گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 تروریستها در سوریه از راه نرسیده به جان هم افتادند
🔸هنوز ۶ روز از آغاز فتنه تروریستها در شمال سوریه نگذشته است که خبر رسیده، بر سر قدرت و تصاحب جایگاهها، به جان هم افتاده و روی یکدیگر اسلحه کشیدهاند. یکی از سران تروریست نیز کشته شده است!
🔸میگویند که گرگها در گَله خود روبهروی هم میخوابند که دائم هوشیار باشند تا گرگ دیگر آنها را نَدَرَد. تروریستها که خوی احشام را دارند نیز باید دائم هوشیار باشند تا خود به دست هممسلک خود دریده نشوند. اما گویا، طبع وحشی بر هوشیاری غلبه دارد! هنوز از چهارشنبه (۷ آذر) که فتنه «تروریستهای تکفیریِ هفتاد و دو ملت» ۶ روز بیشتر نگذشته است که رسانهها گزارش میدهند، درگیریهای خونینی بین گروهکهای «هیئت تحریرالشام» و «جیش الاسلام» برسر فرماندهی رخ داده که تاکنون تعداد قابل توجهی تلفات برجا گذاشته است.
🔸خبرنگار المیادین دردمشق هم از بروز اختلاف میان تروریستها خبر داده و گفته است که تروریستهای هیئت تحریر الشام و جیش الاسلام بر سر اداره شهر حلب به جان هم افتادهاند. گفته میشود که اختلافات آنقدر عمیق است که طی آن «ابوذر محمبل»، از سرکردههای هیئت تحریر الشام، و تعدادی دیگر کشته شدهاند. این رسانه همچنین از بازداشت شماری از افراد وابسته به «جیش الاسلام» خبر داد. گفتنی است، بارها در سالهای اخیر درگیری بین تروریستها، که در ابتدا در قالب یک ائتلاف ظهور میکردند، دیده شده است.
🔸ارتش سوریه نیز دیروز اعلام کرد که ظرف ۲۴ ساعت گذشته، پنج مقر فرماندهی و هفت انبار سلاح و مهمات تروریستها را منهدم کرده و بیش از ۴۰۰ تروریست را هم از پای درآورده است.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001GII
eitaa.com/raheamin/54794
جُرمِ فاطمه(س)
حُبّ علی(ع) بود..
_السلام علیک ایتها المظلومه الشهیده
eitaa.com/raheamin/54795
#زن_عفت_افتخار
#حجاب_و_عفاف🧕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ بیاطلاعی رئیس جمهور از مصوبه تلفیق درباره بنزین
🔰 حمید رسایی: امروز در این باره تذکری دادم.
مجری: مجلس احازه واردات بنزین نداده...
پزشکیان: پس (با مصوبه مجلس) بنزین گران میشود!
یعنی گرانی بنزین با تصمیم مجلس است!
از مجری محترم انقدر توقع نیست ولی از رئیس جمهور توقع هست که باید مصوبات کمیسیون تلفیق را رصد کند، خصوصا موضوعات مهمی مثل افزایش قیمت بنزین. بنابر این توقع هست که بدون اطلاع اظهار نظر نکند.
مصوبه کمیسیون تلفیق این است: (شناسه بودجهای ۷۰۴۳۲) ت- بهمنظور تأمین فرآوردههای نفتی مورد نیاز کشور، به شرکتهای دولتی تابعه ذیربط وزارت نفت اجازه داده میشود با رعایت اصل پنجاه وسوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ضمن بهکارگیری راهکارهای بهینهسازی و کاهش مصرف نسبت به واردات فرآوردههای نفتی اقدام کنند.
آیا با این مصوبه کمیسیون تلفیق، واردات بنزین اجازه داده نشده؟! اینجا که به صراحت این اجازه داده شده.
eitaa.com/raheamin/54797
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ انتفاد رسایی از بیاطلاعی رئیس جمهور نسبت به مصوبه تلفیق درباره بودجه/ آقای پزشکیان در ایام تبلیغات باید صادقانه صحبت میکردید/ مجلس به دولت اجازه واردات بنزین داده/ گرانی بنزین تصمیم دولت است گردن مجلس نیندازد
🔺 صادقانه حرف زدن وقتش قبل از انتخابات بود که رئیس جمهور در تبلیغاتش بارها گفت من جلوی گرانی بنزین را میگیرم و اجازه گرانی بنزین را نمیدهم؛ خب پای آن حرف بماند، یا اگر قرار است تغییری دهند، باید خودشان گردن بگیرند و بگویند من الان میخواهم بنزین را گران کنم، اما این را گردن مجلس نیندازند.
مصاحبه رییس جمهور را اینجا ببینید:
eitaa.com/raheamin/54797
🔰 بمباران ۳۰ منطقه در جنوب لبنان توسط صهیونیستها
🔹 نشریه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» بامداد سهشنبه گزارش داد که ۳۰ هدف در جنوب لبنان توسط ارتش این رژیم بمباران شده است.
🔹وزارت بهداشت لبنان بامداد سهشنبه گفت که آمارهای اولیه از قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، به حداقل ۱۰ شهید و چندین مجروح اشاره دارد.
#نقض_آتش_بس
🆔 eitaa.com/raheamin/54801
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰ضرورت وفاق ملی بر پایه احترام به قانون
🔸امام خمینی(ره):
کسانی که با مصوبات مجلس بعد از اینکه شورای نگهبان نظر خودش را داد باز مخالفت میکنند، اینها دانسته یا ندانسته با اسلام مخالفت میکنند.
🆔 eitaa.com/raheamin/54802
🆔
🔰 دروغ توقف مازوتسوزی نگرفت بریم سراغ بزککاری فاجعه کرسنت!
🔸روزنامه شرق ادعا کرد: مازوتسوزی امروز، امتداد آتشزدن قرارداد کرسنت است و البته ادامهاش مانده است(!)
🔸این روزنامه به بهانه بررسی «سیاستگذاریهای نادرست صنعت انرژی و برق» نوشت: چندی پیش، وزیر نیرو به مجلس رفت و گفت: «مصرف مازوت در نیروگاهها با بهینهسازی سوخت آنها از ترکیب گاز و مازوت کپسول خوب در دستور کار قرار گرفته است که به این ترتیب میتوان از ظرفیت نیروگاههای مازوت نیز حداکثر استفاده را کرد، بدون اینکه نگرانی برای شهروندان عزیز وجود داشته باشد».
🔻این گزاره درحالی مطرح میشود که راههای زیادی برای استفاده نکردن از مازوت وجود داشت که با بیتدبیری و سهلانگاری نادیده انگاشته شد. امروز وضعیت صنعت برق کشور به جایی رسیده که در تولید برق هزینه و فایده در نظر گرفته نشده است و گاهی صادرات سوخت خام نیروگاهها میتواند مقرون بهصرفهتر باشد یا سوزاندن فلر سرمایه عظیمی را به باد میدهد که میتوانست بهجای گاز شیرین به عنوان ماده خام صنایع استفاده شود یا بهینهسازی مصرف سوخت یا نگهداشت ذخایر آب پشت سدها از جمله روشهایی است که میتوانست نیاز به مازوت در نیروگاهها را به حداقل برساند.
🔻گاز مصرفی نیروگاهها در سهماهه شهریور تا آبان در سال ۱۴۰۲، 7.9، 6.6 و 3.3 میلیارد مترمکعب بوده و برای سال ۱۴۰۳ این اعداد به ترتیب 7.8، 4.7 و 2.2 میلیارد مترمکعب بوده است. سؤال اینجاست که اگر سازمان محیطزیست ادعا میکند مازوتسوزی ندارد، دود زرد نیروگاهها که نشانه مازوتسوزی است چیست؟ یا به این سؤال پاسخ بدهند که حتی اگر در بهترین حالت، روزانه ۱۸۰ میلیون مترمکعب گاز و ۵۰ میلیون لیتر گازوئیل تأمین شود که با توجه به سرمای پیشرو این غیرممکن خواهد شد، وزارت نیرو ۲۰۰ میلیون کیلووات ساعت دیگر را از چه راهی بهجز مازوتسوزی میتواند تأمین کند؟ طبعاً در شرایط کنونی کشور چارهای جز مازوتسوزی وجود ندارد، اما پنهانکردن مازوتسوزی و تحریف واقعیات چاره حل مشکل نیست.
🔸درباره تحلیل شرق چند نکته بایسته یادآوری است. نخست این که دولت ادعا میکرد به خاطر مقابله با آلودگی هوا اقدام به توقف مازوتسوزی کرده است اما مدتی بعد معلوم شد نیروگاهها در مناطق مختلف همچنان مازوتسوزی میکنند؛ ضمن این که مازوت، سوخت حداکثر ۵ درصد نیروگاهها بوده است! به تدریج معلوم شد دولت درباره ذخیرهسازی سوخت زمستانی کوتاهی کرده و حالا که کار به قطعی برق و خاموشی رسیده بود، تلاش میشد تا این قطع به نام توقف مازوتسوزی و مقابله با آلودگی هوا، به مردم فاکتور شود!
🔻نکته دوم در ناترازی تولید برق، نگرش نوکدماغی شرق و کتمان مدیریت فشلی است که پالایشگاه را کثافتکاری مینامید و در موضوع ساخت نیروگاه میگفت به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار مافیای نیروگاهسازی نمیرویم! همین مدیریت منفعل، از یکسو به غرب تعهد داده بود ۹۵ درصد برنامه هستهای را متوقف کند و بنابراین ساخت نیروگاه هستهای را عملاً منتفی کرده بود؛ از طرف دیگر توافق آب و هوائی پاریس را پذیرفته و متعهد به کاهش استفاده از سوختهای فسیلی از جمله در نیروگاهها شده بود!
🔻سوم این که نویسنده شرق گویا روی کمحافظگی مخاطبان حساب ویژه باز کرده است وگرنه فساد و فاجعه پنهان در قرارداد گازی کرسنت را به عنوان موفقیت فاکتور نمیکرد. به غیر از فسادهای پدید آمده در قراردادهای مانند توتال و استات اویل در دولتهای هاشمی و خاتمی، فساد و تخلف بزرگی هم در دولت خاتمی درباره قرارداد کرسنت پدید آمد و به خسارت ۱۸ میلیاردی ایران انجامید.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GIn
eitaa.com/raheamin/54803
rubika.ir/basiratraheamin/BBIACGCBEJEJCIFG
splus.ir/raheamin/19638
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نوه شهید رئیسی: میخواهم توپی که آقای اینفانتینو رئیس فیفا به آقاجونم یادگاری داد را برای کمک به بچههای غزه بفروشم؛ در این کار خیر مشارکت کنید
eitaa.com/raheamin/54805
📰 #روزنامه_کیهان
چهارشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۳
🔹️مروری بر دومین گفتوگوی تلویزیونی رئیسجمهور
نداریم، نمیشود، نمیتوانیم آقای پزشکیان مشاوران خود را تغییر دهید
🔹️ گزارش مستند کیهان درباره ارتباط دانشگاههای آمریکا با پنتاگون
پادگانهای نوین با پول، دانشگاه و پنتاگون
🔹️حمله به یک واجب شرعی و سیاسی به بهانه قانون حجاب
🔹️ حزبالله در جنگ اخیر بسیار قویتر از ۲۰۰۶ ظاهر شد
eitaa.com/raheamin/54806
🔰 حزبالله در جنگ اخیر بسیار قویتر از ۲۰۰۶ ظاهر شد
🔸تحلیلگر انگلیسی معتقد است نتانیاهو در بحرانی چند لایه (از فشار داخلی تا ناکامیهای جنگی) گرفتار شده و هرچند که با ترور دبیرکل حزبالله سرمست شد اما اسرائیل شکستهای متعددی را تجربه کرد و حزبالله با مقاومت بیسابقه، نه تنها تضعیف نشد، بلکه حمایت عمومی بیشتری جلب کرد.
🔸 دیوید هرست درتحلیلی با عنوان «نتانیاهو دیگر کارتهای زیادی برای بازی ندارد» که از سوی نشریه میدل ایست آی منتشر شده، نوشت:
🔻پس از اعلام خبر کشته شدن دبیرکل حزبالله لبنان، اسرائیلیها در برخی خیابانهای تلآویو و سایر شهرها، پایکوبی به راه انداختند. اما پس از گذشت دو ماه، وضعیت در اسرائیل دگرگون شد و اسرائیلیها دریافتند که اهداف اعلام شده از سوی مقامات تلآویو به خصوص از سوی وزیر دفاع وقت در مورد خلع سلاح حزبالله تحقق نیافته است.
یک حقیقت وجود دارد که نه تنها اسرائیلیها، بلکه مقامات نظامی آمریکا نیز نمیتوانند به سادگی آن را توجیه کنند: چگونه ممکن است حزبالله که به گفته بسیاری از تحلیلگران «تضعیفشده» است، بدون داشتن فرماندهی عملیاتی از مقر اصلی خود در ضاحیه بیروت، توانسته کنترل میدان نبرد را حفظ کند؟ حزبالله در این جنگ مبارزهای بسیار قویتر از سال ۱۹۸۲ و حتی جنگ ۲۰۰۶ از خود نشان داده است.
🔻در حالی که در سال ۱۹۸۲، سربازان اسرائیلی تنها در پنج روز به بیروت رسیدند، در جنگ اخیر این گروه به شکل چشمگیری از خود مقاومت نشان داد. به جای ایجاد یک منطقه حائل در جنوب لبنان، ارتش اسرائیل به مدت دو ماه در مرز گرفتار شد و نتوانست به عمق لبنان نفوذ کند یا موقعیتهای بیشتری نسبت به چهار کیلومتر در خاک لبنان حفظ کند. این شکستها موجب شد تا ارتش اسرائیل مجبور به انجام عقبنشینیهای مکرر شود. این در حالی بود اسرائیل با حملات برقآسا به شهرها و روستاهای لبنان به دنبال پیروزی بود.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001GJa
eitaa.com/raheamin/54807