🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 مراسم یادبود رئیس جمهور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل و دوباره یک دقیقه سکوت
▪️◾️▪️
▪️مراسم یادبود شهیدان آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور و حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران و سایر شهدای سانحه بالگرد ایرانی روز پنجشنبه به وقت محلی از سوی مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک برگزار شد و مجددا مجمع عمومی سازمان ملل یک دقیقه به احترام آنان سکوت کرد و ایستاد.
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
https://eitaa.com/raheamin/50933
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 من تعقیبات نماز صبحم پیگیری کار مردم است
▪️◾️▪️
▪️خاطره سخنگوی دولت از تعقیبات نماز صبحهای شهید رئیسی
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
🆔 https://eitaa.com/raheamin/50934
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه پنجاه و شش قرآن کریم
سوره مبارکه آل عمران
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
https://eitaa.com/raheamin/50935
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 مروری بر ۱۷ برنامه و اقدام رهبر انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی در ۱۲روز اخیر
▪️◾️▪️
#ایران_قوی | #لبیک_یا_خامنه_ای
🆔 https://eitaa.com/raheamin/50936
.
پدرخواندگان جبهه اصلاحات؛
بیوفایی عجیب به همه نامزدها -۱
♦️بدیهی ترین انتظارات از یک جبهه سیاسی که نامزد انتخاباتی به مردم معرفی می کند، داشتن حکمت و عقلانیت و صداقت و وفاداری است.
🔹به عنوان مثال، چگونه ممکن است جبهه اصلاحات همین سه ماه قبل، به بهانه مخالفت با شورای نگهبان، نامزد های اصلاح طلب را از نامزد شدن در انتخابات مجلس نهی کند، اما در انتخابات پیش رو، قریب ده نفر را برای نامزدی به خط کند؟!
🔹ساز و کار های انتخاباتی که عوض نشده و شورای نگهبان همان شوراست. اگر آن نهی و تهدید -و تمسخر نامزد ها و پنج حزب اصلاح طلب حامی معرفی نامزد- راهبرد درستی بوده، پس امروز چرا خود را مسخره کرده اند؟
♦️اما اگر رویکرد امروز درست است، قطعا سه ماه قبل به خاطر تبعیت از گروهک های ورشکسته (تحریم انتخابات) خبط بزرگی مرتکب شده و خاتمی را هم به خاطر فشار برای رای ندادن، تا لبه پرتگاه هُل داده اند.
🔹اما بی صداقتی و بی وفایی افراطیون مدعی اصلاحات، عمیق تر از اینهاست. به شهادت تاریخ -فارغ از این که نامزد نهایی این طیف چه کسی باشد- صدق و وفا، گمشده کسر بزرگی از اعضای جبهه اصلاحات است.
♦️چپ های مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین (انقلاب) و برخی حزب مشارکتی های بعدی که معترضان جدی دولت هاشمی بودند، در سال آخر دولت (۱۳۷۵)، با حزب حاکم کارگزاران برای حمایت از خاتمی ائتلاف کردند!
🔹اما به دو سال نکشید که تیم حجاریان، علوی تبار، اکبر گنجی، عماد باقی و برخی دیگر، دخل هاشمی رفسنجانی را در آوردند و او را پدرخوانده، انحصار طلب و عالیجناب سرخپوش قتل های زنجیره ای جا زدند.
♦️این در حالی بود که هاشمی در انتخابات ۱۳۷۶ به "جامعه روحانیت" وفادار نمانده و ناطق نوری را دور زده بود. با این وجود، افراطیون مدعی اصلاحات، در انتخابات مجلس ششم از خجالت مرحوم هاشمی در آمدند. به تصریح محسن هاشمی، تاج زاده (رئیس ستاد انتخابات) تقلب کرده و مانع ورود هاشمی به مجلس شد.
♦️همین ها پس از شکست معین در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴ دور هاشمی جمع شدند و او را قدیس اصلاحات نامیدند؛ هر چند که مردم رای ندادند.
🔹آنها همین رفتار دغلبازانه را در حق ناطق نوری مرتکب شدند. او را در انتخابات ۱۳۷۶ ترور شخصیت کردند و قبل از آن در تجمعات شعار دادند "مجلس زوری نمی خوایم- ناطق نوری نمی خوایم".
♦️اما بعدها، به ناطق نزدیک شدند و او را شیخ میانه رو توصیف کردند. جالب این که اصلاح طلبان در میانه راه، خاتمی را هم اردک فلج خوانده و خواستار عبور از خاتمی و استعفای او شده بودند!
💢ادامه دارد
https://eitaa.com/raheamin/50937
فَاعْتَبِرُوايَاأُولِي الْأَبْصَار
«مسیری برای وحدت و به هم رسیدن اندیشه ها»
تبیین منویات امامین انقلاب اسلامی باحضور همیشه سبز سربازان مقابله باجنگ نرم در فضای مجازی
🗨️ما رو در ویراستی دنبال کنید
https://virasty.com/raheamin
https://splus.ir/raheamin
https://eitaa.com/raheamin
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 کاندیداها از اهانت و بی اخلاقی پرهیز کنند
▪️◾️▪️
▪️مرور منش شهید جمهور در #انتخابات دوره گذشته شاید الان بیش از هرچیزی می تواند چراغ راه همه کاندیداها باشد.
▪️مخصوصا آنجا که به جای اهانت در برابر اهانت، فرمودند: اگر مشکلات مردم با توهین به من حل می شود اشکالی ندارد. ولی خسته نشدید از این همه بدگویی و حاشیه سازی؟
▪️به نظر میرسد این توییت آقای لاریجانی آغاز بدی در این مسیر است که باید از آن پرهیز کنند. کنایه به شهدای خدمت!؟
▪️پرواز شهدای خدمت به توقعات مردم ارتفاع بخشیده و مسئولین را از ارتفاع و خود برتربینی پایین کشیده تا آنجا که اداره ویدیو کنفرانسی و کلاب هاوسی دولت و #اشرافیت_سیاسی، دیگر خریدار ندارد.
▪️همه کاندیداهای ریاست جمهوری باید به این موضوع دقت کنند که مردم #مثل_رئیسی و #مثل_رجایی می خواهند.
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
🆔 https://eitaa.com/raheamin/50939
🔰کدام ارتفاع، آقای لاریجانی!؟
🔸آقای لاریجانی در سخنرانی خود هنگام ثبت نام برای انتخابات ریاست جمهوری گفته اند: "برای عبور از موانع، باید از روشهای منسوخ، #ارتفاع_بگیریم".
🔸...اما افتادن در تله برجام و برجامیزاسیون آمریکا و انگلیس، #ارتفاع_پست بود؛ پست ترین ارتفاع!
🔸دستپخت مشترک مدعیان اعتدال و اصلاحات -با فشار و نفوذ خارجی- چنان صورت بندی شد، که طرف غربی می توانست هر نقض عهدی را در پایمال کردن حقوق ایران انجام دهد و کمترین بازخواستی نشود؛ اما طرف ایرانی، تهدید بازگشت و افزایش تحریم ها، دائما بالای سرش بود و نباید دست از پا خطا می کرد؛ حتی پس از خروج توهین آمیز آمریکا از برجام!
🔸کمیسیون ویژه بررسی توافق هسته ای در مجلس نهم، پیش از نهایی شدن برجام، تمام هشدار ها درباره منافذ بزرگ آن را اعلام کرد، اما آقای لاریجانی رئیس مجلس و تیم همراهش ترجیح دادند در همان ارتفاع پستی که تیم روحانی، مبتنی بر قعر گفتمانی ترسیم کرده بود، باقی بمانند.
🔸آقای لاریجانی سال ۱۳۹۴، در حالی پشتیبان تعیین کننده برجام (خسارت های نقد در ازای وعده های نسیه) شد، که سال ۱۳۸۲، درباره توافق مشابه اما محدود تر روحانی با غرب، به درستی گفته بود "دُرّ غلطان دادیم و آب نبات گرفتیم".
🔸دولت برجام و دیگر هیچ، در حالی به پایان رسید، که بالاترین رکورد های تورمی را در کنار معدل رشد اقتصادی نزدیک به صفر، سقوط شدید صادرات نفتی، خزانه ارزی خالی، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی، بدهی انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیاردی و چند هزار کارخانه تعطیل را به ارث گذاشته بود.
🔸آیا آقای لاریجانی و نامزدهای همسو با او و آقای روحانی، قادرند لا اقل در گفتار، از #قعر_گفتمانی بیرون بیایند و از روش منسوخ قبلی خود، اندکی ارتفاع بگیرند؟
https://eitaa.com/raheamin/50940
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 مقایسه محتوایی نامه های امامخامنهای مدظلهالعالی به جوانان غربی
▪️◾️▪️
#لبیک_یا_خامنه_ای | #ایران_قوی
🆔 https://eitaa.com/raheamin/50943
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 خلجی: شهید رئیسی در مناظرات پرچمدار ادب بود
▪️◾️▪️
▪️رئیس شورای اطلاعرسانی دولت: جمعیت انبوه در مراسم تشییع رئیس جمهور نشان داد که تلاشهای رسانههای معاند در جهت تخریب چهره آیت الله رییسی و دولت ناکام بوده است.
▪️آیت الله رئیسی در طول مناظرات پرچمدار ادب مناظره بود. علی رغم مسئولیتهای ایشان در قوه قضاییه از بسیاری از افراد مناظره پرونده داشتند اما در جهت تخریب استفاده نکردند.
#شهید_جمهور | #دیپلمات_انقلابی
🆔 https://eitaa.com/raheamin/50944