eitaa logo
کانون فرهنگی تبلیغی راه نور
94 دنبال‌کننده
263 عکس
26 ویدیو
24 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فوری /مبلغ فطریه ۱۴۰۳ از سوی دفتر رهبر انقلاب اعلام شد میزان فطریه رمضان ۱۴۴۵ از سوی دفتر رهبر معظم انقلاب اعلام شد. مسئول بخش استفتائات دفتر رهبر انقلاب گفت: میزان فطریه براساس قیمت گندم برای هر نفر ۶۵ هزار تومان و براساس قیمت برنج برای هر نفر ۱۸۰ هزار تومان است. همچنین کفاره یک روز روزه عمد ۹۶۰ هزار تومان و کفاره یک روز روزه عذر ۱۶ هزار تومان است. .
به اطلاع کلیه مومنین عزیز میرسانیم که مرکز نیکوکاری ثارالله همچون سال های گذشته آماده دریافت کفاره و فطریه شما عزیزان می باشد. در صورت تمایل به مراجعه حضوری با آی دی ایتا @Rahenoorgroup در تماس باشید یا بعد از واریز فطریه و کفاره , اطلاعات رسید آن را به آی دی فوق ارسال نمایید. شماره کارت مرکز نیکوکاری ثارالله : 6037997950284886 .
ضمن تبریک عید سعید فطر , به اطلاع می رساند صندوق سیار مرکز نیکوکاری ثارالله در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه به صورت تمام وقت آماده جمع آوری فطریه و کفاره مومنین عزیز و گرامی از درب منزل می باشد. جهت هماهنگی با شماره 09154008325 تماس حاصل فرمایید. .
با همیاری و مساعدت خیرین گرامی , سری دوم بسته های معیشتی ویژه ماه مبارک رمضان به تعداد 35 بسته و ارزش ریالی 80 میلیون ریال در تاریخ 11 فروردین 1403 بین خانواده های تحت پوشش این مرکز توزیع گردید. ضمنا فطریه و کفاره های جمع آوری شده در روز عید سعید فطر پس از ثبت صورتجلسه و ثبت در سامانه یکپارچه مراکز نیکوکاری , به شماره حساب جامع واریز گردید. انشاالله خداوند از کلیه مومنین , خیرین و روزه داران عزیز قبول بفرماید. .
گامی به سوی بصیرت با احادیث و آموزه‌ها در گذرگاهِ پرپیچ و خمِ زندگی، همواره نیازمندِ مشعلی روشن و هدایتی صائب هستیم تا راهِ حق را از باطل تشخیص دهیم و از گزندِ فتنه‌ها و لغزش‌ها در امان بمانیم. بصیرت، همان گوهرِ گرانبهایی است که در پرتوِ آن، حقایق آشکار می‌شوند و مسیرِ درستِ زندگی نمایان می‌گردد. در ادامه بخوانید... .
بدعت, انحرافی در مسیر اسلام یا نوآوری مشروع؟ در لغت، بدعت به معنای “نوآوری” و “آغاز کردن چیز جدید” است. اما در اصطلاح دینی، به هر گونه عمل، قول یا عقیده ای اطلاق می شود که در دین اسلام وجود نداشته باشد و بعداً به آن اضافه شود. به عبارت دیگر، بدعت هر چیزی است که در شریعت اسلام، چه در احکام، چه در عقاید و چه در اخلاقیات، نظراتی که در آن پایه ای وجود نداشته باشد و مردم آن را بر پایه آراء و خود وضع کرده باشند. در ادامه بخوانید... .