eitaa logo
شهیدان زنده اند
90 دنبال‌کننده
856 عکس
831 ویدیو
7 فایل
@fati_8301 آیدی بنده
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸سرنوشت انقلاب را برایتان بگویم ... | در آینده ایران و اسرائیل، تقابل مستقیم خواهند داشت 🔸 📆 (این سخنرانی آیت الله حائری شیرازی در جمع سپاه استان اصفهان - سال ١٣۶۵ هستش. یعنی حدود ۳۸ سال قبل) ⚔️ امروز در عالم دو ولایت مطرح است: «(ع) نسبت به مسلمانان خالص» و « برای مسلمانان ناخالص». هر دوی این ولایت‌ها درحال رشد هستند و باید هم رشد کنند. ببینید چه می‌خواهم بگویم! در این‌طرف، ولایت امام دارد سر بلند می‌کند. در آن‌طرف هم ولایت اسرائیل دارد سر بلند می‌کند. در این وسط، کسانی هستند که باید یا جذب این بشوند یا جذب آن بشوند. اگر هنوز جذب نشده‌اند، به‌خاطر این است که این دو ولایت هنوز به‌اندازۀ کافی به خودشان نرسیده‌اند. اسرائیل هنوز به رشد نهایی خودش نرسیده است. نهضت امام هم هنوز به رشد نهایی خودش نرسیده است. ⚔️ کسانی که با امام مخالفت می‌کنند، اینها می‌مانند تا اینکه بالاخره از زیر پرچم اسرائیل سر دربیاورند! چون در عالم، دو ولایت بیشتر نخواهد بود. منتها این دو ولایت، هنوز به حد کافی بزرگ نشده‌اند. در آینده، وقتی این دو کاملاً رشد بکنند، با یکدیگر خواهند شد؛ یعنی دیگر هیچ مملکتی، بین [نهضت] امام و اسرائیل واسطه و فاصله نخواهد بود. الان سوریه و لبنان واسطه هستند. در آینده، حکومت اسلامی و اسرائیل [ ] با هم اصطکاک پیدا خواهند کرد؛ یعنی ولایت اهل‌بیت(ع) یک طرف، یهود هم یک طرف! تمام کسانی که نمی‌توانند زیر بار یهود بروند، می‌بینند که چاره‌ای جز قبول ولایت اهل‌بیت(ع) ندارند. آن‌وقت، اهل‌بیت(ع) رشد می‌کنند. در این وضعیت است که تمام جوامع، جز یهودی‌صفتان، سراغ امام زمان(ع) می‌آیند و این مقدمۀ ظهور امام زمان(ع) خواهد شد. ⚔️ شما می‌پرسید: «چرا یهود، قطب مقابل ولایت اهل‌بیت(ع) است؟» در روایت داریم کسانی که با اهل‌بیت(ع) مخالفت کنند و بغض ایشان را داشته باشند، یهود این امت‌اند. زینب کبری(ع) در همین ایام محرم و صفر، در کوفه صحبت کرد. حضرت به اهل کوفه گفت: «ضربت علیکم الذلة و المسکنة»! یعنی همان‌چیزی را که قرآن به یهود نسبت داده، حضرت خطاب به کوفیان می‌گوید! اینجا مقصود از کوفیان، تنها اهل کوفه نیست. کوفه در آن روز، نمونه‌ای بوده برای تمام کسانی که امام حسین(ع) را ترک کردند. قرآن به یهود گفت: (ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ وَ الْمَسْكَنَةُ وَ باؤُ بِغَضَبٍ مِنَ اللَّهِ) و زینب کبری هم خطاب به کسانی که امام حسین(ع) را تنها گذاشتند، چنین گفت. امروزه هم، ، همان تجلّی ولایت اهل‌بیت(ع) است؛ آنهایی که ولایت فقیه را نپذیرفتند، ولایتشان به ولایت یهود منتهی خواهد شد! ⚔️ را برایتان گفتم تا اگر سختی‌ها و فشارهایی پیش آمد، بدانید کسی که بناست در صف اهل‌بیت(ع) باشد را تحت فشار قرار می‌دهند. این شخص اگر به درد اهل‌بیت(ع) نخورد، به صف دشمنان ایشان ملحق خواهد شد. در مقابل هم، بسیاری افراد از صف دشمنان بیرون می‌آیند و به صف شما می‌پیوندند. بدانید که صف انقلاب، این است و این مشکلات را دارد تا زمانی که جلوه پیدا بکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
306.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عده‌ای ممکن است بگویند من دارم بزرگنمایی میکنم؛ اما من چیزی که میبینم را می‌گویم. اگر انتقام حاج قاسم و ابومهدی سهل گرفته شود آغاز اتفاقات خطرناک است
خون های بی جواب, چندنفر دیگه باید قربانی بشوند تا مسئولين ما به نظرات مزخرف غرب‌گدا ها توجه نکنند..
. با توجه به فتوای امروز رهبرمون کمک به حزب‌الله و جبهه مقاومت بر همه‌ی ما واجب است با هر امکاناتی؛ قدم اول: کمک مالی بهترین و مطمئن‌ترین راه کمک به جبهه مقاومت، پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر معظم انقلابه: از طریق این نشونی وارد بشید و کمک کنید: https://www.leader.ir/fa/monies 1️⃣اول گزینۀ «انتخاب وجوهات» 2️⃣ بعدش از قسمت «بابت»، انتخاب گزینۀ «کمک‌ها» 3️⃣و بعد از اون انتخاب گزینۀ «کمک به مردم مظلوم لبنان» یا «کمک به رزمندگان مقاومت لبنان» را انتخاب کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
19.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️✌️امام‌خامنه‌ای: نترسید، دچار اختلال در محاسبه نشوید؛ الله مولانا
تحولات اخیر منطقه و شهادت سید حسن نصرالله4_6042133698223019454.mp3
زمان: حجم: 32.32M
🎙 صحبت‌های جدید استاد پیرامون شهادت «سیدحسن نصرالله» و جنگ با اسرائیل
دست نوشته شهید سیدحسن نصرالله: توصیه میکنم که برای خیر دنیا و اخرتتون ایمانتون‌ به رهبری حضرت امام خامنه ای دام ظله محکم و قوی باشه
1.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥هشدار امام‌خامنه‌ای: در تاریخ، توابین را مدح نمی‌کنند؛ چون دیر جنبیدند.