12.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توی خانه ثواب جمع کن
نحوه برخورد با همسر
⭕️ #استاد_پناهیان
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5940339760672277815.mp3
1.7M
🔸ترتیل صفحه 195 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام صبا
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 9
سوره مبارکه التوبة
صفحه 195
لَقَدِ ابْتَغَوُا الْفِتْنَةَ مِنْ قَبْلُ وَقَلَّبُوا لَكَ الْأُمُورَ حَتَّىٰ جَاءَ الْحَقُّ وَظَهَرَ أَمْرُ اللَّهِ وَهُمْ كَارِهُونَ (48)
همانا آنان از پيش در جستجوى فتنه بودند، و کارها را براى تو دگرگون کردند تا آنکه حق آمد و دين خدا غالب شد در حاليکه آنان ناخوشنود بودند. (48)
وَمِنْهُمْ مَنْ يَقُولُ ائْذَنْ لِي وَلَا تَفْتِنِّي ۚ أَلَا فِي الْفِتْنَةِ سَقَطُوا ۗ وَإِنَّ جَهَنَّمَ لَمُحِيطَةٌ بِالْكَافِرِينَ (49)
و از جمله منافقان کسى است که [به پيامبر ]مى گويد: به من اذن بده [که براى جهاد کوچ نکنم ]و مرا به گناه نيفکن. آگاه باشيد که آنان در گناه سقوط کرده اند. و همانا جهنّم به کافران احاطه دارد. (49)
إِنْ تُصِبْكَ حَسَنَةٌ تَسُؤْهُمْ ۖ وَإِنْ تُصِبْكَ مُصِيبَةٌ يَقُولُوا قَدْ أَخَذْنَا أَمْرَنَا مِنْ قَبْلُ وَيَتَوَلَّوْا وَهُمْ فَرِحُونَ (50)
اگر خوبى اى [چون پيروزى ]به تو برسد منافقان را ناراحت مى کند، و اگر مصيبتى به تو برسد مى گويند: ما از پيش احتياط خود را کرديم و با حالت شادى باز مى گردند. (50)
قُلْ لَنْ يُصِيبَنَا إِلَّا مَا كَتَبَ اللَّهُ لَنَا هُوَ مَوْلَانَا ۚ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (51)
بگو: جز آنچه خدا براى ما مقرّر کرده است هرگز چيزى به ما نمى رسد; او مولاى ماست، و مؤمنان بايد فقط بر خدا توکّل کنند. (51)
قُلْ هَلْ تَرَبَّصُونَ بِنَا إِلَّا إِحْدَى الْحُسْنَيَيْنِ ۖ وَنَحْنُ نَتَرَبَّصُ بِكُمْ أَنْ يُصِيبَكُمُ اللَّهُ بِعَذَابٍ مِنْ عِنْدِهِ أَوْ بِأَيْدِينَا ۖ فَتَرَبَّصُوا إِنَّا مَعَكُمْ مُتَرَبِّصُونَ (52)
بگو: آيا شما درباره ما جز يکى از دو خوبى (پيروزى يا شهادت) را انتظار مى بريد؟ ولى ما درباره شما انتظار داريم که خدا از جانب خود يا به دست ما عذابى بر شما وارد سازد. پس منتظر باشيد که ما هم با شما منتظريم. (52)
قُلْ أَنْفِقُوا طَوْعًا أَوْ كَرْهًا لَنْ يُتَقَبَّلَ مِنْكُمْ ۖ إِنَّكُمْ كُنْتُمْ قَوْمًا فَاسِقِينَ (53)
بگو: چه از روى ميل يا از روى کراهت انفاق کنيد، هرگز از شما قبول نخواهد شد، زيرا شما مردمى فاسق هستيد. (53)
وَمَا مَنَعَهُمْ أَنْ تُقْبَلَ مِنْهُمْ نَفَقَاتُهُمْ إِلَّا أَنَّهُمْ كَفَرُوا بِاللَّهِ وَبِرَسُولِهِ وَلَا يَأْتُونَ الصَّلَاةَ إِلَّا وَهُمْ كُسَالَىٰ وَلَا يُنْفِقُونَ إِلَّا وَهُمْ كَارِهُونَ (54)
و چيزى مانع قبول شدن انفاق هاى آنان نشد جز اينکه به خدا و رسول او کفر ورزيدند، و نماز را جز از روى بى ميلى انجام نمى دهند، و جز از روى کراهت انفاق نمى کنند. (54)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۹۵🌷
جهنّم، کافران را احاطه را کرده است:
اعتقاد به معاد و زندگی پس از مرگ، یکی از اصول دین ماست که هر مسلمانی به آن ایمان دارد. بر اساس این عقیده، در روز قیامت که همه ی مردم زنده می شوند، افراد نیکوکار به پاداش خود رسیده، وارد بهشت می شوند، و افراد بدکار نیز به کیفر خود رسیده، به دوزخ می روند.
بر اساس آیات قرآن و روایات معصومین ، اگرچه بهشت و دوزخ در قیامت آشکار می شوند، آن ها هم اکنون وجود دارند و از چشم ما پوشیده هستند. در آیه ی 22 سوره ی ق می خوانیم هنگامی که انسان در قیامت زنده می شود و با حیرت چشمش به صحرای محشر و بهشت و دوزخ می افتد، به او می گویند که این ها وجود داشت؛ ولی تو از این حقایق بی خبر بودی. امروز پرده را از جلوی چشمانت برمی داریم تا به خوبی همه چیز را ببینی. در این آیه نیز می خوانیم: «جهنّم، کافران را احاطه کرده است.» کیفر کافران در دوزخ، همان گناهان زشت آن هاست که به صورت عذاب در می آید. دروغ، خیانت، بی توجّهی به فرمان خدا، خوردن مال حرام و... که از کافران و گنهکاران سر می زند و همراه با شخصیّت پلید آن هاست، هر یک در قیامت به شکل حقیقی و زشت خود در می آیند و همراه آنان خواهند بود. آری، بهشت و دوزخ هماکنون وجود دارند؛ ولی خواست خدا این است که هم اکنون از چشمان ما پنهان باشند تا مردم بدون این که آن ها را ببینند، با اختیار خود، یکی از آن دو سرنوشت را انتخاب کنند. در روایتی از امام صادق می خوانیم که در شب معراج (شبی که پیامبر به عالم فرشتگان سفر کرد و بهشت و دوزخ را از نزدیک دید و با خدای بزرگ سخن گفت)، پیامبر که همراه جبرئیل فرشته ی وحی و فرمانده فرشتگان سفر می کرد، به هر گروه از فرشتگان که می رسید، با چهره ی خندان ایشان روبرو می شد؛ تا اینکه با فرشته ای زشت رو و خشمگین مواجه شد. آن فرشته به پیامبر سلام کرد؛ ولی هیچ لبخندی نزد. ترسِ عجیبی، وجود پیامبر را فرا گرفت. به همین سبب، از جبرئیل پرسید که این فرشته کیست؟ او گفت: حق داری که بترسی؛ همه ی ما نیز از او می ترسیم. نام این فرشته، «مالک» است. او رئیس نگهبانان دوزخ است و هرگز نخندیده است. پیامبر از جبرئیل خواست به او فرمان دهد که جهنّم را به ایشان نشان دهد. او نیز صحنه ای از دوزخ را به پیامبر نشان داد. بر اساس آیات قرآن و سخنان پیشوایان دین، ورود به بهشت یا دوزخ، در روز قیامت اتّفاق می افتد؛ ولی گوشه ای از این دو سرنوشت متفاوت، با مرگ انسان ها به ایشان نشان داده می شود. در روایتی از امیر مؤمنان علی می خوانیم: «میان ما و رسیدن به بهشت یا دوزخ، چیزی جز مرگ وجود ندارد.» در حدیثی از امام سجاد نیز می خوانیم: «قبر، باغی از باغ های بهشت یا گودالی از گودال های دوزخ است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
308.9K
#سوال_تربیتی
میشه ازتون خواهش کنم یه سری از بازیها و برنامههای مناسب برای فرزندم که ۲سال و نیمشه معرفی کنید. واقعا بعضی اوقات عاجز میشم چی کار کنم خیلی حوصله اش سر میره تنها هم هست؟
#استاد_همتی
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
19.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرزندپروری
نسل Z چه ویژگی هایی دارد؟
#استاد_تراشیون
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
4_5944843360299648440.mp3
1.78M
🔸ترتیل صفحه 196 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام صبا
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 9
سوره مبارکه التوبة
صفحه 196
فَلَا تُعْجِبْكَ أَمْوَالُهُمْ وَلَا أَوْلَادُهُمْ ۚ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُعَذِّبَهُمْ بِهَا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَتَزْهَقَ أَنْفُسُهُمْ وَهُمْ كَافِرُونَ (55)
پس مبادا اموال و اولاد آنان تو را به شگفت آورَد. همانا خدا مى خواهد به وسيله آنها در زندگى دنيا عذابشان کند و جانشان با حال کفر بيرون رود. (55)
وَيَحْلِفُونَ بِاللَّهِ إِنَّهُمْ لَمِنْكُمْ وَمَا هُمْ مِنْكُمْ وَلَٰكِنَّهُمْ قَوْمٌ يَفْرَقُونَ (56)
و به خدا قَسَم مى خورند که قطعاً از شما هستند، در حالى که از شما نيستند ولى گروهى هستند که مى ترسند. (56)
لَوْ يَجِدُونَ مَلْجَأً أَوْ مَغَارَاتٍ أَوْ مُدَّخَلًا لَوَلَّوْا إِلَيْهِ وَهُمْ يَجْمَحُونَ (57)
اگر پناهگاه يا غارها يا نهانگاهى بيابند، [براى فرار از جهاد ]شتابان به سوى آن روى مى آورند. (57)
وَمِنْهُمْ مَنْ يَلْمِزُكَ فِي الصَّدَقَاتِ فَإِنْ أُعْطُوا مِنْهَا رَضُوا وَإِنْ لَمْ يُعْطَوْا مِنْهَا إِذَا هُمْ يَسْخَطُونَ (58)
و از جمله منافقان کسانى هستند که در [تقسيم ]صدقات از تو عيبجويى مى کنند، پس اگر از آن صدقات به آنان داده شود خوشنود مى شوند، و اگر داده نشود ناگهان به خشم مى آيند. (58)
وَلَوْ أَنَّهُمْ رَضُوا مَا آتَاهُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ سَيُؤْتِينَا اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَرَسُولُهُ إِنَّا إِلَى اللَّهِ رَاغِبُونَ (59)
و [چه خوب بود ]اگر آنان به آنچه خدا و رسول او به ايشان داده اند راضى مى شدند و مى گفتند: خدا براى ما کافى است، به زودى خدا و رسول او از فضل خود به ما خواهند داد، همانا ما تنها به خدا توجّه و رغبت داريم [و نياز خود از او مى خواهيم]. (59)
۞ إِنَّمَا الصَّدَقَاتُ لِلْفُقَرَاءِ وَالْمَسَاكِينِ وَالْعَامِلِينَ عَلَيْهَا وَالْمُؤَلَّفَةِ قُلُوبُهُمْ وَفِي الرِّقَابِ وَالْغَارِمِينَ وَفِي سَبِيلِ اللَّهِ وَابْنِ السَّبِيلِ ۖ فَرِيضَةً مِنَ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (60)
[منافقان در صَدقات طمع نکنند، ]صدقات فقط براى فقيران و مسکينان و کارگزاران آن و کسانى است که [با دريافت آن ]قلبشان الفت مى يابد، و نيز در [راه آزادى ]بردگان و [پرداخت وام ]بدهکاران، و در راه خدا و [رفع نيازِ ]در راه ماندگان است. اين فريضه اى است از جانب خدا، و خدا دانا و حکيم است. (60)
وَمِنْهُمُ الَّذِينَ يُؤْذُونَ النَّبِيَّ وَيَقُولُونَ هُوَ أُذُنٌ ۚ قُلْ أُذُنُ خَيْرٍ لَكُمْ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَيُؤْمِنُ لِلْمُؤْمِنِينَ وَرَحْمَةٌ لِلَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ ۚ وَالَّذِينَ يُؤْذُونَ رَسُولَ اللَّهِ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (61)
و از جمله منافقان کسانى هستند که پيامبر را آزار مى دهند و مى گويند: او [سراپا ]گوش است. بگو: او گوش خوبى براى شماست; به خدا ايمان دارد، و مؤمنان را تصديق مى کند، و رحمتى است براى کسانى از شما که ايمان آورده اند. و کسانى که رسول خدا را آزار مى دهند عذابى دردآور خواهند داشت. (61)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۹۶🌷
مبادا ثروت زیادشان تو را شگفت زده کند!:
یکی از حوادث بسیار سخت و پرخطر که در زمان پیامبر رخ نمود، لشکرکشی سپاه اسلام به سمت روم شرقی بود که بعدها به «غزوه ی تبوک» مشهور شد. اگرچه این لشکرکشی به وقوع جنگی میان مسلمانان و امپراتوری روم شرقی نینجامید، اتّفاقاتی در آن رخ نمود که پیام های بسیار مهمی در پی داشت. به همین سبب، بخش بزرگی از آیات سوره ی توبه، به آن اتّفاقات اشاره می کند. یکی از آن حوادث، بهانهجویی های متعدد منافقان برای شرکت نکردن در جنگ بود؛ منافقانی که بسیاری از آنان، ثروت فراوانی داشتند و در رفاه و آسایش زندگی می کردند.
خداوند در آیات این سوره، ضمن توبیخ شدید آن کافران مسلماننما، به افراد باایمان تذکّر می دهد که مبادا ثروت فراوان منافقان و فرزندان زیاد ایشان که در آن روزگار نشانه ی قدرت یک شخص و پشتوانه ی او محسوب می شد آن ها را شگفت زده و ایمانشان را سست کند؛ نیز مبادا آنان خیال کنند مال و ثروت منافقان، نشانه ی بر حق بودن آن هاست؛ بلکه بهتر است بدانند که این رفاه و آسایش، با همه ی زیبایی و جذّابیّت هایش، عذاب سختی است که خدا بر آنان مقرّر کرده تا به سزای کفر و لجاجتشان در برابر او و پیامبرش، زندگی دنیا را برایشان تلخ کند و توفیق ایمان آوردن را تا پایان عمر از آنان بگیرد. آری، هنگامی که توجّه به خدا از زندگی انسان رخت بربندد، زندگی هر قدر هم به ظاهر خوب باشد به دورانی پوچ و بیهوده تبدیل می شود که سرانجامِ آن، نابودی و جدایی از مال و ثروتی است که انسان عمری برای به دست آوردنش، به رنج و زحمت افتاده است. در این حال، انسان پیوسته در ترس و وحشت به سر می برد که مبادا بلایای طبیعی، خانه و کاشانه اش را ویران کند، یا دزدان و دشمنان، مال و ثروتش را غارت کنند، یا مرگ همه ی دارایی اش را از او بگیرد. بدین ترتیب، مال و ثروت، بزرگ ترین غصّه ی زندگی اش می شود و دستاوردهای زندگی اش برای او صورت عذاب پیدا می کند. از سوی دیگر، حرص و طمع، او را برای به دست آوردن مال به زحمت می اندازد، و بدین صورت، زندگی آن ثروتمند بینوا، بین این زحمت و آن عذاب سپری می شود؛ تا این که فرصت عمر به پایان می رسد و بی آن که توشه ای برای سفر آخرت فراهم کرده باشد، در حال کفر و بی ایمانی جان می دهد. خدای بزرگ در آیه ی 124 سورهی طه می فرماید: «هر کس از یاد من روی گرداند، زندگی سختی خواهد داشت.» پیشوای ششم ما شیعیان نیز در این باره فرموده است: «مثال [تجمّلات] دنیا، مانند آب [شور] دریاست که شخص تشنه هر قدر از آن بنوشد، تشنگی اش بیشتر می شود؛ تا این که آب دریا او را بکُشد.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_پناهیان
💠 هوای نفس (اژدهای کَژدم)
شیطان چندین هزار سال خداوند متعال را عبادت کرده بود و به قرب و درجه بالایی نزد خداوند رسیده بود...
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
خــدا را در دور دســتـهــا،
در انتـهـاۍ افـق و یـا در اوج
آسـمانـهـا جستـجـو مڪن
نـگـاهــۍ بـہ اعـمـاق وجـودٺ
بـیـانــداز ...
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
#تلنگر_تفکر
❤️استاد و شاگرد!!!
استادى از شاگردانش پرسید :
!!چرا ما وقتى عصبانى هستیم
داد میزنیم؟
چرا مردم هنگامى که خشمگین هستند
صدایشان را بلند میکنند و سر هم داد
میکشند؟
شاگردان فکرى کردند و یکى از آنها
گفت : چون در آن لحظه، آرامش و
خونسردیمان را از دست میدهیم
استاد پرسید : این که آرامشمان را از
دست میدهیم درست است امّا چرا
با وجودى که طرف مقابل کنارمان
قرار دارد داد میزنیم ؟ آیا نمیتوان
با صداى ملایم صحبت کرد؟ چرا
هنگامى که خشمگین هستیم داد
میزنیم؟
شاگردان هر کدام جوابهایى دادند
اما پاسخهاى هیچکدام استاد راراضى
نکرد.
سرانجام او چنین توضیح داد:👇👇
هنگامى که دو نفر از دست یکدیگر
عصبانى هستندقلبهایشان از یکدیگر
فاصله میگیرد آنها براى این که فاصله
را جبران کنند مجبورند که داد بزنند.
هر چه میزان عصبانیت و خشم بیشتر
باشد، این فاصله بیشتر است و آنها
باید صدایشان را بلندتر کنند.
سپس استاد پرسید :
هنگامى که دو نفر عاشق همدیگر باشند
چه اتفاقى میافتد؟ آنها سر هم داد
نمیزنند بلکه خیلى به آرامى با هم
صحبت میکنند. چرا؟
چون قلبهایشان خیلى به هم نزدیک
است.فاصله قلبهاشان بسیار کم است.
استاد ادامه داد :
هنگامى که عشقشان به یکدیگر بیشتر
شد، چه اتفاقى میافتد؟
آنها حتى حرف معمولى هم با هم
نمیزنند و فقط در گوش هم نجوا
میکنند و عشقشان باز هم به یکدیگر
بیشتر میشود . سرانجام ، حتى از
نجوا کردن هم بینیاز میشوند وفقط
به یکدیگر نگاه میکنند.
این هنگامى است که دیگر هیچ فاصلهاى
بین قلبهاى آنها باقى نمانده این همان
عشق خدا به انسان و انسان به خداست
است که خدا حرف نمی زند اما همیشه
صدایش را در همه وجودت می توانی
حس کنی اینجا بین انسان و خدا هیچ
فاصله ای نیست میتوانی در اوج همه
شلوغی هابدون اینکه لب به سخن باز
کنی با او حرف بزنی
چندین بار بخونید اگر زیادعصبانی
می شوید بیشتر از ده بار بخونید
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil