🌺نکته تفسیری صفحه ۱۹:🌺
راهنمایانی در تاریكی:
یكی از بزرگترین پیامبران خدا، «حضرت ابراهیم علیه السلام » است. او حاضر شد برای به دست آوردن خشنودی خدا، از تمام چیزهای دوست داشتنی خود بگذرد؛ حتّی عزیزترین چیزی كه داشت؛ یعنی جان خود. او در راه مبارزه با بت پرستی، با عمویش ـ كه یكی از نزدیكترین افراد به او بود ـ قطع رابطه كرد [1]و برای بیدار کردن مشركان، بت هایشان را ـ كه محبوب ترین چیز آنها بودند ـ شكست و بدین ترتیب به آتش خشم مشـركان گرفتار شد؛ ولی به لطف خدا، كوه آتش برای او به باغ و گلستان تبدیل گشت. [2]او در اطاعت از فرمان خدا، همسـر و پـسر عزیزش را در بیابانی بی آب وعلف ـ كه بعدها به بركت همان زن و فرزند، به شهر مكّه تبدیل شد ـ رها كرد و آن دو را به خدا سپرد،[3] و پس از سالها كه برای دیدن همسر و فرزندش به مكّه بازگشت، به او دستور داده شد که پسرش را برای خدا قربان كند، و آن دو بدون هیچ تردیدی در برابر فرمان خدا تسلیم شدند.[4] ابراهیم چنان محبوب خدا شد كه خدا او را «دوست ویژه ی خود» انتخاب كرد [5]و مدال افتخار «خلیل الله» را به او بخشید.
پس از پشت سر گذاشتن همه ی این مراحل و سربلند بیرون آمدن از همه ی امتحان های خدا، حضرت ابراهیم به مقامی بسیار والاتر دست یافت؛ مقامی كه فقط افراد بسیار ویژه به آن دست می یابند؛ مقام «امامت». ابراهیم، از سوی خدا، امام و پیشوای مردم شد و مردم مأمور شدند بدون هیچ تردیدی از او پیروی كنند و قدم در راه او بگذارند. او همچون خورشیدی، برای مردم و حتّی پیامبران پس از خود در آسمان امامت می درخشد و راه سعادت را به مردم نشان می دهد.
پیامبر بزرگ اسلام نیز مانند جدّ بزرگوارش، حضرت ابراهیم علیه السلام ، پیشوایی مهربان برای همه ی مردم بود. او تمام سعی و تلاش خود را به كار گرفت تا مردم را از چاه نادانی و گمراهی بیرون كشیده، در آسمان خوبیها به پرواز درآورد؛ ولی سرانجام عمر پر از خیر و بركت او نیز به پایان رسید و مردم، نعمت وجود او را از دست دادند. خدا امّا بندگانش را پس از پیامبر بدون راهنما رها نکرد و مشعل هدایت بندگانش را به دست بهترین مخلوقاتش سپرد و آنان را امام و پیشوای مردم قرار داد. آری، امیر مؤمنان علی علیه السلام ، پیشوای مردم شد، و پس از آن حضرت، فرزندان معصومش یكی پس از دیگری از سوی خدا امامت را به عهده گرفتند تا نوبت به آخرین جانشین پیامبر صلوات الله علیه رسید؛ همان كسی كه مردم را از ظلم و نادانی نجات میدهد و صلح و عدالت را به آنان هدیه می کند، و اگرچه هم اکنون از دیدهها پنهان است، مانند خورشیدی که پشت ابر پنهان شده، به جهانیان فایده میرساند.
آری، امامت، یكی از بزرگترین نعمتهای خدا به انسانهاست؛ چون آنان با پیروی از امام، بدون هیچ سرگردانی، به سرمنزل خوشبختی می رسند. امام رضا علیه السلام در باره ی ویژگی های امام می فرماید: «امام، كسـیست كه با مردم انس می گیرد و با آنان مدارا می كند؛ همچون پدری غمخوار و برادری مهربان و مادری که برای فرزند كوچكش دلسوزی می کند.»[6] اکنون این نعمت بزرگ خدا به كامل ترین صورت به ما مسلمانان داده شده است. خدای مهربان، بهترین مخلوقاتش را امامان و پیشوایان ما قرار داده تا ما همچون فرزندی كه دست در دست پدر گذاشته و كاملاً به یاری او اطمینان دارد، با آن امامان مهربانتر از پدر همراه شویم و از تاریكی های نادانی و بی خبری عبور كنیم. قرآن كریم بارها به مسلمانان فرمان داده كه از پیامبر صلوات الله علیه و امامان پس از او پیروی كنند، و در بسیاری از آیات قرآن به این مطلب اشاره شده است. [7]
[1] . توبه آیه 114
[2] . انبیاء آیه 51 تا 70
[3] . ابراهیم آیه 37
[4] . شعرا آیات 102 تا 106
[5] . نساء آیه 125
[6] . کافی ج 1، ص 200(الامام الرفیق و الوالد الشفیق و الاخ الشقیق و الأمّ بالولد الصغیر)
[7] . نساء 59 ـ مائده 55ـ توبه 119 و ...
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بعد از ازدواج فقط با همسرم تفریح میرم
🔻خطای معرفیتی در خانوادهها، توقعات نامتعارف ایجاد میکند و عامل بسیاری از دعواها و درگیریها میشود. مسائلی از قبیل اینکه آیا زن و مرد، بعد از ازدواج اجازه میدهند همسرشان با دوستان قدیمی خود به تفریح یا سفر برود؟ آیا تلقی ما این است که بعد از ازدواج همه تفریحات باید فقط همراه همسر باشد؟ لازم است توجه کنیم که ما بعد از ازدواج به طور ناگهانی تغییر نمیکنیم. اگر در دوران مجردی دوستانی داشتیم، میتوانیم بعد از ازدواج با آنها که مجرد هستند رابطه کمتر و با آنها که متأهل هستند رابطه خانوادگی برقرار کنیم. اگر کسی دوستان خوبی دارد اتفاقاً خیلی خوب است که با آنها تعامل کند. مثلاً مرد گاهی از خانه بیرون بیاید که خانم همراه مهمانهایش در خانه راحت باشد، یا خانم یکی دو روز به خانه پدر و مادرش برود تا همسرش همراه دوستانش به مسافرتی برود. این باعث میشود که خوشحالی و سرحالی زن و مرد در داخل زندگی خودشان سرریز شود. اما چون دچار خطای معرفتی هستیم چنین کارهایی را بحران میبینیم و به محض مشاهده این رفتارها، ملتهب میشویم. البته باید این نکته را نیز توجه کنیم که همه این مسائل ملاحظاتی دارد و تعامل با دوست نباید در هر روز و هر لحظه زندگی وجود داشته باشد.
#تربیت_همسرانه
#استاد_غلامی
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 اجازه بدیم بچه ها شکست رو تجربه کنن!
🔻مسئولیت دادن به پسر بچهها باعث میشود کم کم رفتار مردانه را یاد بگیرند و شکست خوردن را تجربه کنند. یکی از مشکلات بچهها این است که چون مسئولیت پذیری را تجربه نمیکنند، در آینده به محض اینکه کاری خراب میشود، میخواهند آن را کنار بگذارند. به همین دلیل مسئولیت پذیری باید در توان بچه، اما کمی بیشتر باشد. مثل ورزشهای رزمی که گفته میشود کمی درد کشیدن، موجب ساختن بدن میشود. بنابراین باید کارهایی که احتمال میدهیم بچه خراب میکند هم به آنها بدهیم تا حدی که کمی درد بکشد. البته نه کارهایی که اگر خراب شد هیچ کس نتواند آن را جمع کند.
#تربیت_نوجوان
#استاد_مهدی_زاده
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5996728961827079593.mp3
1.83M
🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹🌹
روزمون رو شروع میکنیم با😍
🔸ترتیل صفحه 20 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺
سوره 2
سوره مبارکه البقرة
صفحه 20
وَإِذْ يَرْفَعُ إِبْرَاهِيمُ الْقَوَاعِدَ مِنَ الْبَيْتِ وَإِسْمَاعِيلُ رَبَّنَا تَقَبَّلْ مِنَّا ۖ إِنَّكَ أَنْتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ (127)
و ]ياد کن [وقتى را که ابراهيم پايه هاى اين خانه (کعبه) را با اسماعيل بالا مى برد ]و مى گفتند: [پروردگارا! از ما قبول کن، همانا تو خود شنوا و دانائى. (127)
رَبَّنَا وَاجْعَلْنَا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَمِنْ ذُرِّيَّتِنَا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَكَ وَأَرِنَا مَنَاسِكَنَا وَتُبْ عَلَيْنَا ۖ إِنَّكَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ (128)
پروردگارا! و ما را دو بنده تسليم فرمان خويش قرار ده و از نسل ما امّتى تسليم فرمان خود ]پديدآور [و مناسک ما را به ما نشان ده و توبه ما را بپذير، همانا تو خود بسيار توبه پذير و رحيمى. (128)
رَبَّنَا وَابْعَثْ فِيهِمْ رَسُولًا مِنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِكَ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَيُزَكِّيهِمْ ۚ إِنَّكَ أَنْتَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ (129)
پروردگارا! و در ميان آنان رسولى از خودشان برانگيز که آيات تو را بر آنان بخواند به ايشان کتاب و حکمت بياموزد و آنان را تزکيه کند همانا تو خود عزّتمند و حکيمى. (129)
وَمَنْ يَرْغَبُ عَنْ مِلَّةِ إِبْرَاهِيمَ إِلَّا مَنْ سَفِهَ نَفْسَهُ ۚ وَلَقَدِ اصْطَفَيْنَاهُ فِي الدُّنْيَا ۖ وَإِنَّهُ فِي الْآخِرَةِ لَمِنَ الصَّالِحِينَ (130)
و چه کسى جز آن که خود را به سفاهت کشانده است از آئين ابراهيم روى مى گرداند؟ و همانا ما او را در دنيا برگزيديم، و بى گمان او در آخرت از شايستگان خواهد بود. (130)
إِذْ قَالَ لَهُ رَبُّهُ أَسْلِمْ ۖ قَالَ أَسْلَمْتُ لِرَبِّ الْعَالَمِينَ (131)
هنگامى ]او برگزيده شد [که پروردگارش به وى گفت: تسليم باش، گفت: تسليم خداوندگار جهانيانم. (131)
وَوَصَّىٰ بِهَا إِبْرَاهِيمُ بَنِيهِ وَيَعْقُوبُ يَا بَنِيَّ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَىٰ لَكُمُ الدِّينَ فَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ (132)
و ابراهيم پسرانش را به همان آئين سفارش کرد و يعقوب نيز چنين کرد ]و هر يک گفتند: [اى پسران من همانا خدا اين دين را براى شما برگزيده است پس البتّه نميريد مگر در حالى که تسليم او باشيد. (132)
أَمْ كُنْتُمْ شُهَدَاءَ إِذْ حَضَرَ يَعْقُوبَ الْمَوْتُ إِذْ قَالَ لِبَنِيهِ مَا تَعْبُدُونَ مِنْ بَعْدِي قَالُوا نَعْبُدُ إِلَٰهَكَ وَإِلَٰهَ آبَائِكَ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ وَإِسْحَاقَ إِلَٰهًا وَاحِدًا وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ (133)
آيا شما هنگامى که مرگ يعقوب فرا رسيد حاضر بوديد؟ آن گاه که به پسرانش گفت: بعد از من چه مى پرستيد؟ گفتند: معبود تو و معبود پدران تو ابراهيم و اسماعيل و اسحاق را مى پرستيم که معبودى يگانه است و ما تسليم او هستيم. (133)
تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ ۖ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُمْ مَا كَسَبْتُمْ ۖ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ (134)
اينان جماعتى بودند که درگذشتند; آنچه کسب کردند مختصّ آنان است و آنچه کسب کرده ايد مختص شماست، و شما از آنچه آنان مى کردند بازخواست نخواهيد شد. (134)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌺نکته تفسیری صفحه ۲۰:🌺
پروردگارا، از ما بپذیر:
زندگی ما، مجموعه ای از کارهای گوناگون است و ما در هر لحظه، مشغول به کاری هستیم. کارهای ما به سه دسته تقسیم می شوند: خوردن، خوابیدن، راه رفتن، نفس کشیدن و کارهایی مانند اینها که مباح هستند؛ یعنی نه ثواب دارند و نه گناه. گروه دوّم، کارهای بد هستند؛ اعمالی که باعث خشم خدا می شود و برای آنها مجازات معین شده است؛ دروغ، غیبت، نگاه به نامحرم و ....، از این گروه است. دسته ی سوّم، کارهای خوب هستند که باعث خشنودی خدا و اعطای پاداش از طرف او می شود.
از نظر دین، کارهای مباح، حسابی ندارند و حساب کارهای بد مشخص است؛ امّا کارهای خوب باعث سعادت ما می شوند و ما برای رسیدن به هدف نهایی مان یعنی بهشت جاوید، به آنها نیاز داریم. از قرآن کریم و سخنان پیشوایان مهربانمان می فهمیم که کارهای خوب هنگامی اثر خود را در زندگی ما می گذارند که از سوی خدا «قبول» شوند؛ مانند مُهر قبول بر کارنامه ی دانش آموزان که نشان دهنده ی تأیید زحمات آنان است و بدون آن، نمره های آنها، هرچند عالی، بی اعتبار است. آری، کارهای خوب ما هر قدر هم در ظاهر مهم و باارزش باشند، هنگامی برای ما سودمند هستند که قبول شوند؛ زیرا عمل ما به تنهایی، مانند مجسمه ایست که ظاهری آراسته دارد؛ ولی اثری از روح و جان در آن دیده نمی شود، و این نیّت ماست که به کارهایمان روح می بخشد. برای مثال، نماز که برترین عبادت است، اگر برای خشنودی شخصی غیر از خدا خوانده شود، باطل و بیهوده است، و هنگامی قبول میشود که برای رضایت خدا خوانده شود. حضرت ابراهیم علیه السلام ، و فرزند گرامیاش حضرت اسماعیل علیه السلام ، دو پیامبر بزرگ بودند که خدا از آنها به نیکی یاد کرده است. آن دو در مقدسدترین مکان زمین، خانه ی خدا را برای عبادت مردم بازسازی کردند؛ ولی هرگز به کار خود مغرور نشدند و با فروتنی به درگاه خدا عرضه داشتند: پروردگارا، این عمل را از ما بپذیر.
در روایتی از پیامبر اسلام صلوات الله علیه آمده است:
«روزی ابلیس نزد حضرت موسی علیه السلام آمد و سخنانی بین آن دو رد و بدل شد. در آن میان، حضرت موسی علیه السلام فرمود: بگو ببینم کدام گناه است که اگر انسانها مرتکب آن شوند، تو بر آنها مسلّط می شوی. او گفت: هنگامی که به خودشان مغرور شوند و کارهای خوبشان را زیاد بشمارند و گناهانشان در نظرشان کوچک به حساب آید، من بر آنها مسلّط می شوم.»[1] پس لازم است که همه ی ما پس از هر کار خوبی که برای خشنودی خدا انجام میدهیم، با فروتنی به خدا بگوییم:
پروردگارا، از ما بپذیر.
ربنا تقبل منا تنگ انا السمیع العلیم
[1] . الکافی ، ج 2 ، ص 314
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 آزادی بچهها در مهمانی ها چقدر باشد؟
🔻این مهم است که ما به تعریف درستی از آزادی و حد و مرز آن برسیم و متناسب با شرایط مختلف بتوانیم برنامه ریزی کنیم، تا بچه بتواند به آزادی برسند. مهم است که با توجه به شرایط جامعه و خودمان به بچه میدان برای آزادی عمل بدهیم. مثلاً وقتی خانه پدربزرگ و مادربزرگی میرویم که میدانیم آنها حوصله بچههای را ندارند، مبانی تربیتی آنان نیز اصلاً آزادی نیست و در مقابل رفتارهای بچه فریاد خواهند زد، باید برای این کار برنامهریزی کنیم. مثلاً زمان حضورمان را محدودتر کنیم. چند تا اسباب بازی همراه داشته باشیم تا بچه سرگرم شود. خودمان و همسرمان برای بازی با بچه در آنجا وقت بگذاریم. برنامه را به گونهای هماهنگ کنیم که بچه های فامیل هم حضور داشته باشند تا بچهها با هم سرگرم باشند و حتی در مواردی باید جلوی بچه را بگیریم و آزادی او را محدودتر کنید. مثلاً اگر در خانه خودمان اجازه میدهیم که بچه با دست کیک بخورد، اما چون میدانیم در مهمانی دیگران از اینکار اذیت میشوند، باید مراقبت کنیم. اینها یعنی محدودیتهای اجتماعی را تا جایی باید پذیرفت. اما برای تربیت صحیح لازم است حلقهای از دوستان و فامیل که نگاههای هم راستا با هم داریم را انتخاب کنیم و بیشتر با آنها باشیم تا بچهها بتوانند آزادی بهتری را تجربه کنند و امر و نهی کمتری بشنوند تا شخصیتشان قوت پیدا کند.
#تربیت_فرزند
#استاد_اعلایی
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 با بچه هاتون رابطه دو به دو داشته باشید
🔻یک معلم برای ارتباط با دانش آموزانش علاوه بر دفتر تاریخ و جغرافیا و ... باید دفتری تحت عنوان من و دانش آموزم هم داشته باشد؛ مثلاً من و علی من و مریم. در آن دفتر، معلم برای دانش آموز بنویسد و دانش آموز برای معلم. البته نه فقط نصیحت و موعظه، بلکه از قرآن و روایت و شعر گرفته تا درد دل تا اینکه یک رابطه دو به دو شکل بگیرد. چرا که بعضی درون فردی هستند. یعنی میخواهند یک رابطه خاص با خودشان برقرار باشد. با این افراد رابطه دو به دو جواب میدهد نه رابطهی در جمع. در خانواده هم همین است. کارهای دو به دو در خانواده بین پدر و تکتک بچهها، مادر و تکتک بچهها و پدر و مادر با هم، باید وجود داشته باشد. مثلا اگر زن و شوهر با هم بیرون هستند و و دوتایی میخواهند ناهار بخورند، این غلط است که بگویند این کار را نکنیم، چون بچهها نیستند از گلویمان پایین نمیرود.
#تربیت_فرزند
#استاد_دوایی
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
هدایت شده از جنبش فرهنگی رحیل
﷽
📣 #اطلاع_رسانی
🏳مراسم شب ولادت
💐حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
🎙سخنران :
🔸️ حجت الاسلام برومند
🎤 مدیحه سرا :
🔸️کربلایی سجاد شفیعی
🕗 زمان :
پنج شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۱ - ساعت ۲۰:۳۰
📍مکان :
خواجه ربیع ۲۰ ( بهمن ۵ ) پلاک ۹۲
🔹 برادران🔹
#ولادت_حضرت_مادر
#روز_مادر #روز_زن
#حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها
#جنبش_فرهنگی_رحیل
[@jonbeshrahil]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزندآوری
دروغ شاخدار؛ فرزند کمتر، تربیت بهتر!
⭕️ #استاد_قرائتی
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_6001094727363986352.mp3
1.83M
🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹🌹
روزمون رو شروع میکنیم با😍
🔸ترتیل صفحه 21 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
مقام عجم - کرد
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺
سوره 2
سوره مبارکه البقرة
صفحه 21
وَقَالُوا كُونُوا هُودًا أَوْ نَصَارَىٰ تَهْتَدُوا ۗ قُلْ بَلْ مِلَّةَ إِبْرَاهِيمَ حَنِيفًا ۖ وَمَا كَانَ مِنَ الْمُشْرِكِينَ (135)
و گفتند: شما يهودى يا نصرانى شويد تا هدايت يابيد، بگو: ]نه [بلکه آئين ابراهيم حق گرا را پيروى مى کنيم که از مشرکان نبود. (135)
قُولُوا آمَنَّا بِاللَّهِ وَمَا أُنْزِلَ إِلَيْنَا وَمَا أُنْزِلَ إِلَىٰ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ وَإِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ وَالْأَسْبَاطِ وَمَا أُوتِيَ مُوسَىٰ وَعِيسَىٰ وَمَا أُوتِيَ النَّبِيُّونَ مِنْ رَبِّهِمْ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِنْهُمْ وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ (136)
بگو: ما به خدا و به آنچه به سويمان نازل شده و به آنچه به سوى ابراهيم و اسماعيل و اسحاق و يعقوب و اسباط نازل گرديده و به آنچه به موسى و عيسى داده شده و به آنچه به پيامبران از جانب پرودرگارشان داده شده است ايمان آورده ايم و ميان هيچ يک از آنان فرق نمى گذاريم و ما تسليم او هستيم. (136)
فَإِنْ آمَنُوا بِمِثْلِ مَا آمَنْتُمْ بِهِ فَقَدِ اهْتَدَوْا ۖ وَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّمَا هُمْ فِي شِقَاقٍ ۖ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللَّهُ ۚ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ (137)
پس اگر به مثل آنچه شما به آن ايمان آورده ايد ايمان بياورند حتماً هدايت يافته اند، و اگر پشت کنند آنان فقط در جدائى و ستيزند، پس خدا شرّ آنها را از تو کفايت خواهد کرد و او است شنوا و دانا. (137)
صِبْغَةَ اللَّهِ ۖ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ صِبْغَةً ۖ وَنَحْنُ لَهُ عَابِدُونَ (138)
]بگو با پيروى از آئين ابراهيم [رنگ آميزى خدا را ]بپذيريد [و چه کسى در رنگ آميزى از خدا بهتر است و ما فقط پرستشگر او هستيم. (138)
قُلْ أَتُحَاجُّونَنَا فِي اللَّهِ وَهُوَ رَبُّنَا وَرَبُّكُمْ وَلَنَا أَعْمَالُنَا وَلَكُمْ أَعْمَالُكُمْ وَنَحْنُ لَهُ مُخْلِصُونَ (139)
بگو: آيا درباره خدا با ما محاجّه مى کنيد در حاليکه او پروردگار ما و پروردگار شماست و اعمال ما براى ما و اعمال شما براى شماست و ما براى او اخلاص مىورزيم. (139)
أَمْ تَقُولُونَ إِنَّ إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ وَإِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ وَالْأَسْبَاطَ كَانُوا هُودًا أَوْ نَصَارَىٰ ۗ قُلْ أَأَنْتُمْ أَعْلَمُ أَمِ اللَّهُ ۗ وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ كَتَمَ شَهَادَةً عِنْدَهُ مِنَ اللَّهِ ۗ وَمَا اللَّهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُونَ (140)
يا مى گوئيد که ابراهيم و اسماعيل و اسحاق و يعقوب، يهودى يا نصرانى بوده اند؟ بگو: آيا شما بهتر مى دانيد يا خدا؟ و کيست ستمکارتر از آن کس که شهادتى را که از خدا نزد او است کتمان کند؟ و خدا هرگز از آنچه مى کنيد غافل نيست. (140)
تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ ۖ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُمْ مَا كَسَبْتُمْ ۖ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ (141)
اينان جماعتى بودند که درگذشتند، آنچه کسب کردند مختصّ آنان است و آنچه کسب کرده ايد مختصّ شماست، و شما از آنچه آنان مى کردند بازخواست نخواهيد شد. (141)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil