🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
روزمون رو شروع میکنیم با😍
1_1642018419.mp3
1.8M
🔸ترتیل صفحه 476 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 40
سوره مبارکه غافر
صفحه 476
وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلًا مِنْ قَبْلِكَ مِنْهُمْ مَنْ قَصَصْنَا عَلَيْكَ وَمِنْهُمْ مَنْ لَمْ نَقْصُصْ عَلَيْكَ ۗ وَمَا كَانَ لِرَسُولٍ أَنْ يَأْتِيَ بِآيَةٍ إِلَّا بِإِذْنِ اللَّهِ ۚ فَإِذَا جَاءَ أَمْرُ اللَّهِ قُضِيَ بِالْحَقِّ وَخَسِرَ هُنَالِكَ الْمُبْطِلُونَ (78)
و همانا رسولانى را پيش از تو فرستاديم که داستان برخى از آنان را بر تو خوانده ايم و داستان بعضى را بر تو نخوانده ايم و هيچ رسولى نمى تواند معجزه اى بياورد جز به اذن خدا; پس وقتى که امر خدا بيايد به حق قضاوت مى شود و در آن جا اهل باطل خسارت مى بينند. (78)
اللَّهُ الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ الْأَنْعَامَ لِتَرْكَبُوا مِنْهَا وَمِنْهَا تَأْكُلُونَ (79)
خدا است آن که دام ها (شترها) را براى شما قرار داد تا بر بعضى از آنها سوار شويد و از بعضى از آنها تغذيه مى کنيد. (79)
وَلَكُمْ فِيهَا مَنَافِعُ وَلِتَبْلُغُوا عَلَيْهَا حَاجَةً فِي صُدُورِكُمْ وَعَلَيْهَا وَعَلَى الْفُلْكِ تُحْمَلُونَ (80)
و در آنها براى شما سودهايى است [از قبيل شير، پشم و. ..] و تا سوار بر آنها به نيازى که در دل داريد برسيد، و بر آنها و بر کشتى ها حمل مى شويد. (80)
وَيُرِيكُمْ آيَاتِهِ فَأَيَّ آيَاتِ اللَّهِ تُنْكِرُونَ (81)
و پيوسته آيات خود را به شما مى نماياند پس کدام يک از آيات خدا را انکار مى کنيد؟ (81)
أَفَلَمْ يَسِيرُوا فِي الْأَرْضِ فَيَنْظُرُوا كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۚ كَانُوا أَكْثَرَ مِنْهُمْ وَأَشَدَّ قُوَّةً وَآثَارًا فِي الْأَرْضِ فَمَا أَغْنَىٰ عَنْهُمْ مَا كَانُوا يَكْسِبُونَ (82)
پس آيا در زمين سير نکرده اند تا بنگرند عاقبت کسانى که پيش از اينان بودند چگونه بوده است؟ تعدادشان از اينان بيشتر بود و از لحاظ نيرو و آثار در زمين برتر بودند; پس آنچه فراهم مى کردند [در دفع عذاب] برايشان کارى نساخت. (82)
فَلَمَّا جَاءَتْهُمْ رُسُلُهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ فَرِحُوا بِمَا عِنْدَهُمْ مِنَ الْعِلْمِ وَحَاقَ بِهِمْ مَا كَانُوا بِهِ يَسْتَهْزِئُونَ (83)
پس وقتى که رسولان آنان با دليل هاى روشن نزدشان آمدند، به آن علمى که نزدشان بود دل خوش کردند و عذابى که به مسخره اش مى گرفتند آنان را فراگرفت. (83)
فَلَمَّا رَأَوْا بَأْسَنَا قَالُوا آمَنَّا بِاللَّهِ وَحْدَهُ وَكَفَرْنَا بِمَا كُنَّا بِهِ مُشْرِكِينَ (84)
پس وقتى که عذاب ما را ديدند گفتند: به خداى يگانه ايمان آورديم و آنچه را که بدان شرک مىورزيديم قبول نداريم. (84)
فَلَمْ يَكُ يَنْفَعُهُمْ إِيمَانُهُمْ لَمَّا رَأَوْا بَأْسَنَا ۖ سُنَّتَ اللَّهِ الَّتِي قَدْ خَلَتْ فِي عِبَادِهِ ۖ وَخَسِرَ هُنَالِكَ الْكَافِرُونَ (85)
ولى وقتى که عذاب ما را ديدند ديگر ايمانشان براى آنان سودى نداشت; سنّت خداوند است که درباره بندگانش جارى شده است و آن جا بود که کافران خسارت ديدند. (85)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۷۶🌷
سه نکته ی مهم:
در این آیات خداوند به نکات مهمّی اشاره کرده که از میان آن ها، به سه نکته اشاره می شود:
1ـ شمار پیامبران:
طبق این آیه، نام برخی از پیامبران در قرآن آمده و نام بعضی نیامده است(مِنهُم مَن قَصَصنا عَلَیکَ وَ مِنهُم مَن لَم نَقصُص عَلَیک). در قرآن کریم، نام 26 پیامبر آمده و به چند پیامبر دیگر بی آنکه نام برده شوند اشاره شده است. بر اساس روایات، شمار انبیای الهی، 124 هزار نفر است که از میان آنان، 313 نفر، «رسول» بودند؛ یعنی وظیفه داشتند پیام خدا را به مردم برسانند، و بقیّه، تنها «نبی» بودند؛ یعنی به ایشان وحی می شد؛ امّا وظیفه نداشتند آن را به دیگران برسانند. در میان رسولان، 5 نفر «اولوالعزم» ـ یعنی صاحب دین و شریعت ـ بودند: نوح، ابراهیم، موسی، عیسی و محمد. بقیّه ی رسولان وظیفه داشتند دین رسول اولوالعزم خود را تبلیغ کنند.
2ـ آوردن نشانه ی الهی و معجزه، وابسته به اجازه ی خداست:
از آیات قرآن استفاده می شود که پیامبران برای اثبات نبوّت خود، از سوی خدا معجزه می آوردند. این معجزات، علاوه بر اثبات پیامبری آنان، حق و حقیقت را می نمایاند و حجّت را بر مردم تمام می کرد. البتّه انتخاب نوع معجزه و زمان آن، تنها به خواست خدا بستگی داشته و پیامبران صرفاً موظف بوده اند آن را به مردم ارایه کنند.
از این رو قرآن بارها به پیامبر اسلام فرمان می دهد به کسانی که از او معجزات عجیب و غریب می خواستند، پاسخ دهد که نوع و زمانِ آمدن معجزات، تنها وابسته به اراده ی خداست، و ارایه ی یک معجزه نیز برای اثبات پیامبری یک نفر کافی است و لازم نیست که او هر روز معجزه ی جدیدی بیاورد(وَ ما کانَ لِرَسولٍ اَن یَأتِیَ بِآیَةٍ اِلّا بِاِذنِ الله).
3ـ اجرای حکم خدا در باره ی امّت ها: از آیات قرآن فهمیده می شود که پس از آنکه پیامبر هر امّتی، معجزات الهی و دلایل آشکار او را به مردم نشان داد و حجّت خدا را بر مردم تمام کرد، فرمان الهی در مورد مؤمنان و کافران آن امّت صادر میشود، و مؤمنان نجات می یابند و کافران با عذاب الهی نابود می شوند، و در این هنگام است که پیروان باطل و کسانی که تمام تلاش خود را برای انکار پیامبران به کار می بستند، زیانکاری خود را با تمام وجود درک می کنند و می فهمند که سرمایه ی عمر خویش را در بازار دنیا از دست داده و کاملاً ورشکسته شده اند (وَ خَسِرَ هُنالِکَ المُبطِلون). بر اساس آیات قرآن و روایاتِ معصومین، امّت پیامبر اسلام نیز سرانجام مشمول این داوری الهی خواهد شد .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
✅ #امام_صادق عليه السلام:
🔻اگر دوست دارى خداوند بر عمرت بيفزايد، #پدر و #مادرت را خوشحال كن
👈إن أحبَبتَ أن يَزيدَ اللّهُ في عُمرِكَ فسُرَّ أبَوَيكَ
📚ميزان الحكمه جلد8 صفحه 135
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 شیوه برخورد با رفتارهای ناپسند کودک🔸
فرض کنید شما ظرفی پر از شیر، از مغازه ای گرفته و می خواهید به منزل ببرید. چون این ظرف پر می باشد، بسیار آهسته و با احتیاط کامل حرکت می کنید، تا چیزی از شیر بر زمین نریزد. اما اگر در این حال کسی آمد و به شما تنه زد، و نصف ظرف شیر بر زمین ریخت، در این هنگام، دیگر شما در حرکت، احتیاط نمی کنید و آهسته نمی روید؛ بلکه بدون هیچ هراسی، می توانید به سرعت حرکت کنید؛ چون دیگر خوف ریختن شیر وجود ندارد.
دربارۀ کودکانِ خود نیز سعی کنید کودک شما خیال کند که ظرف حیثیت و حرمت او پر می باشد و باید با احتیاط کامل رفتار کند، و تلاش کند کسی به او تنه نزند؛ امّا اگر شما آمدید و به او تنه زدید، دیگر ظرف حرمت و شخصیت او تقلیل خواهد یافت، و طبعاً دیگر نباید توقع داشته باشید که این کودک رفتارش با شما مثل سابق باشد.
پس، این نکتۀ مهم را فراموش نکنید که گاهی «تغافل» لازم است، به این معنا که شما از عیوب فرزندانتان آگاه باشید، اما کودک شما اطلاع نداشته باشد که شما از عیوب او آگاه هستید.
آگاه بودن شما از عیوب فرزندانتان خوب است، اما آگاه بودن ایشان از این که شما عیوب وی را می دانید، خوب و به صلاح نیست.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥این ویدئو به نظرم خیلی واجبه پدر و مادرها ببینن
📽پس لطفا ببینید و ببینانید👆
🚫چه کسی در خانه #نماز و #حجاب را به فرزندان نگوید یا بگوید😊‼️
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
روزمون رو شروع میکنیم با😍
1_1642992106.mp3
1.81M
🔸ترتیل صفحه 477 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات - رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 41
سوره مبارکه فصلت
صفحه 477
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
حم (1)
حاء، ميم. (1)
تَنْزِيلٌ مِنَ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ (2)
[اين قرآن] فرود آورده شده از جانب آن [خداى ]رحمان رحيم است. (2)
كِتَابٌ فُصِّلَتْ آيَاتُهُ قُرْآنًا عَرَبِيًّا لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ (3)
کتابى است خواندنى به زبان عربى که آياتش براى مردمى که دانا هستند تبيين شده است. (3)
بَشِيرًا وَنَذِيرًا فَأَعْرَضَ أَكْثَرُهُمْ فَهُمْ لَا يَسْمَعُونَ (4)
در حالى که بشارت دهنده و اخطار کننده است، پس بيشتر آنان روى گرداندند و از اين رو آنان [حق را ]نمى شنوند. (4)
وَقَالُوا قُلُوبُنَا فِي أَكِنَّةٍ مِمَّا تَدْعُونَا إِلَيْهِ وَفِي آذَانِنَا وَقْرٌ وَمِنْ بَيْنِنَا وَبَيْنِكَ حِجَابٌ فَاعْمَلْ إِنَّنَا عَامِلُونَ (5)
و گفتند: قلب هاى ما از آنچه ما را به آن دعوت مى کنى محجوب است و در گوش هاى ما سنگينى است و ميان ما و تو حائلى وجود دارد، پس تو [آنچه مى توانى] بکن که ما نيز قطعاً [آنچه مى توانيم ]مى کنيم. (5)
قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ فَاسْتَقِيمُوا إِلَيْهِ وَاسْتَغْفِرُوهُ ۗ وَوَيْلٌ لِلْمُشْرِكِينَ (6)
بگو: جز اين نيست که من بشرى مانند شما هستم که به من وحى مى شود که معبود شما معبودى يگانه است پس مستقيم به سوى او توجّه کنيد و از او آمرزش بخواهيد، و واى بر مشرکان! (6)
الَّذِينَ لَا يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ بِالْآخِرَةِ هُمْ كَافِرُونَ (7)
همانان که زکات نمى دهند و آنان خود منکر آخرت اند. (7)
إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَهُمْ أَجْرٌ غَيْرُ مَمْنُونٍ (8)
بى شک کسانى که ايمان آورده و کارهاى شايسته انجام داده اند، براى آنان اجرى تمام نشدنى خواهد بود. (8)
۞ قُلْ أَئِنَّكُمْ لَتَكْفُرُونَ بِالَّذِي خَلَقَ الْأَرْضَ فِي يَوْمَيْنِ وَتَجْعَلُونَ لَهُ أَنْدَادًا ۚ ذَٰلِكَ رَبُّ الْعَالَمِينَ (9)
بگو: آيا شما حتماً به آن خدايى که زمين را در دو روز آفريد کفر مىورزيد و براى او همتايى قرار مى دهيد؟ اين است خداوندگار جهانيان. (9)
وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِنْ فَوْقِهَا وَبَارَكَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ سَوَاءً لِلسَّائِلِينَ (10)
و در زمين کوه هايى ثابت بر روى آن قرار داد و در آن خير فراوان نهاد و موادّ خوراکى آن را در چهار روز در آن اندازه گيرى کرد که براى خواهندگان برابرِ نيازشان است. (10)
ثُمَّ اسْتَوَىٰ إِلَى السَّمَاءِ وَهِيَ دُخَانٌ فَقَالَ لَهَا وَلِلْأَرْضِ ائْتِيَا طَوْعًا أَوْ كَرْهًا قَالَتَا أَتَيْنَا طَائِعِينَ (11)
سپس به سوى آسمان در حالى که دود بود توجه کرد، پس به آن و به زمين [با فرمان تکوين ]گفت: با رغبت يا کراهت بياييد (شکل بگيريد) [با زبان حال ]گفتند: فرمان پذير آمديم (شکل گرفتيم). (11)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۷۷🌷
دوران های آفرینش آسمان و زمین:
یکی از موضوعاتی که بارها در قرآن به آن اشاره شده، توجّه به آفرینش آسمان ها و زمین و آفریدگار دانا و توانای آن است. در این آیات، خدا به مراحل آفرینش آسمان ها و زمین اشاره کرده، کافران را توبیخ می کند که چگونه می توانند به چنان پروردگار مقتدری کفر ورزند. نکته ی مهمّی که در مورد فهم این آیات باید مورد توجّه قرار گیرد، این است که هرچند واژهی «یوم» در اصل به معنای زمان بین طلوع و غروب خورشید است، بسیاری از اوقات برای محدوده ای فراتر از این معنی ـ و گاه بسیار طولانی ـ به کار می رود . خداوند در آیات فراوانی از قرآن بیان کرده که آسمان ها و زمین را در شش دوره (سِتَّةِ اَیّام) آفریده است . آیات مورد بحث (9 تا 12 فصّلت) به چهار دوره از آن ها اشاره کرده اند. بر اساس این آیات، آفرینش زمین و آماده شدنِ آن برای زندگی ساکنانش، در دو دوره به انجام رسیده است. در این دو مرحله، کوه ها از آب ها سر بر آوردند و بر روی زمین شکل گرفتند و آنچه برای زندگی ساکنان زمین لازم بود، در آن ها ذخیره شد. البتّه این ذخیره سازی، به شکلی بسیار استادانه صورت گرفت؛ چنان که آن ذخیره ها به مرور زمان و به شکل بارش باران، رویش گیاهان، پرورش دام ها و طیور و ماهی ها، و ... آرام آرام در اختیار جانوران، حیوانات و انسان ها قرار می گیرد.
آیه ی 10 به یکی از مهم ترین عوامل وجود مواد غذایی گوناگون برای جانوران اشاره می کند؛ چهار فصل. آری، چهار فصلِ بهار، تابستان، پاییز و زمستان، باعث پدید آمدن انواع و اقسام مواد غذایی با خواصّ گوناگون هستند که ما انسان ها و جانورانِ دیگر این کرهی خاکی از آن ها بهره می بریم . پس از آگاهی از آفرینش زمین، در آیات 11 و 12 می خوانیم که آفرینشِ آسمان ها در دو دوره انجام شده است؛ دوره هایی که شاید میلیاردها سال طول کشیده باشد. بر اساس آیه ی 11، آسمان ها چون توده ی گسترده و بزرگ از گازها بوده اند. این یافته، با آخرین تحقیقات علمی در مورد آغاز آفرینش، کاملاً هماهنگ است. هم اکنون نیز بسیاری از ستارگانِ آسمان، همچون تودهی فشرده ای از گازها هستند. هرچند به درستی روشن نیست که منظور خدا از شش دورهی آفرینش چیست، می دانیم که این فرموده، از جانب کسی صادر شده که خودش آسمان ها و زمین را آفریده است. بنابراین در عین تلاش برای فهم بهتر این آیات، در برابر آن ها سر تسلیم فرود می آوریم و به آن ها ایمان داریم؛ هرچند در حال حاضر از اسرار آن ها ناآگاهیم .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🔹استاد قرائتی میگوید:
✍🏽: اگر بچه خلافى كرد عذرش را قبول كن ولو دروغ بگوید. آقا تو پول از توى جیب من برداشتى؟ بچه مى گوید: نه... خوب بیا توى جیبت را بگردم!!
-بچه تا مى گوید نه، دیگر ولش كن. تحقیق نكن كه بچه دزد مى شود. اگر دروغ مى گوید، شتر دیدى ندیدى. خودت را به تغافل بزن و عذر بچه را بخواه؛ حتى [اگر] یقین دارى كه دروغ مى گوید.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷راهکار جدا کردن بچه موقع خواب
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
❤️🔥✨حدیث عشق
بهترین زنان شما، زنی است که برای شوهرش، آرایش و خودنمایی کند، اما خود را از نامحرمان بپوشاند.
"پیامبر اکرم صلوات الله علیه وآله
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
19.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌👌👌👏👏👏واقعا"چه کلیپ قشنگی😍😍😍
حیفم اومد نبینید
هم خودتون ببینید و هم نشر بدید که همه ببینن و مطمئنا"
#جهاد_تبیین
#نشر_حداکثری
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
روزمون رو شروع میکنیم با😍
1_1643989680.mp3
2.21M
🔸ترتیل صفحه 478 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام ماهور
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 41
سوره مبارکه فصلت
صفحه 478
فَقَضَاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ فِي يَوْمَيْنِ وَأَوْحَىٰ فِي كُلِّ سَمَاءٍ أَمْرَهَا ۚ وَزَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَحِفْظًا ۚ ذَٰلِكَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (12)
پس آنها را در دو روز به صورت هفت آسمان ساخت و در هر آسمانى امر مربوط به آن را وحى کرد و نزديک ترين آسمان را با چراغ هايى تزيين کرديم و [از شياطين] محفوظ داشتيم، اين است اندازه گيرى آن عزّتمند دانا. (12)
فَإِنْ أَعْرَضُوا فَقُلْ أَنْذَرْتُكُمْ صَاعِقَةً مِثْلَ صَاعِقَةِ عَادٍ وَثَمُودَ (13)
پس اگر روى گرداندند بگو: من شما را از صاعقه اى مثل صاعقه عاد و ثمود بيم مى دهم. (13)
إِذْ جَاءَتْهُمُ الرُّسُلُ مِنْ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ وَمِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا تَعْبُدُوا إِلَّا اللَّهَ ۖ قَالُوا لَوْ شَاءَ رَبُّنَا لَأَنْزَلَ مَلَائِكَةً فَإِنَّا بِمَا أُرْسِلْتُمْ بِهِ كَافِرُونَ (14)
آن گاه که فرستادگان ما (هود و صالح) از پيش رو و از پشت سر (از هر طرف) به سويشان آمدند [و گفتند:] که جز خدا را نپرستيد، گفتند: اگر پروردگار ما مى خواست [پيامبر بفرستد] فرشتگانى را فرومى فرستاد، پس ما قطعاً آنچه را که شما به آن فرستاده شده ايد قبول نداريم. (14)
فَأَمَّا عَادٌ فَاسْتَكْبَرُوا فِي الْأَرْضِ بِغَيْرِ الْحَقِّ وَقَالُوا مَنْ أَشَدُّ مِنَّا قُوَّةً ۖ أَوَلَمْ يَرَوْا أَنَّ اللَّهَ الَّذِي خَلَقَهُمْ هُوَ أَشَدُّ مِنْهُمْ قُوَّةً ۖ وَكَانُوا بِآيَاتِنَا يَجْحَدُونَ (15)
امّا قوم عاد (کافرانشان) در آن سرزمين به ناحق تکبّر ورزيدند و گفتند: کيست که از ما نيرومندتر باشد؟ آيا [عقل خود را، به کار نگرفتند و ]ندانستند آن خدايى که خلقشان کرده از آنان نيرومندتر است؟ و آنان آيات ما را انکار مى کردند; (15)
فَأَرْسَلْنَا عَلَيْهِمْ رِيحًا صَرْصَرًا فِي أَيَّامٍ نَحِسَاتٍ لِنُذِيقَهُمْ عَذَابَ الْخِزْيِ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا ۖ وَلَعَذَابُ الْآخِرَةِ أَخْزَىٰ ۖ وَهُمْ لَا يُنْصَرُونَ (16)
پس تند بادى توفنده را در روزهايى نحس بر آنان فرستاديم تا عذاب خوار کننده را در زندگى دنيا به آنان بچشانيم و بى شک عذاب آخرت خوارکننده تر است و آنان يارى نخواهند شد. (16)
وَأَمَّا ثَمُودُ فَهَدَيْنَاهُمْ فَاسْتَحَبُّوا الْعَمَىٰ عَلَى الْهُدَىٰ فَأَخَذَتْهُمْ صَاعِقَةُ الْعَذَابِ الْهُونِ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ (17)
و امّا قوم ثمود را هدايتشان کرديم پس [کافرانشان ]کور دلى را بر پذيرش هدايت ترجيح دادند و در نتيجه به کيفر آنچه کسب مى کردند صاعقه عذاب خفّت آور آنان را فرا گرفت. (17)
وَنَجَّيْنَا الَّذِينَ آمَنُوا وَكَانُوا يَتَّقُونَ (18)
و [از عاد و ثمود] آنان را که ايمان آورده و تقواپيشه کرده بودند نجات داديم. (18)
وَيَوْمَ يُحْشَرُ أَعْدَاءُ اللَّهِ إِلَى النَّارِ فَهُمْ يُوزَعُونَ (19)
و [ياد کن] روزى را که دشمنان خدا [از کافران مکّه ]جمع آورى گشته و به سوى آتش برده مى شوند، پس آنان را از پراکندگى بازمى دارند. (19)
حَتَّىٰ إِذَا مَا جَاءُوهَا شَهِدَ عَلَيْهِمْ سَمْعُهُمْ وَأَبْصَارُهُمْ وَجُلُودُهُمْ بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (20)
تا آن گاه که به آتش مى رسند گوش ها و چشم ها و پوست هايشان درباره آنچه مى کرده اند به زيان آنها شهادت مى دهند. (20)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۷۸🌷
گواهی اعضای بدن در قیامت:
قیامت، دادگاه بزرگی است که همه ی اعمال انسانها در آن بررسی می شود. البتّه در دنیا نیز دادگاه های فراوانی وجود دارد؛ ولی هیچ یک با دادگاه قیامت مقایسه شدنی نیست؛ دادگاهی که حاکم آن، پروردگار جهان هستی است، و افراد مورد رسیدگی، تمام انسان ها از ابتدا تا پایان دنیا هستند. کسانی که پاکی و بی گناهی شان در آن دادگاه ثابت شود، با پاداش وصف ناشدنی بهشت جزا داده می شوند، و افرادی که گناهکاریشان ثابت شود، به زندان وصف ناپذیر دوزخ فرستاده خواهند شد. این دادگاه بی نظیر امّا شاهدان متنوعی نیز دارد؛ شاهدانی که لحظه به لحظه همراه انسان بوده اند و در حالی که او در دنیا از حضور آنان غافل بوده، کارهای او را زیر نظر داشته اند.
البته مهم ترین گواه، خداوند داناست که از تمام اسرار انسان خبر دارد. گواهانِ پس از او، فرشتگان اعمال، پیامبر و امامان، زمین، زمان و حتی اعضای بدن انسان هستند ! آری، به فرموده ی قرآن، زبان، دست، پا، گوش، چشم و پوست خود انسان نیز از گواهانِ دادگاه قیامت هستند. در آن هنگام دیگر هیچ حقیقتی را نمی توان از خدا پنهان کرد؛ زیرا تکتک اعضای بدن انسان به زبان می آیند و پرده از کرده های خویش برمی دارند. زبان لب به سخن می گشاید و از دروغ ها، غیبت ها، تهمت ها، ناسزاها و دل شکستن هایش می گوید. دست به سخن می آید و می گوید که چه ظلم هایی به چه کسانی کرده یا چه مطالب ناحقّی را بر صفحات کاغذ نوشته است. پا اعتراف می کند که در راه نافرمانی خدا، به چه جاهایی رفته؛ گوش و چشم از شنیده ها و دیده های ناروای خود حکایت می کنند؛ و پوست، از خطاها و ناپاکدامنی¬های خویش پرده برمی دارد. در این هنگام، فریاد گنهکاران بلند می شود که ای اعضای من، با خود چه می کنید و چرا بر ضد من و خودتان شهادت می دهید؛ مگر نمی دانید که با این گواهی های راست، حکم عذاب خویش را صادر می کنید؟ امّا آنان به صاحبان خویش پاسخ می دهند که ما با اختیار خود سخن نمی گوییم؛ بلکه همان خدایی که هر موجودی را به نطق درآورده، ما را نیز گویا کرده است. البتّه از روایات معصومین استفاده می شود که افراد باایمان، به لطف خدا و به سبب شایستگی و نیکوکاری شان، از گواهی اعضای بدن معاف هستند و از دادگاه عدل الهی سرافراز و خوشحال به بهشت روانه خواهند شد .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
سفارشات اهل بیت به زوجهای جوان.pdf
586.6K
#فرزندآوری
✅ مجموعه روایات مرتبط با اوقات و شرایط انعقاد نطفه،
✅ برگرفته از منابع شیعی و با ترجمه و ذکر سند
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
👶#فرزند_پروری
⬅️حس مالکیت در کودکان ...
✅ هنگامی كه مهمان داريد، اسباب بازی فرزندتان كه به آن حساس است را جمع كنيد و اسباب بازی مهمان داشته باشيد.
🔹️حتی بزرگسالان هم برای خود گنجينه ای دارند كه حاضر نيستند آن را با ديگران شريک شوند.
💥اگر كودكی حاضر نشد اسباب بازي اش را شريک شود او را مجبور نكنيد يا به او برچسب خسيس نزنيد.
📣 بيشتر كودكان زير چهار سال معنی شراكت را نمی فهمندـ
✔️ در هر سنی به مالكيت كودكان احترام بگذاريد، تا كودكان احترام گذاشتن به ديگران را از شما بیاموزند.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👶#فرزند_پروری
❓چگونه فرزندانی باشخصیت تربیت کنیم؟
❗️ با این غفلت ساده در حقّ بچّهها جنایت نکنیم!
#استاد_پناهیان
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای امام رو بشناسی ؟
امام اینگونه بود ...
#امام_خمینی
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
روزمون رو شروع میکنیم با😍
1_1644936068.mp3
1.97M
🔸ترتیل صفحه 479 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام کرد - صبا
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
قرآن ترجمه المیزان
سوره 41
سوره مبارکه فصلت
صفحه 479
وَقَالُوا لِجُلُودِهِمْ لِمَ شَهِدْتُمْ عَلَيْنَا ۖ قَالُوا أَنْطَقَنَا اللَّهُ الَّذِي أَنْطَقَ كُلَّ شَيْءٍ وَهُوَ خَلَقَكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ (21)
و به پوست هايشان مى گويند: چرا به زيان ما شهادت داديد؟ مى گويند: خدايى که هر چيز [صاحب نطقى ]را گويا کرده ما را به سخن در آورده است و او نخستين بار شما را آفريد و تنها به سوى او بازگردانده مى شويد. (21)
وَمَا كُنْتُمْ تَسْتَتِرُونَ أَنْ يَشْهَدَ عَلَيْكُمْ سَمْعُكُمْ وَلَا أَبْصَارُكُمْ وَلَا جُلُودُكُمْ وَلَٰكِنْ ظَنَنْتُمْ أَنَّ اللَّهَ لَا يَعْلَمُ كَثِيرًا مِمَّا تَعْمَلُونَ (22)
و شما که [هنگام گناه] پنهان مى شديد از ترس اين نبود که گوش ها و چشم ها و پوست هايتان به زيانتان شهادت بدهند، بلکه گمان مى کرديد که خدا بسيارى از کارهاى شما (گناهان پنهانى شما) را نمى داند. (22)
وَذَٰلِكُمْ ظَنُّكُمُ الَّذِي ظَنَنْتُمْ بِرَبِّكُمْ أَرْدَاكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ مِنَ الْخَاسِرِينَ (23)
و اين بود گمان شما که درباره پروردگارتان داشتيد که شما را به هلاکت کشيد و در نتيجه از زيانکاران شديد. (23)
فَإِنْ يَصْبِرُوا فَالنَّارُ مَثْوًى لَهُمْ ۖ وَإِنْ يَسْتَعْتِبُوا فَمَا هُمْ مِنَ الْمُعْتَبِينَ (24)
پس اگر صبر کنند [بى فايده است چرا که ]آتش جايگاه آنان است و اگر [از خدا] طلب رضايت کنند از آنان راضى نخواهد شد. (24)
۞ وَقَيَّضْنَا لَهُمْ قُرَنَاءَ فَزَيَّنُوا لَهُمْ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَحَقَّ عَلَيْهِمُ الْقَوْلُ فِي أُمَمٍ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِمْ مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ ۖ إِنَّهُمْ كَانُوا خَاسِرِينَ (25)
و براى آنان همدمانى [از شياطين] قرار داديم پس آنچه را که پيش رو و آنچه را که پشت سر داشتند (همه زشتى ها را) برايشان زينت دادند و قول عذاب بر آنان در ميان امّت هايى از جنّ و انس که پيش از ايشان در گذشتند محققّ شد، بى شک آنان زيانکاراند. (25)
وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لَا تَسْمَعُوا لِهَٰذَا الْقُرْآنِ وَالْغَوْا فِيهِ لَعَلَّكُمْ تَغْلِبُونَ (26)
و آنان که کفر ورزيدند گفتند: به اين قرآن گوش ندهيد و در آن لغو و ياوه بيفکنيد شايد غالب شويد. (26)
فَلَنُذِيقَنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا عَذَابًا شَدِيدًا وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَسْوَأَ الَّذِي كَانُوا يَعْمَلُونَ (27)
پس حتماً به آنان که کفر ورزيدند [در دنيا ]عذابى سخت مى چشانيم و قطعاً در برابر کارهاى بدى که انجام مى دادند [در آخرت] به آنان کيفر مى دهيم. (27)
ذَٰلِكَ جَزَاءُ أَعْدَاءِ اللَّهِ النَّارُ ۖ لَهُمْ فِيهَا دَارُ الْخُلْدِ ۖ جَزَاءً بِمَا كَانُوا بِآيَاتِنَا يَجْحَدُونَ (28)
اين است کيفر دشمنان خدا همان آتش که براى آنان در آن خانه هميشگى است، سزايى است در برابر اين که آيات ما را انکار مى کردند. (28)
وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا رَبَّنَا أَرِنَا اللَّذَيْنِ أَضَلَّانَا مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ نَجْعَلْهُمَا تَحْتَ أَقْدَامِنَا لِيَكُونَا مِنَ الْأَسْفَلِينَ (29)
و آنان که کفر ورزيدند [در جهنّم] مى گويند: پروردگارا! آن دو گروه از [شياطين] جنّ و انس را که ما را گمراه کردند به ما نشان بده تا زير قدم هايمان قرارشان دهيم که از پست ترين ها گردند. (29)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۷۹🌷
گواهی اعضای بدن در قیامت:
قیامت، دادگاه بزرگی است که همه ی اعمال انسان ها در آن بررسی می شود. البتّه در دنیا نیز دادگاه های فراوانی وجود دارد؛ ولی هیچ یک با دادگاه قیامت مقایسه شدنی نیست؛ دادگاهی که حاکم آن، پروردگار جهان هستی است، و افراد مورد رسیدگی، تمام انسان ها از ابتدا تا پایان دنیا هستند. کسانی که پاکی و بی گناهی شان در آن دادگاه ثابت شود، با پاداش وصف ناشدنی بهشت جزا داده می شوند، و افرادی که گناهکاریشان ثابت شود، به زندان وصف ناپذیر دوزخ فرستاده خواهند شد. این دادگاه بی نظیر امّا شاهدان متنوعی نیز دارد؛ شاهدانی که لحظه به لحظه همراه انسان بوده اند و در حالی که او در دنیا از حضور آنان غافل بوده، کارهای او را زیر نظر داشته اند.
البته مهم ترین گواه، خداوند داناست که از تمام اسرار انسان خبر دارد. گواهانِ پس از او، فرشتگان اعمال، پیامبر و امامان، زمین، زمان و حتی اعضای بدن انسان هستند ! آری، به فرموده ی قرآن، زبان، دست، پا، گوش، چشم و پوست خود انسان نیز از گواهانِ دادگاه قیامت هستند. در آن هنگام دیگر هیچ حقیقتی را نمی توان از خدا پنهان کرد؛ زیرا تک تک اعضای بدن انسان به زبان می آیند و پرده از کرده های خویش برمی دارند. زبان لب به سخن می گشاید و از دروغ ها، غیبت ها، تهمت ها، ناسزاها و دل شکستن هایش می گوید. دست به سخن می آید و می گوید که چه ظلم هایی به چه کسانی کرده یا چه مطالب ناحقّی را بر صفحات کاغذ نوشته است. پا اعتراف می کند که در راه نافرمانی خدا، به چه جاهایی رفته؛ گوش و چشم از شنیده ها و دیده های ناروای خود حکایت می کنند؛ و پوست، از خطاها و ناپاکدامنی های خویش پرده برمی دارد. در این هنگام، فریاد گنهکاران بلند می شود که ای اعضای من، با خود چه می کنید و چرا بر ضد من و خودتان شهادت می دهید؛ مگر نمی دانید که با این گواهی های راست، حکم عذاب خویش را صادر می کنید؟ امّا آنان به صاحبان خویش پاسخ می دهند که ما با اختیار خود سخن نمی گوییم؛ بلکه همان خدایی که هر موجودی را به نطق درآورده، ما را نیز گویا کرده است. البتّه از روایات معصومین استفاده می شود که افراد باایمان، به لطف خدا و به سبب شایستگی و نیکوکاری شان، از گواهی اعضای بدن معاف هستند و از دادگاه عدل الهی سرافراز و خوشحال به بهشت روانه خواهند شد .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 اگر بچهها بهجای بازیگوشی، دائم گوشیبازی کنند، چه اتفاقاتی میافتد؟
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
🔴 #رهبر_انقلاب:
💠 برخلاف تصور بعضی كه خیال میكنند اینهایی كه بیرونِ خانه كار میكنند، كارشان #سخت است، آنهایی كه در خانهاند راحتند؛ نه، #خانم داخل خانه كار جسمانیاش هم سخت است، كار فكریاش هم سخت است؛ چون #مدیر داخلی خانواده، خانم است ، طبعاً چالشهایی دارد. این چالشها تلاطمهایی در روح او به وجود میآورد.
به مجرد اینکه #شوهر میآید در خانه، مثل اینکه فرشته نجات از آسمان نازل شد برایش. برای هر دوتان، این محیط میشود بهشت. بَد است؟ این اساسیترین نیاز انسان است. این را سعی کنید تأمین کنید.
💠 البته خب شرایطی دارد، زحماتی دارد، البته خیلی زحمتی ندارد، #عقل یک خردهای میخواهد؛ هم زن باید عقل به خرج بدهد، هم مرد باید عقل به خرج بدهد.
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥زن و مرد مکمل یکدیگرند نه شبیه هم!
💖 واحد خانواده جنبش فرهنگی تربیتی رحیل (رشد) 👇
@rahil_roshd
💖 جنبش فرهنگی تربیتی رحیل👇
@jonbeshrahil