#حکایت_ها_و_پند_ها
🐘🐘مردی درحال عبور از کنار قرارگاه فیلها بود که متوجه شد فیلها داخل قفس نگهداری نمیشوند و زنجیری به پایشان وصل نیست.
تنها چیزی که جلوی فرار آنها از قرارگاه را گرفته بود یک تکه طناب کوچک بود که به یکی از پاهایشان وصل بود.
💁♂مرد به فیلها خیره نگاه میکرد و بسیار در تعجب بود که چرا فیلها از قدرتشان برای پاره کردن آن طناب نحیف و فرار استفاده نمیکنند. پاره کردن آن طناب برای آنها کار آسانی بود، اما اثری از چنین تلاشی در آنها دیده نمیشد.
🙋♂مرد کنجکاو که در پی یافتن دلیل بود از یک مربی در همان نزدیکی دلیل فرار نکردن فیلها را جویا شد.
🧙♂مربی در جواب گفت:
«وقتی فیلها خیلی جوان و کوچک هستند طنابی درست به همین اندازه به پای آنها میبندیم که برای نگهداشتن آنها در آن سن کافیست. به مرور که بزرگ میشوند به این باور عادت میکنند که توان فرار کردن ندارند. باورشان اینست که طناب هنوز میتواند آنها را نگه دارد، به همین دلیل هرگز برای پاره کردن آن تلاش نمیکنند».
🔹تنها دلیلی که نمیگذاشت فیلها برای پاره کردن طناب و رهایی تلاش کنند این بود که به مرور زمان به این باور عادت کرده بودند که فرار غیرممکن است.
✍پند اخلاقی داستان: «مهم نیست در زندگی تا چه اندازه با موانع روبهرو میشوید، همیشه با این باور مقابل آنها بایستید که غیرممکن وجود ندارد تا به چیزی که میخواهید برسید. مهمترین گام رسیدن به هدف اینست که به موفقیت ایمان داشته باشید».
┄┅═✧✺🕌✺✧═┅┄
https://eitaa.com/raherastgari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✴ یکی از کودکان فلسطینی که چندین ساعت زیر آوار بوده و بعد از چند ساعت نجات پیدا کرده، گفته که تمام مدتی که زیر آوار بوده تا زمانی که گروه نجات آمده فرشتهای در کنارش مراقب او بوده.
✴ فیلم این دختر رو که شبکه الجزیره پخش کرده ببینید...
#غزه
#طوفانالاقصی
┄┅═✧✺🕌✺✧═┅┄
https://eitaa.com/raherastgari
#داستان
۹۷.نصرانی تشنه
☀️امام صادق علیه السلام راه میان مکه و مدینه را طی میکرد. مصادف، غلام معروف امام نیز همراه امام بود. در بین راه چشمشان به مردی افتاد که خود را روی تنه درختی انداخته بود. وضع عادی نبود.
☀️ امام به مصادف فرمود:
«به طرف این مرد برویم، نکند تشنه باشد و از تشنگی بیحال شده باشد».
نزدیک رسیدند.
🌟امام از او پرسید:
«تشنه هستی»؟
🧙♂«بلی».
👤مصادف به دستور امام پایین آمد و به آن مرد آب داد. اما از قیافه و لباس و هیئت آن مرد معلوم بود که مسلمان نیست، مسیحی است. پس از آنکه امام و مصادف از آنجا دور شدند، مصادف مسئلهای از امام سؤال کرد و آن اینکه «آیا صدقه دادن به نصرانی جایز است»؟
☀️ امام فرمود:
«در موقع ضرورت، مثل چنین حالی، بلی».
📚شهید مطهری، داستان راستان، جلد دوم
┄┅═✧✺🕌✺✧═┅┄
https://eitaa.com/raherastgari
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥دخترم میپرسه خدا از کجا اومده؟ بهش چی بگم؟
💥پاسخ استاد محمدی شاهرودی را بشنوید
┄┅═✧✺🕌✺✧═┅┄
https://eitaa.com/raherastgari
11.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥داستان طنز از زبان آقای قرائتی در زمان آیت الله بروجردی 😁😁
┄┅═✧✺🕌✺✧═┅┄
https://eitaa.com/raherastgari
༻﷽༺
ما رأیٺ الا جمیلا چون نمایان مےشود
با نگاه زینبے عالم گلستان مےشود
هر ڪسے ڪه ساخٺ سبڪ زندگے را زینبے
زن اگر باشد یقیناً مرد میدان مےشود
💐ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار بر شما پیروان و محبّان اهل بیت علیهم السلام مبارک باد.
┄┅═✧✺🕌✺✧═┅┄
https://eitaa.com/raherastgari
🔹ولادت حضرت زینب (س)
حضرت زینب کبری(س) سومین فرزند امام علی (ع) و فاطمه (س)، اولین دختر و یکی از شخصیت های بی نظیر و مؤثر در دنیای اسلام است که در روز ۵ جمادی الاول سال پنجم یا ششم هجری قمری (پس از صلح حدیبیه و دو سال بعد از ولادت امام حسین بن علی (ع)) در محلّه بنی هاشم شهر مدینه منوّره به دنیا آمد.
🔸نام و القاب حضرت زینب(س)
بر اساس روایات متعدد، پیامبر اکرم(ص) نام حضرت زینب را برای دختر حضرت فاطمه(س) انتخاب کردند که این نام توسط جبرئیل از سوی خداوند به پیامبر (ص) گفته شده بود.(شریف القرشی، السیده زینب، ۱۴۲۲ق، ص۳۹)
نام مبارک آن حضرت، " زینب " در لغت به معنای درخت نیکو منظر و خوشبو و یا به معنای «زین أب» یعنی افتخار و زینت پدر است . کنیه گرامیشان، ام الحسن و ام کلثوم است.
برای ایشان، القاب فراوانی نقل شده است، همانند عقیله بنی هاشم، عالِمه غیر معلَّمه، عارفه، موثّقه، فاضله، کامله، عابده آل علی، معصومه صغری، امینةاللّه، نائبةالزهرا، نائبةالحسین، عقیلة النساء، شریکة الشهداء، بلیغه، فصیحه و شریکةالحسین. (جزائری، الخصائص الزینبیة، ۱۴۲۵ق، ص۵۲-۵۳)
حضرت زینب(س) را به سبب سختی های بسیاری که در زندگی دید، ام المصائب نیز لقب داده اند. درگذشت جدش پیامبر(ص)، بیماری و به شهادت رسیدن مادرش، شهادت پدرش امیرالمؤمنین(ع) ، شهادت برادرش امام مجتبی(ع)، واقعه کربلا و به اسارت رفتن در کوفه و شام از جمله وقایع سخت و تلخ زندگی وی به شمار می آید. ( امین، اعیان الشیعة، ۱۴۰۶ق، ج7، ص۱۳۷)
ازدواج و همسر حضرت زینب (س)
حضرت زینب (س) با عبداللَّه جعفر (پسر عموی خود) ازدواج کرد. برخی از مورخین تاریخ این ازدواج را سال هفدهم هجری می دانند. (زینب کبری عقیله بنی هاشم ،حسن الهی،ص۷۶)
🔺فرزندان حضرت زینب (س)
در برخی منابع از چهار پسر به نام های:علی، عون، عباس، محمد و یک دختر به نام ام کلثوم به عنوان فرزندان زینب(س) و عبدالله نام برده شده است. (ابن الاثیر، أسد الغابة، ۱۴۰۹ق، ج6، ص۱۳۳)
عون و محمد در واقعه کربلا به شهادت رسیدند. (مفید، الارشاد، ۱۳۷۲ش، ج۲، ص۱۲۵)
معاویه برای فرزندش یزید از ام کلثوم دختر حضرت زینب(س) خواستگاری کرد؛ ولی امام حسین (ع) او را به همسری پسر عمویش قاسم بن محمد بن جعفر بن ابی طالب درآورد. (امین، اعیان الشیعة، ۱۴۰۶ق، ج۷، ص۱۳۷)
ویژگی ها، فضایل اخلاقی حضرت زینب(س)
این بانوی بزرگ، دارای قوت قلب، فصاحت زبان، شجاعت، زهد و ورع، عفاف و شهامت فوق العاده بود. امام حسین(ع) هنگام دیدار، به احترامش از جا بر می خاست. زینب کبری، از جدش رسول خدا(ص) و پدرش امیرالمؤمنین و مادرش فاطمه زهرا(س)حدیث روایت کرده است. (الحسین فی طریقه الی الشهاده، ص۶۵)
🔻علم و سخنوری
سخنان و خطبه های زینت(س) را در کوفه و همچنین در دربار یزید، که همراه با استدلال به آیات قرآن بود، بیانگر دانش او دانسته اند. (کحّاله، أعلام النساء، ۲۰۰۸، ج۲، ص۹۲-۹۷)
▫️مقام وصایت و نیابت
مقام وصایت و نیابت، از امتیازات و خصلت های ویژه حضرت زینب (س) است، در پرتو این مقام بلند معنوی و انسانی حضرت زینب(س) عهده دار کم سابقه ترین مأموریت، برای یک زن در طول تاریخ گردیده است. به هر حال مقام و استعداد و دانایی زینب که وی را عقیله بنی هاشم نیز نامیده اند، از مقام و استعداد افراد عادی بسیار برتر است.
عبادت
حضرت زینب(س) شب ها به عبادت می پرداخت و در دوران زندگی، هیچ گاه تهجّد را ترک نکرد. آنچنان به عبادت اشتغال ورزید که ملقّب به «عابده آل علی» شد. (جعفر النقدی، زینب الکبری بنت الامام، ص۶۱)
▪️صبر و استقامت
حضرت زینب را تجسم و نماد صبر جمیل نامیده اند. مقاومت در راه پاسداری از حریم دین، کنترل نفس خود در برابر ناملایمات و ضعف نشان ندادن در مقابل دشمن و عدم شکوه در حضور مردم را از جمله ویژگی های صبر زینب(س) نام برده اند. ( « حضرت زینب(س)، نماد صبر جمیل»، خبرگزاری حوزه )
او در روز عاشورا ، هنگام دیدن پیکر خونین برادرش چنین گفت:«بار خدایا! این قربانی و کشته در راه خودت را از ما (خاندان پیامبر) بپذیر.» (فیض الاسلام، خاتون دوسرا، ۱۳۶۶ش، ص۱۸۵)
🌷 تعلیم و تفسیر قرآن
حضرت زینب (س) فرزند پیامبر، که قلب او محل نزول وحی و قرآن و فرزند علی (ع) از مفسرین قرآن است؛ بنابراین جای تعجبی ندارد که ایشان نیز معلم و مفسر قرآن بودند. بر اساس روایت متعدد حضرت زینب(س) در کوفه برای زنان قرآن را تفسیر می کردند. (محلاتی، ریاحین الشریعة، ۱۳۴۹ش، ج۳،
ادامه در صفحه بعد👇👇👇👇👇👇👇
ادامه صفحه قبل👆👆👆👆👆👆👆
🌹نقش حضرت زینب(س) در کربلا
وقت ی امام حسین(ع) پس از امتناع از بیعت با یزید، از مدینه به قصد مکه خارج شد، زینب نیز با دو تن از فرزندانش به نامهای محمد و عون، همراه برادر گشت. در طول نهضت عاشورا، نقش فداکاریهای عظیم زینب، بسیار بود.
او در واقعه عاشورا مصیبت از دست دادن عزیزترین کسانش یعنی برادران، فرزندان و فرزندان برادر را متحمل شد اما همه این مصیبت ها را تحمل نمود ودر پاسخ سوال طعن آمیز ابن زیاد که پرسید:
"کار خدا را با برادر واهل بیت خود چگونه یافتی"؟ فرمود"
وما رایت الا جمیلا
🌹🌷💐❤️💐🌷🌹
با تشکر از ارسال کننده مطلب فوق"استاد موسوی لزوری"
┄┅═✧✺🕌✺✧═┅┄
https://eitaa.com/raherastgari