یک حکیم است و بهترین حرفهایش را در «بینوایان» زده است. «بینوایان» هم یک کتاب حکمت است و به اعتقاد من، همه باید «بینوایان» را بخوانند.» ۱۳۷۲/۰۶/۲۹ همه باید بینوایان را بخوانیم. 🔍 ادامه را بخوانید👇 https://khl.ink/f/52829
پیش نویس بیانیه پایانی اجلاس سران عرب 🔹حمایت از آرمان های فلسطین، 🔹لزوم حمایت از سوریه و کمک برای حل بحران های این کشور، 🔹استقبال از توافق ایران و عربستان. این پیش نویس یعنی: ✅ محکومیت عملی جنگ افروزی های اخیر رژیم صهیونیستی، ✅ هزینه بی ثمر ۸ هزار میلیارد دلاری آمریکا برای نابودی سوریه با خلق گروههای تروریستی داعش و... البته از کیسه مردم آمریکا و به جیب سران آمریکا با فروش اسلحه از کارخانجات اسلحه سازی خودشان، ✅ عدم موفقیت در اختلاف اندازی میان ایران و عربستان 📣 تقویم امروز 🔸جمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ برابر با ۲۸ شوال ۱۴۴۴ قمری و 19 مه 2023 میلادی عضو کانال شوید 🔻 ┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄ ┏━━ °•🖌•°━━┓ 🔗https://splus.ir/raheamin ╭═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮    📲 https://eitaa.com/raheamin ╰═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╯ 📣 https://rubika.ir/post/ryMdhaWJOh 🔻نشانی ما در پیام‌رسان‌های روبینو، روبیکا، بله، سروش، آی‌گپ، ایتا 📲https://splus.ir/raheamin🚪🔴🔴🔴🔴🔴 📲 هم‌رسان ما باشید و ما را در فضای مجازی دنبال کنید.
⛔️ نفوذ جاسوس انگلیسی در لباس روحانیت و اجتهاد!! ⬅️ وی با نفوذ در حوزه نجف تا سطح اجتهاد پیش رفت! آنجا سید و مجتهد شد، به ایران آمد و در امتحان ورودی خبرگان هم قبول شد! حتی در لیست انتخاباتی بعضی از جناح‌های سیاسی قرار گرفت اما سال ۱۳۹۴ در دقیقه نود شناسایی و دستگیر شد. 🇬🇧 نامش سید سعید جلیلی چوب‌تراش معروف به سعید آل‌محمد بود، چوب تراش یک جاسوس انگلیسی بود که تلاش داشت به مجلس خبرگان ایران نفوذ کند. وی با آموزش هایی که در سازمان های جاسوسی انگلیس به ویژه در MI6 دیده بود، توانست در نجف تا درجه اجتهاد هم پیش برود. ‼️ او در مصاحبه‌ای می‌گوید: من هدفم از شرکت در انتخابات مجلس خبرگان این است که اگر بتوانم نعلین آقا را جفت کنم!! ⚠️ به نظر شما چه تعداد "چوب تراش" در سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی روحانی و غیره که تحصیلکرده انگلیس و دیگر کشورهای استکبار داریم؟! 📣 تقویم امروز 🔸جمعه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ برابر با ۲۸ شوال ۱۴۴۴ قمری و 19 مه 2023 میلادی عضو کانال شوید 🔻 ┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄ ┏━━ °•🖌•°━━┓ 🔗https://splus.ir/raheamin ╭═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╮    📲 https://eitaa.com/raheamin ╰═━⊰🍃🌺🍃⊱━═╯ 📣 https://rubika.ir/post/ryMdhaWJOh 🔻نشانی ما در پیام‌رسان‌های روبینو، روبیکا، بله، سروش، آی‌گپ، ایتا 📲https://splus.ir/raheamin🚪🔴🔴🔴🔴🔴 📲 هم‌رسان ما باشید و ما را در فضای مجازی دنبال کنید. برادرم! هر فردی در لباس روحانیت را مساوی با روحانیت اصیل ندانیم!!
🎉 هدیه انتشارات انقلاب اسلامی به دختران به مناسبت روز دختر ♦️ انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، هدیه‌ی ویژه‌ای به دختران حاضر در نمایشگاه اهدا می‌کند. ♦️ دختران گرامی که در ساعات پایانی روزجمعه ۲۹ اردیبهشت‌ و روز شنبه سی‌ام اردیبهشت‌ از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید می‌کنند، به غرفه‌ی انتشارات انقلاب اسلامی در شبستان اصلی راهروی ۲۲ مراجعه و هدیه خود را دریافت نمایند. @KhameneiBook