✨﷽✨
آیا میدانستید!
📌ماه رمضان ماه آمادگی برای ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف است!؟
🤲 ماه رمضان ماه دعا و نیایش است و تمام درخواستها و دعاهای ما از سَمت ایشان به ما میرسد چون ما معتقدیم که حجّت خدا زنده است و میدانیم که همهٔ دعاهای ما با عنایت ایشان مورد قبول درگاه حق قرار میگیرد که این به معنای روح دعا بودن آن حضرت است.
آیا میدانستید!
دعای معروف «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُور...» که دعای مشترک هر روز ماه رمضان است، روح این دعا درخواست ظهور امام عصر از جانب خداوند متعال است.
یعنی با خواندن هر فراض از این دعا در اصل داریم میگیم اللهم عجل لولیک الفرج!؟
ما معتقدیم با آمدن امام عصر همهٔ مشکلات حل خواهد شد و در عصر ظهور حضرت، فقرا به غنا میرسند و همهٔ دردها در آن زمان التیام مییابد و عصر ظهور، عصری است که ثروت از دست غارتگرانِ ثروتِ عمومی خارج شده و در مسیر نیازهای عمومی جامعه مصرف میشود که همهٔ این معارف در دل این دعا ذکر شده است.
آیا میدانستید!
طبق روایات صیحه ی آسمانی در شب قدر (شب 23 رمضان) سال ظهور اتفاق میافتد!
یکی از حکمت های روزه داری را یاد فقرا و مستضعفین عنوان کرده اند!
انگار قرار است ناخودآگاه به یاد مردم مستضعف عالم بیوفتیم!
به یاد گرسنگی و تحریم و محاصره ی ناجوانمردانه مردم حق طلبی که نمیخواهند تسلیم طاغوت شوند بیوفتیم!
حالا متوجه میشوید چرا امام خمینی رحمت الله با زیرکی خاصی روز قدس رو که زمینه ساز ظهور هست روز جمعه ی آخر ماه مبارک رمضان انتخاب کرده اند!
جمعه ی بعد شب قدر!
و چه جالب است نماز عید فطر در آخر ماه رمضان!
نمازی که حتما به امامت امام جامعه اسلامی یا کسی که اجازه از امام جامعه اسلامی گرفته است باید خوانده شود!
جهت گرفتن پاداش از خداوند متعال در قنوت نماز عید فطر از خدا میخواهیم آنچه عباد صالح خدا میخواهند!
عباد صالح از خدا چه میخواهند!؟
📌 صالحان وارثان زمیناند!
🔰 تا کِی این زمین مصیبتهای تحمیل شده بر مظلومان و جنایات بشر و کشتار انسانهای بیگناه را تاب میآورد؟
شاید او هم مانند ما به این وعدهٔ خداوند در کُتب آسمانی دلخوش است که روزی بندگان صالحِ خدا وارث کل جهان هستی میشوند و مستضعفین وارث حکومت حق خواهند بود.
🔆 انگار او بهتر از ما میداند، بندگان صالحی که وارث زمین خواهند شد، حضرت مهدی و یارانش هستند. (عِبادِیَ الصَّالِحُونَ)
آری! روزی او میآید تا بندگان صالح خدا و مستضعفین بر زمین حکومت کنند و وارث آن شوند.
حال صالح یعنی چی؟
به چه شخصی صالح میگویند؟
صالح یعنی فردی که همهٔ خوبیها را یکجا دارد.
🔺 ما چقدر برای صالح شدن تلاش کردهایم؟ این شرط خداست؛ صالح شو تا زمین از آن تو شود.
صالح شدن فردی دیگر معنا ندارد!
ماه رمضان ماه تمرین صالح شدن به صورت جمعی است برای آمادگی ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف!!!
🌙 ویژهٔ ماه مبارک #رمضان
#تربیت_نفس
#روز_قدس
#ظهور
#شب_قدر
#شب_23_رمضان
#جمعه_آخر_ماه_رمضان
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
#ملاک_انتخاب_همسر_برای_سالک ؛
🌟برخی از سالکین به اشتباه به دنبال زنان نماز شب خوان و اهل عبادت های کذایی هستند . یکی از شاگردان آیت الله #سعادت_پرور ( قدس سره ) می فرمودند ؛
سالک باید به دنبال #همسری باشد که از نظر عاطفی و غریزی نیازهای او را بر آورده کند ، نه اینکه به دنبال همسرِ #نماز_شب و #دعای_کمیل خوان باشد .
شوهر خسته از بیرون آمده ، خانم کجاست !؟ در اتاق مشغول دعای کمیل است !!! والله اگر زنی با مهربانی به استقبال شوهرش بیاید و لیوان آبی به او بدهد ، از دعای کمیلی که بخواند ، بالاتر است . قسم جلاله خوردم ! سِیرِ زن و مرد ، متفاوت است . سلوک او ( زن ) در همین است .
شما به #همسر علامه #طباطبایی نگاه کنید . علامه می فرمود ؛ من نمی فهمم کی لیوان چای من عوض می شود ! کی لباسم دوخته می شود ! اینطور در خدمت شوهرش بود . حالا اگر خودش خواست نماز شب بخواند ، مانعی نیست ، ولی شما او را به این کارها نکشانید .
ایشان دربیان سرّ این مطلب می فرمایند : «کسی در راه #سلوک موفّق تر است که بیشترین اطاعت از امر خدا را داشته باشد ، نه کثرت دعا و عبادت ، پس موفق کسی است که امر خدا را بشناسد و به آن عمل نماید» .
🌟✨🌟✨🌟✨🌟✨🌟✨🌟✨✨
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
1_1096243830.mp3
1.72M
🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم 🌹🌹
روزمون رو شروع میکنیم با😍
🔸ترتیل صفحه 113 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 5
سوره مبارکه المائدة
صفحه 113
مِنْ أَجْلِ ذَٰلِكَ كَتَبْنَا عَلَىٰ بَنِي إِسْرَائِيلَ أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِي الْأَرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعًا وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا ۚ وَلَقَدْ جَاءَتْهُمْ رُسُلُنَا بِالْبَيِّنَاتِ ثُمَّ إِنَّ كَثِيرًا مِنْهُمْ بَعْدَ ذَٰلِكَ فِي الْأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ (32)
بدين سبب بر بنى اسرائيل نوشتيم که هر کس شخصى را بى آنکه کسى را کشته باشد يا فسادى در زمين کرده باشد بکشد مثل اين است که همه مردم را کشته است، و هر کس شخصى را زنده بدارد مثل اين است که همه مردم را زنده داشته است; و همانا رسولان ما با معجزه ها به سوى بنى اسرائيل آمدند، امّا بسيارى از آنان، بعد از آن، در زمين اسرافکار شدند. (32)
إِنَّمَا جَزَاءُ الَّذِينَ يُحَارِبُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَسَادًا أَنْ يُقَتَّلُوا أَوْ يُصَلَّبُوا أَوْ تُقَطَّعَ أَيْدِيهِمْ وَأَرْجُلُهُمْ مِنْ خِلَافٍ أَوْ يُنْفَوْا مِنَ الْأَرْضِ ۚ ذَٰلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيَا ۖ وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ (33)
جز اين نيست که مجازات کسانى که با خدا و رسول او به ستيزه برمى خيزند و در زمين به فساد مى کوشند اين است که کشته شوند يا آنان را به دار بزنند يا دست و پايشان برخلاف يکديگر بريده شود يا از آن سرزمين تبعيد گردند; اين براى آنان رسوايى در دنياست، و برايشان در آخرت عذابى بزرگ خواهد بود. (33)
إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا مِنْ قَبْلِ أَنْ تَقْدِرُوا عَلَيْهِمْ ۖ فَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (34)
مگر کسانى که پيش از آن که شما بر آنان دست يابيد توبه کنند، پس بدانيد که خدا آمرزگار و رحيم است. (34)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسِيلَةَ وَجَاهِدُوا فِي سَبِيلِهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (35)
اى کسانى که ايمان آورده ايد! از خدا پروا کنيد و وسيله [تقرّب ]به سوى او را طلب نماييد و در راه وى به جهاد بپردازيد، باشد که ظفرمند گرديد. (35)
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْ أَنَّ لَهُمْ مَا فِي الْأَرْضِ جَمِيعًا وَمِثْلَهُ مَعَهُ لِيَفْتَدُوا بِهِ مِنْ عَذَابِ يَوْمِ الْقِيَامَةِ مَا تُقُبِّلَ مِنْهُمْ ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (36)
همانا کسانى که کفر ورزيده اند، اگر همه آنچه در زمين است به ضميمه مثل آن براى آنها باشد تا به وسيله آن خود را از عذاب روز قيامت رهايى بخشند از آنان قبول نمى شود و برايشان عذابى دردآور خواهد بود. (36)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۱۳🌷
توسّل:
بر اساس قرآن، هدف اصلی ما از زندگی در این جهان، «به دست آوردن خشنودی خدا و نزدیک شدن به او» است؛ نزدیک شدن به منبع قدرت، علم و عظمت جهان، و به دست آوردن رشد و کمال بی نهایت و بدون حدّ و حصـر در پرتو این نزدیکی. خدا در این آیه به مسلمانان دستور می دهد که در پی وسیله ای برای نزدیک شدن به او باشند. این وسیله، معنای وسیعی دارد و شامل هر کار و هر چیزی می شود که انسان را به خدا نزدیک می کند. از نظر امام علی، بهترین چیزهایی که با آن ها می توان به خدا نزدیک شد، ایمان به خدا و پیامبرش، جهاد، توجّه به عبارت «لا اله الا الله»، نماز، زکات، روزه ی ماه رمضان، حج و عمره، صله ی رحم(پیوند با خویشاوندان)، صدقه ی پنهان و آشکار، و کارهای نیک دیگر است. همچنین در روایات زیادی می خوانیم که پیروی از اهلبیت و دوستی آنان و واسطه قرار دادن ایشان نزد خدا، وسیله ی بسیار مؤثری برای نزدیک شدن به خدا و جلب خشنودی اوست. به این واسطه قرار دادن اهلبیت نزد خدا، «توسّل» می گویند. توسّل، حقیقتی از متن قرآن است و این که وهّابیانِ متعصّب و جاهل، شیعیان را به سبب اعتقاد به توسّل، مشرک می خوانند، تهمت و نسبت دروغی بیش نیست.
این که ما خدا را به مقام و منزلت امامانمان سوگند می دهیم تا حاجاتمان را برآورده کنند، یا از خود آنان تقاضا می کنیم که مشکلاتمان را برطرف کنند، به هیچ وجه به این معنا نیست که ایشان جدای از خدا، دارای قدرتی ویژه هستند؛ بلکه خداوند خود به آنان چنین مقامی داده تا بتوانند حاجات مردم را برآورند. آیا مراجعه ی به پزشک و مصـرف دارو به این معناست که پزشک و دارو، جدای از خدا قدرت ویژه ای دارند؟! یا برعکس، این خداست که برطرف شدن بیماری را به مراجعه ی به پزشک و مصرف دارو مشروط کرده است. شاید برای همه ی ما اتّفاق افتاده باشد که برای درخواست از شخص مهمّی، فردی را که نزد او آبرو دارد، واسطه کرده باشیم. ما شیعیان نیز برای درخواست از خدا، آبرومندترین مخلوقات او را نزد او واسطه قرار می دهیم و حاجاتمان را توسط آنان به خدا عرضه می کنیم. در روایتی می خوانیم که خداوند می فرماید:
«بندگان من، هر کس که از شما درخواستی داشته باشد و آن را به وسیله ی کسی که دوستش دارید، از شما بخواهد، درخواستش را برمی آورید. پس بدانید که محبوب ترین و گرامی ترین بندگان من، محمّد است و علی که دوست و حبیب من است. پس هر کس از شما که خواسته ای از من دارد، به آن دو توسّل کند؛ زیرا من حاجت کسی را که به حقّ آن دو نفر و خاندان پاک آن دو از من درخواست کند، رد نمی کنم.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌴دعای روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان🌴
🥀 بسم الله الرحمن الرحیم 🥀
🍀 اللهمّ اغسِلْنی فیهِ من الذُّنوبِ وطَهِّرْنی فیهِ من العُیوبِ وامْتَحِنْ قَلْبی فیهِ بِتَقْوَى القُلوبِ یا مُقیلَ عَثَراتِ المُذْنِبین.🍃
🌼 خدایا! در این روز از گناهان شستشویم ده و در این روز مرا از عیوب پاک گردان و به پرهیزکاری، دلم را بیازمای، ای از بین برندهی لغزش گنهگاران.🍃
🥀 الهی آن شب که همه قرآن به سر می کنند
ما را توفیق بده قرآن را به دل کنیم 🥀
◾▪◾▪
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
📜 #متن |🔰دل های شکسته
❤️🩹 اگر بچۀ شما هنگام شستن قورى، آن را بشكند و در جواب شما كه مى پرسى: قورى كو؟ با قدرت جواب دهد كه شكستم!
❤️🩹 هنگامى كه مى گويى چرا شكستى؟ مى گويد: خب، ديگر شكست! در اين صورت او را رها نمىكنى و بر او سخت مىگيرى.
❤️🩹 ولى اگر ببينى كه با شكستن قورى، همۀ وجود او شكسته است و نمى تواند سرش را بلند كند؛ يعنى تفريط كرده، ولى احساس شكستگى و شرمندگى مى كند، تو با او چه مى كنى؟
❤️🩹 تنبيه براى اين است كه او بشكند. تندى براى اين است كه بفهمد بدى كرده است، ولى وقتى كه او خود شكسته است، حتى به او پاداش هم مى دهى و از او دلجويى هم مىكنى و به او مىگويى عيبى ندارد.
❤️🩹 ما با مكتبى روبرو هستيم كه از تفريط، اميد مزد و پاداش دارد و از طاعت هاى چند هزار ساله، انتظار هبوط و رجم.
❤️🩹 با اين تحليل، خيلى از چيزها به هم مىخورد.مسائل شكل جديدى مىگيرد و وضعيت ديگرى مىطلبد؛ كه از تو، نه طاعت و نه عصيان، كه انكسار و شكستگى مىخرند.
❤️🩹 ...و خدا در دلهاى شكسته جاى دارد!
❛❛ عینصاد
📚 #اخبات | ص ۴۷
#⃣ #بریده_کتاب #سیر_و_سلوک
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
15.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مادرانگی
#شب_قدر
بهترین عمل تو شبهای قدر چیه؟
چند نفرمون از دست بچه ها شاکی بودیم که به خاطر اونا نرفتیم مسجد، از اعمال شب قدر جاموندیم؟☹️
#استاد_عباسی_ولدی
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
#کودکانه
وقتی بچه داره روی مبل می پره
نگید نپر!
چون قطعا بیشتر می پره
❌داد نزنید
❌جیغ نکشید
❌تهدید نکنید
به جاش فقط بگید
مامان میای نقاشی بکشیم
بابایی میای کمکم کنی فلان کارو بکنیم...
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
☘نکاتی برای #لجبازی کودکان زیر ۷سال:
🪴نحوه برخورد با کودک رو با توجه به سنش رو یاد بگیریم.
لجبازی در سن ۳تا ۵ سالگی و دوره نوجوانی طبیعیه و باید مهارت برخورد با بچه ها در این سنین رو بلد باشیم
🌱 نحوه برخورد با لجبازی کودکان 🌱
🪴دستور دادن های زیاد رو حذف کنیم؛
امر و نهی و بکن نکن های مداوم باعث اضطراب و لجبازی میشه و حتی باعث تثبیت رفتار های خودمحورانه در سنین بالاتر میشه
🪴به رفتار طبیعی سن بچه ها برچسب نزنیم ، تنها باید تدبیر کنیم وکنارشون باشیم تا آسیبی به خودشون و بقیه نزنند مثلا اگر کودک خواست کسی رو بزنه با لحن قاطع و بدون خشونت بگید توی بازی زدن نداریم و به سمت رفتار مناسب هدایتش کنید.
🪴رابطه صمیمانه با فرزند رو تقویت کنیم تا با ما وارد بازی لجبازی نشن. وقت با کیفیت برای بازی با کودک بگذارید تا از طریق مثبت، محبت و توجه رو دریافت کنه.
🪴احتمال ایجاد و ماندگاری لجبازی در بچه هایی که مورد غفلت ، تربیت های سختگیرانه و تنبیه و لجبازی قرار میگیرند ، بیشتره.
🪴لجبازی به نوعی بیانگر نیاز به آزادی و استقلاله؛ پس به حد سالم و اصولی به بچه ها فضا برای تجربه کردن بدیم و در مواردی بهشون حق انتخاب بدیم تا این نیاز از طریق سالم برآورده بشه.
🪴خودمون وارد بازی لجبازی و اثبات قدرت مون نشیم!
یادگیری بچه ها از رفتارهایی هست که مشاهده میکنند، پس الگوی مناسبی برایشان باشیم.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5989992382932715255.mp3
1.86M
🔸ترتیل صفحه 114 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 5
سوره مبارکه المائدة
صفحه 114
يُرِيدُونَ أَنْ يَخْرُجُوا مِنَ النَّارِ وَمَا هُمْ بِخَارِجِينَ مِنْهَا ۖ وَلَهُمْ عَذَابٌ مُقِيمٌ (37)
مى خواهند از آتش بيرون بيايند ولى از آن بيرون آمدنى نيستند و برايشان عذابى پايدار خواهد بود. (37)
وَالسَّارِقُ وَالسَّارِقَةُ فَاقْطَعُوا أَيْدِيَهُمَا جَزَاءً بِمَا كَسَبَا نَكَالًا مِنَ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ (38)
و مرد و زن دُزد را به کيفر آنچه مرتکب شده اند دستشان را قطع کنيد که اين عقوبتى است از جانب خدا، و خدا عزّتمند و حکيم است. (38)
فَمَنْ تَابَ مِنْ بَعْدِ ظُلْمِهِ وَأَصْلَحَ فَإِنَّ اللَّهَ يَتُوبُ عَلَيْهِ ۗ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (39)
پس هر کس بعد از ستمى که کرده است توبه کند و به صلاح آيد قطعاً خدا توبه او را مى پذيرد. همانا خدا آمرزگار و رحيم است. (39)
أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يُعَذِّبُ مَنْ يَشَاءُ وَيَغْفِرُ لِمَنْ يَشَاءُ ۗ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (40)
آيا ندانسته اى که فرمانروايى آسمان ها و زمين مختصّ خداست، هر که را بخواهد عذاب مى کند و هر که را بخواهد مى آمرزد؟ و خدا بر هر چيزى تواناست. (40)
۞ يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ لَا يَحْزُنْكَ الَّذِينَ يُسَارِعُونَ فِي الْكُفْرِ مِنَ الَّذِينَ قَالُوا آمَنَّا بِأَفْوَاهِهِمْ وَلَمْ تُؤْمِنْ قُلُوبُهُمْ ۛ وَمِنَ الَّذِينَ هَادُوا ۛ سَمَّاعُونَ لِلْكَذِبِ سَمَّاعُونَ لِقَوْمٍ آخَرِينَ لَمْ يَأْتُوكَ ۖ يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ مِنْ بَعْدِ مَوَاضِعِهِ ۖ يَقُولُونَ إِنْ أُوتِيتُمْ هَٰذَا فَخُذُوهُ وَإِنْ لَمْ تُؤْتَوْهُ فَاحْذَرُوا ۚ وَمَنْ يُرِدِ اللَّهُ فِتْنَتَهُ فَلَنْ تَمْلِكَ لَهُ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا ۚ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ لَمْ يُرِدِ اللَّهُ أَنْ يُطَهِّرَ قُلُوبَهُمْ ۚ لَهُمْ فِي الدُّنْيَا خِزْيٌ ۖ وَلَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيمٌ (41)
اى پيامبر! مبادا [رفتار ]کسانى که در کفر شتاب مى کنند تو را غمگين سازد; چه آنان که با زبانشان گفتند: ايمان آورديم در حاليکه قلبشان ايمان نياورده است، و چه آنان که يهودى اند و به سخنان دروغ بسيار گوش فرا مى دهند و در برابر قومى ديگر (يهود خيبر) که نزد تو نيامده اند کاملا گوش به فرمانند. آنان (يهوديان) کلمات را از موضع خود تغيير مى دهند و مى گويند: اگر [از طرف پيامبر ]اين [حکم ]به شما داده شد آن را بپذيريد و اگر داده نشد از آن دورى کنيد و هر که را خدا [به سبب گناهانش ]گمراهيش را بخواهد هرگز براى او در برابر خدا اختيار چيزى نخواهى داشت. اينانند که خدا نخواسته است قلب هايشان را پاکيزه کند. در دنيا براى آنان رسوايى و در آخرت برايشان عذابى بزرگ خواهد بود. (41)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil